|
|
#2011 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
Każdy potrafi udawać ale nie każdy potrafi być soba
Szczęście czerpie prosto ze źródła Tysiąc pytań żadnej odpowiedzi… Mogę przeżyć życie będąc na jego szczycie… Odrzucam co mi wrogie, zawiść, fobie kompleksy Spleć palce z moimi palcami i zapomnijmy… krzyczę, bijąc pięścią w szybę.. nie słyszą .. Dla niej jego nie ma, dla niego ona będzie zawsze Żeby wróciły te dni kiedy uśmiech był na twarzy Kolorami tęczy wymalowałam pokój bo ciągle wierze w nas
|
#2012 |
|
Raczkowanie
|
W moim oknie
wciąż kwitnie nadzieja... Kto ukochać śmie? Nostress- myślę tylko o sobie. "Oszukiwać, dręczyć, zdradzać nawet gdyby komuś miało to przeszkadzać" "wychylylybymy" ![]() na wszystko jeszcze raz popatrze i pójde nie wiem gdzie na zawsze... wyspany = szczęśliwy xD Bo Rock'n Roll jest moją religią i prawem !! Zły? - być może. Dobry? - a czemu? me milczenie jest wołaniem
|
|
#2013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cały Twój świat zmienia w pył... NIGDY nie mów ZAWSZE, Bo ZAWSZE sprawia że płaczę... "Życie jest nieprzywidywalne w najmniejszym momencie może zburzyć się jak domek z kart" nie stać mnie na wiecej niz na pusty żal . . . [!] mam juz tego dosyć! kiedy to sie wreszcie skończy? Dlaczego Mimo, ze OBIECAŁEŚ to nadal SKŁAMAŁEŚ? Żadne Twoje słowo nie ma teraz znaczenie... PS: Nie wiem czy pasuja tak całkowicie do Twojej sytuacji ale moze akurat cos wpadnie w twój gust
|
|
#2014 |
|
Raczkowanie
|
A macie może jakieś opisy że chce się zmienić? Zmienić coś w swoim życiu? Na lepsze?
|
|
#2015 |
|
Wtajemniczenie
|
ŚPIJ- a ja będę przy Tobie blisko i nigdy Cię nie zbudzę...
ŚPIJ- a ja będę się przyglądać, a gdy wstaniesz to ja zasne... ŚPIJ- do twarzy Ci w spokoju, twarz przy twarzy, Ty i ja... ŚPIJ- na razie sam, ale kiedyś, kiedy zagości miłość w sercu-ze mną, razem... ŚPIJ- tak długo jak zechcesz, aż poczujesz to, co ja czuje... ŚPIJ- a ja będę szczęśliwa, bo Ty będziesz blisko... ŚPIJ- w snach ja Ci się ukarz, będziemy kiedyś razem... ŚPIJ- a kiedy się zbudzisz, ja będę tuż obok Ciebie... ŚPIJ- kiedyś zaśniemy razem... Znalazłam swoją nibylandię, Zamkniętą w tak ulotnym śnie, Oazę na pustyni pragnień, Latarnię w gęstej morskiej mgle... I chociaż nigdy nie zrozumiesz, Jak gwiazdy uśmiechają się, Ja będę na obłokach bujać, I wiatr kołysał będzie mnie... czas na sen. słodki sen.. ja w milczeniu.. w rozmowie bez słow..
|
#2016 |
|
Raczkowanie
|
Nie za ma co ![]() Dziewczynki mam prośbe... Macie może opis mówiący o tym, że chłopak z którym się jest wyjechał nad morze i że wczoraj był na gg, ale mnie nie było... I nawet nie raczyl nic mi napisać chociaż obiecał, że napisze jak tylko dostanie się do kompa.. i że się zawiodłam... Byłabym wdzięczna... Teraz siedze przed kompem i rycze jak bóbr chociaż wiem, że to tylko facet... Z góry dziękuje |
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Mój opis (a wlasciwie, to blimp na gronie
):When I die bury me upside down so the world can kiss my ass...! (tłum: Kiedy umre, zakopcie mnie do góry nogami, tak, aby świat mógł mnie pocałować w pupcie )
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#2018 |
|
Wtajemniczenie
|
- skołowana przytłoczona zagubiona zła bezsilna;/
- ...oTwOrZyć UsTa cHcę I KrZyCzEć tAk, By uSłYsZał MnIe śWiAt... - kilka łez..i jest lżej. - to co ma przeminąć to przeminie, to co ma zranic.... do krwi zrani... - Dlaczego to słoneczko musi się tak uśmiechać... nie podzielam jego entuzjazmu... ![]() - Czasami deszcz w duszy pada - zastanawiałes sie jak chciał byś życ?? bo ja o tym mysle jakiś czas.. - moj powolny , melancholijny krok... i spojrzenie zatrzymujące sie na niebie.. - ile siebie.. mamy w sobie??? tego prawdziwego "ja" - Oaza uczuciowej stabilności - Z Tobą nawet szarość nabiera barw - dzika przyjemność po mojej stronie ![]() - Zesłał ją Pan na ziemię by siała zamęt i zniszczenie... - to kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić - Miłość Nie Zna Granic Przyzwoitości - Nie próbuj mnie zrozumieć po prostu mnie kochaj. - jesteś każdą moją myślą... ![]() - Razem.. by nasze usta nie tęskniły, by dłonie wciąż słodko grzeszyły;* - Wkradasz sie w moje sny ![]() - Z rana kiedy rozkwitam Jesteś pierwszą myślą w mej głowie - Znasz sposób abym odeszła od zmysłów
|
#2019 |
|
Wtajemniczenie
|
Z listy...
