Panny Młode 2015 część 43- nasz sezon! - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-23, 00:51   #1501
magda_mjt
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 43- nasz sezon!

Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a przede wszystkim nasze Żonki, mam pytanie. Miała któraś / Planuje któraś papierowe pudełka na ciasta?
I mnie i TŻ się bardzo podobają a wszyscy wokół odradzają :/ Mama była w 3 sklepach i we wszystkich odradzali, bo albo się urywają, a jak są silniejsze to namakają i zostają plamy na nich.
Mówiłam TŻ ze wszyscy tak mówią i może plastiki ale mówi ze te są tak ładne i chce te.
My właśnie dzisiaj takie odebraliśmy, z dodatkowymi wkładkami wzmacniającymi . Takie chcieliśmy i takie będą .

Dziękuję dziewczyny za tyle miłych słów, cieszę się, że Wam się podoba i tym bardziej sama jestem zadowolona .

Dzisiaj kolejny intensywny dzień. Rano na 8 mieliśmy kurs tańca- ustaliliśmy już do końca układ, łącznie 2:30 jednak, nie 2:20 jak mówiłam wczoraj. Jeszcze mamy problem z zapamiętaniem i płynnym przejściem całości, ale już jutro kolejna lekcja, więc będziemy ćwiczyć .
Następnie ruszyliśmy na Kraków, odebraliśmy właśnie pudełka tekturowe na ciasto, następnie zrobiliśmy "ślubne" zakupy w Ikei- mamy dodatkowe 15 ramek dwustronnych na numery stołów, na stół z księgą gości i słodki stół, kilka ażurowych osłonek na kwiatki (na różne rzeczy na słodkim stole ) i 2 duże ramki dla Rodziców na zdjęcia. Potem podjechaliśmy do Factory- w Dalii oglądałam bardotki, i mam nieco problem z rozmiarem. Nagle z 80D mam 70G! albo 75F....i teraz 70 lepiej się trzyma, ale mam wrażenie, że jest nieco ciasny, a znowu 75 wydaje mi się, że jest luźny :/ i że będzie się zsuwał. No i nie wiedziałam, jaki kolor wziąć, więc na razie odpuściłam- jutro spróbuję podejść do brafitterki u nas, gdzie jest duży wybór biustonoszy, więc może coś z tego wyjdzie. Poza tym nakupowaliśmy pełno duperelek, trochę rzeczy do koszyczków ratunkowych. Zadzwoniła też do mnie babka z salonu sukni ślubnych- potwierdziła, że rozmiar większe bolerko będzie, oraz że ponoć szefowa dla mnie zamówiła jeszcze jakieś całkiem gładkie bolerko, ale one o tym nie wiedziały i nie dały mi wczoraj do miary. Dlatego jutro ponownie idę do salonu mierzyć kiecę z bolerkiem jeszcze innym, a przy okazji dopytam, który kolor biustonosza najlepiej wziąć . W Tarnowie udało nam się zdążyć przed zamknięciem poczty i odebrałam prezent niespodziankę od naszej forumowej Agatki . Jak będę miała możliwość to Wam pokażę . Będąc już koło Kościoła stwierdziliśmy, że pogadamy z siostrą zakonną o dekoracjach Kościoła i z organistą. Udało nam się spotkać tylko z Siostrą. Ogólnie dziwne to było spotkanie, bo miała nam powiedzieć co i jak wygląda, a koniec końców zaczęliśmy ustalać, jak Kościół ma być strojony, mimo że w ogóle dzisiaj się takiej rozmowy nie spodziewałam. Byłam ogólnie przygotowana, a nie szczegółowo. W sumie nie wiele z tego spotkania wyszło, ale będą tiulowe pompony i sama je zrobię :P. Prosto od Siostry pojechaliśmy do znajomych Rodziców- wręczyć kolejne zaproszenie. Potem wręczyliśmy też Sąsiadom, ich córce oraz drugim Sąsiadom i ich dwóm córkom, ogólnie poszło dzisiaj kolejne 6 zaproszeń . Na koniec pojechaliśmy do M, bo jego Rodzice ponoć wino kupili na wesele, więc do mnie je przewieźliśmy. W drodze kupiliśmy dodatkowo jedną butelkę takiego samego wina, żeby wypróbować i bardzo szybko całe w domu obaliliśmy . Wszystkim smakowało, a jest czerwone półwytrawne, 20 butelek (wg mnie za dużo.... no i chcieliśmy półwytrawne i półsłodkie, a teraz to nie wiem...). No i w sumie tyle dzisiaj załatwiliśmy .
Jutro od rana kosmetyczka i jakiś zabieg na twarz, kolejna lekcja tańca, kupno butów dla M, no i idę do miejscowej brafiterki szukać tego rozmiaru dobrego dla mnie i potem do salonu mierzyć tą dodatkową koszulkę . A potem jeszcze nie wiem co, ale jest 100 tysięcy różnych kwestii do ogarnięcia jeszcze.
Dobranoc!
Stary 2015-04-23, 00:59   #1502
oleandra123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość

Aaa... nie mówiłam wam... Moja mama wpada w gorączkę przedślubną... jeździ wszędzie z tatą (biedny ten mój tata, ale mama nie ma prawka) i dzisiaj jeździli po sklepach z akcesoriami weselnymi, już wypatrzyła pudełka i muszki na wódkę (grzecznie jej zwróciłam uwagę, że pokazywałam jej te które chciałam zrobić to powiedziała że jej się nie podobają - ale powiedziała, że pewnie na żywo ładniej wyglądają).
Moja mama i ciotka tez, aktualnie szukaja mi ksiegi pamiatkowej, zamawiaja ciasteczka z naszymi imionami i wachlarzy dla gosci. Normalnie sama bym to zrobila, ale one maja radoche wiec nawet jak wszystko nie bedzie tak jak ja chce, ciesze sie, ze maja z tym zabawe

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Z okazji imienin TŻa poszłam sobie na manicure (), bo moje paznokcie już wołały o pomstę do nieba. Tak kiepsko zrobionego manicuru jeszcze nie miałam, nawet w najgorszych salonach w Wawie. Robiłam tylko opiłowanie, bo od lakieru mi się rozdawajają płytki. No ok, może paznokcie wyglądają lepiej niż przed wizytą w salonie, ale kurczę, kształt prawie nie zmieniony, w ogóle nie wypolerowane, pełno skórek zostawione, rysy od pilnika na płytce. A chciałam tam iść na hybrydy 2 tygodnie przed ślubem, żeby trochę zapuścić paznokcie do ślubu... I to jest najładniejszy salon w okolicy, zawsze pełno klientek itp... Załamka. Nie wiem co ja zrobię z tymi moimi paznokciami.
Nawet nie wiesz jak ja Cie rozumiem, w Hiszpanii manicurzystki, fryzjerki, kosmetyczki etc nie wiem skad sie urwaly, ale jakosc jest tragiczna a cena jak za zloto.... W Gdansku babki mi taki piekny manicure robia ze prawie przez 3 tygodnie nie musze nic z nimi robic (tylko zmieniac kolor), a pedicure to juz w ogole. Widac, ze sie znaja na tym. A moj fryzjer Szymon, jak ja za nim teeeesknie!!!!
oleandra123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 01:11   #1503
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oleandra123 Pokaż wiadomość
Nawet nie wiesz jak ja Cie rozumiem, w Hiszpanii manicurzystki, fryzjerki, kosmetyczki etc nie wiem skad sie urwaly, ale jakosc jest tragiczna a cena jak za zloto.... W Gdansku babki mi taki piekny manicure robia ze prawie przez 3 tygodnie nie musze nic z nimi robic (tylko zmieniac kolor), a pedicure to juz w ogole. Widac, ze sie znaja na tym. A moj fryzjer Szymon, jak ja za nim teeeesknie!!!!
Tutaj to nawet mój TŻ narzeka na fryzjerki, a on nie jest specjalnie wybredny. Ja bym się nie odważyła. Idę w czerwcu w Polsce. :P
Stary 2015-04-23, 01:29   #1504
oleandra123
Zadomowienie

