|
|
#4291 |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Dot.: Rossmann cz. XXV
chyba Essence ma granat wśród żelowych.
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przekonałaś mnie a jaką masz cerę? i jakim pudrem go utrwalasz?
|
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4295 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- |
|
|
|
|
#4297 |
|
Wtajemniczenie
|
ja używam tylko granatowe kredki, mam ich kilkadziesiąt, z każdej możliwej firmy (z górnej i dolnej półki), z szaf w Rossku to używam Manhattan, ale skoro nie masz dostępu, to jeszcze jest w miarę fajna Miss Sporty, Rimmel i Astor
|
|
|
|
#4298 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4299 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chociaż co do matu to faktycznie nieźle to robi ale co cera to inna opinia,tak więc jak pisałam najlepiej zdobyć próbkę i wypróbować na sobie.Dalej nie wiem jaki wybrać bo niby na tych promocjach wyjdą tanio ale nie lubię kupować czegoś w ciemno i nie używać później.
|
|
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4301 |
|
Wtajemniczenie
|
używam od czasu do czasu Bourjois 123 w odcieniu 51, na mnie trzyma się w miarę cały dzień, nie ciemnieje, dobrze się rozprowadza palcami (nie używam pędzla do podkładu, tylko zawsze nakładam palcami)
|
|
|
|
#4302 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4303 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny polećcie mi pomadke bądź błyszczyk mający brzoskwiniowe tony
|
|
|
|
#4304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4305 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4306 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.Twoja prośba jest mało konkretna, masz może jakieś zdjęcia/typy, żeby wiedzieć, na czym się wzorować?
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie może jak się sprawdzają lakiery do paznokci astor perfect stay?
|
|
|
|
#4308 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bourjois 123- testuje 51i go kupie bo matuje chociaż po kilku godzinach sie świecę to daje puder ryżowy i jest ok; nie zmienia u mnie koloru na kremie i bazie ale dobrze maskuje Astor Perfec Stay -testuję i na twarzy jest ciężki i widoczny i się trochę klei i nie matuje-u mnie odpadł po testach; po paru godzinach bardzo widoczny i pory podkreślone i sie mocno świecę; jest gorzej niż u B 123 mój typ zakupowy to MF 3in1 47-jest mat i niezbyt go widać i po 10h jest jeszcze na buzi i najlepiej wyglądał z testowanych podkładów i odrobinę ciemniał a kolor 55 ciemniał o pół tonu; nie wchodzi w zmarszczki i nie podkreśla porów a mam cere mieszaną; kryje słabiej od B123 ale lepiej wyglada żaden podkład nie był u mnie pomarańczowy Edytowane przez annajustyna Czas edycji: 2015-04-22 o 20:36 |
|
|
|
|
#4309 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mam to samo pytanie co do koleżanki wyżej: używałaś kiedyś Loreal Infallible? Jak się sprawdził u Ciebie? Cytat:
Cytat:
Obyśmy tylko takie problemy w życiu miały jak dobór odpowiedniego podkładu Pięknie by było Dzięki za opinie Dziewczyny ![]() |
||||
|
|
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz lubię podkład wlasnie ten astor perfect stay, rimmel nude ten w butli i w tubce, ale ten w szkle jest u mnie trwalszy myśle nad tym loreal 24matt ten nowy, ale musze spróbować czy nie będzie dla mnie za suchy tak to właśnie cięzko kupic podkład jak nie ma próbek |
|
|
|
|
#4311 |
|
Raczkowanie
|
Testowałam dzisiaj kolory nowego podkładu Rimmela i szczerze odcień Ivory wydaje się być za jasny; bladziochem nie jestem.
Jutro zrobię porządny test.Czy Maybelline Color Sensational Choco Cream wypada ciemno na ustach? Wypadł u mnie dość ciemno na ręce, a usta mam ciemniejsze. Boje się, że zamiast nudziaka wyjdzie mi brąz. Dzisiaj miałam chyba jakieś zwidy, wszystko za ciemne albo za jasne.
|
|
|
|
#4312 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4313 |
|
Rozeznanie
|
czy z tego co dobrze zrozumiałam z banerów to marka Essence nie wchodzi na promocję?
|
|
|
|
#4314 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=teklaem;51140280]
Cytat:
|
|
|
|
|
#4315 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4316 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a pomyśleć,że kiedyś był tylko krem nivea i kobiety jakoś sobie radziły bez tych wszystkich mazideł ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
![]() I dlaczego Essence miałaby nie wchodzić? skoro wszystkie szafy makijażowe wchodzą
|
||
|
|
|
#4317 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny czy u Was pomadki w Naturze essence longlasting też kosztują 15zł? byłam pewna że wcześniej kosztowały dyche....
|
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj poszaleli z cenami, dzis jakby lepiej. Przy pomadkach nie bylo dzis fejkowej ceny, ale nie patrzylam na czytniku
|
#4319 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny szukam takiej szminki, lub bardzo podobnej dostępnej w rossie, pomożecie?
|
|
|
|
#4320 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, widzę że dużo z Was waha się czy kupić podkład Rimmela Lasting Finish w butelce, czy skusić się na tańszy w tubce. Ten w butelce zużyłam już dwa opakowania, a w tubce zakupiłam ostatnio na promocji. Szczerze odradzam. Kolor okropny, nie wzięłam ivory, tylko jaśniejszy porcelain i już dawno nie miałam podkładu, który by tak wpadał strasznie w różowy. Niby w ciągu dnia się dostosowuje ten kolor do skóry, ale szału nie ma. Do tego podkreśla suche skórki. Trwałość ok, ale słabo kryje. Jak dla mnie to zdecydowanie wygrywa wersja w butelce. Super nawilża, nie podkreśla suchych skórek, kolor ivory jest idealny, krycie nie idealne, ale dzięki temu nie tworzy też maski. Trwałość super, u mnie wytrzymuje cały dzień. Matowienia nie jestem w stanie ocenić, bo moja cera nigdy nie miała problemu z błyszczeniem. A jakby któraś się zdecydowała na ten z tubce to mój z chęcią oddam za free
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

) w strefie T. I interesują mnie najjaśniejsze kolory, które podobno robią się marchewkowe :P Ryzykować czy nie? 

chociaż co do matu to faktycznie nieźle to robi ale co cera to inna opinia,tak więc jak pisałam najlepiej zdobyć próbkę i wypróbować na sobie.
bo niby na tych promocjach wyjdą tanio ale nie lubię kupować czegoś w ciemno i nie używać później.

Jutro zrobię porządny test.