* 100 tysięcy dni nieskończonego szczęścia ja i Ona cały mój wszechświat albo i można tak: *100 tysięcy dni nieskończonego szczęścia ja i On cały mój wszechświat ;] *To tylko ja i moje paranoje.. *Człowiek,gdy stoi,lęka sie smierci, lecz gdy idzie,nie wie,że umiera. * . Jak Już Złapię Wiatr, Niech Uniesie Mnie Jak Najbliżej Gwiazd . *Marzenia są jak sny, o których nie wie nikt... *Bo w życiu najważniejsze jest mieć kogoś kto mu nada sens... *na zawsze i na wieczność uczyńmy z życia święto ^^ |
|
|
|
#2020 |
|
Raczkowanie
|
W otchłani szarości chcę znaleźć choć raz
Okruchy nadziei na lepszy czas.. Pozwólcie mi śnić – nie chcę być sam. Z każdą minutą rozbudzam się Więc dajcie mi siłę bym wytrwał w mym śnie. Los szansę nam dał ostatni raz. Gdzie jest ten świat co miał Być jak dziecka sen. Ten jest jak płomień zła Co dzień spala mnie Niepewni jutra, za wczoraj nam wstyd Łzy spłyną i wyschną, nie otrze ich nikt. To nie jest nasz raj – to nie nasz plan, Kto ukrył szczęśliwy ślad.
|
#2021 |
|
Raczkowanie
|
Tak łatwo z rąk wymyka się
Ucieka wciąż, znika we mgle A Ty je chcesz na własność mieć Chcesz zamknąć na klucz Przed światem schować Skryć - jak skarb swój Prywatny skarb... niemożliwe Bo szczęście to przelotny gość Szczęście to piórko na dłoni Co zjawia się, gdy samo chce I gdy się za nim nie goni Tym więcej chcesz im więcej masz Wymyślasz proch, chcesz sięgnąć gwiazd Lecz to nie to, nie - to nie tak I ciągle czegoś nam brak do szczęścia Wciąż nam brak, tak zachłannie brak Otwórz oczy... Szczęście to ta chwila co trwa Niepewna swojej urody To zieleń drzew, to dzieci śmiech Słońca zachody i wschody Więc nie patrz w dal, Bo szczęście jest tuż obok w nas W zwyczajnym dniu, w zapachu domu Wśród chmur, w ciszy traw Jest blisko nas, blisko tak, blisko tak...
|
#2022 |
|
Raczkowanie
|
- A women without a men is like a fish without a bike Kobieta bez mężczyzny jest jak ryba bez roweru.
![]() - Z Tokio Hotel zaczęła się ostatnio robić porażka.Wolę US5 ![]() - Wiedz, że umiem też całkiem sama iść swoją drogą ... Opis kumpla: "Jestem romantyczny, że ja pi****le."
|
#2023 |
|
Raczkowanie
|
"Nigdy nie odkładaj na jutro przyjemności, którą możesz mieć dzisiaj"
"Jestes jej winien niebo z dostawą pod jej dach..." Jeśli nie pousychamy z tęsknoty.... Mamy spore szanse, przeżyć jeszcze jeden TAKI dzień... nie wiem czy to tutaj czytałam: Chciałabym mieć chłopaka... albo chociaz rower...
|
|
#2024 |
|
Raczkowanie
|
Tęsknię za Tobą, płaczę po Tobie
Płaczą ze mną rosy i mgły W ciszy drżą słowa, których nie powiem Bo rozumiesz je tylko Ty *** wciąż próbuje tęsknić mniej Bądź sobie gdzie bądź Z kimkolwiek bądź, jeżeli chcesz Ślady po tobie zetrze czas A po mnie ślady zmyje deszcz A ja, bez zbędnych słów uciekam z twoich snów Niech rozgrzeszy mnie i niech pocieszy cię Łagodny anioł smutku
|
#2025 |
|
Raczkowanie
|
obecny mój (był w I części wątku, znalazłam go jak przegladałam właśnie tamta część, nie pamietam juz która to wizażanka go dodała... aniołka chyba jak sie nie myle...)