Cytat:
Tutaj to nawet mój TŻ narzeka na fryzjerki, a on nie jest specjalnie wybredny. Ja bym się nie odważyła. Idę w czerwcu w Polsce. :P
Ja niestety musze czesciej chodzic, bo farbuje, ale mi Szymon znalazl gdzie takiej farby jak on uzywaja tu gdzie mieszkam i dal mi dla nich instrukcje co i jak i z czym mieszac zeby wyszedl ten sam kolor A ciecie, no coz, raz na rok nie da rady tez niestety, choc czasem jestem czesciej, ale drastyczne zmiany zostawiam do Gdanska, a tak to prosze BLAGAM , zeby TYLKO koncowki podciely i zeby fryzura taka sama byla bo one uwielbiaja np cieniowac, co na moich cienkich wlosach wyglada jakby mi wygryzl wlosy chomik W ogole jak juz mam bilety to tylko daje liste mamie/kolezance gdzie ma dzwonic i mnie zapisywac
oleandra123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 01:31   #1505
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Zazdroszcze az tych slubow kwietniowo-majowych-swietne pogody sa
Że co proszę?
To dlaczego mokra stałam przed ołtarzem?

No dobra, później się wypogodziło
Jakoś po ślubie trudniej mi być z wami na bierząco
Stary 2015-04-23, 02:09   #1506
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja niestety musze czesciej chodzic, bo farbuje, ale mi Szymon znalazl gdzie takiej farby jak on uzywaja tu gdzie mieszkam i dal mi dla nich instrukcje co i jak i z czym mieszac zeby wyszedl ten sam kolor A ciecie, no coz, raz na rok nie da rady tez niestety, choc czasem jestem czesciej, ale drastyczne zmiany zostawiam do Gdanska, a tak to prosze BLAGAM , zeby TYLKO koncowki podciely i zeby fryzura taka sama byla bo one uwielbiaja np cieniowac, co na moich cienkich wlosach wyglada jakby mi wygryzl wlosy chomik W ogole jak juz mam bilety to tylko daje liste mamie/kolezance gdzie ma dzwonic i mnie zapisywac
Ja mam bardzo mocno kręcone włosy... Nawet w Polsce miałam problem znaleźć fryzjerkę, która by sobie z nimi umiała poradzić. Musiałabym chyba pójść do jakiegoś fryzjera dla Afroamerykanów, a tutaj jest raczej przewaga Azjatów. Oni się patrzą na moje włosy jak na wielkie dziwy, bo jestem biała, a mam sprężyny. xD
Stary 2015-04-23, 03:15   #1507
Vivienne
... choć nie Westwood

Pierwsze 2 zaproszenia rozdane, na babskiej popijawie , po czym dostałam z*ebke od mojej mamy, ze to nieelegancko samej i w takich okolicznościach... byc moze! Ale trudno, niestety kazdemu ceremonialnie wreczyc nie moge, bo nie starczy czasu

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 06:00   #1508
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama i ciotka tez, aktualnie szukaja mi ksiegi pamiatkowej, zamawiaja ciasteczka z naszymi imionami i wachlarzy dla gosci. Normalnie sama bym to zrobila, ale one maja radoche wiec nawet jak wszystko nie bedzie tak jak ja chce, ciesze sie, ze maja z tym zabawe
No u mnie mama próbuje czasem dość mocnych sugestii że lepiej to
Zrobię oczywiście jak chcę ale czasem nerwy mi psuje :p
Wczula się i za to jestem wdzięczna. Oby nie próbowała się rządzić bo wtedy będzie kłótnia - jestem z osób które raczej Wola same cos zrobić.
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 06:17   #1509
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Dzień dobry
Dziś mamy spotkanie z fotografem.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 06:30   #1510
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
trzymac prosze jutro kciukasy od 11 do 13

