|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Cytat:
no dobra, coś tam wyłuskam, a potem czekamy na Maję ![]() ![]() ale musisz spiąć dupę bardziej ![]() wiem, wiem, wezmę prysznic, zrobię sobie wiadro herby i oglądam, ściągnęłam już odcinek przed wyjściem z domu i jeszcze nie widziałam ![]()
![]() |
#4712 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A nadrobiłaś 2 sezon? ![]() ![]() ale tak że już leci? lovelovelove
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty myślisz, że ja co roku będę do USA jeździć, żeby zobaczyć Wasze zaręczyny? ![]() Wczoraj chyba była premiera pierwszego odcinka trzeciego sezonu ![]() Maja, jak tam Ci teraz idzie z ćwiczeniami? Bo ja znowu mam tak, że z żarciem średnio (cały czas wege) a z ćwiczeniami ok. 3 miesiące chodziłam na jumping fitness ale teraz odkładam kasę, poza tym instruktorka i towarzystwo zaczęło mnie wku.rwiać, bo zrobiło się dużo mniej 'kameralnie', więc zrezygnowałam, i teraz biegam no ale to za mało. Może masz jakieś programy godne polecenia? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
oj tam, to niech Ci da najpierw jakąś rodzinną pamiątkę, a potem dostaniesz ten wymarzony ![]() no pewnie, jakoś w połowie marca ![]() tak, już jest pierwszy odcinek ![]()
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To gratki ![]() Zaraz zasysnę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4716 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
poka? ![]() ja BCS zakończyłam i liczę, że w 2 sezonie będzie w końcu (bo ile można czekać) mocny wjazd Saula, a nie Jimmy'ego ![]() a jak tam stoisz z GoT? ![]()
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
No, poka to cudo Maja
![]() Wzywam resztę! Co z Wami? Just, Czokou, Paseczkowa i reszta, żyjecie? Halo, family reuinion! ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4718 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No co Ci poradzę, na takie widowisko trzeba czekać ![]() <3 U mnie cały czas, już od pół roku, regularnie - fitness blender. Nie wiem czego szukasz ale wyszukiwarka tam jest bardzo dokładna więc jak będziesz sobie chciała poszperać to tam, ja mogę Ci wrzucić co ćwiczę albo ćwiczyłam: http://www.fitnessblender.com/videos...of-flabby-arms - to łączę z czymś na brzuch + rowerek jak mam przerwę od HIITów http://www.fitnessblender.com/videos...weight-workout - to jak mam masakrycznie mało czasu, potrafi sponiewierać w krótkim czasie, robiłam przed śniadaniem Wielkanocnym ![]() http://www.fitnessblender.com/videos...-workout-video - to robiłam kiedyś, już jest dla mnie za lajtowe ale przyjemnie się ćwiczyło bo jest ciekawa forma http://www.fitnessblender.com/videos...-workout-video - to też z tych lajtowych, już nie robię http://www.fitnessblender.com/videos...rkout-at-home- - to jedno z nowszych nabytków, w miarę proste i lajtowe http://www.fitnessblender.com/videos...cardio-workout - to robiłam mnóstwo razy, bardzo daje w kość w krótkim czasie, czasem do tego wracam. Kiedyś do tego jeszcze jeździłam na rowerku http://www.fitnessblender.com/videos...s-no-equipment - ten bardzo lubię i często robię, z 2x w tygodniu minimum, pozostałe dwa to 'tysiak' ale do tego link zaraz http://www.fitnessblender.com/videos...toning-routine - to dzisiaj robiłam pierwszy raz chociaż w 'favourites' leżało długo i czekało na swoją kolej. Spodobało mi się bo dzięki małej liczbie ćwiczeń te 45 minut mija bardzo szybko. No i ćwiczenia proste ale i wymagające. Ale 8 serii pompek czy wykroków z obciążeniem było ciężkie, nawet bardzo ![]() http://www.fitnessblender.com/videos...ebell-training - fajny trening, troszkę bardziej nastawiony na statyczną pracę mięśni ale też można się zmachać, coś tam z cardio troszkę jest bo i zadyszka była http://www.fitnessblender.com/videos...and-stretching - no i na deser tysiaczek ![]() ![]() Mam nadzieję, że Cię usytasy ![]() ![]() Cytat:
![]() No dokładnie bo póki co to takie flaki z olejem... I czekam na Pinkmana bo słyszałam, że trwają rozmowy ![]() No i mogliby mocniej rozwijać postać Mike'a oczywiście ![]() W ogóle to w Bershce na dziale męskim widziałam koszulki z Heisenbergiem ![]() ![]() 3 odcinek. M mnie molestuje żeby lecieć dalej ale ja tak chcę sobie dawkować go bo mi żal czekania tyyyyle czasu na nowy odcinek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4719 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ładny, chociaż nie dla mnie, ja wolałabym co innego, chociaż jeszcze się nie rozglądałam ![]() ![]() no trwają, a ja chętnie bym zobaczyła i Jesse'go i Walta ![]() ![]() i ja bym jeszcze chciała Nacho.. ![]() ![]() powiedziałaś to odpowiedniej osobie, chyba odżałuję i sobie kupię ![]() a dla mnie to nawet spoko, bo może w końcu nadrobię HTGAWM i The Americans ![]() wg mnie ten sezon GoT lepszy.. albo to ja bardzo obniżyłam swoje wymagania co do tego serialu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- OB obejrzane, czekam na Warsaw Shore żeby się odmóżdżyć ![]()
