Razem schudniemy 20 kg! - część IX - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-04-20, 13:06   #1411
Gangola
Rozeznanie

Dot.: Razem schudniemy 20 kg! - część IX

u mnie dzisiaj 87,8

spadek w stosunku do poprzedniego tygodnia jest
Stary 2015-04-20, 14:47   #1412
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Ja tez dostalam dzisiaj @ zdycham w pracy!! Tez mialam od dzisiaj zaczac cwiczyc ale nie ma szans zebym w tym stanie chociaz machnela noga
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-20, 15:04   #1413
Gangola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Ja tez dostalam dzisiaj @ zdycham w pracy!! Tez mialam od dzisiaj zaczac cwiczyc ale nie ma szans zebym w tym stanie chociaz machnela noga
Czekoladko znam ten ból! Jak @ mam to jestem tak wypluta, że się snuję po domu po prostu.
Stary 2015-04-20, 19:03   #1414
Aniol1985
Zadomowienie

Uff Laski ale mialam dzisiaj dzien , robilam mamie wlosy farbowanie, podciecie koncowek i grzywki na koniec modelowanie a mama ma geste wlosy wiec sie narobilam. Podczas farbowania do mamy zadzwonila kolezanka jak sie dowiedziala ze mama u mnie to sie wprosila na paznokcie... zrobilam wszystko jeszcze mamie henne na brwi i mam dosyc a sprzet porozkladany to choc kedna reke chce zrobic sobie dzisiaj .

Zywieniowo chyba w miare ok na sniadanie 3 lyzki platkow orkiszowych z malym bananem do tego kawa z mlekiem bez cukru. II sniadanie koktajl z truskawek i 150 ml mleka sojowego. Obiad byl gorszy bo nie mialam kiedy go zrobic zjadlam kawalek duszonej karkowki tluste kawalki dostal pies wiec ok 150 g karkowki 3 kromki ciemnego chleba i 2 ogorki kiszone. Na kolacje nie wiem co zjem chcialam twarozek z szczypiorkiem .
Aniol1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-20, 20:39   #1415
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotori0212 Pokaż wiadomość

Czekoladka ja już do wzrostu przy @ się przyzwyczaiłam, to normalne.. więc nie stresuj się kochana tylko daj z siebie wszystko i będzie super

Kolacja tu pomysłu nie mam, ale ostatnio mam ochotę na soczewice albo ciecierzyce. Także może jakaś sałatka z soczewicy i kanapki z polędwicy wieprzowej.
Ja w pierwszej chwili w ogole zapomnialam o tym że się @ zbliża Dobrze ze niewielki wzrost A tu dzisiaj masz babo placek

Wiesz co ja uwielbiam soczewicę, wlasnie na srode zaplanowałam na obiad Juz się nie moge doczekać tak ja uwielbiam!

A ten Opel Insignia jest piekny poprostu

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez anka8919 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

wybaczcie że tak długo mnie nie było ale budowa wciągneła mnie na maksa zabiera mnóstwo czasu i pieniędzy

81kg

jakoś ciężko spada mi ta waga a chciałabym już 7 mieć z przodu

5rano śniadanko póżniej ostry marsz
wieczorkiem rowerek

widze efekty u innych od chodakowskiej a nie umiem się przemóc do takich ćwiczeń

Jak mineł wam weekend wielkie pokusy u was były?? bo u mnie straszne ale żadna mnie nie złamała
Mi też cholera ta chwila odwleka się ciągle
Juz byłam tak blisko a tu dooopa

Budujesz hacjende?

Brawo za marsz

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez justyss1991 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Uwaga,uwaga!

76,8

A chciałabym podkreslić, ze obecnie mam @ więc waga będzie jeszcze mniejsza

Ps. miesiąc z chodakowską za mną Jednak dzisiaj ćwiczeń nie będzie. Pierwszy dzień @ więc umieram...
Kurde nie ma Kasiuli !!! to nie wiem czy Ci gratulować czy jak? Ale wnioskuję że chyba dobrze się dzieje nie?

Przez ten miesiąc co cwiczyłas głownie z Ewki? Czy wszystko po trochu?

