|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 43- nasz sezon!
Cytat:
![]() hmm. to zależy jaki podkład. i puder. no iczy ma się bazę. ja używam podkładu i pudru transparentnego. i pod koniec dnia chyba go nie mam. |
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku
W końcu dotarłam do domu ![]() istapp super panieński
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Panny Młode 2015 część 43- nasz sezon!
Istapp, super, że panieński się udał!
![]() Aneta wszystko się ściera, ja malując się na co dzień tylko bazą i pudrem, pod koniec dnia prawie nic nie mam. Podobnie z bb cream. Ale mój makijaż imprezowy (baza, podkład, puder i fixer) potrafi dużo przetrwać
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;51101191]Mam rozkminę jaki welon kupić. Czy 300 cm i ciąć do 250 do 200 cm na długość. Czy 200 wystarczy?
I szerokość - czy 200 cm, czy 300? 300 gęstszy, no ale... znowu nie chcę efektu, że mój welon wygląda jak gładki materiał, a nie tiulowy [/QUOTE]Nie pomogę, ale podpinam się pod pytanie, bo sama będę mieć takie dylematy w piątek. Wydaje mi się, że ja mierzyłam 200cm i taki niezbyt gęsty, mojej mamie i świadkowej efekt bardzo się podobał, ale nie wiem czy nie spróbować jeszcze czegoś gęstszego
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Istapp widzę, że zabawa była super
![]() Dobranoc
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#69 |
|
nibyżona
|
ja tez chetnie zobacze fotki
![]() musze sie umowic na probny, bo przelozylam i jeszcze pomysli ze ja wystawilam czy cos.
|
#70 | |
|
... choć nie Westwood
|
Witam w nowym watku
![]() Istapp, super, ze panieński die udal rura byla mega! Cytat:
![]() Chetnie zobacze zdjecia ![]() [1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;51101191]Mam rozkminę jaki welon kupić. Czy 300 cm i ciąć do 250 do 200 cm na długość. Czy 200 wystarczy? I szerokość - czy 200 cm, czy 300? 300 gęstszy, no ale... znowu nie chcę efektu, że mój welon wygląda jak gładki materiał, a nie tiulowy [/QUOTE]Nie pomoge, bo mam te same rozkimny
|
|
|
#71 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale powiedz wizażystce o tym, może zmieni któryś produkt lub zweryfikuje problem. |
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Istapp, super!
Wieczór pełen przygód! Zazdroszczę rury, mnie dziewczyny na pewno nie wezmą na coś takiego tydzień przed ślubem... Musimy mało inwazyjnie się bawić.
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Subskrypcja
:Dołączam się i ja do życzeń dla świeżo upieczonych żonek Istapp panieński super Mi też się szykuje panieński w Krakowie A w ogóle to świadkowa pod wrażeniem zaproszenia i bardzo pozytywnie zaskoczona grawerowaną bransoletką![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaż
Ten dzień: 18.07. 2015r. ![]() "Elegancja polega na zapomnieniu, co się na sobie ma." Yves Saint Laurent ![]() Góra 26.08.14 Dół 14.04.15 http://czarnakretka.blogspot.com/ Edytowane przez kreciorek85 Czas edycji: 2015-04-20 o 00:18 |
|
|
|
#75 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku
wybaczcie, ale zacytuje jeszcze stary wątek i ide nadrabiac nowy ![]() Cytat:
Super panienski Cytat:
Cytat:
fajńie, ze sie udalo ![]() Cytat:
ja teraz w marcu trzymałam do chrztu juz mojego drugiego chrześniaka a mój pierwszy ma juz 8 lat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, znowu nadrobilam cały ostatni wątek i aktualny
. Nawet mi sie cytować dzisiaj nie chce :P. Akurat pol dnia, gdy jeździliśmy z zaproszeniami i mieliśmy załatwienia, bolała mnie głowa . Potem nieco przestała, ale było juz na tyle pozno, ze i tak wiecej załatwien nie mieliśmy...Podsumowanie dnia dzisiejszego: kolejne 11 zaproszen rozdane , pierscionek oddany do Kruka do odświeżenia (paskudnie mi smutno bez niego, nawet prawie M sie skusił na smutna mine i tekst "moze kupisz mi jakis pierscionek na zastępstwo, bo tak mi przykro moj zostawiać" ). Dzien jutrzejszy mocno rozplanowany.... i w głowie "spisuje" inne sprawy do załatwienia i juz widze, jak wiele nam zostało i nie wiem, jak to ogarniemy . Tymczasem ide spac, bo dzien zaczynamy od 7:30, planujemy isc do USC. I tu pytanie do Was, moze jeszcze uda mi sie dostać odpowiedz :P. Co to my mamy miec z tego USC? :P a po USC, jak sie uda to jedziemy do lokalu. Albo bedziemy próbowali sie na naukę tańca umowic ;P. Potem multum innych spraw i po 18 mamy spotkanie z księdzem :P. No i liczę, ze Mama pochodzi ze mna po sąsiadach zaproszen kilka rozdać :P.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
poznalam dzisiaj dziewczyne, kolezanke kolezanki TZ, ktora brala slub we wrzesniu zeszlego roku i miala na weselu..... 360 gosci
|
|
|
|
#78 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam w sumie 10-12 osobowe stoliki, ale przy niektorych bedzie siedziec tez po 8-9 ![]() 2 stolika z rodzicami i Ciociami, 2 stoliki z kuzynami, 2 stoliki z dziećmi kuzynów, 2 stoliki znajomych i nasz stolik ![]() [1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;51100617]Relacja z panieńskiego! ![]() Wczoraj wyruszyłam pociągiem do krakowa wiedziałam, że pewnie będzie rurka, bo świadkowa powiedziała, żebym zabrała krótkie, obcisłe spodenki.I faktycznie, zaczęłyśmy od zajęć na rurce. Miałyśmy bardzo fajną instruktorkę Ogólnie jednak atrakcja, dla dziewczyn, które miały coś do czynienia (minimalnie chociaż) ze sportem, tańcem... Nawet nieźle sobie radziłyśmy, instruktorka nas chwaliła, na koniec zatańczyłyśmy układ... mamy filmik, a najlepsze w nim jak świadkowa wywaliła się, jak w klasycznych filmach fail army. Obejrzałam to już 10 razy i za każdym razem płaczę ze śmiechu ![]() Powisiałam w różnych pozycjach, pani mnie poustawiała, pocykałyśmy kilka fotek, super! Potem były sauny - po wysiłku rewelacja! trafiłyśmy na ceremonię z olejkami zapachowymi, mrożonymi owocami Co więcej sauna była koedukacyjna, w fittnes klubie, panowie się nie wstydzili, więc... można powiedzieć, że co nieco dla oka było... no ale akurat w saunie jakoś mnie to nie rusza ![]() Po wygrzaniu był powrót na mieszkanie, przygotowałyśmy się na bóstwo! Dostałam też piękny szlafroczek satynowy od dziewczyn i ruszyłyśmy na klub. Tam miałyśmy lożę, wypiłyśmy parę drinków, dołączyły do nas jeszcze 2 koleżanki, dostałam kolejne prezenty.... ręcznie robioną na szydełku niebieską podwiązkę ![]() Dostałam także mini welon i koronę wonder woman, bo impreza była trochę tematyczna Wszyscy mi gratulowali, pytali czemu tak młodo biorę ślub, bo wszyscy twierdzili, że wyglądam na 18-19 lat Potem chciałyśmy wyjść na parkiet i tutaj DJ się nie popisał... zmieniłyśmy klub - z deszczu pod rynnę... W klubie była rura, ja na lekkim % już chciałam zostać królową nocy, ale rura była okupowana przez dwa koksy, które dość mocno wczuły się w taniec z rurą. Odwrót następił w momencie jak dj puścił biesiadną piosenkę disco polo ![]() Następny klub.... cóż do trzech razy sztuka...ale nie poszło również ![]() Padł pomysł, że każda z nas chciała iść do go-go zobaczyć (takiego z kobietami), ale nie udało nam się znaleźć. Jeden był, ale impreza była zamknięta, no i nie bardzo nam wyszło z tym go-go ![]() I w końcu klub, parkiet lata 80-te, DJ taki, ze myślałam, że wyfrunie zza konsoli Tam już trochę facetów chciało ze mną potańczyć (ach ten welon... ), pytali czy "stresik" jest... więc ja pytałam, przed czym, a oni no, że przed ślubem ![]() Ja na to, że zależy o którym mówimy, bo to mój drugi.... ![]() Jeden mnie tak wyobracał w tańcu (podejrzewam, że jakiegoś rock'n'rolla kiedyś tańczył), bo kręciłam się w powietrzu, nogami do góry i do boków...szaleństwo ![]() Bawiłyśmy się przednio do 5 rano i nawet "lepsze" rajstopy* nie wytrzymały Było rewelacyjnie, dziewczyny spisały się na medal. Nie było bzdurnych zabaw, był relaks i balety, tak jak lubię!*lepsze rajstopy.... - w sobotę pobiegłam przed pociągiem do sklepiku z rajstopami i mówię do pana, że potrzebuję cieliste skarpetki i czarne kryjące rajstopy. Pan zapytał, czy chcę takie "lepsze". Ja oczywiście chciałam, mając na myśli moją starą parę rajstop, która ma z 5 lat, ale przyszła na nie pora.... No i tym sposobem zakupiłam najdroższe rajstopy w życiu za 49,00 zł, które nie przetrwały podciągania do góry (80den) i poszły w nich dwa oczka Super relacja a lepsze rajstopy miażdżą ![]() Cytat:
Cytat:
Minimalnie sie ścierają, ale ja uzywam pod podkład jeszcze baze i na co dzien psikam sie fixerem z Avonu, a na wieksze imprezy z Kryolanu jak zmywam na wieczor make-up zostaje mi jeszcze duzo tapety ![]() Nadrobiłam, ide spać jutro wolne |
|||
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Co do zeszłego wątku to grania i ktoś jeszcze ale przepraszam już nie pamiętam kto (chyba Aga) pisqlyscoe że ok zaproszenie dla 2latka. Dla mnie niby też ale najblizszemale dzieci w tymchrzesniak M. dostali z rodzicami a taki dalszy chlopaczek sam... Wiem że tylko my o tym wiemy ale wyszło śmiesznie :p
istapp fajny panieński chociaż nie w moim stylu ale akcja z lepszymi rajstopami zwala z nog ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wróciliśmy od swiadka i jego dzisczyny. Wreczylismy ocbcjalnie zaproszenie. Usłyszeliśmy "hmmm no Dziekujemy bardzo! Zastanowmimy się, posprawdzamy terminy i do odpowiedniej daty damy znać czy bedziemy ![]() ![]() " hehehe a za chwilę pytał ile ma wolnego wziąć przed weselem aby nam pomóc wszystko załatwiać :p Idę spać dobranoc![]() Jesteśmy u M. na cały tydzień i na forum mam mniej czasu ale ciągle nadrabiam ![]() Asa i jeszcze jedno... VIVE jest w FINAL4 LIGI MISTRZOW
|
|
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w nowym wątku ;-) niestety dopiero teraz miałam trochę czasu żeby was nadrobić.
Istapp super że panieński się udał Dzisiaj niestety już wymiekam... Jutro mam nadzieję że bd miała chwilę żeby wejść na forum. Dobranoc
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Ech zasnelam po 1, teraz sie obudzilam i nie moge spac. Jakos mi sie dziwnie oddycha...
TZ dalej nie zapytal swiadka, czy w ogole nim bedzie
|
#82 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak w ogóle to dzień dobry |
||
|
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki teoretycznie za jakies 45 otwierają USC i o tej porze planujemy tam byc ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiec sie pochwale meni i powiedzcie jak to brzmi i co o tym sadzicie
dania glowne 1danie : rosoł albo flaki do wyboru l2danie: kieszonki miesne nadziewane ogorkiem konserwowym , papryka cebula, do tego ziemniaczki i salatka z kapusty pekinskiej 3danie : karkoweczka z kluseczkami slaskimi jedne normalne clasic a drukie z dodatkiem szpinaku i do tego salatka z bialej i czerwonej kapusty 4 danie: kurczak z frytkami i kuleczkami serowymi i do tego salatka z salaty lodowej 5danie barszczyk czerwony z pasztecikimi ![]() Przystawki: Wiadomo sledzie , dwie rodzaje ryby miruna w platakch kukurydzianych Tortille z lososiem Kurczak nadziewany suszonymi pomidorami i jajkiem Salatka z kababosami i roznymi dodatkami i cos tam jeszcze ale juz nie pamietam
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
ducha proponuje Ci wywalić tą 4, najlepiej zamienić na zupę. Juz to było testowanie i o 2 w nocy albo później podano kurczaka z frytkami, ludzie rozgrzebali i nikt nie zjadł. A 4 danie na pewno będzie w nocy. Wtedy ludzie już są zmęczeni, napici i wcale nie głodni a jak zobaczą tego kuraka i frytki ociekajace tłuszczem to mówię Ci, że odruchy wymiotne gwarantowane. Mówię z doświadczenia bo byłam na weselu gdzie takie danie było i poszło do śmieci.
|
#87 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym nie wiem jaki to miałby być kurczak? Pierś czy udko? Jeśli udko, to moim zdaniem kompletnie zły wybór, bo pełno z tym babrania. Kości nikt nie będzie obgryzał, a szkoda wyrzucać mięso. Ale to tylko moje odczucia ![]() Poza tym masz jakieś przystawki bez mięsa i ryb? Tzn choćby sałatkę jakąś. Myślę, że warto byłoby dodać |
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku
W sobotę skończyliśmy rozdawać zaproszenia
|
|
|
|
#90 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

[/QUOTE]

:

. Potem nieco przestała, ale było juz na tyle pozno, ze i tak wiecej załatwien nie mieliśmy...
Co więcej sauna była koedukacyjna, w fittnes klubie, panowie się nie wstydzili, więc... można powiedzieć, że co nieco dla oka było... no ale akurat w saunie jakoś mnie to nie rusza