|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |||
|
フワフワの猫
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Widziałam gdzieś taki średni róż z mocnym niebiesko-fioletowym shimmerem (o ile to jest shimmer dla mnie to wygląda bardziej jak taka kosmiczna powłoczka, kojarzy mi się jakimś ultrafioletem czy czymś takim ) tylko teraz nie mogę sobie przypomnieć co to był za laks.Pozwolisz, że skopiuję kiedyś-tam? Mam wizję tego mani w niebieskiej wersji.O dziwo paznokcie jej nie odpadły. Ale się zastanawiam jak to zniosły, moje gdzieś tak przy trzecim zmywaniu po nieudanym mani aż zaczynają boleć...Cytat:
, a potem to niechcący tak mi się machnęło. Zresztą i tak ostatnio przez pewną sprawę nie miałam głowy do rzeczy typu malowanie paznokci.Cytat:
Ja dziś tylko widziałam swatch takiego pistacjowego, z tego co pamiętam na stronie były tylko takie pastelowe.Właśnie widziałam tę tabelkę ale jak zobaczyłam że w kategorii ciepłych nie ma w ogóle bardzo jasnych, to moją reakcją było 'lol bye'. Hahah, zajrzałam na pierwszą stronę a tam w kremach jest wymieniona Isana z mocznikiem... jak sobie przypomnę co mi ten krem zrobił, to się zastanawiam jak on może się u kogoś sprawdzać. Edytowane przez nekofood Czas edycji: 2015-04-17 o 22:16 |
|||
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51078317]
Fajne [/QUOTE] Dziękuję Dziękuję
|
#2463 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Znowu gdzieś zamarudziłam i będę nadrabiała starocie
![]() Od paru ładnych dni chodzę w jednym lakierze, skrzywdziłam się kształtowo - mini paznokcie chciałam koniecznie spiłować na coś, co będzie przypominało migdały i owszem przypomina, ale nie wygląda najpiękniej, więc jakiekolwiek chęci do zrobienia nowego mani albo chociaż zmycia lakieru, skutecznie mi przeszły Cytat:
Fakt - jestem pod dużym wrażeniem tego jak łapią kolory, Aga mówi, że świetnie się aplikują i to jest super, ale żeby mieć któryś to nie ![]() Cytat:
Ja go kupiłam (przypominam - mówiłyśmy o To był maj, po takim czasie można zapomnieć ) jakoś od razu po wyjściu kolekcji, czyli mniej-więcej rok temu, tak jak mówisz... i miałam na paznokciach zawrotne dwa razy ![]() Tak "z zaskoczenia" boli podwójnie :/ Cytat:
Szybko rozdziewiczasz i Orly, i Savina piękne To piasek? ![]() Cytat:
![]() Faktycznie nie Twój, to znaczy - nie nosisz takich raczej, ale to nie zmienia faktu, że wygląda świetnie ![]() Cytat:
Dream to przepiękny kolor, ale o wieeele bliżej jej do nowej niż starej Robinson.Bosze, Ruby Pomalowałabym Slippersami, gdyby nie moje obecne wypierdki :x
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i nadrabiam powolutku
![]() Cytat:
Tjaaaaa.. no ja też bym za nic tylu swatchy w takim tempie nie zrobiła.. 19 razy Katherine.
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2015-04-18 o 08:50 |
|
|
|
|
#2465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem kiedy wrzucę, może się uda na weekendzie jeszcze ![]() hehe po tylu poprawkach muszą być dobre ![]() noo nie dziwię się Cytat:
Cytat:
trudno było go focić, bo ta poświata wychodziła dużo mocniejsza i w ogóle przekłamywała ogólny obraz, niby wybrałam najlepsze zdjęcia, ale tak patrzę na ten lakier na wzorniku i na zdjęcia to coś nie gra do końca. A shimmer określiłaś genialnie! kosmiczna powłoczka no jasne ![]() ja bym chyba padła... no nie mogę w to uwierzyć! ![]() ooo, a czemu? ja bardzo lubię. Co prawda teraz się pomyliłam w wersjach i wzięłam bezzapachową
|
|||
|
|
|
#2466 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chciałam poprawiać w programie, bo kolory i różnice zupełnie by się zatraciły :/ Wrzucam, może coś pomoże, ale pewnie nie, sorki ![]() Od lewej: Savina Dream, CC Mrs. Robinson stara wersja, Savina Magic ![]() Cytat:
Męczyła się (naprawdę męczyła, nie dało się patrzeć) kilka lat, bo lekarz-debil twierdził, że w sumie to niewiele da się zrobić, ciągle jakieś tabsy, ciągle zabiegi Ale prawej pięty nie czuje do dziś, nerw za bardzo uszkodzony był.Rewelacja! A w połączeniu z sukienką - klękajcie narody ![]() Cytat:
Utknęłam gdzieś na początku trzeciej części, bo jakieś nudy nieziemskie były, ale może spróbuję ponownie ![]() ![]() Nie no przepadłam, to jest przefantastyczne! Świetne połączenie