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Gangola Pokaż wiadomość
Czekoladko znam ten ból! Jak @ mam to jestem tak wypluta, że się snuję po domu po prostu.
Noooo a ja sie zapomnialam w ogole ze to juz czas

Jeszcze dzisiaj miałysmy pół dnia kontrole z sanepidu, tak się wyeksploatowałam że głowa mała

Te całe dyskusje z nimi, boże juz niechce podważać niczyjej wiedzy, ale wciskają ludziom straszną ciemnotę i jak się nie postawisz to Ci jeszcze przybiją coś czego w ogole nie ma Nic nie znalazły a szukały, wymyslaly chodziłam tylko za nimi i tłumaczyłam co i jak, dziewczyna po administacji spisywała protokół którego spisać nie umiała, dzwoniła gdzieś i jej dyktowały co ma pisać w ogole, oczy przecierałam ze zdumienia. Juz tyle kontroli z życiu przeszłam ale dzisiaj to juz był w ogole szczyt.Widać jak w tym kraju dostaje się stanowisko po znajomości, bo inaczej tego w stanie wytłymaczyć nie jestem poprostu

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Aniol1985 Pokaż wiadomość
Uff Laski ale mialam dzisiaj dzien , robilam mamie wlosy farbowanie, podciecie koncowek i grzywki na koniec modelowanie a mama ma geste wlosy wiec sie narobilam. Podczas farbowania do mamy zadzwonila kolezanka jak sie dowiedziala ze mama u mnie to sie wprosila na paznokcie... zrobilam wszystko jeszcze mamie henne na brwi i mam dosyc a sprzet porozkladany to choc kedna reke chce zrobic sobie dzisiaj .
Jestes fryzjerką?

Z jedzeniem widzę nie najlepiej a od poniedziałku miało być ładne dietowanie
Stary 2015-04-20, 20:59   #1416
nikolcia r
Raczkowanie

80 kg
Ja tylko podaję wagę,umordowana jestem dziś i jeszcze głowa m,nie boli.

ANKA ja też już wyczekuje tej 7 z przodu i wlecze mi sie okropnie,jakoś po mału to idzie
nikolcia r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-20, 21:01   #1417
Gangola
Rozeznanie

Cytat:

Zywieniowo chyba w miare ok na sniadanie 3 lyzki platkow orkiszowych z malym bananem do tego kawa z mlekiem bez cukru. II sniadanie koktajl z truskawek i 150 ml mleka sojowego. Obiad byl gorszy bo nie mialam kiedy go zrobic zjadlam kawalek duszonej karkowki tluste kawalki dostal pies wiec ok 150 g karkowki 3 kromki ciemnego chleba i 2 ogorki kiszone. Na kolacje nie wiem co zjem chcialam twarozek z szczypiorkiem .

Aniołku mi to soę wydaje, ze masz mało warzyw w ogole.
Stary 2015-04-20, 22:18   #1418
Aniol1985
Zadomowienie

Nie mialam kiedy gotowac wiec dlatego malo zieleniny. Ogolnie uwazam ze dzien dosyc ok no malo zieleniny ale 3 kromki zytniego pieczywa do 150 gr miesa duszonego w piekarniku bez dodatku tluszczu to nie tragedia jak na obiad zjedzony przed 16. Witaminki nadrobilam troszke w owocach za to nie zjadlam nic slodkiego a mam pelno w domu a picie tez bez zadnego cukru nawet kawe . Jutro bedzie fasolka szparagowa wiec nadrobie zielenine.

Tak jestem fryzjerka znaczy to moje hobby zrobilam sobie miedzy studiami technika fryzjerstwa moze sie kiedys przyda
Stary 2015-04-21, 06:21   #1419
justyss1991
Wtajemniczenie

Razem schudniemy 20 kg! - część IX

Czekoladka, tak jest czego gratulować, za 7 pojawiła sie 6 co do ćwiczeń to był w sumie tak na prawdę tylko skalpel, ale tak jak dziewczyny pisały, zaczęło mnie juz to nudzić. Po tym miesiącu bede rożne robić, tylko niech mi sie @ skończy

Anioł-ile bym dała, zeby miec w rodzine fryzjerkę! O kosmetyczkę! Tyle kasy tak nie raz zostawiam... Chodzę na prostowanie keratynowe, raz na jakiś czas na regeneracje jakas do włosów, u kosmetyczki to oczyszczanie, brwi i paznokcie... Ale oczywiscie nie chodzę ciagle, bo skąd kase brać
Dobrze ci dziewczyny piszą, więcej zielonego, fasolka to tez mało

Wielkie zmiany...