Cytat:
Z okazji imienin TŻa poszłam sobie na manicure (), bo moje paznokcie już wołały o pomstę do nieba. Tak kiepsko zrobionego manicuru jeszcze nie miałam, nawet w najgorszych salonach w Wawie. Robiłam tylko opiłowanie, bo od lakieru mi się rozdawajają płytki. No ok, może paznokcie wyglądają lepiej niż przed wizytą w salonie, ale kurczę, kształt prawie nie zmieniony, w ogóle nie wypolerowane, pełno skórek zostawione, rysy od pilnika na płytce. A chciałam tam iść na hybrydy 2 tygodnie przed ślubem, żeby trochę zapuścić paznokcie do ślubu... I to jest najładniejszy salon w okolicy, zawsze pełno klientek itp... Załamka. Nie wiem co ja zrobię z tymi moimi paznokciami.
No cóż - każda okazja jest dobra Może znajdź jakąś manicurzystkę co po domach chodzi? Wiem, że moja znajoma w Kanadzie tak robi i jest zadowolona Ale może miała szczęście
Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Dziewczyny zaszalalam wrzucam obiecane zdjęcia
Bardzo ładnie

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
a ja właśnie kupiłam nam bilety na mecz siatkarski polska - usa szkoda że to dopiero w lipcu... bilety 2 dzień w sprzedaży, a miałam kłopot znaleźć dwa miejsca obok siebie bo pojedyncze sztuki zostały
Zazdro

Cytat:
Napisane przez asia1905 Pokaż wiadomość
U mnie dziś kiepski dzień i w pracy i ogólnie. Na dobicie mama mi dziś powiedziała że pewnie będziemy zmieniać dekoratorke. Jutro sprawa ma się wyjaśnić... masakra jakaś do ślubu 4 miesiące a my w lesie..
A czemu zmieniacie?

Magda gratuluję tylu załatwionych spraw. Potwierdzam - wyglądasz zjawiskowo I zazdroszczę tylu przymiarek sukni Co do biustonosza to lepiej wziąć mniejszy jak już czujesz, że 75 jest za luźny. On się zawsze trochę naciąga. No chyba, że bardzo Ci się wrzyna

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dziś mamy spotkanie z fotografem.
Jakaś sesja czy będziecie coś ustalać?
201711281030 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 06:48   #1511
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Mamy ustalić szczegóły (godziny, album) i sesję.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 07:03   #1512
kruella_de_mon
Zakorzenienie

Magda tez jestem za tym ciasnowjszym, bo sie rozejdzie
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 07:20   #1513
Izzy_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
Ja się witam..choc tez wpadam na chwile poczytuje was i znikam..wiecie przy 4 dzieci nie mam tyle czasu na kompa

Ale kojarzę Cię, i jak przyszłaś na forum to się przywitałaś i napisałaś coś o sobie - jak człowiek

Cytat:
Napisane przez sloneczna457 Pokaż wiadomość
Może dziewczyny nie śledzą wątku i po prostu nie zdają sobie sprawy, że ma on charakter bardziej "społecznościowy" niż typowej dyskusji, jaką prowadzi się w innych wątkach na forum ale fakt, wystarczy przeczytać kilka stron wstecz żeby mieć tego świadomość

Być może, ale wydawało mi się normą, że nawet jak dołączam do jakiejś dyskusji to mówię chociaż "cześć"

Cytat:
Napisane przez asica_ Pokaż wiadomość
ale przyszłaś na wątek to się przywitałaś a nie wtrąciłaś 3 grosze i poszłaś

Dokładnie!

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Hej.

Ja Was podczytuje..czasem cos napisze..nie zawsze nadrobie bo tak pedzicie
MAm nadzieje ze moje posty nie sa z czapy
I to nie jest tak ze napisze a pozniej ani czesc ani nic..
Postaram sie wiecej wpadac-chodz jestem wiecej na wrzesniowkach.. bo jeszcze troszke czasu

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość

Nie zrozumiałaś mojego toku myślenia xD Chodziło mi o dziewczyny nigdy wcześniej nieudzielające się w wątku

Mnie również

Cytat:
Napisane przez kateglare Pokaż wiadomość
to się chyba mnie tyczyło , sorki bardzo ale miałam to napisać na forum czerwcowym, a że zawsze mam otwarte 2 wątki (czytam was sobie regularnie ale dopiero od 42 części) to mi się napisało niechcący w tym wątku, nigdy nie mam jak napisać tutaj bo pędzicie z tymi stronami tak szybko że wieczorem tylko czytam i czytam, a pozatym widze że się swietnie znacie nie tylko z forum wiec nie chciałąm tak się wbijać :P ale skoro juz mi się zdażyła taka sytuacja to witam się z wami serdecznie gratuluje wszystkim żoną i trzymam kcuki żeby udało się wszystko tym wszystkim które jeszcze przed

Akurat pisząc to nie miałam na myśli Ciebie, tylko Angelikę (?), ale witamy witamy

Cytat:
Napisane przez drazetkaa Pokaż wiadomość
Kochana, niektóre to się witały kupę wątków temu, a teraz po prostu rzadko się udzielają - w końcu ślub za niecałe 2 miesiące

Być może, ja w sumie dopiero od stycznia to jestem.. Ale posty Dziewczyn utwierdziły mnie w przekonaniu, że jednak niekoniecznie chodzi o osoby, które się rzadko udzielają

Witam się z Wami z pracy, mam nadzieję, że szybko mi zleci... Po pracy idę o siebie zadbać - pierwsza mikrodermabrazja
Stary 2015-04-23, 07:29   #1514
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Izzy_ Pokaż wiadomość

Witam się z Wami z pracy, mam nadzieję, że szybko mi zleci... Po pracy idę o siebie zadbać - pierwsza mikrodermabrazja
Piona! Ja też idę po pracy zadbać o siebie
Stary 2015-04-23, 07:32   #1515
duchaa123
Wtajemniczenie

Witam sie w ten piekny sloneczny dzien

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 07:41   #1516
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Dzień dobry!
Muszę dziś zadzwonić do dekoratorki, muszę... bo się nie wyrobie. M wczoraj oczywiście zapomniał zadzwonić do zespołu, brak słów.
Właśnie z nim rozmawiałam i poprosił o numer do foto i kam, "bo co jak wzięli zadatek i nas oleją, albo firmę rozwiązali? Zostały 3 miesiące to nie są żarty!"
No zatkało mnie
A no i mam miesiąc by schudnąć z 3 kg chociaż, ciężko to widzę, ale mam banany, płatki owsiane i jakieś inne zdrowe rzeczy.

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

No właśnie, na mikro się muszę umówić. Ale to na przyszły tydzień, jutro solarium :->

60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50
Mariuszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 07:43   #1517
MagicGirls
Zakorzenienie

Ducha Najlepszego ! Spełnienia marzeń !

sQ kciukasy przygotowuje na 11 !
Magda tez chce Cie zobaczyć ,przeslesz mi,przeslesz mi na priv
MagicGirls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 07:45   #1518
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

hejo!

my już na końcówce zaproszeniowej. chrzestna TŻ nas unika miała się odezwać w poniedziałek/wtorek, dzisiaj jest czwartek i cisza... telefonów nie odbiera...

byliśmy u mojej chrzestnej, u ciotki, u siostry TŻ, koleżanki.
jeszcze świadkowie nie dostali zaproszeń

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 07:48   #1519
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
hejo!

my już na końcówce zaproszeniowej. chrzestna TŻ nas unika miała się odezwać w poniedziałek/wtorek, dzisiaj jest czwartek i cisza... telefonów nie odbiera...

byliśmy u mojej chrzestnej, u ciotki, u siostry TŻ, koleżanki.
jeszcze świadkowie nie dostali zaproszeń

Zróbcie chrzestnej wjazd na chatę i tyle
Ale strasznie brzydko się zachowuje... A świadkowie to i tak z zaproszeniem czy bez być muszą
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 08:04   #1520
lipstick89

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość

Zróbcie chrzestnej wjazd na chatę i tyle
Ale strasznie brzydko się zachowuje... A świadkowie to i tak z zaproszeniem czy bez być muszą
świadek jeszcze nie wie, że będzie świadkiem

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

dzisiaj jedziemy po buty dla TŻ. i będę miała ubranego pana młodego!

2018
20/52
Stary 2015-04-23, 08:04   #1521
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
świadek jeszcze nie wie, że będzie świadkiem

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

dzisiaj jedziemy po buty dla TŻ. i będę miała ubranego pana młodego!
to może być mały problem

A chrzestna może nie chce zaproszenia?

Stary 2015-04-23, 08:06   #1522
asia1905
Zakorzenienie

Cześć P. wczoraj odebrał garnitur, teraz czekamy na koszulę. Musi jeszcze kupić buty i z większych rzeczy dla niego to już wszystko.
U mnie wygląda to gorzej no ale nie mam czasu, a jak już mam czas to nic nie ma
asia1905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 08:06   #1523
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Cześć P. wczoraj odebrał garnitur, teraz czekamy na koszulę. Musi jeszcze kupić buty i z większych rzeczy dla niego to już wszystko.
U mnie wygląda to gorzej no ale nie mam czasu, a jak już mam czas to nic nie ma
a co Ci brakuje?

My musimy jeszcze buty kupić i koszule na drugi dzień i chyba na zmianę
Stary 2015-04-23, 08:08   #1524
asia1905
Zakorzenienie

A z pozytywnych rzeczy jeszcze to mama zamówiła nam kolejne miejsce do spania. Mamy już 40 więc starczy na 100%. Obawiałam się że w związku z tym, że mieszkam w bardzo małej miejscowości będzie z tym większy problem ale się udało
Stary 2015-04-23, 08:09   #1525
lipstick89

Cytat:
to może być mały problem

A chrzestna może nie chce zaproszenia?

no jak nam powie, że nie da rady być świadkiem to mamy mega problem. bo nie znamy nikogo, kto by się nadawał. banda roztrzepańców

chrzestna chyba chce... mam nadzieję

2018
20/52
Stary 2015-04-23, 08:10   #1526
asia1905
Zakorzenienie

Cytat:
a co Ci brakuje?

My musimy jeszcze buty kupić i koszule na drugi dzień i chyba na zmianę
Wszystkiego mam tylko suknię i welony nawet dwa. Koszulkę zamówię na przymiarce. Więc sporo jeszcze tego przede mną.
Stary 2015-04-23, 08:13   #1527
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Wszystkiego mam tylko suknię i welony nawet dwa. Koszulkę zamówię na przymiarce. Więc sporo jeszcze tego przede mną.
To wcale Ci tak dużo nie brakuje

Cytat:
no jak nam powie, że nie da rady być świadkiem to mamy mega problem. bo nie znamy nikogo, kto by się nadawał. banda roztrzepańców

chrzestna chyba chce... mam nadzieję
To trzymam kciuki, żeby się udało ze świadkiem No i z chrzestną
Stary 2015-04-23, 08:14   #1528
MagicGirls
Zakorzenienie

O maaaamooo Wasi TŻci maja garnitury ,a mój nawet jeszcze nie ogląda
Co prawda obiecał ze po majowce tym się zajmiemy
MagicGirls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 08:16   #1529
asia1905
Zakorzenienie

Cytat:
To wcale Ci tak dużo nie brakuje

To trzymam kciuki, żeby się udało ze świadkiem No i z chrzestną
Buty, buty na zmianę, bielizna, sukienka na poprawiny. Jednak jak się wymienia to trochę tego jest. A czasu przez pracę mam mało. Tylko weekendy a te w dużej mierze mam zaplanowane do ślubu.
Stary 2015-04-23, 08:19   #1530
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Buty, buty na zmianę, bielizna, sukienka na poprawiny. Jednak jak się wymienia to trochę tego jest. A czasu przez pracę mam mało. Tylko weekendy a te w dużej mierze mam zaplanowane do ślubu.
Nie strasz, bo mi brakuje tyle samo rzeczy Co prawda buty mam i biustonosz, ale nie mam ani welonu ani pomysłu na okrycie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości