|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Pewno w Rossmanie nie ma Paese?
|
#1802 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To przypadkiem, bo conversów jeszcze nie miałam
Już nie będę.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko poza aparycją jakoś nie idą nigdy za tym czyny. Tzn, jak mnie ktoś doprowadzi do granic cierpliwości, to wówczas jad sam wylewa mi się z ust. Ale żeby reagować gwałtownie, cholerycznie na zaskakujące mnie sytuacje, no nie potrafię Nic to. Lajf ![]() Chuopin od dziś chodzi na popołudniową zmianę. Pierwotnie się nawet ucieszyłam zdziebko, ale teraz jakoś mi smutno i pusto
|
|
|
|
|
#1804 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1805 | |||||
|
Zakorzenienie
|
w środę znowu idziemy
![]() nowe hobby Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale sama wybieram lekarza po tym czy jest dobrym specjalistą a nie po płci, no więc teraz chodzę do babki, ale wcześniej chodziłam do faceta i był naprawdę świetny, 100% profesjonalizmu i jak wrażenia? Cytat:
Cytat:
moja ginka bez problemu wypisuje zwolnienia Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1806 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Proponuję machnąć jeszcz ft3, żeby wiedzieć, jak organizm radzi sobie z konwersją nieaktywnego ft4. Kupuj, kupuj. Też kupiłam tenisówki ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Właśnie się popłakałam ze śmiechu Do M. zadzwoniła laska z energetyki:L: Dzień dobry, tu taka i taka z firmy takiej i takiej. Czy rozmawiam z panem M (imię odmienione) X (nazwisko w mianowniku)? M: Dzień dobry, tak. Ale, proszę pani, ja się deklinuję. L: ... Słucham? M: Ja się deklinuję. L: ... (długa cisza) Aha... To przepraszam. Do widzenia. (I się rozłączyła). A myślałam, że takie rozmowy to się tylko panu Rusinkowi przytrafiają
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-04-20 o 15:50 |
||
|
|
|
#1807 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cudowne
|
|
#1808 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Pewnie biedna zgłupiała, co to za czynność, to deklinowanie się ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1809 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.teoretycznie spożycie niewymoczonego solonego śledzia powinno doprowadzić robala do odwodnienia i zgonu , ale nie sądzę żeby mogło do tego dojść w praktyce ![]() 3.kadm , ołów czy rtęć ?znaczy chciałaś powiedzieć popił witaminą B17 czyli spożywał ekologiczne pestki moreli ![]() Cytat:
![]() 2.sztanga mnie przeraża , jak myślę o zarzuceniu gryfu na klatkę czy barki , od razu widzę wszystkie slapstickowe komedie z lat 20 i 30 , gdzie ktoś niósł drabinę , względnie długą dechę może kiedyś podejdę , ale na razie się boję o otoczenie ![]() Cytat:
nie ma reguły , i w tej i w tej płci są i superzawodowcy i mierne wredoty , można trafić i tak i tak .nie ma , jest w Blue jeżeli masz Blue . Cytat:
![]() 2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Chyba nie ma,bo pierwsze słyszę A to jakaś trudno dostępna marka jest? Poczytałam sobie o ich pudrze i kcem go, tylko jakoś nie mam weny uderzać w miasto.Cytat:
Zaczęłam się teraz poważnie zastanawiać czy ja się deklinuję ![]() Są też telefoniści, którzy mają problemy z czytaniem Dzwoni taki: - Czy to ....(nazwa instytucji), .... (miasto), ul. Jasna? - Janasa. - (cisza, czyta) Rzeczywiście, Janasa. I korespondencji też tak sporo dostajemy
|
|
#1811 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
A w tych dyniowych pestkach jest kukurcośtam, naturalny związek antyrobalowy, ale jaka dawka potrzebna i na ile skuteczna ![]() Cytat:
Autorowi chodzi o śmiercionośne fitotoksyny, które podstępne zboża składują pod łuską na pohybel wszelkim roślinożercom ![]() Cytat:
--- Wymienialim z siostrą koło we aucie, to jednak nie dla mnie rozrywka
|
||||
|
|
|
#1812 | |
|
Mother of Cats
|
Nie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No a u mnie fajerwerki!!! Drogo, ale z klasą Lekarka totalnie w moim guście. Plus piękna i zadbana ![]() Profeska, co tu dużo mówić. Jestem bardzo zadowolona, tego mi było potrzeba, rozmowy jak kobieta z kobietą. Dobrze się czułam. Czytałą mi w myślach. O to chodzi. Mam jakby co lekarkę, do której nabrałam zaufania. To już coś. Ufff. |
||
|
|
|
#1814 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autentycznie, mam nawrót kryzysu kulinarnego. Mam tylko ileś tam potraw, które potrafię zrobić dobrze (w tym kaczka, pizza i tiramisu, także konkurencja nie śpi you know ), a reszta leży i kwiczy ![]() Na jutro kupiłam Teżu krokiety
|
|
|
|
|
#1816 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ułamek sekundy później "co się dziwić, są różne problemy zdrowotne" Cytat:
Krokiety uwielbiam, mogą być i kupne
|
|||
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Stazjo / Betty/ anybody - helpunku! włosowo!
