![]() |
#1411 |
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! - część IX
u mnie dzisiaj 87,8
spadek w stosunku do poprzedniego tygodnia jest ![]()
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Ja tez dostalam dzisiaj @ zdycham w pracy!! Tez mialam od dzisiaj zaczac cwiczyc ale nie ma szans zebym w tym stanie chociaz machnela noga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Rozeznanie
|
Czekoladko znam ten ból! Jak @ mam to jestem tak wypluta, że się snuję po domu po prostu.
![]() |
#1414 |
Zadomowienie
|
Uff Laski ale mialam dzisiaj dzien , robilam mamie wlosy farbowanie, podciecie koncowek i grzywki na koniec modelowanie a mama ma geste wlosy wiec sie narobilam. Podczas farbowania do mamy zadzwonila kolezanka jak sie dowiedziala ze mama u mnie to sie wprosila na paznokcie... zrobilam wszystko jeszcze mamie henne na brwi i mam dosyc a sprzet porozkladany to choc kedna reke chce zrobic sobie dzisiaj .
Zywieniowo chyba w miare ok na sniadanie 3 lyzki platkow orkiszowych z malym bananem do tego kawa z mlekiem bez cukru. II sniadanie koktajl z truskawek i 150 ml mleka sojowego. Obiad byl gorszy bo nie mialam kiedy go zrobic zjadlam kawalek duszonej karkowki tluste kawalki dostal pies wiec ok 150 g karkowki 3 kromki ciemnego chleba i 2 ogorki kiszone. Na kolacje nie wiem co zjem chcialam twarozek z szczypiorkiem . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiesz co ja uwielbiam soczewicę, wlasnie na srode zaplanowałam na obiad ![]() ![]() A ten Opel Insignia jest piekny poprostu ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() Juz byłam tak blisko a tu dooopa ![]() Budujesz hacjende? ![]() ![]() ![]() Brawo za marsz ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() Przez ten miesiąc co cwiczyłas głownie z Ewki? Czy wszystko po trochu? ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() Jeszcze dzisiaj miałysmy pół dnia kontrole z sanepidu, tak się wyeksploatowałam że głowa mała ![]() Te całe dyskusje z nimi, boże juz niechce podważać niczyjej wiedzy, ale wciskają ludziom straszną ciemnotę i jak się nie postawisz to Ci jeszcze przybiją coś czego w ogole nie ma ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() Z jedzeniem widzę nie najlepiej a od poniedziałku miało być ładne dietowanie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Raczkowanie
|
80 kg
Ja tylko podaję wagę,umordowana jestem dziś i jeszcze głowa m,nie boli. ANKA ja też już wyczekuje tej 7 z przodu i wlecze mi sie okropnie,jakoś po mału to idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Aniołku mi to soę wydaje, ze masz mało warzyw w ogole.
![]() |
![]() |
#1418 |
Zadomowienie
|
Nie mialam kiedy gotowac wiec dlatego malo zieleniny. Ogolnie uwazam ze dzien dosyc ok no malo zieleniny ale 3 kromki zytniego pieczywa do 150 gr miesa duszonego w piekarniku bez dodatku tluszczu to nie tragedia jak na obiad zjedzony przed 16. Witaminki nadrobilam troszke w owocach za to nie zjadlam nic slodkiego a mam pelno w domu a picie tez bez zadnego cukru nawet kawe
![]() Tak jestem fryzjerka znaczy to moje hobby zrobilam sobie miedzy studiami technika fryzjerstwa moze sie kiedys przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Wtajemniczenie
|
Razem schudniemy 20 kg! - część IX
Czekoladka, tak jest czego gratulować, za 7 pojawiła sie 6
![]() ![]() Anioł-ile bym dała, zeby miec w rodzine fryzjerkę! O kosmetyczkę! Tyle kasy tak nie raz zostawiam... Chodzę na prostowanie keratynowe, raz na jakiś czas na regeneracje jakas do włosów, u kosmetyczki to oczyszczanie, brwi i paznokcie... Ale oczywiscie nie chodzę ciagle, bo skąd kase brać ![]() Dobrze ci dziewczyny piszą, więcej zielonego, fasolka to tez mało ![]()
"Człowiek jest tylko raz młody. Później musi już szukać sobie innej wymówki" Wielkie zmiany... Było 84kg ![]() Jest 50 kg ![]() -34kg ![]() ![]() Chodakowska : 20.03.2015 ![]() Edytowane przez justyss1991 Czas edycji: 2015-04-21 o 06:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do kosmetyczki, to ja bym chciała żeby wkońcu ktos coś przy mnie porobił a nie cały czas człowiek przy kimś lata ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja kiedys sie chyba skusze na urządzenie do peelingu kawitacyjnego i zestaw do hybryd. Ja kocham kosmetyki i do kosmetyczki w ogole nie chodzę, sama sobie wszystko robię. Chociaż na masaż pleców to bym sie gdzies przeszła.