Było 84kg
Jest 50 kg

-34kg

Chodakowska : 20.03.2015

Edytowane przez justyss1991
Czas edycji: 2015-04-21 o 06:22
justyss1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-21, 06:50   #1420
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladka, tak jest czego gratulować, za 7 pojawiła sie 6 co do ćwiczeń to był w sumie tak na prawdę tylko skalpel, ale tak jak dziewczyny pisały, zaczęło mnie juz to nudzić. Po tym miesiącu bede rożne robić, tylko niech mi sie @ skończy

Anioł-ile bym dała, zeby miec w rodzine fryzjerkę! O kosmetyczkę! Tyle kasy tak nie raz zostawiam... Chodzę na prostowanie keratynowe, raz na jakiś czas na regeneracje jakas do włosów, u kosmetyczki to oczyszczanie, brwi i paznokcie... Ale oczywiscie nie chodzę ciagle, bo skąd kase brać
Dobrze ci dziewczyny piszą, więcej zielonego, fasolka to tez mało
aaa to w takim razie gratulacje kochana!!

Co do kosmetyczki, to ja bym chciała żeby wkońcu ktos coś przy mnie porobił a nie cały czas człowiek przy kimś lata Wczoraj własnie robilam sobie kawitacje z ampułka i maseczką bo juz skóra wołała o ratunek Muszę się na jakis masaz umowić zeby sie troche zrelaksować
Stary 2015-04-21, 08:40   #1421
Gangola
Rozeznanie

Cytat:
aaa to w takim razie gratulacje kochana!!

Co do kosmetyczki, to ja bym chciała żeby wkońcu ktos coś przy mnie porobił a nie cały czas człowiek przy kimś lata Wczoraj własnie robilam sobie kawitacje z ampułka i maseczką bo juz skóra wołała o ratunek Muszę się na jakis masaz umowić zeby sie troche zrelaksować

Ja kiedys sie chyba skusze na urządzenie do peelingu kawitacyjnego i zestaw do hybryd.
Ja kocham kosmetyki i do kosmetyczki w ogole nie chodzę, sama sobie wszystko robię.
Chociaż na masaż pleców to bym sie gdzies przeszła.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-21, 11:40   #1422
jmz
Raczkowanie

Czesc dziewczyny

Pamietacie mnie jeszcze ?

Czy ja moglabym do Was wrocic ?? troszke zatesknilam ...dawno mnie tu nie bylo, ale chcialabym jeszcze raz z Wami sprobowac .

Widze duzo nowych osob tu jest. Wiec pytanie i do Was a nie tylko do starszych wizazanek .

"Jesteś w pełni odpowiedzialny za swój los"

1cel: 99 kg
2cel:89 kg
3cel:79 kg
4cel:69 kg

cel ostateczny: 65 kg

Edytowane przez jmz
Czas edycji: 2015-04-21 o 11:42
jmz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-21, 11:43   #1423
eliza40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jmz Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Czy ja moglabym do Was wrocic ?? troszke zatesknilam ...dawno mnie tu nie bylo, ale chcialabym jeszcze raz z Wami sprobowac .
Pewnie,że pamiętamy co u Ciebie ?
Stary 2015-04-21, 12:51   #1424
Gangola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jmz Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Widze duzo nowych osob tu jest. Wiec pytanie i do Was a nie tylko do starszych wizazanek .

Jmz witaj!!!
Mam wrazenie, ze byłyśmy tutaj w tym samym czasie kiedys tam i ja tez teraz wróciłam
Stary 2015-04-21, 13:09   #1425
nikolcia r
Raczkowanie

JMZ witaj,jak Ci idzie dieta?