Potrzebuję rady. Ostanio tyle było o hennie i zielonościach. Ja tematu nie ogarniam kompletnie, dla mnie to kosmos, jedyny wniosek jaki wyciągnęłam to mam rozjaśniane włosy - trzymam się z dala od henny. Basta. Ale kupiłam saszetkę w Biovaxu w Biedrze, tzn. one same wpadają do koszyka, ja nie wiem, jak one to robią, to samo ryby i wina ![]() Tą: http://www.lbiotica.pl/strona,produk...ania_20ml.html No i tam je ekstrakt z henny, 100% w dodatku I co teraz? Zzielenieję? Darować sobie? No bo humektanty porządane, moje włosy bardzo dobrze na nie reagują, ale może pozostać przy Mr Pottersowej? i podarować komuć saszetkę? Czy nie ma obaw?
|
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to utlenianie indygo odpowiada za glona w biowaxach jest wyciąg z lawsonii, będzie działać podobnie jak henna treatment wax.
|
|
#1819 |
|
Mother of Cats
|
Ufff!
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak działa treatment wax? Dzięki za odzew ![]() BTW, jednak zostałam rozjaśniona za bardzo Czym ściemnić? Te kawy, orzechy i oliwy to pójdzie w zielone, czuję to. Mam szmapon z rozmarynem ale nie ściemnia
|
|
|
|
|
#1821 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1823 |
|
Nindżopesz
|
Np. na mnie nie działa... Ale teoretycznie wzmacnia włosy, uzdrawia, upiększa, wygładza, odżywia, bla bla.
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo zrobić zapienianie jakimś średnim neutralnym blondem albo http://blogblondbunny.blogspot.com/2...iemnianie.html ja bym zostawiła wiedźminowate, a później nałożyła gołębi popiel, ponoć moda siwe przyszła ![]() wax jest do ciemnych i do blondu, przy czym do ciemnych nie przyciemnia, a do blondu zawiera rumianek i może lekko rozjaśniać ciemne ![]() nie używałaś nigdy waxa?
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-04-20 o 20:00 |
|
|
|
|
#1825 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Od tygodnia boli mnie przy mikcji a urosept i żurawina nie pomagają ![]() Do ginki też chodzę prywatnie, ech. Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-04-20 o 20:01 |
|
|
|
|
#1826 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1827 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Chyba,ze przypadkiem spodkasz jakieś, których jeszcze nie masz , a będą taaakie piękne
![]() Cytat:
Ja tam nie umiem się powstrzymać, chociaz czasem bym chciała. Bo raczej ludzi taki wybuchowy charakterek nie zjednuje ;-) 2. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nic Ci nie zrobi złego ![]() Cytat:
Wrócilam z biegania ![]() Mamy zamiar codziennie. Na razie po 30 minut, od przyszłego tygodnia po 40. A potem się zobaczy ![]() Liczę,ze mi udka i tyłek ladnie się wyrzeżbią, no i kondcja ciut poprawi... |
|||||
|
|
|
#1828 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo już myślałam, że jakieś specjalistyczne działanie - np kolorem?Cytat:
Zapienianie w moim wykonaniu skończy się goleniem na zero, jestem tego bardziej pewna niż własnej matki To są zabawy, w które nie powinnam się bawić. ![]() 2. No can do AAAAAAA ad schładzania blondów - może info nie zginie w tłumie. Ja wiem, że Ty znasz i stosujesz różne miksy płukanek etc. Ale polecam Marion maskę do blondu. Na mnie działa w sumie najlepiej. https://www.google.pl/search?q=maska...ml%3B362%3B558 3. Aha. Nie używałaś ![]() Cytat:
Na poważnie, kwestia chyba antybiora odpowiedniego. Miałąś Nolicin? A Furaginum? Teraz można bez recepty. Pij też rozkurczowe i piwo. Pomaga doraźnie, jednak chyba zapalenie trza wybić jakimś lekiem - ergo Furagina ewent antybior. No mnie moja rodzinna ratowałą skutecznie. A i żeby tak nie narzekać na chłopów, pamiętam jak pisałam, że rejonowy lovelas, wieczny kawaler (przynajmniej jeden uczciwy, reszta żonaci i dzieciaci) tak się zachował z klasą i sensownie zaadresował mój krępujący problem, że poczułam się bardzo komfortowo. Klasa gościu, świetnie się zatroszczył o to, żeby mi leków nie brakło, żebym nie musiała drałować next time po recepty, w pół słowa zrozumiał o co chodzi, normalnie szok w trampkach. Też się dziwię Ale taki ljf. Szit happens. ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
2. Zazdroszczę, ja nie lubię w towarzystwie. Nie lubię dostosowywać tempa. O swojej formie, a raczej jej braku i tym co widzę, nie powiem nic, bo dżentelmeni czytają
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-20 o 20:41 |
||||
|
|
|
#1829 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Ad. 2. Nigdy mi się sikawka nie buntowała, więc niczego poza uroseptem (który został po leczeniu kotów ) nie mam w domu i nie próbowałam. Furaginum powiadasz - spróbujemy Bo antybiotyków wolałabym uniknąć.Ad. 3. Niestety |
|
|
|
|
#1830 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

A może właśnie teraz rozumiem, dlaczego co niektóre chodzą, patrz pogrubione 

nie ma reguły , i w tej i w tej płci są i superzawodowcy i mierne wredoty , można trafić i tak i tak .

), a reszta leży i kwiczy
A ułamek sekundy później "co się dziwić, są różne problemy zdrowotne"

Zazdroszczę, ja nie lubię w towarzystwie. Nie lubię dostosowywać tempa. O swojej formie, a raczej jej braku i tym co widzę, nie powiem nic, bo dżentelmeni czytają