![]() |
![]() |
#1422 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Pamietacie mnie jeszcze ? ![]() ![]() Widze duzo nowych osob tu jest. Wiec pytanie i do Was a nie tylko do starszych wizazanek .
![]() ![]() ![]() "Jesteś w pełni odpowiedzialny za swój los" ![]() 1cel: 99 kg 2cel:89 kg 3cel:79 kg 4cel:69 kg cel ostateczny: 65 kg Edytowane przez jmz Czas edycji: 2015-04-21 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1424 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jmz witaj!!! Mam wrazenie, ze byłyśmy tutaj w tym samym czasie kiedys tam i ja tez teraz wróciłam ![]()
![]() |
![]() |
#1425 |
Raczkowanie
|
JMZ witaj,jak Ci idzie dieta?
Czekoladka tak włąśnie jest w naszym kraju,młodzi,ambitni nie mają pracy bo się wpycha bezmózgów po znajomości do urzędów ![]() JUSTYSS działasz ostro,szybko osiagniesz swój cel ![]() ANIOL włąśnie wczoraj byłam u fryzjera i wróciłam zła bo za podciecie końcówek i wymodelowanie zapłąciłam 45zł a różnicy nie było widać żebym uczesana była ![]() GANGOLA ja do paznokci nie mam ręki,a jeszcze teraz prace w ogródku to jedynie lakierem kolorowym zakrywam ![]() KASIULA wróciłaś? ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- KOTORI mnie przeraza że żeby utrzymać wagę potem trzeba mysleć cały czas co i ile czego sie je,a ja lubię jeść ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Raczkowanie
|
eliza40 No to super
![]() Moj tz mi sie oswiadczyl ![]() Znaczy sie ja nie musze. U mnie jest tak, ze rodzice za wszystko placa . Tak bylo u moich siostr i tak bedzie u mnie . Moj tz niestety nie ma tak kolorowo... musi odlozyc sam na swoich gosci bo rodzice nie dadza rady na wszystko wylozyc . Nie chcemy, zeby rodzice powpadali w jakies kredyty czy pozyczki dlatego tz zbiera na swoich a ja mam odlozone na lokacie troche pieniedzy, wiec beda na jakas sukienke, orkiestre itp . No chyba, ze bede musiala je zainwestowac w cos innego niz wesele. Mam nadzieje, ze jednak wytrzymaja. Rzucilam w koncu palenie na dobre hehe ![]() Gangola ![]() ![]() nikolcia r No wiesz dopiero co zaczelam . Hmmm no moze inaczej hehe . Dopiero co wrocilam poraz enty do diety, wiec jeszcze nie moge sie pochwalic jakimis osiagnieciami . Tak wogole to masakra dziewczyny !!!! Przy rzucaniu palenia jadlam ogromne ilosci wszystkiego co sie dalo . Rozepchalam sobie MEGA zoladek i caly czas jestem glodna . Do tego mam nowa pasje.... I nie sprzyja ona w ogole dietom . Zaczelam piec .... Ciasta, babeczki, ciasteczka, muffinki ...... Moj TZ jest w niebo wziety bo uwielbia moje wypieki . No w sumie to ja tez.... A zaczelam piec jak zrezygnowalam z pracy i rzucilam palenie . Po prostu mi sie nudzilo. Nie wychodzilam na papierosa , do pracy nie wychodzilam i mialam za duzo czasu . W sumie to dalej mam duzo czasu, ale korzystam z ladnej pogody. Chodze na zakupy codziennie i na spacery . Chociaz znowu jestem na diecie to nie przestane piec ..... bardzo to polubilam . Moze po prostu bede robila mniejsze porcje . Nie chce, zeby moj TZ nie mogl zjesc muffinki bo ja jestem na diecie . To glupie .....
![]() |
#1427 | ||
Rozeznanie
|
Witam dziewczęta!
Melduję Turbo Spalanie z Ewcią ![]() Justys A ja kurczę nie wiem ile już ćwiczę z Ewką, ale pewnie już ponad miesiąc będzie tak myślę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
JMZ Witaj ponownie ![]() ![]() Witaj w klubie zaręczyn ![]() ![]() Coś strasznego, że po ćwiczeniach wymiotowałaś. Może po prostu za ostro zaczęłaś? Spróbuj stopniowo, bo być może zaczęłaś ćwiczyć zbyt szybko nie na swoje możliwości. Pomału zwiększaj tempo swoje i się nie wyrywaj za bardzo. Musisz organizm przyzwyczaić do ćwiczeń. Nikolcia ja też lubię jeść nie ukrywam tego, ale staram się np. nie przekraczać pewnej granicy. Pozwalam sobie na więcej, wiadomo, że w czasie diety nie skusiłam się na kawałek ciasta swojego robionego, a teraz zdarza mi się zjeść, ale nie robię dramatu, o ile nie zdarza mi się to za często, bo wiadomo taki kawał ciasta sporo kalorii ma. Ja bardzo lubię warzywa i w ciągu dnia jem ich bardzo sporo. Dzięki zrzuceniu wagi, nie jem już takich monotonnych posiłków jak kiedyś. PS nauczyłam się gotować ![]() ![]() Edytowane przez kotori0212 Czas edycji: 2015-04-21 o 15:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
jmz tak sobie ostatnio myślałam o Tobie jak Ci się ułożyło z TŻ ale widzę ,że wszystko super.
Będzie ciężko przy Twoich wypiekach z dietą,ale musisz się zabrać porządnie za dietkę żebyś była piękną i zadowoloną z siebie panną młodą. Ile teraz ważysz ![]()
![]() |
#1429 |
Zadomowienie
|
Witam nowa kolezanke
![]() ![]() Gangola jezeli masz mozliwoac zakupu hybryd to serdecznie polecam. U mnie w miescie w salonie placi sie za hybrydy dosyc sporo a ja robie na nogach i dloniach wiec ok 130 zl jednorazowo . Na nogach moge z poltora miesiaca nosic ale na dloniach co 3 tyg ze wzgledu ma mega odrost. Jak bedziesz chciala sobie kupic to sluze pomoca jak cos. Na poczatek trzeba miec lampe , bloczek pilniki, waciki bezpylkowe, cleanser , aceton do odtluszczania plytki i sciagania hybryd, baze ja kupuje lepsza bo hybryda lepiej sie na niej trzyma , kolorowe hybrydy ja kupije za 20 zl /szt wiec nie jakos duzo i , top powloke na koniec. Justyss ja robilam kilka razy prostowanie keratynowe sobie i kuzynce polecam firme QOD super jakosc keratyny i bez formaldehydu wiec nie smierdzi i nie taka szkodliwa. Nikolcia zmien fryzjera, albo nastepnym razem zwroc mu uwage i powiedz dokladnie ze chcesz miec jakis efekt. Ja np chodze do fryzjerki ale umawiam sie na sciecie albo kosmetycz e podciecie koncow. Jak ide podciac tylko na prosto z dlugosci to myje wlosy w domu prostuje sama i konce mi ona na sucho tnie. Ostatnio kazala mi zaplacic zawrotne 5 zl bylo mi glupko wyciagnelam i dalam 10 zl ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Moje jedzonko dzisiaj Sniadanie 2 kanapki z ciemneo pieczywa na to po plasterku chudej wedliny oraz warzywka ;D na kanapki zuzylam calego duzego pomidora, ogorka gruntowego i 4 rzodkiewki , wypilam kawe z mlekiem. 2 sniadanie 150 ml napoju sojowego i jednego pomarancza. Na obiad zjadlam zupe pomidorowaa z pomidorow z puszki do tego ok 20 g swiderkow pelnoziarnistych. Pozniej planuje z 300 g fasolki szparagowej i 2 jajka sadzone smazone bez tluszczu. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 |
Wtajemniczenie
|
Razem schudniemy 20 kg! - część IX
Kotori- teraz czekam aż mi sie @ skończy, bo tak dziko bez ćwiczeń...
