|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciucholandy II
Cytat:
|
|
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
NasteCzka chyba nie muszę kommentować
..torba ładna , możesz śmiało nosić ![]() a tą bluzeczkę z bufkami to Ty nie masz w innym kolorze ?? granatowo - białą ?
|
|
|
|
#2733 |
|
Zadomowienie
|
Ok, trochę moich łupów. Przepraszam, że takie pomięte
To oczywiście nie jest wszystko ale nie chciało mi się szukać reszty ![]() 1. bermudy Atmosphere 2. jeansowe Marks&Spencer 3. tunika z koronkowymi plecami 4. spódnico-spodnie George 5. polo Dorothy Perkins 6. turkusowa George
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
Tootsie Dziekuję
sss87- śliczna tunika, takiej szukam, szkoda, że ma koronkę na plecach
|
|
#2735 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2736 |
|
Zadomowienie
|
Druga część
1. tuba babydoll Atmosphere 2. tunika h&m 3 i 4. taka tuba tunika D.Perkins 5. top bombka h&m 6. różowa babydoll Next
|
#2737 |
|
Zadomowienie
|
Trzecia część
![]() 1 i 2. szare rury George (beznadziejne foto - mam do tego talent )3. moja perełka kamizelka z puszkiem Denim Co.4. kosmetyczka kopertówka 5. welurowa bluza 6. long z bufkami Pilot uwielbiam
|
#2738 |
|
Zadomowienie
|
Część czwarta
1. fioletowa tunika Atmosphere 2. ot, zwykła bluzeczka ale bardzo ją lubię w realu bardziej zielona3. czekoladowa Oasis Koniec
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
gdzież to kupiłaś ??
..na Wolskiej ? |
|
|
|
#2741 |
|
Rozeznanie
|
sss87 mam identyczne rurki
![]() a to moje dzisiejsze łowy,średnio zadowolona jestem 1)spódnica H&M w rzeczywistości krwistoczerwona, w lumpku mi się podobała ale teraz sama nie wiem z czym ją nosić żeby nie było efektu "choinki"?2)golfik z bufkami TOP SHOP, wszystko fajnie tylko czemu on jest taki krótki myślicie że można by go "wydłużyć " zakładając pod spód szary/żółty long?
|
|
|
|
#2742 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja po raz pierwszy przeprowaziłam selekcjie, bo ciuchy mi się juz w szafie nie mieszczą. Poszłam po spodnie a wróciłam z bluzką. Zjęcie później jak się aparat nałauje...
P.S dziewczyny świetne zakupy
|
|
|
|
#2743 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ez wolałabym jaśniejszą tunikę bo w czarnym wyglądam niekorzystnie - bardzo szczupła dziewczyna i do tego czarne ciuchy brrr... Cytat:
![]() Podoba mi się też estetyka zdjęć - aż miło patrzeć ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2745 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
świetne zakupy, zwłaszcza spódnica |
||
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
no...cuda! piękna ta bluza welurowa, ten bezrękawnik...mogę tak dalej wymieniać! wszystko śliczne
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko 10zł/kg
Z czego wszystkie spodnie -50%podkoszulki pod bluzki z głębszym dekoltem : razem 1,05 zł spodnie- 2,70zł
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja wkleje dalsza czesc moich juz starszych zakupkow
![]() 1. Bolerko- futrzak malutki rozmiar ![]() 2. Bolerko nietoperz niby XS ale jakies takie duze- moze tak ma byc??? 3. Spodnica ale ja ja "wiaze" w pasie grubym pasem i jest sukienka ![]() 4. Sukienko tunika sweterkowa only- uwielbiam ten kolor ![]() 5. Sweterek mango- bardzo fajna welenka ![]() 6. Szara marynarka bez metki ma lekkie bufki
|
|
|
|
#2749 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Heh, to łowy z długiego okresu Pewnie z kilku ostatnich miesięcy i oczywiście nie wszystko co kupiłam Ale większość z Jana Sawy, trochę z Logo i czasem mama coś przyniesie![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