|
|
#2467 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w ogóle chyba dziwna jestem przede wszystkim, nie raz dziewczyny widzialy, że zdawało się że mam za zółty podklad.. bo szyję mam dość żółta ale już dekolt rózowawy lekko.. Cytat:
ale numerant z tego lakieru! Cytat:
hehehe dzięki Kochana!!! Super słyszeć! Ale boję się, że za wysoko sobie poprzeczke ustawiłam w projekcie w tych pierwszych tygodniach.. mam juz 'Eleganckie' na przyszły tydzień i może sie okazać, że będą duzo gorsze od pierwszych dwóch żebym tu nimi nie rozczarowała..
|
|
#2468 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Żywsza, bo bardziej różowa
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51062843]Maniutek.Nie za duże zdjęcia ? [/QUOTE] Zdjęcia w porządku, róż piękny Słodziak, podoba się ![]() Cytat:
I, oczywiście, książki potrzebowałam najbardziej akurat wtedy, kiedy musiałam zabrać najwięcej zeszytów, kanapek, czy buty na zmianę No nie podoba mi się, pal licho, że to frost, ale odcień zupełnie mi nie pasuje. Ale znowuż widziałam gorsze Nie ma się czego bać ![]() Cytat:
Ej, coś jest na rzeczy Ja nie potrafię powiedzieć, że ten kolor jest jednoznacznie brzydki, ale... jakoś tak niewygodnie mi się na niego patrzy [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51075559] Przygarnęłam dziś jedno dziecko - klik [/QUOTE] Jeśli chodzi o złote piaski to zawsze będę na tak ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Jest tak okrutnie, paskudnie włochaty, że aż PIĘKNY! ![]() Dzięki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie potrafię sobie wyobrazić, żeby były "dużo gorsze"
|
|
#2469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję bardzo Cytat:
kusisz nią, ale boję się, że z kolei mogę Purple Crush zdublować ![]() hehe spoko odcień może jak najbardziej nie pasować, choć ja też nie potrafię zagwarantować, że wyszedł idealnie |
||
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie cos mi wyszlo
. Ksztalt ma zmierzac w kierunku migdalow, lakier - Golden Rose, rozyk . Tylko lewa reka, bo prawa wyszla tragicznie, zwlaszcza kciuk. Musze trenowac. Tylko kiedy, jak za 10 dni przeprowadzka? przynajmniej moge sie pokazac. Prosze o sugestie w sprawie ksztaltu i malowania. Topu nie kladlam bo sie balam ze cos zepsuje .
|
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję <3
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2472 | ||||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
dziękuję pokazuj się w klubie ![]() Cytat:
też kiedyś tak impulsywnie spiłowałam, bo mnie wkurzyły, a potem mi się płakać chciało ![]() Cytat:
a mnie właśnie jarają i po recenzji Agi jeszcze bardziej ich chcę ![]() Cytat:
no to chyba najgorsze skojarzenie czekam są.. zadowalające jak zobaczyłam masakrę na paznokciach to chciałam ten lakier machnąć za okno Cytat:
kurczę na zdjęciu Dream taka podobna do Robinson.. ![]() Cytat:
ja to z lenistwa i wygody się przerzuciłam na ebooki nie lubię dźwigać szkoda, że nie wyszedł na zdjęciu
|
|
#2473 | |
|
Z deszczem w butach
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dwie warstwy i nawet top. Jak mowie, balam sie ze cos schrzanie przy kladzeniu kolejnej warstwy. Tak dalece NIE UMIEM malowac paznokci .
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Przyszłam pierwsze się pow@#$%%$$#$%^^667ć Nojapierdylam nastepna firma spi!#$%^&&***ła lakier no weźcie zobaczcie ![]() Przeciez nawet wykończenie widać że inne ta stara wersja to kredowa ta nowa to kurna żel ![]() W dziennym ![]() W sztucznym
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Borze! MCA????!!!???! Niedowidzę na telefonie, zaraz się targnę jeśli to jabłuszko!
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Cooone taaa
![]() Edit: stara wersję kolorystyczną ma Essiak na rynek amerykański, z wąskim pędzelkiem, nakrętka u góry ma wytłoczone E, pojemność 15!!!!! ml ( te na polski rynek - przejęte przez Loreal, mają 13,5ml), bez napisów na butelce , w dolnym lewym rogu). Ta amerykańska wersja ma numer 702 - Polska 99. Znalazłam na http://www.hairstore.pl/. Idę brać bo będzie tak jak z porcelanką :/
Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2015-04-18 o 16:06 |
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2479 | ||||
|
フワフワの猫
|
Cytat:
![]() Bo po jednokrotnym użyciu na noc miałam całe dłonie w rankach... Cytat:
![]() Teraz będziesz cierpieć z żądzy posiadania wraz ze mną. Cytat:
Cytat:
Jedyna według mnie perfekcyjnie miętowa mięta... |
||||
|
|
|
#2480 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
kolor totalnie nie mój, bo jest ciepły, ale nie potrafisz pokazać lakieru, który jest brzydki w beznadziejny sposób, bo zawsze wyglądają tak perfekcyjnie
![]() Cytat:
dziękuję Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nom, jakoś tak wychdzi zawsze niestety piasek :P gdybym wiedziała, to bym nawet nie wzięła :x tutaj jedna wasrtwa topu, ale zeżarł ją aaha ja mam 'Papierowe miasta' jeszcze, ale nie wiem kiedy przeczytam Cytat:
spróbuj nałożyć dwie warstwy i zalać topem, nic nie tracisz, ożna zmyć przecież, jakbyś zepsuła ale kształt ładny ![]() Cytat:
ale padaka muszą coś nakręcić zawsze
|
|
|
#2481 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
znowu namieszali Cytat:
ja miałam tak samo po zmianie z kwadratów na jajka, a potem migdałki ![]() Cytat:
dziękuję daj znać jak w końcu przeczytasz
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak najlepsze co mi ostatnio wyszlo. Sprobuje dwie warstwy jak bede miala chwile czasu. Owszem, z ksztaltu jestem w miare zadowolona podobaja mi sie takie niezbyt ostre migdalki.
|
|
|
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Szkoda ze nie mam dostepu .
|
|
|
|
|
#2485 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
5 mi przypomina proszek do prania ![]() ogólnie to mi baardzo przypominają babeczkowe Kiko
|
|
#2486 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O widzisz a mi odcienie pasują, więcej niż w Anabell Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale kształt fajny ja bym się pokusiła o lekkie podpiłowanie boczków Piąteczka ![]() Noooo biorę ta amerykańską wersję x 2 Faktycznie podobne
|
|
|
#2487 | |
|
フワフワの猫
|
Cytat:
W sumie ta trójka też całkiem ładna...Miał, wielbicielko ciekawych nazw, co powiesz na Foxy Paws Supercalifragilisticexpia lidocious? ![]() O, a to ciekawostka. Nie widziałam ich na stronie Ross. Mi z kolei z EDM bardzo przypasował Golden Fair 0W, ale wiadomo, ciekawa jestem żeby spróbować czegoś innego.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2488 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
moje pierwsze skojarzenie w sumie ![]() Cytat:
ja to się poczułam namówiona na zielonego, chyba go wezmę co ku*wa? lakier śliczny, ale szczerze? zaebałabym się, gdybym musiała gdzieś napisać jego nazwę
|
|
#2489 | |||
|
Konto usunięte
|
Też mi się podoba ![]() Cytat:
Nie wiem co mnie podkusiło na piasek,ale to jedyny złoty lakier jaki mi się spodobał ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że to naprawdę prawdopodobne Cytat:
Malowanie, cóż, jak sama powiedziałaś - musisz trenować : Jeśli zależało Ci na takim transparentnym efekcie, to widzę cel malowania, ale jeśli zależy Ci na kolorze to zawsze nakładaj tyle warstw, by nie było prześwitów, no inaczej to nie będzie rewelacyjnie wyglądało.Nie bez powodu - ona jest zdecydowanie z tej samej rodziny kolorów ![]() Cytat:
![]() Mamy już CC, Orly, Essie, Chinki... parodia jakaś Po prostu jeszcze nie wymyślili dla mnie odpowiedniego koloru
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.

Widziałam gdzieś taki średni róż z mocnym niebiesko-fioletowym shimmerem (o ile to jest shimmer
dla mnie to wygląda bardziej jak taka kosmiczna powłoczka, kojarzy mi się jakimś ultrafioletem czy czymś takim 

ja niestety jestem ,,specjalistką" od łamania paznokci o ścianę/ drzwi itd
nieaktualny :< poszła mi wskazówka lewa, na szczęście sam czubek 

Nie chciałam poprawiać w programie, bo kolory i różnice zupełnie by się zatraciły :/ Wrzucam, może coś pomoże, ale pewnie nie, sorki 

dwie warstwy i nawet top. Jak mowie, balam sie ze cos schrzanie przy kladzeniu kolejnej warstwy. Tak dalece NIE UMIEM malowac paznokci
no weźcie zobaczcie 

lakier śliczny, ale szczerze? zaebałabym się, gdybym musiała gdzieś napisać jego nazwę