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Najgorsze są moim zdaniem takie w tym stylu: http://www.yes.pl/48643-stella-piers...000-008-1337MY http://www.yes.pl/36778-pierscionek-...000-Y01-3289W2 Już nie mówiąc o wszelakich zawijasach pod tytułem: http://www.yes.pl/37023-pierscionek-...Z-000-Y01-2178 http://www.yes.pl/37350-pierscionek-...Z-000-Y01-2338 http://www.yes.pl/37346-pierscionek-...Z-000-Y01-1320 http://www.yes.pl/40411-pierscionek-...Z-000-Y01-3218 Ale są różne gusta, co komu pasuje, byleby partner się wstrzelił w ten gust ![]() HTGAWM to ja muszę zacząć ![]() Muszę pogadać z M czy zacznie ze mną Dextera oglądać ![]() ![]() No póki co się nieźle rozkręca ![]() Nacho to mi się bardziej jako Vic podobał ![]() ![]() To dzisiaj natrafiłam na 9gagu na idealną: ![]() ![]() U mnie WS dopiero jutro ![]() edit: o, chyba znalazłam ten siostry. A przynajmniej podobny http://www.yes.pl/45777-yes-rings-co...-000-Y01-4115W tak na płasko na zdjęciu wygląda dziwnie ale widzicie poglądowo ![]()
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2015-04-19 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję po raz drugi, ale mi nawaliłaś tego ![]() ![]() Przepiękny on jest, kiedyś podziwiałam podobne, ale czy ja kiedykolwiek dostanę pierścionek zaręczynowy to nie wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no, tak, jasne. nigdzie nie ma streama, to chyba znak, żeby pójść się pouczyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tam lajtowego, dawaj tysiaka ![]() No i do ramion robię tiffoczki, hehe ![]() Ja za to nie mogę zebrać pupy do biegania... Kupiłam sobie buty specjalnie a teraz tylko w nich ćwiczę ![]() O, cieszę się, że nie tylko mi się podoba bo bałam się, że mam spaczony gust ![]() Ale pier****sz ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Ale sobie super powód znalazłam, żeby nie jechać jutro na wykład. Bo nie pomalowałam paznokci ![]() Boże jaki plastik ![]() ![]() Nie no, przeważającym argumentem było to, że jest na 8. I że koleżanka idzie ![]()
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no, jak się rzucę na głęboką wodę i nie dam rady to się zniechęcę i będę miała do siebie żal, będę na siebie wku.rwiona, więc wolę powoli ![]() ![]() ![]() Też niedługo muszę zainwestować w nowe buty do biegania. Jakie kupiłaś? Nie zmuszaj się, jak tego nie lubisz, ważne, że inne rzeczy robisz ![]() Okkk! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
nie cierpię żółtego złota.. ![]() ![]() akurat ten zawijasek fajny, ale bez brylanta, bo wygląda tak jakoś z dupy, jeden sam, samotny, bałabym się, że nim o coś zahaczę albo nim przywalę i po brylancie ![]() mój brat z żoną mają obrączki z żółtego złota, z elementami białego, bardzo mi się podobają, proste, identycznie zrobione ![]() ja mam 7 odcinków zaległych, ale coś się nie mogę do nich zabrać, nawet Aga mnie przegoniła w oglądaniu ![]() ![]() Dextera mam za sobą, bywały momenty, że miałam stresy, ale to bardziej o głównego bohatera, a nie że się bałam morderstw, oglądałam po nocach ![]() a mi się właśnie wątek Aryi podoba, lubię ją, nie przepadam za to za damulkowatą Sansą. a za Dany to już w ogóle.. geny jej rodu jednak nie przepadły i jest szalona ![]() no ja tego aktora lubię jako Vica, ale jako Nacho też mi fajnie na niego popatrzeć, w Far Cry 3 też go polubiłam ![]() a to widziałam, ostatnio znowu w GoT ciągle męczą tego Snowa, że nic nie wie ![]() ![]() ![]() chuja wafla, a nie sobie pooglądałam WS, wszystkie streamy nie działają ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
będę, rzucę Ci bukietem w twarz potem ![]() popsuli mi wieczór ![]() Cytat:
ja nie wyjdę z domu bez pomalowanych paznokci ![]() ![]()
![]() |
#4725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Idę się pouczyć i spać ![]() Ps. Mam nadzieję, że to nie był nasz chwilowy 'zryw' ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Lwiątko z Cintry
|
