|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015! część II
Witam się z rana. Eh w nocy wszystkie emocje ze mnie schodziły i nie mogłam wgl zasnąć. Myślałam ze pośpię ale tż mnie obudził jak wstawał bo pojechał z dziadkiem do lekarza. Jeszcze głowa mnie boli od wczorajszych nerwów. Ale przynajmniej juz się uspokoiłam i nie będę panikować. Dziwny to był ból, jeszcze takiego nie miałam wiec się nieźle wystraszyłam. Ale wszystko jest w jak najlepszym porządku
![]() Mala- no super lekarz mi się trafił. Dokładnie mnie zbadał, dziecko pomierzył niemal jak na genetycznym, wszystko obwód główki, brzucha, kość udowa, tetno itp ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Zadomowienie
|
Malinowa dobrze, że sie uspokoilas po wizycie na IP.
Ja ide dzis do lekarza ze sobą i Michałem. Michałowi do gorączki doszedł ból gardła , katar i kaszel. A mnie od dłuższego czasu boli żołądek, wsumie caly dzień, na wieczór najmocniej :/
![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png Edytowane przez vikicullen Czas edycji: 2015-04-22 o 07:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Rozeznanie
|
Witam się z pracy
![]() Dzieciaki szaleją wiec mam urwanie głowy ![]() Ciekawa jestem jak moje tsh i ft no ale już w piątek się dowiem bo mam wizytę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe poród odbierał wcześniej dlatego długo czekałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
po drugiej stronie szafy
|
Przyznaj się, że po prostu nie mogłaś wytrzymać z niecierpliwości i chciałaś zobaczyć bobasa wcześniej
![]() ![]() ![]() ![]()
#3577 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() CHyba pojedziemy zobaczyć wózki do innych sklepów, bo mi się nudzi. Nie chce mi się w domu siedzieć. Juz nie mogę patrzeć na kanapę po tym jak jej przez 2 miesiące robiłam okład z siebie ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Kurde zamówiłam odżywkę Aussie i jak powąchałam ją to mnie odrzuciło, ale zaraz spróbuję. Najwyżej będzie rzyg do miski koło prysznica ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3578 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie to i ja bym pewnie wstawała o dziwnych porach gdybym wcześnie spać chodziła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mala ja się już przyzwyczaiłam do myśli, że Brian będzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
To maleństwo choć moja ważyła 2910 g.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3582 |
Zakorzenienie
|
Czesc. Ja juz mam zepsuty humor z rana. Poszlam spac o 2, bo Tz postanowil sie myc w nocy a pozniej ogladal tv
![]() ![]() Moze dzis listonosz przyniesie mi ten zwrot, bo chce sie zapisac do tego lekarza, a wizyta z usg i cyto 200zl ![]() Jeszcze do tego musze modem kupic (3 z kolei) farbe do pokoju, kuchni itd. zęby naprawic i nie wiem skad wezme kase na to. ![]() ![]() Edytowane przez Amelie04 Czas edycji: 2015-04-22 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Wtajemniczenie
|
Malinowa cieszę się że wszystko ok, a pisałam nie panikuj ;P No ale rozumiem też bym pojechała na dodatkowe usg
![]() Jak Twój ludz ma już 13 centymetrów jestem ciekawa ile będzie miał mój za 2 tygodnie + 1 dzień =) |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurde nie mam na nic siły dziś a musze się ruszyć -w nocy się obudziłam bo bolał /twardnial mi brzuch - nie wiem czy to jakieś skurcze czy co takie dretwienie trochę; ( narazie trochę mniej boli -spróbuję się rozchodzic może przejdzie; /
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ps. u nas też cisza ze zwrotem : ( |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3586 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja się pokłóciłam wczoraj z TŻtem i do tej pory się do siebie nie odzywamy. Czasem mam go już dość i myślę nad rozstaniem. Mam wrażenie, że to lepiej wpłynie na naszą trójkę niż takie męczenie się ze sobą, bo związkiem tego, ostatnio, nie można nazwać.
![]() |
#3587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Zakorzenienie
|
No nie możliwe, że przywykłaś do myśli ptaszka
![]() Blidnes ciąża to na pewno nie czas na podejmowanie takich poważnych decyzji. Wiesz jak mnie mój wkurza ![]() ![]() Jadę oglądac wózki hihihihihihi ![]()
#3590 |
wkręcona :)
|
Hej, Hej!!
Ja pospałam do 9:15.. ale w nocy trochę się budziłam. bo najpierw siku, a później pić.. a że nie chciało mi się wstać drugi raz to czekałam aż tż wstanie do pracy i mi przyniesie ![]() Gratuluję chłopaczków ![]() Mój tż jak dowiedział się płci, to zmienił swoje nastawienie.. chciał chłopca a wyszła dziewczynka... ale ucieszył się baaaardzo.... ciągle teraz pyta jak się ma księżniczka tatusia ![]() I oczywiście pierwsze co zrobił to zadzwonił do swojej mamy... a ta w ryk... bo to pierwsza dziewczynka w ich wieeelkiej rodzinie... więc wielkie zaskoczenie ![]() ![]() Malinowa dobrze, że sprawdziłaś to na ip... lepiej iść dwa razy za dużo niż raz za mało... takie moje motto ciążowe... Dzwoniłam do tego sklepu o ten wózek zapytać ale baba mi nie podała nazwy bo powiedziała, ze nie ma go w internecie bo to polski produkt... i bądź tu mądry... Jak będę w tej miejscowości to wstąpię tam jeszcze raz i sama zapisze nazwe i sprawdzę w necie bo nie chce mi się wierzyć żeby nie było w necie... Blindess kłócicie się o coś konkretnego, poważnego czy o bzdury?? na dzieciaczka źle wpływa stres.. nie zapominajcie o tym...
#3591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana nie martw sie, ja tez kloce sie sie z Tz, spimy na oddzielnych lozkach.. on ma pretensje ze sobie z jednym dzieckiem nie daje rady... tylko co mam zrobic jak ona taka niedobra... Emylka u mnie mala tez nie wola, tylko sama siada na nocniku, czasem nie doleci to w trakcie biegu na nocnik juz jej leci. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tak, ja na mojego to się ostatnio tak wydarłam, że sama w szoku jestem, a w sumie jak teraz patrze to za nic go opierdz... ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | ||||
Zakorzenienie
|
hej wam
ja dziś w domku z Karolem Nastawiłam zupę ogórkową ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mi nawet tak szefowa powiedziałą że jak coś badania,wizyty to spokojnie mogę wychodzić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3594 |
Zadomowienie
|
Niby o głupoty. Ale u nas kłótnia o głupoty wygląda jak koniec świata. Wczoraj się pokłóciliśmy, bo wg niego ja jestem księżniczką, ponieważ nie chciałam przenieść 10kg przez jakieś 500m. A tłumaczyłam mu wiele razy, że lekarze mi zabraniają nosić. Poza tym, sama nie chcę dźwigać, bo miałam plamienia na początku ciąży i nie darowałabym sobie, jakby coś się stało. Zwłaszcza, że on był autem i spokojnie mógł mnie podwieźć te kilka metrów. Czasem jest troskliwy, a czasem zachowuję się, jak ostatni kretyn.
#3595 |
Zakorzenienie
|
Malpka ja mam dzis zeberka
![]() Blindness echh ci faceci... |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Zadomowienie
|
Kurcze nie wiem co robic coraz bardziej mnie boli brzuch wzięłam nospe ale nie widzę różnicy
![]()
![]() |
#3597 |
wkręcona :)
|
Ja mam dziś zupę wielowarzywną a na drugie szare kluski ze skwarkami i kapuchą kwaszoną
![]() No nic strasznego się nie stanie jak jednak będzie chłopak a nie dziewczyna ![]() ![]() Blindess przepraszam Cię bardzo ale weź tego małża swojego porządnie w łeb walnij.. chyba mu się coś w głowie przestawiło... ![]() Na zwrot podatku mają 3 miesiące od złożenia zeznania...
#3598 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieje ze juz sie pogodziliście ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tez bym poogldadala ale tz sie nie chce jeszcze :/ tak mysle ze w ramach wakacji bede jedzdziecc za wsyztkim ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.