|
|
#511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Cytat:
Cytat:
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Kasperka rozmawialysmy ostatnio tu o tym... Kilka z nas ma nawet powyzej 100 tętno
ja mam ciagle w granicach 100 ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Dobra lasencje, pojadlam makaronu, wykapalam sie (i odgruzowalam) wiec lece spac bo juz o 7:30 musze wyjechać do gina.. Trzymam kciuki za pozostałe jutrzejsze wizyty !
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty
|
#514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiałam przegapić...nie nadrobiłam jeszcze niestety wszystkiego co pisałyście podczas mojej nieobecności ![]() Ale dziękuję za uspokojenie mnie ... Trzymam kciuki z całej siły ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
Dziękuję
|
||
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pięknie, nie to, ze nas opuściła to jeszcze nawet nie raczyła poczytać co tu skrobalysmy, pięknie!!
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dam znać jak wrócę jutro
Cytat:
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że juz wieczór i można w końcu położyć się spać
|
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Moje ostatnie zakupy z f&f
:![]() ![]() I dla Bartusia pizamki:
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#520 |
|
Zadomowienie
|
ms Lulababy super ciuszki,podobaja mi sie te body z Miki
jusiowa gratuluje chlopczyka! isabelle26 gratuluje dziewczynki,wszystko sie bedzie kochac mms22 no ja juz nic wiecej produkowac nie będę w tym zakresie,z pewnoscia ja bede wychodzic jakos po tygodniu, jak bedzie ladnie to koniecznie, to wrecz nierozsadnie kisić dziecko w domu.. na arzie czekam jak TZ dokonczy klasc panele w 2 pokoju i w pon zamawiam komode (nie trzeba skrecac) oraz lampy..albo pozcekam az synka przeniesiemy i dopiero,nie ma pospiechu bo na arzie miejsca jak na lekarstwo.. ![]() springtime a Ty tez ją zamawiasz,bo Ci wpadla w oko ?czy cos innego upatrzyłas? ja dzis mialam parcie na jablka chyba z 4 zjadlam...a ze slodkich rzeczy to kinder mleczna kanapkę.. ![]() Bylam wieczorem u sasiadki bo synek chodzi z jej dziecmi do przedszkola i byl sie u nich pobawic.ale zx tej matki wstretna baba,cwaniara ze hej.dobzre ze mam stalowe nerwy to postaralam sie taktownie wyjasnic kilka spraw..bo co to za sesnsacja ze jestem w ciazy? chyba taka ze ostatnia sie dowiaduje a mieszka za plotem....i ze co to za lekarz,ona go nie znosi,ze ma kiepska opinie itd,mi odpowiada i skoro czeka sie na wizyty ponad 2 godz bo tyle kobiet to jednak ma zle informacje. pol wsi obgadala z taka kobitka a chlew nieziemski, zajelaby sie dziecmi i domem a nie głupotami..takze ja do niej z dystansem,jak dla mnie nie ma czym imponowac...
watek scrapkowy:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=765045 wątek decoupage:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714593&page=7 mój raczkujący blog:http://niebieskainspiracja.blogspot.com Edytowane przez beatrix28 Czas edycji: 2015-04-16 o 22:04 |
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładne ciuszki . 😊 😙😙😘 dziękuję . Oczywiście dam znać
|
|
#522 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#523 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jak Mąż mówi, że za 5 lat akurat może się do nowego domku wporwadzimy![]() Cytat:
Chyba dzisiaj na prawdę jest dzień niezadowolenia z płci... Chociaż u mnie się bardziej potwierdziło niż się dowiedziałam, więc jakoś już inaczej do tego podchodzę ale takie małe rozczarowanie w serduchu i tak jest Od jutra już będę się tylko cieszyćCytat:
W ciągu 2 tygodni mam jechać do Ikei, więc na razie się wstrzymam i pooglądam co tam jest, ale pewnie skończy się tak, ze tę kupię Muszę jeszcze doczytać jak to jest, że nie trzeba jej skręcać?Jeżeli kogoś pominęłam to dziękuję ogólnie za trzymanie kciuków i gratulacje Od dzisiaj trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty! ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
Moje dwa skarby ważą odpowiednio: 474g i 527g w 22w1d Ułożenie główkowe. Rozmawiałam też z moim dr prowadzącym na temat porodu i będę mieć CC. Czyli jednak mogę spać spokojnie Dr, który przeprowadzał połówkowe mocno żartował dzisiaj i mojemu mężowi jak powiedział o dwóch córach kazał drugiego etatu szukać
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
My od godziny nie śpimy, junior wymiotował i miał biegunkę... Nie wiem czy to jednorazowa akcja czy cos sie rozwija ![]() Pije herbatke, zjem sniadanko i bede sie do lekarza ogarniać. A mieliśmy dzisiaj tyyyyyyle planów, z TŻ mamy 5 rocznice ślubu kościelnego a chyba wyjdzie na to, ze bedziemy w domku siedziec...
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje i wszystkiego najlepszego
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękujemy Na szczęście chyba jednorazowa akcja... Nic więcej sie nie działo. No i nie wyglada na chorego, włączył sobie muzykę dla dzieci i tańczy od rana poproszę o troche jego energii ! A Ty co taka wczesna pobudka ?
|
|
#527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ależ lekarz dowcipny .. jednak cc ...? Nie chcesz próbować naturalnie nawet jsk będą ładnie ułożone ? Cytat:
|
|
#528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jeśli Waszych planów nie zrealizujecie dziś to i tak w trójkę poswiętujecie dzisiejszy dzień ![]() Dziewczyny trzymam kciuki za wizytę ![]() Muszę się za jakieś śniadanie zabrać i szykować młodego do przedszkola. I zajęcia dzisiaj mam. |
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Nom ja się zbieram do przedszkola jak wrócę to się umyje i lecę do gina . Jak wrócę to dam znać.
|
#530 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczęta
![]() faktycznie wczoraj jakis dzień był małego rozczarowania płcią.. ale jak wiemy z dwa dni i będziecie wszystkie happy Isabelle i springtime - gartuluję Wam dziewczynek!! Wy po dwie dziewczynki a ja dwóch chłopaków No nic nie zrobimy.. ja też chciałam mieć parkę i Was rozumiemspringtime - mamy termin na ten sam dzień, więc może też zrobimy podmiankę ?? jusiowa Oj przetrawisz zobaczysz- ja to przechodziłam dwukrotnie szczególnie jak przychodzi nad ranem i gramoli sie do sypialni dając buziaki![]() ---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- Dziewczyny kciuki za wizyty! jestem zdania,że dziś będzie wesoły dzień tylko potwierdzania dziewczynek ![]() ![]() niespodziewajka ale się usmiałam, jak sobie wyobraziłam Adaśka wpychającego żelki przed mamą ale na razie nie lubi żelków .. no po mnie tego nie ma.. bo ja w tej ciązy KOCHAM ŻelkiJess, Mirabelka Widzicie co Was czeka z chłopakami Ledwo mówi ale woła "belek" i ucieka![]() czasem jest to śmieszne.. w rossmanie jednak mało mnie bawiło Wczoraj np z tatą w lumpeksie sie gonił, no facet nie mysli i tak uczy![]() ---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ---------- Roxana Wszystkiego Dobrego z Okazji rocznicy ślubu Miłości i Miłości oraz zdrówka dla juniora
|
#531 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie z rańca
![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Ja już nie śpię bo obudził mnie budzik Męża jechał gdzieś lawetą zawieźć auto szwagra a mnie również czeka prasowanie ale bede miala motywacje żeby wstać z łóżka :p Wczoraj byliśmy na spacerze a w zasadzie to na pizzy i chyba juz nie bede jadla takich rzeczy bo mnie bolal żołądek i czułam taki wzdęty brzuch... A powiedzcie mi czy to normalne bo zapomniałam pytać gin... Bo jak długo siedzę w pozycji wyprostowanej ze tak powiem to robi mi sie twardy brzuch i to tak może mi się robic czy nie powinno ?? |
|
|
|
#532 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze, że to tylko krótkotrwały kryzys![]() Gratulacje rocznicy Cytat:
Pozostałe dowcipy lekarza to m.in. : co jest gorsze od jednej córki? Dwie córki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hehehe pewnie byłoby własnie tak Chociaż jak się dzisiaj obudziłam i poczułam kopanie od razu pomyślałam: moje kochane myszki Pewnie od czasu do czasu będę miała tak jak Ty i na widok małego chłopca będzie mi trochę smutno, jednak wiem, że bliźniaczki na pewno będą miały lepszy kontakt ze sobą niż gdyby były różnej płci
|
|
#533 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie z ranka ;-) ja juz po pierwszym wklociu i wypiciu glukozy, za chwile ide na drugie wklocie. A za godzine znow. Poszlam do innego lab i nie pozwolili mi cytryny wcisnac do glukozy. Ale przezylam ;-) Glodzik doskwiera... Ale juz polowa czasu za mna ;-) mala szaleje bo w koncu doczekala sie slodkiego ;-)
|
|
|
|
#534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będą przyjaciólki jak nie wiem ja bardzo się cieszę,że jednak mam siostrę mogę na wszystkie babskie tematy pogadac a z bratem chyba cięzko by było a mój maż wczoraj wrócil od moejj kumpeli bo jechal zawieźć jej pare rzeczy i widział jej córeczkę o 2 tyg młodsza od naszego synka
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczysz, że jak Tymek się urodzi to Twój mąż zwariuje na jego punkcie |
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Sugar Roxana Jess trzymam mocno kciuki za Was
Roxi wszystkiego NAJLEPSZEGO z okazji rocznicy ![]() Duuuuużo miłości
Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-04-17 o 09:30 Powód: Blad |
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
my juz po śniadaniu, zaraz się szykuje i idziemy na spacer. W domu czyściutko wiec tylko obiad zrobić i cały dzień na luzie, dziś mamy młode ziemniaczki z koperkiem, rybka smazona i surówka z kiszonej kapusty. Jakoś najlepiej mi to w piątki smakuje Kurcze to widzę ze jestem w mniejszości z płcią, bo ja się od samego początku strasznie ciesze ze Bartuś będzie miał brata
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Mnie dzisiaj obudził Igorek i tak się ruszał, że myślałam, że zaraz mi brzuch przebije... Chyba obracał się o 360 stopni To, że tak brzuch faluje, to wiedziałam, ale dopiero po 30tc, a nie taki mały jak mój Dziwne, ale fajne uczucie A tak w ogóle z racji tego, że wstałam wcześniej zrobiłam listę potrzebnych produktów dla noworodka i mam na niej na razie 33 rzeczy ![]() Cytat:
A z okazji rocznicy życzę wszystkiego, co najlepsze!
|
|
#539 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry Kobietki!
Piąteczek mamy,a to oznacza,że jutro zamierzam się wyspać ![]() Ależ mnie dzis Tymek okłada nie ma litości. Moj Syn Pierworodny dziś miał "wydziwianie" śniadaniowe. Skończyło się na chlebie Wasa z żółtym serem i....dżemem ![]() Cytat:
![]() ooo widzisz moi mieszkają w okolicach Reszla(tam jest zamek). Jednak my się tam nie wybieramy,bo jakoś niespecjalnie utrzymujemy kontakt. Szukam jakiejś fajnej miejscówki i w sumie najlepiej może czegoś pt. agroturystyka coby Robson miał frajdę. ale cudaśne zakupy! body są genialne ![]() Cytat:
Najlepsze życzenia z okazji rocznicy Cytat:
.Ale jak pisałaś o wymiarach dziewuszek to wagowo całkiem standardowe są .Co do lekarza to...dowcipniś :P Myślę,że mąż totalnie odpłynie jak zobaczy takie Małe Królewny
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|||
|
|
|
#540 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, podziwiam Was za dzisiejsze plany, checi i sile... Ja dzis jakos czuje sie dziwnie moze po tej glukozie... Za 20min ostatnie wklocie i... Sniadanko :-D moze doda mi sily ;-) ale nie wiem co bym zjadla ;-) chyba kanapka z serem i warzywami bedzie ;-) co do płci, to zazwyczaj człowiek sie nastawi bo ma jakieś swoje malutkie marzenie a jesli okazuje sie inaczej to jest jednak male rozczarowanie ale dzieciaczka sie kocha i tak bez wzgledu na wszystko, a marzenia mozna zrealizowac w przyszlosci ;-)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

my kiedyś codziennie chodziliśmy przed snem, ale to było tak dawno ze nie pamiętam kiedy 

ja mam ciagle w granicach 100 

oraz muszę morfologię powtórzyć ze względu na ostatnie wyniki i mocz.. No i czeka mnie siedzenie na krześle koło labu jakieś 2godziny, bo będą 3razy pobierać krew, i żadnego chodzenia, jedzenia i picia.. chyba będę już przed 7 czekać żeby jak najszybciej skończyć :P:
Muszę jeszcze doczytać jak to jest, że nie trzeba jej skręcać?