#4727 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To powodzenia i ucz się laczku ![]() Racja, jasne ![]() ![]() Biedny rowerek, jak tak możesz ![]() Po taniości, różowe Kalenji Ekiden One z Decathlonu ![]() ![]() ![]() Co do treningów zakupem życia (a właściwie prezentem, bo dostałam go od siostry ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale który konkretnie zawijasek? Czy wszystkie? Obrączka musi być prosta, też już zrobiłam research ![]() Też ją lubię ale zamulają z tym gościem bez twarzy. Dobrze, że jednak ma twarz i to całkiem nienajgorszą ![]() Taaak też to zauważyłam ![]() ![]() Też nie wyjdę ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4728 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
też wolę siebie w srebrze, ciągle praktycznie noszę, złoto zakładam akurat wtedy kiedy mi do stylówki pasuje (czyli rzadko ![]() ![]() ![]() ![]() KLIK ten jest spoko, ale usunęłabym z niego tego brylanta i najlepiej jakby cały był z białego złota ![]() ![]() te z fakturą drewna są super, mój brat ma chyba takie całkiem proste, bez żadnej faktury, w środku oboje mają grawery z imionami i datą ![]() to też, aż czasami mnie to już wkurza ![]() z obdartusami też nie wyjdę, ale w obecnej sytuacji z zielono-niebieską płytką muszę ciągle nosić pomalowane ![]()
![]() |
#4729 |
Kuźnia inspiracji
|
Zbiorczo odpowiadając na wszystkie posty mogłabym napisać, że nie mam nic do dodania
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() No szkoda mi go, ale naprawdę nie mam go gdzie wstawić, a nosić go codziennie przez całe mieszkanie to trochę... jest piekielnie ciężki, poza tym zastawiony innymi rupieciami. Ale chyba go wywalę do garażu albo na strych, tam chyba będzie miał lepsze warunki na oczekiwanie na powrót do łask ![]() Zabrzmiało jak reklama jakiegoś specyfiku na nietrzymanie moczu albo potencję ![]() ![]() Wow, to się chwali ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miałam wstać o 6, żeby zdążyć pójść biegać... wstałam 1,5h później, poszłam biegać i nie zdążyłam pójść na wykład ![]() ![]()
love as long as you live Edytowane przez oliwja Czas edycji: 2015-04-20 o 09:17 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Lwiątko z Cintry
|
nie umarłyśmy, żyjemy.. jeszcze
![]()
#4733 |
Zakorzenienie
|
ja nie żyję... pojechałam na ognisko, stwierdziłam że fakt, że ostatnio w ogóle nie piję + @ dziś przyczyni się do bomby po jednym piwie... opędzlowałam 3, w ogóle nic nie poczułam (zostało mi jeszcze jedne nieotwarte) tylko siedziałam zmęczona, zmulona a teraz standardowo pęka mi głowa
![]() U mnie czas na piach ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- btw dorwały coś dzisiaj w rossmannie? ![]()
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2015-04-24 o 23:47 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
na samą myśl mi niedobrze ![]() idę wybierać trumnę ![]() nic, czekam na ostatni tydzień (wiadomo) ![]()
![]() |
#4735 | |
Zakorzenienie
|
mój post go zabił
![]() Cytat:
![]() Nie, ja nie mam parcia na nic. (czyt. coś by się znalazło na pewno, ale hajs się nie zgadza ![]() wiadomka ![]() Nie mogę się zabrać do nauki, dopiero wstałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ciekawe czy uda mi sie coś wyrwac... potem znów przydałoby się zapolowac na tusz Max Factor False Lash Effect.. no zobaczymy czy mi się uda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż w szoku byłam bo koleżanka chciała nalać mi martini i kategorycznie odmówiłam. Kim ja jestem ![]() Masz coś już na oku? Ja póki co jedyne co mam upatrzone to szarak z Eveline i insta-dri bo mój zaczyna powoli powoli glucieć, nie wiem czy coś oprócz tego. Pewnie bym coś znalazła jak bym już chodziła po drogerii ale myślę czy zwrócić na coś konkretnego uwagę. Cytat:
![]() Jaaaa ładnie się pilnowałam ale odkąd mam już odłożoną całą sumę na karnet na Opka (ktoś się wybiera??) to znowu karta poszła w ruch ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4738 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
wiesz, im dłużej o tym myślę tym bardziej mnie mdli ![]() ![]() 2 Insta-Dri na zapas na pewno ![]() ![]()
![]() |
#4739 |
Lwiątko z Cintry
|
jak tam po majówce?
![]()
#4740 |
Konto usunięte
|
wgl nie odczułam tego weekendu.
chyba dlatego, ze tz w sobotę pracował, wiec ten weekend to jak co 2 nasz. ![]() tyle ze teraz piątek miał wolny ![]() pozatym pełnia nie dała m spać ![]() a u Was jak tam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.