Czekoladka tak włąśnie jest w naszym kraju,młodzi,ambitni nie mają pracy bo się wpycha bezmózgów po znajomości do urzędów

JUSTYSS działasz ostro,szybko osiagniesz swój cel

ANIOL włąśnie wczoraj byłam u fryzjera i wróciłam zła bo za podciecie końcówek i wymodelowanie zapłąciłam 45zł a różnicy nie było widać żebym uczesana była

GANGOLA ja do paznokci nie mam ręki,a jeszcze teraz prace w ogródku to jedynie lakierem kolorowym zakrywam,za to bardzo lubię różne maseczki do twarzy,włosów a teraz jakoś sił i czasu brak przy małej.

KASIULA wróciłaś?

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

KOTORI mnie przeraza że żeby utrzymać wagę potem trzeba mysleć cały czas co i ile czego sie je,a ja lubię jeść
nikolcia r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-21, 15:06   #1426
jmz
Raczkowanie

eliza40 No to super a u mnie ahhh... tyle sie pozmienialo . Dalej jestem w UK ,ale wracam juz napewno w czerwcu. Moj tz wroci dopiero w listopadzie ,ale damy rade .
Moj tz mi sie oswiadczyl oczywiscie przyjelam hehehe . Planujemy slub i dlatego tz chce zostac jeszcze w UK a ja mam znalesc cos w PL , zebysmy mieli jakis start jak on wroci. Wiesz zawsze to latwiej jak ja juz bede pracowala . Musimy tez odlozyc na slub ....
Znaczy sie ja nie musze. U mnie jest tak, ze rodzice za wszystko placa . Tak bylo u moich siostr i tak bedzie u mnie . Moj tz niestety nie ma tak kolorowo... musi odlozyc sam na swoich gosci bo rodzice nie dadza rady na wszystko wylozyc . Nie chcemy, zeby rodzice powpadali w jakies kredyty czy pozyczki dlatego tz zbiera na swoich a ja mam odlozone na lokacie troche pieniedzy, wiec beda na jakas sukienke, orkiestre itp . No chyba, ze bede musiala je zainwestowac w cos innego niz wesele. Mam nadzieje, ze jednak wytrzymaja.
Rzucilam w koncu palenie na dobre hehe wyleczylam sie z tego niedobrego nalogu, ale niestety kosztowalo mnie to +9 kg . Masakra normalnie ma sak ra !!! . Wzielam sie za siebie znowu no bo teraz mam motywacje ,ale jak zaczelam wczoraj cwiczyc to szybko dostalam zadyszki , serce zaczelo mi kolatac i zaczelam wymiotowac... Nie wiem co sie stalo . Chyba musze sobie odpuscic cardio i skupic sie na spokojniejszych cwiczeniach .

Gangola
no ja wlasnie tez mam jakies takie wrazenie

nikolcia r No wiesz dopiero co zaczelam . Hmmm no moze inaczej hehe . Dopiero co wrocilam poraz enty do diety, wiec jeszcze nie moge sie pochwalic jakimis osiagnieciami .

Tak wogole to masakra dziewczyny !!!! Przy rzucaniu palenia jadlam ogromne ilosci wszystkiego co sie dalo . Rozepchalam sobie MEGA zoladek i caly czas jestem glodna . Do tego mam nowa pasje.... I nie sprzyja ona w ogole dietom . Zaczelam piec ....
Ciasta, babeczki, ciasteczka, muffinki ...... Moj TZ jest w niebo wziety bo uwielbia moje wypieki . No w sumie to ja tez.... A zaczelam piec jak zrezygnowalam z pracy i rzucilam palenie . Po prostu mi sie nudzilo. Nie wychodzilam na papierosa , do pracy nie wychodzilam i mialam za duzo czasu . W sumie to dalej mam duzo czasu, ale korzystam z ladnej pogody. Chodze na zakupy codziennie i na spacery . Chociaz znowu jestem na diecie to nie przestane piec ..... bardzo to polubilam . Moze po prostu bede robila mniejsze porcje . Nie chce, zeby moj TZ nie mogl zjesc muffinki bo ja jestem na diecie . To glupie .....

"Jesteś w pełni odpowiedzialny za swój los"

1cel: 99 kg
2cel:89 kg
3cel:79 kg
4cel:69 kg

cel ostateczny: 65 kg
jmz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-21, 15:11   #1427
kotori0212
Rozeznanie

Witam dziewczęta!