A gdyby tak zamiast kropel deszczu z nieba lecieli faceci? Podoba mi się też piosenka myslovitz 'Kraina miłości' i z niej bym sobie na opis ustawiła: Szukałam Ciebie, bo przyszedł na mnie szukania czas. (lub w wersji dla poszukujących) Szukam Ciebie, bo przyszedł na mnie szukania czas. Poprowadzisz mnie w kraine miłości Źródłem się staniesz mojej radości Z Tobą się budzić, w Tobie oddychać, Tobą się poić i z Tobą zasypiać! no i tyle na razie... pozdrawiam i trochę podkradam waszych :P
|
|
#2026 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2027 |
|
Rozeznanie
|
Somebody Needs U...
Somebody Dreams About U Every Single Night... ![]() ![]() 'Cause I like you just the way you are. Po tamtej stronie i obok Ciebie.!. 'każdy ma swoje inwestycje drobne.' Naucz sie sluchac - szansa czasami puka bardzo cicho Czasami bywa tak, ze nie ma tego kogo bysmy chcieli by byl z nami.. :/ Following your trace through the night...
My dr House Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
|
|
|
#2028 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebuję jakiegoś strasznie smutnego opisu, zwiazanego z wypadkiem samochodowym!
|
|
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opisy wzięte z tego forum, może przypadną do gustu: I don't wanna think about whats gonna come around for me../nie chcę myśleć o tym co dzieje się wokół mnie.. '..tyle wrażeń..tyle niepotrzebnych zdarzeń..' Serce płacze...Słowa milkną...Lecz tak musi być liczy się wciąż niepewność, którą przynoszą dni... Szary świat.. gdy brak w nim barw.. nadziei brak... Kiedy ziemia niknie pod nogami... Any moment, everything can change - W każdej chwili, wszystko może się zmienić Trzymaj się ![]()
|
|
#2030 |
|
Raczkowanie
|
wertusia dziękuję ślicznie
!
|
|
|
|
#2031 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Śliczne są..
|
|
|
#2032 |
|
żona
|
wróciłam
nie było mnie 2 tygodnie, a tu tyle zapisane przebrnęłam juz wszystkie posty w czasie mojej nieobecności.Kradłam i to sporo ![]()
|
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy
"A wMyslach..chodz tu do mnie..poczuj sie swobodnie..przy mnie badz.." milczenie w pewnych przypadkach jest oznaką cynizmu dmuchawce, latawce ,wiatr daleko z betonu świat Przez życie trzeba iść tak , aby nigdy niczego nie żałować.. kilka łez...i jest lżej...
WYMIANA - WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1159181 WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904 Edytowane przez wertusia Czas edycji: 2007-08-27 o 21:52 Powód: dodałam jeszcze dwa opisy |
|
|
|
#2034 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
to jest tekst slicznej piosenki Bonnie Tyler Total eclipse of the heart
wklejam po polsku i angielsku fajne opisy mozna zrobic ![]() Turnaround, every now and then I get a little bit lonely and you're never coming around Turnaround, Every now and then I get a little bit tired of listening to the sound of my tears Turnaround, Every now and then I get a little bit nervous that the best of all the years have gone by Turnaround, Every now and then I get a little bit terrified and then I see the look in your eyes Turnaround bright eyes, Every now and then I fall apart Turnaround bright eyes, Every now and then I fall apart Turnaround, Every now and then I get a little bit restless and I dream of something wild Turnaround, Every now and then I get a little bit helpless and I'm lying like a child in your arms Turnaround, Every now and then I get a little bit angry and I know I've got to get out and cry Turnaround, Every now and then I get a little bit terrified but then I see the look in your eyes Turnaround bright eyes, Every now and then I fall apart Turnaround bright eyes, Every now and then I fall apart And I need you now tonight And I need you more than ever And if you'll only hold me tight We'll be holding on forever And we'll only be making it right Cause we'll never be wrong together We can take it to the end of the line Your love is like a shadow on me all of the time I don't know what to do and I'm always in the dark We're living in a powder keg and giving off sparks I really need you tonight Forever's gonna start tonight Forever's gonna start tonight Once upon a time I was falling in love But now I'm only falling apart There's nothing I can do A total eclipse of the heart Once upon a time there was light in my life But now there's only love in the dark Nothing I can say A total eclipse of the heart Turnaround bright eyes Turnaround bright eyes Turnaround, every now and then I know you'll never be the boy you always you wanted to be Turnaround, every now and then I know you'll always be the only boy who wanted me the way that I am Turnaround, every now and then I know there's no one in the universe as magical and wonderous as you Turnaround, every now and then I know there's nothing any better and there's nothing I just wouldn't do Turnaround bright eyes, Every now and then I fall apart Turnaround bright eyes, Every now and then I fall apart And I need you now tonight And I need you more than ever And if you'll only hold me tight We'll be holding on forever And we'll only be making it right Cause we'll never be wrong together We can take it to the end of the line Your love is like a shadow on me all of the time I don't know what to do and I'm always in the dark We're living in a powder keg and giving off sparks I really need you tonight Forever's gonna start tonight Forever's gonna start tonight Once upon a time I was falling in love But now I'm only falling apart There's nothing I can do A total eclipse of the heart Once upon a time there was light in my life But now there's only love in the dark Nothing I can say A total eclipse of the heart Całkowite Zaćmienie Serca Odwróć się, za każdym teraz i wtedy Czuję się samotna, a ty nigdy się nie pojawiasz Odwróć się, za każdym teraz i wtedy Nuży mnie słuchanie szelestu własnych łez Odwróć się, za każdym teraz i wtedy Denerwuje mnie to, że najlepsze lata już minęły Odwróć się, za każdym teraz i wtedy Jestem przerażona, i wtedy napotykam twoje spojrzenie Obróć rozświetlone blaskiem oczy, za każdym teraz i wtedy, moja dusza rozsypuje się w proch Obróć rozświetlone blaskiem oczy, za każdym teraz i wtedy, moja dusza rozsypuje się w proch Odwróć się, za każdym teraz i wtedy Zaczynam się niecierpliwić i marzyć o czymś szalonym Odwróć się, za każdym teraz i wtedy Jestem bezbronna i chowam się w twoich ramionach jak dziecko Odwróć się, za każdym teraz i wtedy Ogarnia mnie złość i wiem, że muszę wyjść i się rozpłakać Odwróć się, za każdym teraz i wtedy Jestem przerażona, i wtedy napotykam twoje spojrzenie Obróć rozświetlone blaskiem oczy, za każdym teraz i wtedy, moja dusza rozsypuje się w proch Obróć rozświetlone blaskiem oczy, za każdym teraz i wtedy, moja dusza rozsypuje się w proch I dzisiejszej nocy cię potrzebuję I potrzebuję się bardziej niż kiedykolwiek I jeśli tylko mocno mnie przytulisz Będziemy się trzymać razem już na zawsze I będziemy postępować tylko tak, jak trzeba Bo nigdy więcej nie popełnimy błędu Razem możemy dotrwać aż do końca czasu Twoja miłość kładzie się na mnie cieniem Otoczona przez mrok, nie wiem, co robić Siedząc na beczce prochu, rozsiewamy wokół iskry Dzisiejszej nocy naprawdę cię potrzebuję Wieczność rozpocznie się dziś w nocy Wieczność rozpocznie się dziś w nocy Dawno temu potrafiłam się zakochać Ale teraz moja dusza rozsypuje się w proch |
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
to jest tekst slicznej piosenki Bonnie Tyler Total eclipse of the heart
wklejam po polsku i angielsku fajne opisy mozna zrobic ![]() Turnaround, every now and then I get a little bit lonely and you're never coming around Turnaround, Every now and then I get a little bit tired of listening to the sound of my tears Turnaround, Every now and then I get a little bit nervous that the best of all the years have gone by Turnaround, Every now and then I get a little bit terrified and then I see the look in your eyes Turnaround bright eyes, Every now and then I fall apart Turnaround bright eyes, Every now and then I fall apart Turnaround, Every now and then I get a little bit restless and I dream of something wild Turnaround, Every now and then I get a little bit helpless and I'm lying like a child in your arms Turnaround, Every now and then I get a little bit angry and I know I've got to get out and cry Turnaround, Every now and then I get a little bit terrified but then I see the look in your eyes Turnaround bright eyes, Every now and then I fall apart Turnaround bright eyes, Every now and then I fall apart And I need you now tonight And I need you more than ever And if you'll only hold me tight We'll be holding on forever And we'll only be making it right Cause we'll never be wrong together We can take it to the end of the line Your love is like a shadow on me all of the time I don't know what to do and I'm always in the dark We're living in a powder keg and giving off sparks I really need you tonight Forever's gonna start tonight Forever's gonna start tonight Once upon a time I was falling in love But now I'm only falling apart There's nothing I can do A total eclipse of the heart Once upon a time there was light in my life But now there's only love in the dark Nothing I can say A total eclipse of the heart Turnaround bright eyes Turnaround bright eyes Turnaround, every now and then I know you'll never be the boy you always you wanted to be Turnaround, every now and then I know you'll always be the only boy who wanted me the way that I am Turnaround, every now and then I know there's no one in the universe as magical and wonderous as you Turnaround, every now and then I know there's nothing any better and there's nothing I just wouldn't do Turnaround bright eyes, Every now and then I fall apart Turnaround bright eyes, Every now and then I fall apart And I need you now tonight And I need you more than ever And if you'll only hold me tight We'll be holding on forever And we'll only be making it right Cause we'll never be wrong together We can take it to the end of the line Your love is like a shadow on me all of the time I don't know what to do and I'm always in the dark We're living in a powder keg and giving off sparks I really need you tonight Forever's gonna start tonight Forever's gonna start tonight Once upon a time I was falling in love But now I'm only falling apart There's nothing I can do A total eclipse of the heart Once upon a time there was light in my life But now there's only love in the dark Nothing I can say A total eclipse of the heart Całkowite Zaćmienie Serca Odwróć się, za każdym teraz i wtedy Czuję się samotna, a ty nigdy się nie pojawiasz Odwróć się, za każdym teraz i wtedy Nuży mnie słuchanie szelestu własnych łez Odwróć się, za każdym teraz i wtedy Denerwuje mnie to, że najlepsze lata już minęły Odwróć się, za każdym teraz i wtedy Jestem przerażona, i wtedy napotykam twoje spojrzenie Obróć rozświetlone blaskiem oczy, za każdym teraz i wtedy, moja dusza rozsypuje się w proch Obróć rozświetlone blaskiem oczy, za każdym teraz i wtedy, moja dusza rozsypuje się w proch Odwróć się, za każdym teraz i wtedy Zaczynam się niecierpliwić i marzyć o czymś szalonym Odwróć się, za każdym teraz i wtedy Jestem bezbronna i chowam się w twoich ramionach jak dziecko Odwróć się, za każdym teraz i wtedy Ogarnia mnie złość i wiem, że muszę wyjść i się rozpłakać Odwróć się, za każdym teraz i wtedy Jestem przerażona, i wtedy napotykam twoje spojrzenie Obróć rozświetlone blaskiem oczy, za każdym teraz i wtedy, moja dusza rozsypuje się w proch Obróć rozświetlone blaskiem oczy, za każdym teraz i wtedy, moja dusza rozsypuje się w proch I dzisiejszej nocy cię potrzebuję I potrzebuję się bardziej niż kiedykolwiek I jeśli tylko mocno mnie przytulisz Będziemy się trzymać razem już na zawsze I będziemy postępować tylko tak, jak trzeba Bo nigdy więcej nie popełnimy błędu Razem możemy dotrwać aż do końca czasu Twoja miłość kładzie się na mnie cieniem Otoczona przez mrok, nie wiem, co robić Siedząc na beczce prochu, rozsiewamy wokół iskry Dzisiejszej nocy naprawdę cię potrzebuję Wieczność rozpocznie się dziś w nocy Wieczność rozpocznie się dziś w nocy Dawno temu potrafiłam się zakochać Ale teraz moja dusza rozsypuje się w proch |
|
|
|
#2037 |
|
Raczkowanie
|
a macie moze jakies fajne opisy na dobranoc ?
jak tak to poprosze.. i z gory dziekuje
|
#2038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakie to uczucie kiedy zawodzi człowiek.... Zadód na kimś...To ból czy nauka...To życiowa mądrość Oba z piosenki Onara i Ośki-Jakie to uczucie
|
|
|
#2039 |
|
Wtajemniczenie
|
A macie moze cos w stylu ''Patrząc razem niebo sie przybliża'' o tym,że trzeba miec to druga osobe,żeby zycie mialo jaki sens??
|
#2040 |
|
Zadomowienie
|
** Może powinniśmy sobie odpowiedzieć sami,,,
kiedy zaczeliśmy sie dotykac spojrzeniami? **bo czasem po prostu chciałabym być jeszcze dzieckiem... **kiedy mówię, że Cię kocham, że Cię chcę... **Miłość jest jak kwiat który trzeba pielęgnować, lecz nie każdy sprawdza się w roli ogrodnik... **są słowa które jak motyle mogą unieść w górę moje sny...
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.