|
|
#1951 | ||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
Cytat:
możesz jeszcze zrobić tak , że sadzasz w naprawdę duuużej donicy , o wiele większej niż by logika wskazywała że trzeba , mieszasz ziemię z dużą ilością keramzytu , wtedy keramzyt zwiąże Ci wodę i będą miały z czego ciągnąć . Tylko musisz baaardzo solidnie podlewać , tak żeby ziemia dobrze nasiąkła , nie chlup i już , tylko wlewać stopniowo , aż wszystko nasiąknie porządnie i wykapie dołem . Albo ustawić w głębokich podstawkach , w których się nadmiar wody zbierze i będzie na późniejsze godziny .---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Oprócz starczego seksu mam u góry golarkę męską , farbę do włosów i hotel - pakiet czy jak
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1952 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mnie to powoli zaczyna przerażać - ubranka dla najmłodszych widzę, a parę dni temu było alternatywne przedszkole w Sochaczewie
![]() A, i jeszcze tkanina, którą się pierze sama wodą - ki licho?
|
#1953 |
|
Panaroja
|
Hotel zmienił się w sklep jubilerski z panną młodą
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#1954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ci mówię oszczędzają na wodzie ![]() Cytat:
ide smażyć kotlety z cyca na kokosie, mniam mniam
|
|
|
#1955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.
|
|
|
#1957 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Wnosiłam Lipa straszliwa. W całym budynku tak jest, wszyscy mają żółte drzewka
|
|
#1958 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To była moja pierwsza diagnoza, dr Flo |
||
|
|
|
#1959 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musi boski być co nie? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Lubię Kurcze szukam właśnie przepis na sałatkę z trewala wędzonego. Solo jadłam, ale już mi trochę za słono, za ciężko. W czymś bym go wymerdała. I nawet znalazłam fajne, ale kurka składników ni mom Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-22 o 17:29 |
||||
|
|
|
#1960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pomogę, bo do wawy podlewać kwiatów jeździć nie będę ![]() 1. nie, zawsze przed podlaniem podnoszę doniczkę, jak ciężka to nie dolewam 2. cieszę się dr Gryx, że jesteśmy zgodni co do rozpoznania nie pozostaje więc nic innego jak wdrożyć odpowiednie leczenieSiostro!!! wodę proszę!!! dużo Cytat:
2. mnie naszło na fastfud, pożarłam z bułką hamburgerową, sałatą, piklami, szalotkom osssstrym keczapem i sosem czosnkowym ![]() nigdy mi nie wychodziły sałatki z rybom
|
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i takie właśnie domowe nuggetsy. Jednak od dłuższego czasu mam odrzut od kurczęcych piersi 2. Dlatego zrobiłam co umiałam i co lubię - pastę jak z makreli tylko z trewalkiem
|
|
|
|
|
#1962 | |||
|
BAN stały
|
Znad "śledzika na raz" (który tak naprawdę jest na kilka razy, na raz raczej by mi się do gęby nie zmieścił)
Cytat:
Cytat:
Moja babcia zawsze ma piękne surfinie, podlewa 2 razy dziennie, z nawozem obowiązkowo Cytat:
--- Też bym sobie zapodał jakiego fastfuda, ostatnim razem w wakacje jakoś jadłem Ale, ale... długi weekend niebawem, może moją ulubioną budę z kebabami otworzą! |
|||
|
|
|
#1963 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hej widze ze o roslinkach gadacie, to zapytam znowu-jaka duza doniczka musi byc na 1 chmiel? bo w taich małych skrzynkach to niebałdzo chyba...czy srednica 19 am i dgłebokość jakies 22 sie nada?
fogle to byłam w markecie i pieeekne tera donice robią pięeeeekne cudowne wrecz....tylko ze 1 szt 150 zł ,a ja poczebuje tak z 10 sztuk ..nieno masakra powiem wam..masakra..załamały mnie ceny soniczek serio
|
|
#1964 |
|
|
Kolega popełnił super artykuł. Smutna rzeczywistość pracowników bogatych firm. Polecam sieciówkolubom, tym od odzieży
|
#1965 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie taboreeeteeem! ![]() Cytat:
![]() --- Polecacie Dermedic? Kusi mnie ta seria (poza erisową serią Algorithm), strasznie się zapuściłem pielęgnacyjnie
|
|||
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
Znad piwa i bólu pleców z przepracowania
Nie wiem czy mam siłę na cokolwiek. Mały B. biegał po ogrodzie jak po amfie przez 3 godziny, nie miał dość, ale wzięty do domu zasnął na stojąco oparty o stolik Trzebaby go obudzić na mycie, bo śpi taki brudny
|
#1967 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1968 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Piję drugie piwo i coraz mniej rozumiem z tego co czytam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie jestem do końca w temacie, ale choć dobrą myślą wesprę Cytat:
![]() Chciałam jeszcze napisać, że nie może mi wyjść z głowy ten obraz Panienka-Kamena, miałam okazję ją poznać i rzeczywiście wydała mi się tak tajemnicza i dzika (w dobrym znaczeniu tego słowa). Piękna wizja Cytat:
|
|
#1969 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Jak by co, mogę kupic i podesłać. On jest w CND o ile dobrze pamiętam, to mogli wykupić już...chyba ,ze mi się pomyliło i jest tylko w promocji... Cytat:
Wisteria jest przepiękna Bym chciała mieś przy domu, ale u nas jest jakiś dodupiaty mikroklimat, i zawsze jest ciut zimniej niż w okolicy ...i nie mieszkam w Suwałkach ![]() A okrywacie czymś na zimę? I czy bardzo w miarę szybko rośnie ![]() Nie widziałam u nas w okolicy żeby ktoś mial, zdjęciami w necie się podniecam ![]() Cytat:
![]() Mi tam zawsze ( jak jeszcze mi wynajdywali cud miód oferty) udawalo się przekonać potencjalnego pracodawcę , że sprowadzę na niego nieszczęście i kompletnie się nie nadaję do roboty u niego,żaden nie robił problemów ![]() Najlepsza była jakaś robota w tartaku, oddalonym o ok 30 km od mojego domu, na jakimś zadupiu o którym nie słyszałam nawet, od 6 rano, na zmiany, a ja nawet nie miałam auta wtedy do dyspozycji, bym musiala chyba rowerem zasuwać ![]() 2. Wezmę dwa, najwyżej oddam mojej M jeden ![]() ![]() No chyba,że pokocham to nie oddam
|
|||
|
|
|
#1970 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() 2. fajny, ale w regularnej cenie bym nie nabyła ![]() a w domu mam głównie szmapony bez sls i to chyba najmocniejszy rypac ![]() Cytat:
mi się reklamy apartamentów w barcelonie zaczynają wszędzie wyświetlać. ale wątpię, że znajdziemy jeden na tydzień w dobrej cenie. pewnie będzie przeprowadzka na weekend ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
1. i
|
|
#1971 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad mycie - u mnie akcja wykańczanie zapasów kosmetycznych. Włosowo użyłam właśnie łagodnego szmaponu do swędzącego skalpu etc. Natura Siberica ten ło Bdb, lukrecja ogólnie dobra dla moich przypadłości skórnych. Bo już doustnie Szmapon ok, tylko przy częstym myciu włosy się zbyt szybko przetłuszczają, ergo był odstawiony do szuflady na jakiś czas Także on je dobry na zmianę z innym. Cytat:
Luz blus malina. Dodałam szczypiora sporo (kocham Zjadłam w liściach szpinaku, które same w sobie smaku nie mają, a że niekoniecznie miałąm ochotę na sałatkę to se takie mini wrapsy porobiłam. |
||
|
|
|
#1974 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no we fieu..bo piszo ze w za małej nie bedzie dobrze rusc i bedzie więść , tylk nie pisza jaka to jest za małą ![]() no i zastanawiam sie czy jak posieje te 10 czy 14 (bo tyle mam) chmieli to czy ja wogole dam rade wyjsc na balkon? ![]() a anastazjapisala ze jednoroczme majo duze korzenie...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-04-22 o 21:57 |
|
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lubisz kiełki brokuła?
|
|
#1976 |
|
grozi wypollizowaniem
|
to ide do fryzjera
|
|
#1977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno nie będzie za mala. Jednoroczne maja duży system korzeniowy, jak będziesz wywalała jesienią to pewnie będzie jedna wielka bryła ![]() I tak jak dziewczyny pisaly ( Parabel chyba i Flo) mozesz sobie z ziemia wymieszać trochę granulek zatzrymujacych wodę , nie będziesz musiala bezwzględnie pamiętać o podlewaniu ![]() I 10 czy tam 14 nie zarośnie ci całego balkonu tak,że nie wejdziesz. A jak by jakimś cudem jednak zaroslo, to zawsze możesz pourywać kilka łodyg czy liści w tych miejscach co będzie za gęsto. Ale takie pnące rośliny wyglądają dużo lepiej jak robi się z nich jeden kołtun. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-04-22 o 22:16 |
||
|
|
|
#1978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wpadam i zamachuje
byłam już w tym roku ? ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Co do chmielu podpowiem może, chociaż ja sieję japoński co roku, nie spotkałam się z chmielem balkonowym wieloletnim. Mam długą skrzynkę , i tak co 15 cm sadzę jak już mi wyrosną siewki na tyle że mają po 3 listki, on się potem ładnie rozrasta i w sumie to głębokość ważniejsza jak szerokość. I c hmiel lubi mieć cień tam gdzie wyrasta ziemi a resztę w słońcu. ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- edit: jeszcze jest kwestia tego żeby wzeszedł w ogóle, dwa razy trafiłam na nasiona które nie działały :P w tym raz tego roku, ale sytuacja już uratowana kupiłam kolejne i wzeszły. Teraz istotne upilnować żeby kociarstwo nie pożarło.
|
|
#1979 |
|
|
Udało mi się znów zabłysnąć... Zamiast powiedzieć małżonowi, że nam ptak narobił na samochód, z zupełnym brakiem świadomości tego, co mówię odezwałam się: "ktoś nam wycisnął ptaka na samochód"...
|
#1980 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

możesz jeszcze zrobić tak , że sadzasz w naprawdę duuużej donicy , o wiele większej niż by logika wskazywała że trzeba , mieszasz ziemię z dużą ilością keramzytu , wtedy keramzyt zwiąże Ci wodę i będą miały z czego ciągnąć . Tylko musisz baaardzo solidnie podlewać , tak żeby ziemia dobrze nasiąkła , nie chlup i już , tylko wlewać stopniowo , aż wszystko nasiąknie porządnie i wykapie dołem . Albo ustawić w głębokich podstawkach , w których się nadmiar wody zbierze i będzie na późniejsze godziny .

Przecież nawet w krajach o cieplejszym klimacie (Włochy, Turcja itd.) ludzie mają kwiaty w donicach i jakoś przeżywają te mordercze, ichnie upały
Lipa straszliwa. W całym budynku tak jest, wszyscy mają żółte drzewka 

...i nie mieszkam w Suwałkach 
i