Melduję Turbo Spalanie z Ewcią

Cytat:
Ps. miesiąc z chodakowską za mną
Justys A ja kurczę nie wiem ile już ćwiczę z Ewką, ale pewnie już ponad miesiąc będzie tak myślę także Tobie też gratuluję wytrwałości

Cytat:
Wiesz co ja uwielbiam soczewicę, wlasnie na srode zaplanowałam na obiad Juz się nie moge doczekać tak ja uwielbiam!
Czekoladka A co zaplanowałaś sobie na jutro? Jaką przygotowaną w formie jakieś danie główne? Sałatkę? Zdradź mi

Cytat:
Nie mialam kiedy gotowac wiec dlatego malo zieleniny. Ogolnie uwazam ze dzien dosyc ok no malo zieleniny ale 3 kromki zytniego pieczywa do 150 gr miesa duszonego w piekarniku bez dodatku tluszczu to nie tragedia jak na obiad zjedzony przed 16. Witaminki nadrobilam troszke w owocach za to nie zjadlam nic slodkiego a mam pelno w domu a picie tez bez zadnego cukru nawet kawe . Jutro bedzie fasolka szparagowa wiec nadrobie zielenine.

Tak jestem fryzjerka znaczy to moje hobby zrobilam sobie miedzy studiami technika fryzjerstwa moze sie kiedys przyda
Aniele mój tu nie chodzi jak to określiłaś "nadrobię zieleninę" tylko o zbilansowane posiłki. Staraj się, żeby twoje dania zawierały sporą porcję warzyw, warzyw i warzyw. Wtedy na pewno będziesz bardziej najedzona jeśli, że tak powiem nawpychasz się marchewki, szparagów, sałaty lub innego rodzaju warzyw.

JMZ Witaj ponownie pamiętam Cię trochę, jak przyszłam na forum, byłaś przez chwilkę. I chętnie będę Cię znów wspierać
Witaj w klubie zaręczyn Macie już datę? i gratuluje wyjścia z nałogu Teraz jesteś na pewno bardzo zdeterminowana. Pokonanie nałogu to też wielkie osiągnięcie. Musiałaś być zawzięta i nie dać się słabościom. Z dietą tak samo musisz po prostu się zawziąć i dać z siebie wszystko
Coś strasznego, że po ćwiczeniach wymiotowałaś. Może po prostu za ostro zaczęłaś? Spróbuj stopniowo, bo być może zaczęłaś ćwiczyć zbyt szybko nie na swoje możliwości. Pomału zwiększaj tempo swoje i się nie wyrywaj za bardzo. Musisz organizm przyzwyczaić do ćwiczeń.

Nikolcia ja też lubię jeść nie ukrywam tego, ale staram się np. nie przekraczać pewnej granicy. Pozwalam sobie na więcej, wiadomo, że w czasie diety nie skusiłam się na kawałek ciasta swojego robionego, a teraz zdarza mi się zjeść, ale nie robię dramatu, o ile nie zdarza mi się to za często, bo wiadomo taki kawał ciasta sporo kalorii ma.
Ja bardzo lubię warzywa i w ciągu dnia jem ich bardzo sporo. Dzięki zrzuceniu wagi, nie jem już takich monotonnych posiłków jak kiedyś. PS nauczyłam się gotować wcześniej do garów zaglądałam jak już ktoś coś zrobił, a teraz? Sama piekę chleb, gotuje zupy, piecze pieczenie różne czy kaczkę cała! Tak samo jakieś ciasteczka dietetyczne robiłam, czy rogaliki, ciasteczka trochę dla mojego taty bo je uwielbia.

Edytowane przez kotori0212
Czas edycji: 2015-04-21 o 15:22
kotori0212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-21, 15:22   #1428
eliza40
Zakorzenienie

jmz tak sobie ostatnio myślałam o Tobie jak Ci się ułożyło z TŻ ale widzę ,że wszystko super.
Będzie ciężko przy Twoich wypiekach z dietą,ale musisz się zabrać porządnie za dietkę żebyś była piękną i zadowoloną z siebie panną młodą.

Ile teraz ważysz
Stary 2015-04-21, 15:59   #1429
Aniol1985
Zadomowienie

Witam nowa kolezanke Znaczy dla mnie nowa bo wiekszosci jiz znana

Gangola jezeli masz mozliwoac zakupu hybryd to serdecznie polecam. U mnie w miescie w salonie placi sie za hybrydy dosyc sporo a ja robie na nogach i dloniach wiec ok 130 zl jednorazowo . Na nogach moge z poltora miesiaca nosic ale na dloniach co 3 tyg ze wzgledu ma mega odrost. Jak bedziesz chciala sobie kupic to sluze pomoca jak cos. Na poczatek trzeba miec lampe , bloczek pilniki, waciki bezpylkowe, cleanser , aceton do odtluszczania plytki i sciagania hybryd, baze ja kupuje lepsza bo hybryda lepiej sie na niej trzyma , kolorowe hybrydy ja kupije za 20 zl /szt wiec nie jakos duzo i , top powloke na koniec.

Justyss ja robilam kilka razy prostowanie keratynowe sobie i kuzynce polecam firme QOD super jakosc keratyny i bez formaldehydu wiec nie smierdzi i nie taka szkodliwa.

Nikolcia zmien fryzjera, albo nastepnym razem zwroc mu uwage i powiedz dokladnie ze chcesz miec jakis efekt. Ja np chodze do fryzjerki ale umawiam sie na sciecie albo kosmetycz e podciecie koncow. Jak ide podciac tylko na prosto z dlugosci to myje wlosy w domu prostuje sama i konce mi ona na sucho tnie. Ostatnio kazala mi zaplacic zawrotne 5 zl bylo mi glupko wyciagnelam i dalam 10 zl . Ja np daje sobie wymodelowac wlosy tylko jak robie jakkes sciecie i chce miec jakos ladnie podkrecone lub cos takiego. Jak zrobi mi nowa fryzure gdzie modelowanie bedzie mialo efekt. Jezeli podcinam tylko kosmetycznie to szkodza mi kasy na modelowanie wole kupic sobie cos za ta kase.

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Moje jedzonko dzisiaj
Sniadanie 2 kanapki z ciemneo pieczywa na to po plasterku chudej wedliny oraz warzywka ;D na kanapki zuzylam calego duzego pomidora, ogorka gruntowego i 4 rzodkiewki , wypilam kawe z mlekiem. 2 sniadanie 150 ml napoju sojowego i jednego pomarancza. Na obiad zjadlam zupe pomidorowaa z pomidorow z puszki do tego ok 20 g swiderkow pelnoziarnistych. Pozniej planuje z 300 g fasolki szparagowej i 2 jajka sadzone smazone bez tluszczu.
Stary 2015-04-21, 16:09   #1430
justyss1991
Wtajemniczenie

Razem schudniemy 20 kg! - część IX

Kotori- teraz czekam aż mi sie @ skończy, bo tak dziko bez ćwiczeń...
Jaki ciasteczka, rogaliki dietetyczne robiłaś?

Jmz- my sie nieznany, wiec witaj

Anioł- moja fryzjerka robi mi encanto, sama w domu tez to robiłam i mimo zapachu jestem bardzo zadowolona. Od lat prostuje Bardzo długo trzyma mi sie keratyna szkodliwa? Przeciez ona nie jest szkodliwa.
A jak u ciebie z ćwiczeniami?

DZiewczyny, która z was biega? Pamietam, ze Kasiula pisała, ale wiem, ze któraś jeszcze pisała o tym

Wielkie zmiany...

Było 84kg
Jest 50 kg

-34kg

Czas edycji: 2015-04-21 o 16:14
Stary 2015-04-21, 16:37   #1431
Aniol1985
Zadomowienie

Keratyna szkodiwa sama w sobie nie jest ale czesto kuracje prostujace np pierwsze produkty wlasnie encanto zawieraly formaldehyd a to zdrowe nie jest napewno.
Ja narazie jeszcze nie cwicze jestem troszke oslabiona po grypie i mam problem z kregoslupem troszke , ostatnio cos mi strzelilo jak podnosilam moja babcie. Mysle ze w najblizszym czasie chciala bym na orbiego wskoczyc. Pytalam wczesniej ale chyba nikt nie odpowiedzial. Mam problem z masakrycznym cellulitem jak cwiczyc zeby sie go pozbyc bardziej silowo znaczy ciezsze programy na orbim czy aerobowo latwy program i dlugo biegac?
Stary 2015-04-21, 16:39   #1432
justyss1991
Wtajemniczenie

Ja cwiczylam na orbitreku. Szczerze? Efektów nie widziałam poza mocniejszymi łydkami. Biegałam ok godziny dziennie. Wszystko zmieniło sie jak zaczęłam ćwiczyć chodakowska.

Wielkie zmiany...

Było 84kg
Jest 50 kg

-34kg

Stary 2015-04-21, 16:42   #1433
K_A_S_I_U_L_A
Zadomowienie

Wróciłam

Wrzucam tabelkę
Dziewczyny jestem z Was baaaaaardzo dumna
Ja swojej wagi nie podaję bo wróciłam po południu i nie miałam jak się zważyć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4,3.jpg (95,8 KB, 35 załadowań)
K_A_S_I_U_L_A jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-21, 16:56   #1434
justyss1991
Wtajemniczenie

Bardzo ładnie sie prezentuje tabelka

Wielkie zmiany...

Było 84kg
Jest 50 kg

-34kg

Stary 2015-04-21, 17:00   #1435
eliza40
Zakorzenienie

piękna tabelka
Stary 2015-04-21, 17:07   #1436
Aniol1985
Zadomowienie

No fajnie wylada co to za sysyem z gwiazdkami. Wlasnie nie bylam pewna czy ja tez mam pisac swoja wage jak narazie nie jestem w tabelce?
Stary 2015-04-21, 17:39   #1437
justyss1991
Wtajemniczenie

Cała żółta gwiazdka to osoba która straciła najwięcej w ostatnim tygodniu, połowa zółtej to coś w stylu 2 miejsca i srebrnego medalu, srebrna gwiazdka to brązowy medal
Od razu się nie trafia do tabelki, trzeba sie ładnie udzialać też czekałam aż mnie Kasiula dopisze

Wielkie zmiany...

Było 84kg
Jest 50 kg

-34kg

Czas edycji: 2015-04-21 o 17:40

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-21, 18:07   #1438
OgrodniczkaAgnieszka
Raczkowanie

Cytat:
DZiewczyny, która z was biega? Pamietam, ze Kasiula pisała, ale wiem, ze któraś jeszcze pisała o tym
Ja biegam, chociaż raz mam czas, a raz nie. Dzisiaj na przykład udało mi się pobiegać mimo napiętego dnia, który jeszcze trwa. Kotori też chyba biega, a na pewno biegała.

Jmz my się nie znamy, witam na wątku, chociaż ja wpadam jak bumerang i zaraz wypadam . Ile ważysz w tej chwili?

Ktoś pisał o Windows 8 - jest okropny. Pracuję na nim prawie 2 lata i nie mogę się przyzwyczaić. Jest mało intuicyjny i moje dziecko też ma go w laptopie i też nie lubi. A dzieci podobno chwytają szybciej.

Wybieram się tez do fryzjera przed długim weekendem. Ale fryzurkę chcę tylko podciąć, nie zmieniać, bo mi się podoba. Chcę jednak rzucić jakiś kolor na włosy, ale nie farbować całe, bo lubię swój kolor tylko może jakieś jaśniejsze refleksy. O paznokciach przy mojej pracy to ja nawet nie będę pisała.

Kotori bardzo ładnie trzymasz wagę, aż pozytywnie zazdroszczę. Dodajesz energii do działania.

Edytowane przez OgrodniczkaAgnieszka
Czas edycji: 2015-04-21 o 18:16
OgrodniczkaAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-21, 18:40   #1439
justyss1991
Wtajemniczenie

Ogrodniczka- przed bieganiem masz jakąś rozgrzewkę? A długą trasę masz do biegania? Czy na początku marsz, pozniej bieg? Ja planuje od soboty zacząć biegać, nastawiam się psychicznie :d

Wielkie zmiany...

Było 84kg
Jest 50 kg

-34kg

Stary 2015-04-21, 18:45   #1440
eliza40
Zakorzenienie

justyś w internecie znajdź sobie jakiś program dla biegających.

o taki np.
http://treningbiegacza.pl/training-p...acego-biegacza

http://jak-biegac.pl/plan-treningowy...acych-biegaczy

Edytowane przez eliza40
Czas edycji: 2015-04-21 o 18:49
eliza40 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości