Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :) - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-16, 21:22   #511
mms_22
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Zazdroszczę wam tych wieczornych spacerkow we dwoje my kiedyś codziennie chodziliśmy przed snem, ale to było tak dawno ze nie pamiętam kiedy
No my korzystamy, póki możemy, bo za kilkanaście tygodni to nie będzie możliwe...

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jaki puls w ciąży jest normą???
Ciśnienie mam w porządku, a puls 95...
Czy to normalne???
Ja wczoraj byłam w aptece i przy okazji zmierzyłam sobie ciśnienie na ich sprzęcie i na wydruku miałam również puls Według ich aparatu miałam 89. Nie wiem czy się dobrze orientuję, ale w ciąży możemy mieć podwyższone nawet do 100, więc spokojnie

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 21:25   #512
roxana_lu
Zakorzenienie

Kasperka rozmawialysmy ostatnio tu o tym... Kilka z nas ma nawet powyzej 100 tętno ja mam ciagle w granicach 100

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Dobra lasencje, pojadlam makaronu, wykapalam sie (i odgruzowalam) wiec lece spac bo juz o 7:30 musze wyjechać do gina..

Trzymam kciuki za pozostałe jutrzejsze wizyty !

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 21:27   #513
mms_22
Zakorzenienie

Ja również trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty

Igorek

Stary 2015-04-16, 21:38   #514
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Kasperka rozmawialysmy ostatnio tu o tym... Kilka z nas ma nawet powyzej 100 tętno ja mam ciagle w granicach 100

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Dobra lasencje, pojadlam makaronu, wykapalam sie (i odgruzowalam) wiec lece spac bo juz o 7:30 musze wyjechać do gina..

Musiałam przegapić...nie nadrobiłam jeszcze niestety wszystkiego co pisałyście podczas mojej nieobecności

Ale dziękuję za uspokojenie mnie ...

Trzymam kciuki z całej siły

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
No my korzystamy, póki możemy, bo za kilkanaście tygodni to nie będzie możliwe...

Ja wczoraj byłam w aptece i przy okazji zmierzyłam sobie ciśnienie na ich sprzęcie i na wydruku miałam również puls Według ich aparatu miałam 89. Nie wiem czy się dobrze orientuję, ale w ciąży możemy mieć podwyższone nawet do 100, więc spokojnie
Uffff, już się zmartwiłam...
Dziękuję
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 21:40   #515
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Musiałam przegapić...nie nadrobiłam jeszcze niestety wszystkiego co pisałyście podczas mojej nieobecności

Ale dziękuję za uspokojenie mnie ...

Trzymam kciuki z całej siły

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Uffff, już się zmartwiłam...

Dziękuję

No pięknie, nie to, ze nas opuściła to jeszcze nawet nie raczyła poczytać co tu skrobalysmy, pięknie!!

Synuś i Córcia
Stary 2015-04-16, 21:44   #516
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Ja również trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty
Dziękuję dam znać jak wrócę jutro

Cytat:

Będę i za ciebie jutro trzymać .. ja mam na 9.30 dopiero termin .
Stary 2015-04-16, 21:44   #517
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
No pięknie, nie to, ze nas opuściła to jeszcze nawet nie raczyła poczytać co tu skrobalysmy, pięknie!!
Czytam, czytam...ale uwierz mi, że przez 5 dni nazbierało mi się tego sporo...a dziś czuję się fatalnie cały dzień
Dobrze, że juz wieczór i można w końcu położyć się spać
Stary 2015-04-16, 21:45   #518
MsLullaby
Zakorzenienie

Moje ostatnie zakupy z f&f :

I dla Bartusia pizamki:

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 21:46   #519
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Dziękuję dam znać jak wrócę jutro