Jaki ciasteczka, rogaliki dietetyczne robiłaś? Jmz- my sie nieznany, wiec witaj ![]() Anioł- moja fryzjerka robi mi encanto, sama w domu tez to robiłam i mimo zapachu jestem bardzo zadowolona. Od lat prostuje ![]() ![]() A jak u ciebie z ćwiczeniami? ![]() DZiewczyny, która z was biega? Pamietam, ze Kasiula pisała, ale wiem, ze któraś jeszcze pisała o tym ![]()
"Człowiek jest tylko raz młody. Później musi już szukać sobie innej wymówki" Wielkie zmiany... Było 84kg ![]() Jest 50 kg ![]() -34kg ![]() ![]() Chodakowska : 20.03.2015 ![]() Edytowane przez justyss1991 Czas edycji: 2015-04-21 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Zadomowienie
|
Keratyna szkodiwa sama w sobie nie jest ale czesto kuracje prostujace np pierwsze produkty wlasnie encanto zawieraly formaldehyd a to zdrowe nie jest napewno.
Ja narazie jeszcze nie cwicze jestem troszke oslabiona po grypie i mam problem z kregoslupem troszke , ostatnio cos mi strzelilo jak podnosilam moja babcie. Mysle ze w najblizszym czasie chciala bym na orbiego wskoczyc. Pytalam wczesniej ale chyba nikt nie odpowiedzial. Mam problem z masakrycznym cellulitem jak cwiczyc zeby sie go pozbyc bardziej silowo znaczy ciezsze programy na orbim czy aerobowo latwy program i dlugo biegac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Wtajemniczenie
|
Ja cwiczylam na orbitreku. Szczerze? Efektów nie widziałam poza mocniejszymi łydkami. Biegałam ok godziny dziennie. Wszystko zmieniło sie jak zaczęłam ćwiczyć chodakowska.
![]() |
#1433 |
Zadomowienie
|
Wróciłam
![]() Wrzucam tabelkę ![]() Dziewczyny jestem z Was baaaaaardzo dumna ![]() Ja swojej wagi nie podaję bo wróciłam po południu i nie miałam jak się zważyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładnie sie prezentuje tabelka
![]()
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
piękna tabelka
![]() ![]()
![]() |
#1436 |
Zadomowienie
|
No fajnie wylada co to za sysyem z gwiazdkami. Wlasnie nie bylam pewna czy ja tez mam pisac swoja wage jak narazie nie jestem w tabelce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
Wtajemniczenie
|
Cała żółta gwiazdka to osoba która straciła najwięcej w ostatnim tygodniu, połowa zółtej to coś w stylu 2 miejsca i srebrnego medalu, srebrna gwiazdka to brązowy medal
![]() ![]() Od razu się nie trafia do tabelki, trzeba sie ładnie udzialać ![]() ![]()
"Człowiek jest tylko raz młody. Później musi już szukać sobie innej wymówki" Wielkie zmiany... Było 84kg ![]() Jest 50 kg ![]() -34kg ![]() ![]() Chodakowska : 20.03.2015 ![]() Edytowane przez justyss1991 Czas edycji: 2015-04-21 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jmz my się nie znamy, witam na wątku, chociaż ja wpadam jak bumerang i zaraz wypadam ![]() Ktoś pisał o Windows 8 - jest okropny. Pracuję na nim prawie 2 lata i nie mogę się przyzwyczaić. Jest mało intuicyjny i moje dziecko też ma go w laptopie i też nie lubi. A dzieci podobno chwytają szybciej. Wybieram się tez do fryzjera przed długim weekendem. Ale fryzurkę chcę tylko podciąć, nie zmieniać, bo mi się podoba. Chcę jednak rzucić jakiś kolor na włosy, ale nie farbować całe, bo lubię swój kolor tylko może jakieś jaśniejsze refleksy. O paznokciach przy mojej pracy to ja nawet nie będę pisała. Kotori bardzo ładnie trzymasz wagę, aż pozytywnie zazdroszczę. Dodajesz energii do działania.
9.01.2017 - 94kg Edytowane przez OgrodniczkaAgnieszka Czas edycji: 2015-04-21 o 18:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 |
Wtajemniczenie
|
Ogrodniczka- przed bieganiem masz jakąś rozgrzewkę? A długą trasę masz do biegania? Czy na początku marsz, pozniej bieg? Ja planuje od soboty zacząć biegać, nastawiam się psychicznie :d
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
justyś w internecie znajdź sobie jakiś program dla biegających.
o taki np. http://treningbiegacza.pl/training-p...acego-biegacza http://jak-biegac.pl/plan-treningowy...acych-biegaczy
![]() Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2015-04-21 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.