I swietnie skrojona marynarka atmosphere, ma sliczny szmaragdowy kolor, ale na zdjeciu wyszla fatalnie:/
Aha i zloto- czarna sukienka Sister point. W rzeczywistosci az tak sie nie blyszczy. |
|
|
|
#2751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super zakupy ! ..Cytat:
![]() sss87 - tu bym za dużo musiała cytować
|
||
|
|
|
#2752 |
|
Przyczajenie
|
jej świetne rzeczy wyszukałyście
podziwiam. U mnie w małym miasteczku to ekspedientki sobie chowają te lepsze ciuszki pod ladę ;( ale dziś też coś upolowałam. Fotki wstawię później pozdrawiam
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w 3 lumpeksach, ale nic ciekawego nie znalazłam. tzn znalazłam ale było pare "ale"
- super spodnie, dżinsy, nie zniższczone 16zł ---> za duże ![]() - 2 fajne bluzeczki H&M na ramiaczkach, w krateczkę - takie same ale jedna rózowa a druga zielona 9zł/szt ---> za małe ![]() - sukienka na ramiączkach H&M "zwykła, codzienna", beżowa ---> 25zł - dla mnie to za drogo jak na najnormalniejsza sukienkę "do skoczenia do sklepu po chleb". Pamiętacie moja wiązaną na szyję w stylu lat 60? - ona kosztowała 20zł a ta zwykła H&M 25zł
|
#2754 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale ciuchy!!!!!!!!!!!!!!!!
Sovilo - jaśniejszy kolorek tuniczki rzeczywiście byłby ciekawszy, a jaki to rozmiarek? Nasteczka - ta pierwsza torebka jest świetna, ta druga z resztą też sss87 - super rzeczy! Extra bermudy, białe jeansowe i spódnico-spodnie A koronki ja akurat uwielbiam I oczywiście zazdroszczę rureczek, a long z bufkami też uwielbiam A tuniczka atmosphere z długim rękawkiem bardzo by mi się przydała Zakupy bardzo udane!kasiakrecik - ja bym do tej spódniczki nosiła jakąś skromną "grzeczną" górę, a spódniczka sama w sobie bardzo mi się podoba, a do za krótkich sweterków noszę właśnie longi mimo, że brzuch mam bardzo płaski, to jakoś nie lubię nosić go na wierzchu, kwestia przyzwyczajenia ![]() ciaszunia - fajny futrzak , bolerko - mi się wydaje, że to ma być takie szersze, ta tunika z only musi fajnie wyglądać na kimś I marynarki jak marzenie Sukienka - mniam!
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje magosinko
![]() ja bylam dzis juz ostatni raz na lumpkach i u mnie towar byl tragiczny kupilam sobie tylko koszule rozowa i bluzeczke baby doll satynowa, moze jak bedzie mi sie pozniej chcialo to wkleje fotki
|
|
|
|
#2756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś obleciałam wszystkie lumpki i nic
zero dostaw. Czekam na środę a takim razie. No i może coś u mnie na wiosce utro będzie... Aha, chciałam kupi,ć pasek na talię, ale dostałam go za free foto jak wróce do domu z pracy, jest w stylu rero, czerwony ( zamsz, aksamit) z wyszywanym kwiatkiem z przodu z cekinów.
|
#2758 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wszystko cudowne...;D kurcze ja to nei wiem jak Wy znajdujecie takie śliczne rzeczy jak wchodzicie do lumpa to odrazu włączają sie Wam jakieś radary wykrywające świetne ciuchy czy co
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
||||
|
|
|
#2759 |
|
Raczkowanie
|
kasiakrecik ja bym tą czerwoną spódniczkę nosiła do jakiejś prostej obcisłej bluzki. Widzę ją np. z kolorem czarnym albo białym, do tego jakieś drewniane korale, dłuższe kolczyki i zwykłe szpilki albo peep-toe. Powinno dać fajny efekt
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.

..
To oczywiście nie jest wszystko ale nie chciało mi się szukać reszty
sss87- śliczna tunika, takiej szukam, szkoda, że ma koronkę na plecach
Denim Co.

z czym ją nosić żeby nie było efektu "choinki"?
myślicie że można by go "wydłużyć " zakładając pod spód szary/żółty long?