Będę i za ciebie jutro trzymać .. ja mam na 9.30 dopiero termin .
Trzymam również mocno !!!
Dawaj od razu znać
Stary 2015-04-16, 22:03   #520
beatrix28
Zadomowienie

ms Lulababy super ciuszki,podobaja mi sie te body z Miki
jusiowa gratuluje chlopczyka!
isabelle26 gratuluje dziewczynki,wszystko sie bedzie kochac
mms22 no ja juz nic wiecej produkowac nie będę w tym zakresie,z pewnoscia
ja bede wychodzic jakos po tygodniu, jak bedzie ladnie to koniecznie, to wrecz nierozsadnie kisić dziecko w domu..
na arzie czekam jak TZ dokonczy klasc panele w 2 pokoju i w pon zamawiam komode (nie trzeba skrecac) oraz lampy..albo pozcekam az synka przeniesiemy i dopiero,nie ma pospiechu bo na arzie miejsca jak na lekarstwo..
springtime a Ty tez ją zamawiasz,bo Ci wpadla w oko ?czy cos innego upatrzyłas?
ja dzis mialam parcie na jablka chyba z 4 zjadlam...a ze slodkich rzeczy to kinder mleczna kanapkę..
Bylam wieczorem u sasiadki bo synek chodzi z jej dziecmi do przedszkola i byl sie u nich pobawic.ale zx tej matki wstretna baba,cwaniara ze hej.dobzre ze mam stalowe nerwy to postaralam sie taktownie wyjasnic kilka spraw..bo co to za sesnsacja ze jestem w ciazy? chyba taka ze ostatnia sie dowiaduje a mieszka za plotem....i ze co to za lekarz,ona go nie znosi,ze ma kiepska opinie itd,mi odpowiada i skoro czeka sie na wizyty ponad 2 godz bo tyle kobiet to jednak ma zle informacje. pol wsi obgadala z taka kobitka a chlew nieziemski, zajelaby sie dziecmi i domem a nie głupotami..takze ja do niej z dystansem,jak dla mnie nie ma czym imponowac...

Edytowane przez beatrix28
Czas edycji: 2015-04-16 o 22:04
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 22:04   #521
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Czytam, czytam...ale uwierz mi, że przez 5 dni nazbierało mi się tego sporo...a dziś czuję się fatalnie cały dzień
Dobrze, że juz wieczór i można w końcu położyć się spać
Nom wkoncu ten dzień się kończy. . Yf tel mi pada lecę nyny buska

Cytat:

I dla Bartusia pizamki:

Ładne ciuszki . 😊

Cytat:
Trzymam również mocno !!!
Dawaj od razu znać
😙😙😘 dziękuję . Oczywiście dam znać
Stary 2015-04-16, 22:14   #522
Mirabelka_90
Zadomowienie

Cytat:

Też się czaję na te body;d Ale najpierw zobaczę co mi przywiezione jutro zostanie Ech a ja znowu mam napady głodu. Ledwie skończę jeść i znów o jedzeniu myślę. No ale chyba kanapeczkę z pomidorkiem mogę nie??
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 22:45   #523
springtime
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
super że dziewczynki zdrowe a na synusia przyjdzie pewnie jeszcze czas [COLOR="Silver"]
Cytat:
Moje gratulacje
Cytat:
Super Gratki udanej wizyty 😀😘 oj tam tatuś się oswoi z ta myślą że będą dziewczynki
Dziękuję dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Isabelle_26 Pokaż wiadomość
Hej hej, ja już po wizycie odbębniłam też zebranie w szkole :P: więc teraz relax..

A więc moje dziecko ma się świetnie, wszystko na swoim miejscu.. Waży już całe 540g i wg usg wiek 22t5d (wg OM jest 22t1d) więc nadrabia znowu.. W następnym tygodniu czeka mnie nieszczęsna krzywa cukrowa oraz muszę morfologię powtórzyć ze względu na ostatnie wyniki i mocz.. No i czeka mnie siedzenie na krześle koło labu jakieś 2godziny, bo będą 3razy pobierać krew, i żadnego chodzenia, jedzenia i picia.. chyba będę już przed 7 czekać żeby jak najszybciej skończyć :P:
A i co najważniejsze, dziecko wysłuchało próśb mamusi i w końcu pokazało co ma między nóżkami i będzie jednak DZIEWCZYNKA...
Muszę się oswoić z tą myślą bo jeszcze cały czas liczyłam że może jednak chłopak będzie a tu już złudzeń brak.. najbardziej Hanka się cieszyła z tego faktu bo chciała siostrzyczkę heh
Piona! Będziemy mieć po dwie księżniczki

Cytat:
Springtime gratuluje wiesz... Na Tymka jeszcze bedzie czas
A jak Mąż mówi, że za 5 lat akurat może się do nowego domku wporwadzimy

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Gratulacje dziś jest dzień dziewczynek i najważniejsze że są zdrowe i rosną.
Cytat:
A mąż jak zobaczy dwie księżniczki, to mu smutek przejdzie
Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
Gratuluję
jusiowa gratuluje chłopczyka Chyba dzisiaj na prawdę jest dzień niezadowolenia z płci... Chociaż u mnie się bardziej potwierdziło niż się dowiedziałam, więc jakoś już inaczej do tego podchodzę ale takie małe rozczarowanie w serduchu i tak jest Od jutra już będę się tylko cieszyć

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
na arzie czekam jak TZ dokonczy klasc panele w 2 pokoju i w pon zamawiam komode (nie trzeba skrecac) oraz lampy..albo pozcekam az synka przeniesiemy i dopiero,nie ma pospiechu bo na arzie miejsca jak na lekarstwo..
springtime a Ty tez ją zamawiasz,bo Ci wpadla w oko ?czy cos innego upatrzyłas?
Na razie jest numer 1 W ciągu 2 tygodni mam jechać do Ikei, więc na razie się wstrzymam i pooglądam co tam jest, ale pewnie skończy się tak, ze tę kupię Muszę jeszcze doczytać jak to jest, że nie trzeba jej skręcać?

Jeżeli kogoś pominęłam to dziękuję ogólnie za trzymanie kciuków i gratulacje

Od dzisiaj trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość

Graaatuluje!!! Tym razem Tymka nie będzie, ale...kto powiedział,że następna parka to nie będą chłopaki
Hahahaha padłam

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość

Gratulacje mąż przetrawi

Moje dwa skarby ważą odpowiednio: 474g i 527g w 22w1d Ułożenie główkowe. Rozmawiałam też z moim dr prowadzącym na temat porodu i będę mieć CC. Czyli jednak mogę spać spokojnie Dr, który przeprowadzał połówkowe mocno żartował dzisiaj i mojemu mężowi jak powiedział o dwóch córach kazał drugiego etatu szukać
Stary 2015-04-17, 05:18   #524
roxana_lu
Zakorzenienie

Witam sie

My od godziny nie śpimy, junior wymiotował i miał biegunkę... Nie wiem czy to jednorazowa akcja czy cos sie rozwija

Pije herbatke, zjem sniadanko i bede sie do lekarza ogarniać.

A mieliśmy dzisiaj tyyyyyyle planów, z TŻ mamy 5 rocznice ślubu kościelnego a chyba wyjdzie na to, ze bedziemy w domku siedziec...

Synuś i Córcia
Stary 2015-04-17, 06:01   #525
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Witam sie

My od godziny nie śpimy, junior wymiotował i miał biegunkę... Nie wiem czy to jednorazowa akcja czy cos sie rozwija

A mieliśmy dzisiaj tyyyyyyle planów, z TŻ mamy 5 rocznice ślubu kościelnego a chyba wyjdzie na to, ze bedziemy w domku siedziec...
Biedny mały, oby mu szybko przeszło i się nie męczył
gratulacje i wszystkiego najlepszego Może jeszcze uda wam się coś porobić, a jak nie to sobie odbijecie w innym terminie
Stary 2015-04-17, 06:10   #526
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Biedny mały, oby mu szybko przeszło i się nie męczył
gratulacje i wszystkiego najlepszego Może jeszcze uda wam się coś porobić, a jak nie to sobie odbijecie w innym terminie

Dziękujemy

Na szczęście chyba jednorazowa akcja... Nic więcej sie nie działo. No i nie wyglada na chorego, włączył sobie muzykę dla dzieci i tańczy od rana poproszę o troche jego energii !

A Ty co taka wczesna pobudka ?

Synuś i Córcia
Stary 2015-04-17, 07:16   #527
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny

Piona! Będziemy mieć po dwie księżniczki

A jak Mąż mówi, że za 5 lat akurat może się do nowego domku wporwadzimy

jusiowa gratuluje chłopczyka Chyba dzisiaj na prawdę jest dzień niezadowolenia z płci... Chociaż u mnie się bardziej potwierdziło niż się dowiedziałam, więc jakoś już inaczej do tego podchodzę ale takie małe rozczarowanie w serduchu i tak jest Od jutra już będę się tylko cieszyć

Na razie jest numer 1 W ciągu 2 tygodni mam jechać do Ikei, więc na razie się wstrzymam i pooglądam co tam jest, ale pewnie skończy się tak, ze tę kupię Muszę jeszcze doczytać jak to jest, że nie trzeba jej skręcać?

Jeżeli kogoś pominęłam to dziękuję ogólnie za trzymanie kciuków i gratulacje

Od dzisiaj trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Hahahaha padłam

Moje dwa skarby ważą odpowiednio: 474g i 527g w 22w1d Ułożenie główkowe. Rozmawiałam też z moim dr prowadzącym na temat porodu i będę mieć CC. Czyli jednak mogę spać spokojnie Dr, który przeprowadzał połówkowe mocno żartował dzisiaj i mojemu mężowi jak powiedział o dwóch córach kazał drugiego etatu szukać

ależ lekarz dowcipny .. jednak cc ...? Nie chcesz próbować naturalnie nawet jsk będą ładnie ułożone ?

Cytat:
Witam sie

Ojej ku biedny .. i jeszcze w waszą rocznicę ....😣
Stary 2015-04-17, 07:24   #528
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Witam sie

Doczytałam kolejnego posta i mam nadzieje, że więcej mu się te atrakcje dziś nie powtórzą.
I jeśli Waszych planów nie zrealizujecie dziś to i tak w trójkę poswiętujecie dzisiejszy dzień jeszcze zrobisz pyszne jedzonko i będzie uroczystość jak się patrzy
Dziewczyny trzymam kciuki za wizytę

Muszę się za jakieś śniadanie zabrać i szykować młodego do przedszkola. I zajęcia dzisiaj mam.
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 07:30   #529
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Nom ja się zbieram do przedszkola jak wrócę to się umyje i lecę do gina . Jak wrócę to dam znać.
Stary 2015-04-17, 07:44   #530
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczęta
faktycznie wczoraj jakis dzień był małego rozczarowania płcią.. ale jak wiemy z dwa dni i będziecie wszystkie happy

Isabelle i springtime - gartuluję Wam dziewczynek!! Widzicie jak to własnie jest Wy po dwie dziewczynki a ja dwóch chłopaków No nic nie zrobimy.. ja też chciałam mieć parkę i Was rozumiem

springtime - mamy termin na ten sam dzień, więc może też zrobimy podmiankę ?? będziesz mieć Tymka a ja Milenkę a po dwóch dniach wrocimy do siebie z płaczem oddawaj moje bejbi

jusiowa Oj przetrawisz zobaczysz- ja to przechodziłam dwukrotnie Chłopaki też są urocze.. szczególnie jak przychodzi nad ranem i gramoli sie do sypialni dając buziaki Gratulację choc 70 % pewności jeszcze do mnie nie przemawia, może się zmienić

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ----------

Dziewczyny kciuki za wizyty! jestem zdania,że dziś będzie wesoły dzień tylko potwierdzania dziewczynek

niespodziewajka ale się usmiałam, jak sobie wyobraziłam Adaśka wpychającego żelki przed mamą oBy mój tego nie wyczaił ale na razie nie lubi żelków .. no po mnie tego nie ma.. bo ja w tej ciązy KOCHAM Żelki

Jess, Mirabelka Widzicie co Was czeka z chłopakami Ledwo mówi ale woła "belek" i ucieka czasem jest to śmieszne.. w rossmanie jednak mało mnie bawiło Jess muszę go szantażoac kakao bo on nic innego by nie jadł i nie pił :-/ nawet z placu zabaw nie chciał wczoraj wyjśc na hasło idziemy kupić wafelki.. dopiero jak rzuciłam idziemy po kakao na wieczór- od rauz rączka i idziemy Wczoraj np z tatą w lumpeksie sie gonił, no facet nie mysli i tak uczy a tam miał popis 600 metrów.. babki ale się śmiały... bo mój mały to taki urwis z anielską buzią

---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ----------

Roxana Wszystkiego Dobrego z Okazji rocznicy ślubu Miłości i Miłości

oraz zdrówka dla juniora
Stary 2015-04-17, 07:57   #531
asienka_182
Rozeznanie

Witam sie z rańca
Kciuki za dzisiejsze wizyty
Ja już nie śpię bo obudził mnie budzik Męża jechał gdzieś lawetą zawieźć auto szwagra a mnie również czeka prasowanie ale bede miala motywacje żeby wstać z łóżka :p
Wczoraj byliśmy na spacerze a w zasadzie to na pizzy i chyba juz nie bede jadla takich rzeczy bo mnie bolal żołądek i czułam taki wzdęty brzuch...
A powiedzcie mi czy to normalne bo zapomniałam pytać gin... Bo jak długo siedzę w pozycji wyprostowanej ze tak powiem to robi mi sie twardy brzuch i to tak może mi się robic czy nie powinno ??
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 08:02   #532
springtime
Rozeznanie

Cytat:
Dziękujemy

Na szczęście chyba jednorazowa akcja... Nic więcej sie nie działo. No i nie wyglada na chorego, włączył sobie muzykę dla dzieci i tańczy od rana poproszę o troche jego energii !

A Ty co taka wczesna pobudka ?
Dzieci to jednak mają mega powera Dobrze, że to tylko krótkotrwały kryzys
Gratulacje rocznicy

Cytat:
ależ lekarz dowcipny .. jednak cc ...? Nie chcesz próbować naturalnie nawet jsk będą ładnie ułożone ?
Gdyby było jedno dziecko wolałabym naturalnie. Z dwójką wolę pocierpieć po cc,a mieć większą pewność że z bąblami będzie wszystko ok. Jednak więcej powikłań jest podczas porodu naturalnego bliźniąt. A najgorsze co mogłoby być dla mnie to urodzić jedno naturalnie, a drugie cc
Pozostałe dowcipy lekarza to m.in. : co jest gorsze od jednej córki? Dwie córki

Cytat:
Nom ja się zbieram do przedszkola jak wrócę to się umyje i lecę do gina . Jak wrócę to dam znać.
Czekamy na dobre wieści

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczęta
faktycznie wczoraj jakis dzień był małego rozczarowania płcią.. ale jak wiemy z dwa dni i będziecie wszystkie happy

Isabelle i springtime - gartuluję Wam dziewczynek!! Widzicie jak to własnie jest Wy po dwie dziewczynki a ja dwóch chłopaków No nic nie zrobimy.. ja też chciałam mieć parkę i Was rozumiem

springtime - mamy termin na ten sam dzień, więc może też zrobimy podmiankę ?? będziesz mieć Tymka a ja Milenkę a po dwóch dniach wrocimy do siebie z płaczem oddawaj moje bejbi

Hehehe pewnie byłoby własnie tak
Chociaż jak się dzisiaj obudziłam i poczułam kopanie od razu pomyślałam: moje kochane myszki W wyobraźni widziałam męża, a po obu jego stronach uśmiechnięte księżniczki
Pewnie od czasu do czasu będę miała tak jak Ty i na widok małego chłopca będzie mi trochę smutno, jednak wiem, że bliźniaczki na pewno będą miały lepszy kontakt ze sobą niż gdyby były różnej płci
Stary 2015-04-17, 08:11   #533
martulka0991
Zadomowienie

