|
|
#2101 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Moja t to ogólnie dno i w sumie każdej z was zazdroszczę teściowej bo jaka by nie była będzie normalniejsza od mojej juz nie mówiąc o tym ze ma nie po kolei w głowie to po prostu wstyd mieć z nią cokolwiek wspólnego. Są rzeczy o których wiem a nie mogę mówić bo tżtowi jest przez to tak wstyd ze mu obiecałam zatrzymać to dla siebie wiec możecie sobie wyobrazić co to za agentka. Zresztą co z niej za matka ze pierwszego syna jej do domu dziecka na kilka lat zabrali a ona w tym czasie szlajala się wszędzie i kto chciał to ją miał a teraz alkoholiczka i krętaczka, także szkoda słów. Także docenić możecie chociaż to ze się swoich teściowych na ulicy wstydzić nie musicie A ja witam się w 27tc za 3 tygodnie zacznę się bać A tu ten polarek co się ostatnio chwalilam
|
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzielna jestes. A to na GLUKOZE wchodzi się bez KOLEJKI????
|
|
|
#2103 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() Zazdroszczę juz tak daleko jestes! |
||
|
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2105 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co dziś gotujecie ?
![]() Nie mam najmniejszego pomysłu...
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś na szybko. Młode ziemniaki z koperkiem, jajko sadzone i mizerna
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś na szybko makaron z pesto (tylko nie wiem dokladnie jeszcze jakie zrobie ) i zielone szparagi do tego
![]() Wczoraj biale mialam, a dzis mam ochote na zielone ![]() Jak maz wroci to po tym terminie z parkietem jedtiemy cos dobrego zjesc ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() Bymajmniej u mnie w czasie ciazy |
|
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo wczorajszych skurczach nie ma śladu, więc mam nadzieję, że się nie powtórzą a i słoneczko u nas tak pięknie świeci Byłam złożyć w końcu PIT-a i na reszcie mogłam ubrać bluzkę z krótkim rękawkiem roxana_lu nie wiem, czy już coś masz na tą 18, ale kiedyś w kwiaciarni widziałam taki spory kosz z kwiatami, między którymi były wkomponowane 18 smoczków (takich brązowych, jak dawniej do butelek się kupowało) Cytat:
|
|
#2110 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A polarek śliczny Raz, że ciąża, a dwa, że musisz godzinę albo dwie potem siedzieć, więc dłużej tam zabawisz Ja będę miała glu mniej więcej w połowie maja - wizytę mam 20, a mam przyjść z wynikiem ![]() roxana, nic... bo właśnie zadzwoniła Teściowa, że zostawiłam portfel w domu... oczywiście z dokumentami, prawkiem i kartami... i nie mam za co zakupów zrobić A o ogóle witam się w 24 tc i i w 6 miesiącu (bo jakoś to przegapiłam)
|
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
Lulla ja tez tak myslalam bo wlasnie mam młode ziemniaczki i mam ogórki i mam jajka
Kasperka a ja nie moge nigdzie dostac szparagów ![]() Mms padłam ![]() Beaciorq dawaj pomidorowa !
|
#2114 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też, całą noc kupowałam proszek do prania lovela a to w tesco a to w rossie... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a cytryna nie pomogła mi nic jak słodkie było tak było![]() Cytat:
teraz tylko, żeby wyniki były dobre ![]() Cytat:
![]() no ja się spytałam czy mogę wejść bo kolejka była mega długa przecież trzeba tam siedzieć 2 godziny, bez jedzenia.. to mój mąż wszedł dopiero z 40 minut po mnie a ja weszłam pierwsza i dwie babki pobierały, także dzisiaj była masakra..
|
||||||
|
|
|
#2115 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
No i jestem zmuszona pisac przez aplikacje, a nie nawidze tego
Roxi, u nas juz taaaakie piekne szparagi sa, ze az slow brak ![]() Teraz jak jak sezon to czesto pewnie bede sie nimi zajadac |
|
|
|
#2117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a słownictwo jakie nieraz przywozi to nawet z przedszkola takiego nie przynosi, bo teściowa jak się z teściem kłóci to masakra z nikim i niczym się nie liczą - mi głupio słuchać a co dopiero przy małym dziecku.... swoją drogą ja bym nigdy się tak do tż nie odezwała a on jakby tak do mnie....... to nie wiem..... walizki za drzwiami by miał od razu no właśnie a ty rodzicu później tłumacz, wyjaśniaj.....
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2119 |
|
Zadomowienie
|
Widzialam temat obiadkow ;-) u mnie spagetti ;-)
|
|
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki w Super Pharm teraz promo na Hippa - 25% zniżki na kosmetyki
![]() http://www.superpharm.pl/gazetka/ogladaj/ |
|
|
|
#2121 |
|
Rozeznanie
|
Narzekacie na tesciowe widze
Dlaczego tak jest ze tescie zawsze cos maja za uszami a nasi rodzice jakby mniej ? Ja na moich narzekac nie moge bo tragedii nie ma ale wkurza mnie to ze sa tacy strasznie staroświeccy i sztywni . Ja caly czas do nich na per pan i pani mowie , a mój Tżet od poczatku do moich po imieniu . Tak jest po prostu wygodniej dla obu stron a mnie czasem glupio jest bo nie wiem jak sie odezwac Ja z wczoraj kasza gryczana sosik pieczarkowy do tego jajko sadzone i buraczki tarte własnie pochłonęłam Młody dopiero co usnal , ja dzisiaj jakas taka nie do zycia . Ledwo na oczy patrze
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
roxana_lu tu jest coś podobnego. Mi ten bukiet akurat się nie podoba, tamten był zdecydowanie ładniejszy, ale o czymś takim mniej wiecej pisałam
http://olx.pl/oferta/recznie-robione...19-IDqsWr.html ewentualnie coś takiego: http://justynam-magicznyzakatek.blog...y-smoczek.html http://anus1976.blogspot.com/2014/09...drobiazgi.html ale musiałabyś znaleźć kogoś, kto takie robi...
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Kasperka dawaj szparagiiii!! Wyślij kurierem
![]() Mms takie buty ;D dobre to! Tylko patrz... Skoro mi nie zalezy to równie dobrze moge sama takie cos zrobic nie martwiąc sie o efekt nie ?
|
#2124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiecie co wczoraj zrobilam? Nastawilam skrzydełka na wywar no i musialam wyjsc z domu wiec ustawilam na kuchence zegar zeby sie wylaczylo za godzine i sobie poszlam. Wracam po 3 godzinach a to sie dalej gotuje ! Cos poknocilam przy ustawianiu chyba moze na zly palnik ustawilam :-P dobrze ze tylko pyrkalo delikatnie bo bym chate sfajczyla :-P ale za to jaki dobry wyszedl :-P |
|
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie umiem określić ich smaku. Szparagi albo sie kocha albo nienawidzi
|
|
#2126 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2128 |
|
Raczkowanie
|
Ja też nigdy nie jadłam choć nie raz myślałam że kupię i zrobię ale jakoś zawsze coś innego wygrało
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moi rodzice są super dziadkami dla mojego synka i mimo że różnie się życie potoczyło moje rodzinne to jestem im wdzięczna za to ze chociaż jednych dziadków ma Bartek normalnych
|
|
#2130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zauwazylam u siebie dziwny schemat. Często mowie ostatnio ze zrobię coś po ciąży, np pojde do fryzjera...po ciąży, pojade do ikei....po ciąży, posprzątam w szufladach.... po ciazy, wyczyszcze fugi w płytkach. .... po ciąży. Nawet o tych szparagach pomyślałam ze po ciazy zrobię ! Czuje sie taka nie do zycia w tej ciąży bleh... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

:
bolą mnie nawet stawy
ale akurat nie spytała bo już jakieś dwa miesiące temu obiecała Boryskowi auto ze świnką pepą i do mnie mowi pojae po to auto.Wczoraj gadamy a ona do mnie,że kupiła jakiś "gówniany wagonik.. bo nic nie było w tych sklepach nawet jeździła po eksluzywnych i nic nie było
a jeszcze wcześniej dzwoniła do Boryska np babcia przyjedzie ma do Ciebie autko.. przyjezdza np i mowi kurcze nie mam bo byłam u kuzynki i przyszly do niej wnuki i dałam jemu... no ok... sytuacja juz sie powtorzyła tak dwa razy!!!!! MOj M to ma ochotę jej tak pocisnąć ale do niego nie dzwoni tylko do mnie 
juz nie mówiąc o tym ze ma nie po kolei w głowie to po prostu wstyd mieć z nią cokolwiek wspólnego. Są rzeczy o których wiem a nie mogę mówić bo tżtowi jest przez to tak wstyd ze mu obiecałam zatrzymać to dla siebie wiec możecie sobie wyobrazić co to za agentka. Zresztą co z niej za matka ze pierwszego syna jej do domu dziecka na kilka lat zabrali a ona w tym czasie szlajala się wszędzie i kto chciał to ją miał
a teraz alkoholiczka i krętaczka, także szkoda słów. Także docenić możecie chociaż to ze się swoich teściowych na ulicy wstydzić nie musicie

no ja się spytałam czy mogę wejść bo kolejka była mega długa
....
zabić teściową jak ona mogła robić stres dziecku.