Witam sie z ranka ;-) ja juz po pierwszym wklociu i wypiciu glukozy, za chwile ide na drugie wklocie. A za godzine znow. Poszlam do innego lab i nie pozwolili mi cytryny wcisnac do glukozy. Ale przezylam ;-) Glodzik doskwiera... Ale juz polowa czasu za mna ;-) mala szaleje bo w koncu doczekala sie slodkiego ;-)
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 08:26   #534
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzieci to jednak mają mega powera Dobrze, że to tylko krótkotrwały kryzys
Gratulacje rocznicy

Czekamy na dobre wieści

Chociaż jak się dzisiaj obudziłam i poczułam kopanie od razu pomyślałam: moje kochane myszki W wyobraźni widziałam męża, a po obu jego stronach uśmiechnięte księżniczki
Pewnie od czasu do czasu będę miała tak jak Ty i na widok małego chłopca będzie mi trochę smutno, jednak wiem, że bliźniaczki na pewno będą miały lepszy kontakt ze sobą niż gdyby były różnej płci
Moim zdaniem o wiele lepszy będą miały kontakt, niż siostra z bratem Będą przyjaciólki jak nie wiem ja bardzo się cieszę,że jednak mam siostrę mogę na wszystkie babskie tematy pogadac a z bratem chyba cięzko by było a mój maż wczoraj wrócil od moejj kumpeli bo jechal zawieźć jej pare rzeczy i widział jej córeczkę o 2 tyg młodsza od naszego synka Wrócil do domu i do mnie" przepraszam.. ale ta mała taka urocza słodka dziewczynka" ale mnie zatkało za te słowo przepraszam. Pytam dlaczego je użyłeś a on bo wiem jakbys chciała mieć córeczkę.. ale czasem mi sie wydaję,że on by chciał bardziej i własnie z tego powodu przykro mi chwilami bo ja już mega cieszę się z Tymka a tu taki tekst choć wiem,że nie chciał źle tego ująć ale ja łapię się słówek
Stary 2015-04-17, 08:50   #535
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem o wiele lepszy będą miały kontakt, niż siostra z bratem Będą przyjaciólki jak nie wiem ja bardzo się cieszę,że jednak mam siostrę mogę na wszystkie babskie tematy pogadac a z bratem chyba cięzko by było a mój maż wczoraj wrócil od moejj kumpeli bo jechal zawieźć jej pare rzeczy i widział jej córeczkę o 2 tyg młodsza od naszego synka Wrócil do domu i do mnie" przepraszam.. ale ta mała taka urocza słodka dziewczynka" ale mnie zatkało za te słowo przepraszam. Pytam dlaczego je użyłeś a on bo wiem jakbys chciała mieć córeczkę.. ale czasem mi sie wydaję,że on by chciał bardziej i własnie z tego powodu przykro mi chwilami bo ja już mega cieszę się z Tymka a tu taki tekst choć wiem,że nie chciał źle tego ująć ale ja łapię się słówek
Kochana, ale płeć naszych dzieci zależy właśnie od naszych mężczyzn, a Ty miałaś na początku wyrzuty sumienia itd...
Zobaczysz, że jak Tymek się urodzi to Twój mąż zwariuje na jego punkcie
Stary 2015-04-17, 08:52   #536
kasperka
Zakorzenienie

Sugar Roxana Jess trzymam mocno kciuki za Was

Roxi wszystkiego NAJLEPSZEGO z okazji rocznicy
Duuuuużo miłości

Edytowane przez kasperka
Czas edycji: 2015-04-17 o 09:30 Powód: Blad
Stary 2015-04-17, 08:52   #537
MsLullaby
Zakorzenienie

Hej my juz po śniadaniu, zaraz się szykuje i idziemy na spacer. W domu czyściutko wiec tylko obiad zrobić i cały dzień na luzie, dziś mamy młode ziemniaczki z koperkiem, rybka smazona i surówka z kiszonej kapusty. Jakoś najlepiej mi to w piątki smakuje
Kurcze to widzę ze jestem w mniejszości z płcią, bo ja się od samego początku strasznie ciesze ze Bartuś będzie miał brata

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 08:55   #538
mms_22
Zakorzenienie

Dzień dobry
Mnie dzisiaj obudził Igorek i tak się ruszał, że myślałam, że zaraz mi brzuch przebije... Chyba obracał się o 360 stopni To, że tak brzuch faluje, to wiedziałam, ale dopiero po 30tc, a nie taki mały jak mój
Dziwne, ale fajne uczucie

A tak w ogóle z racji tego, że wstałam wcześniej zrobiłam listę potrzebnych produktów dla noworodka i mam na niej na razie 33 rzeczy (nie licząc ubrań)... I wiem, że to tylko połowa z tego co będziemy potrzebować na "już", czyli zaraz po urodzeniu... Nie sądziłam, że aż tyle się uzbiera tego

Cytat:

jakie słodkie

Cytat:
Witam sie

Oby to nie bylo nic poważnego...
A z okazji rocznicy życzę wszystkiego, co najlepsze! Przede wszystkim spokoju i dużo miłości w powiększającej się rodzinie I kolejnych 5, 10, 15, 20, 25 ..... 50 .... lat razem !

Igorek

Stary 2015-04-17, 08:57   #539
Mravka
Zadomowienie

Dzien dobry Kobietki!
Piąteczek mamy,a to oznacza,że jutro zamierzam się wyspać
Ależ mnie dzis Tymek okłada nie ma litości.
Moj Syn Pierworodny dziś miał "wydziwianie" śniadaniowe. Skończyło się na chlebie Wasa z żółtym serem i....dżemem . Jego smaki czasami mnie zadziwiają

Cytat:
Dziewczyny, jaki puls w ciąży jest normą???
Ciśnienie mam w porządku, a puls 95...
Czy to normalne???

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

W okolicach Szczytna i Mikołajki
A reszta ciut dalej, ale to już Kurpie
sii normalne,że wyższe

ooo widzisz moi mieszkają w okolicach Reszla(tam jest zamek). Jednak my się tam nie wybieramy,bo jakoś niespecjalnie utrzymujemy kontakt. Szukam jakiejś fajnej miejscówki i w sumie najlepiej może czegoś pt. agroturystyka coby Robson miał frajdę.
Cytat:

I dla Bartusia pizamki:

ale cudaśne zakupy! body są genialne
Cytat:
Witam sie

o kurczę ,ale mieliście poranek. A może coś zjadł i Mu zaszkodziło?

Najlepsze życzenia z okazji rocznicy
Cytat:
Gdyby było jedno dziecko wolałabym naturalnie. Z dwójką wolę pocierpieć po cc,a mieć większą pewność że z bąblami będzie wszystko ok. Jednak więcej powikłań jest podczas porodu naturalnego bliźniąt. A najgorsze co mogłoby być dla mnie to urodzić jedno naturalnie, a drugie cc
Pozostałe dowcipy lekarza to m.in. : co jest gorsze od jednej córki? Dwie córki

Czekamy na dobre wieści

Ty masz z pewnością rewolucje w brzuchu z powodu dwójeczki.
Ale jak pisałaś o wymiarach dziewuszek to wagowo całkiem standardowe są .
Co do lekarza to...dowcipniś :P
Myślę,że mąż totalnie odpłynie jak zobaczy takie Małe Królewny
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 08:58   #540
martulka0991
Zadomowienie

Dziewczyny, podziwiam Was za dzisiejsze plany, checi i sile... Ja dzis jakos czuje sie dziwnie moze po tej glukozie... Za 20min ostatnie wklocie i... Sniadanko :-D moze doda mi sily ;-) ale nie wiem co bym zjadla ;-) chyba kanapka z serem i warzywami bedzie ;-) co do płci, to zazwyczaj człowiek sie nastawi bo ma jakieś swoje malutkie marzenie a jesli okazuje sie inaczej to jest jednak male rozczarowanie ale dzieciaczka sie kocha i tak bez wzgledu na wszystko, a marzenia mozna zrealizowac w przyszlosci ;-)
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości