|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Wchodzilam 5tysiecy razy i nie wiedzialam co mam pisac, bo nie znam waszych ''ostro prywatnych'' historii wiec ciezko bylo cokolwiek napisac w tematach
![]() Od jutra odzyskam rower, bo popoludniu wracamy do domu i dlugo nie naciesze sie towarzystwem Meza, poniewaz w niedziele w poludnie wyjezdza na 2-3tyg ehhhhh |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Szanowna Pani Kropowo!! gratuluję!
![]() ![]() ![]() i trzymam kciuki, żeby Boczuniowi nic nie było ![]() Martuś, 600 zł nie tak dużo, a dzieciątko twe będzie czarowało w przyszłości pięknym uśmiechem ![]() Aysha, nawet nie mów ![]() ![]() Btw nie wiem co tam się miedzy Wami podziało złego, bo nie widzę co na klubie piszecie ![]() ![]() Patisia, ja myślałam, że Ty jesteś w jakimś szczęśliwym związku! ![]() Ja mam dylemat hyh co kupić w maju szpilki, buty do biegania czy rolki.. i chyba kupie adidasy <ja!! kupię buty do biegania! ja!! szok> ale szpile też by mi się przydały ;/ ehh
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni ![]() Edytowane przez blondi0602 Czas edycji: 2015-04-23 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
dlaczego myślałaś, że jestem w szczęśliwym związku? a to ciekawe
![]() ![]() kolejna noc z rzędu, budzę się o 2-3 w nocy i zasnę znów nad ranem ![]() Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2015-04-24 o 00:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
Patisia to może chodź spać o 2-3?
![]() ![]()
#1505 |
Zakorzenienie
|
Dobry.
Niewiem czy Boczka coś bierze czy to alergia. Oczka ma opuchniete, z nosa woda leci. Podejrzewam alergię na coś, bo skóra mu sie strasznie momentalnie wysuszyła, poliki szorstkie, zaczerwienione. Musze mu jakies kropelki kupić. Wczoraj zamiast na zumbe iść znów na grillu byliśmy, oczywiście kiełbacha, piwko... I jak tu spiąc posladeczki??? No jak? |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
Ech no cos fizycznie gorzej i zaraz psychika siada
![]() ![]() ![]() Tamlinki tez trzymam kciuki żeby to nie było nic powaznego... Martano absurd totalny...akurat o dzieci powinno się dbać szczegolnie- w końcu przyszłość narodu ![]() ![]() ![]() Ech dobrze ze jutro weekensd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
oj dobrze dobrze JoannaXL. Twoj dołek może być wynikiem tego mamowego urlopu. To częste.Pierwsza radość z macieżyństwa przygasa i czlowiek pomału ma dość tych specerków, drzemek... Tka izolacja od swoich spraw, ograniczenie niezależnosci mogą bardzo obniżać nastrój. Powiedz ty masz czas dla siebie? Spotykasz sie z kimś?
tamlin kim jest ta sliczna dziewczynka na zdjeciach? wy z Kropem jak zwykle w objęciach zakochani ![]()
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
Marta ta w fioletowej kurtce to Paula
![]() ![]() To fakt, że od siedzenia w domu z dzieckiem można na głowę dostać. Ja po tygodniu bez pracy, w domu mam dość. |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
w beżowym polarze.
#1510 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
Siostra. Dziewczynka??? Stara dupa z niej.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 |
Rozeznanie
|
Jakos mam przyjemniejsze doswiadczenia z poczatkow maciezynswa byc moze dlatego, ze nawet do zwyklego spozywczaka musze jezdzic autem. Wpierw sie balam gdzies jechac z dzieckiem jak np. do salonu zrobic sobie wlosy, paznokcie, brwi, do galerii, bo przeciez kazdy sie bedzie na mnie gapic jak dziecko zacznie plakac, bedzie trzeba dac butelke czy pieluche zmienic. Pogadalam ze swoja ciotka, ktora zajmuje sie powaznymi szkoleniami i po tej rozmowie bez wahania jezdzilam wszedzie i nie przejmowalam sie tym, ze dziecko bedzie plakac w srodku galerii i obok fotela u kosmetyczki
![]() asia poszukaj w necie, a na pewno znajdziesz jakis klub malucha czy mamusiek swiezo upieczonych, ktore raz w tyg spotykaja sie w jakims miejscu dostosowanym do dzici roznych grup wiekowych i dziela sie swoimi doswiadczeniami. Co chwila sa tez przerozne akcje organizowane i refundowane przez panstwo, fundacje jak np. zajecia z chustonoszenia, ktore strasznie polecam zwlaszcza przy pierwszych miesiacach i jak ktos ma schody w domu czy nie chce ciagle chodzic z wkladem od wozka czy fotelikiem. Na basen tez z dzieckiem mozesz pojsc tylko trzeba miec specjalne pieluchomajtki dla dziecka. Poszperaj, a na pewno cos znajdziesz darmowego albo malo platnego co sprawi, ze wyjdziesz z domu i bedziesz cos robic wraz dzieckiem co jeszcze bardziej cie do niego zblizy. ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Od trzech dni jest mi niedobrze choc wczesniej jadlam ![]() ![]() Maz mi zabral auto od rana, bo ma kilka zalatwien papierkowych, a ja zaraz biore sie za pakowanie by tylko Julke ubrac jak zadzwoni i zejsc na dol. Ciekawe w jakim nastroju wroci, bo jakos dzisiaj nie mam wcale ochoty prowadzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie - ale ja chyba coś źle się wyraziłam
![]() ![]() Ja jestem raczej z siebie niezadowolona - ostatnio coś mnie bolał kręgosłup i podejrzewam że to kwestia wagi i braku ćwiczeń (już kiedyś tak miałam) i zła jestem na siebie za swoją głupotę ![]() ![]() No i jakoś ani siły ani ochoty nie mam na dodatkowe rzeczy - typu spotkania właśnie itd Ja raczej jestem odludek chyba ![]() Podsumowując - czas leci, ciepło się robi , ciuchy trzeba zrzucać a ja niestety z coraz większą niechęcią patrzę w lustro ... No bo jak długo można się dzieckiem tłumaczyć ![]() No i jeszcze była u nas niania- młoda, super dziewczyna -energiczna, z pasją tak z 23-25 lat ![]() ![]() Ot złożyło się parę drobiazgów - ale już wychodzę na prostą... |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Rozeznanie
|
Znajdz sobie jakies hobby jak marta. Cwiczylas chyba z Chodakowska moze pora do tego wrocic ? Na youtube jest fajny kanal 30dniowe wyzwanie z Paula i ona pokazuje jak cwiczyc z dwojka dzieci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czytałam nie jeden Twój post i nigdy bym tak o Tobie nie pomyślała. Że bez pasji? Że niespecjanlnie pracownita? Proszę Cię, nie myśl nawet tak. Jesteś ćwiczącą świeżoupieczoną mamą poliglotką ![]() Życie jest za krótkie, żeby takie dołki trawły zbyt długo. Pamiętaj, że osiągnęłaś w życiu już wiele ![]() ![]() Pozdrawiam Was wszystkie.. Marta ciesze się razem z Tobą Twoimi wypadami na i bieganiem ![]() Tamlin, świetny rower. 4 km? wow ![]() ![]() ![]() Ashya, jak czujesz ze cos jest nie na rzeczy w tej relacji, to nie napalaj sie. Trzymaj dystans ![]() ![]() Blondi, swietnie! jedziesz z ta silownia ![]() U mnie tyle ze przeprowadzka w toku - mialo byc w lipcu? a okazuje sie ze juz na 1 maja bede mieszkac w sowim domku z TZ ;D Oby sie udalo prace tam znalezc w tej malej miescinie ![]() 3majcie kciuki. PS odzywam sie rzadko, ale czytam i sledze.
![]() |
#1516 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochanieńka musisz sama znaleźć w sobie siłę i zacząć cieszyć się każdym dniem. Bo inaczej o dołek nie trudno. Cytat:
A pierwsza częśc posta ![]() Machnęłam dziś 20km na rowerku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
Joanna zgadzam się z Myszką farmazony gadasz
![]() Oj Facet już jest skreślony ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
od razu wiedziałam, że to dupek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
Mi też się nie podobał
![]() ![]() Jak ten pierwszy Ewelinki ![]() Ciekawe co u niej, swoją drogą. |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
Babcia mi właśnie powiedziała 'jak za Tobą nie lata to niech się buja'
![]() ![]()
#1522 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oooooo cóż... Trzeba porządki na klubie w takim razie zrobić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() ![]() No ale postanowiłam jednak zawalczyć - na początek dałam sobie wyzwanie 7 dni bez słodyczy i z treningami ... Wiadomo mało - ale nie udało mi się tyle wytrzymać od lutego. Może to mi jakoś doda wiary w swoje siły. A już w przyszły piątek wyjazd nad morze - oj tęsknię za dużą wodą ![]() Na razie jestem po sałacie a przed Chodakowską - nie ma co trzeba wrócić ![]() Myszko no to dużo szczęścia na nowej drodze życia ![]() ![]() ![]() Ashya faktycznie wyjątkowy buc... i głupek (bo co on tym chce osiągnąć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
Joanna świetne postanowienie, małymi krokami a do celu
![]() My jutro nad morze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
Skalpel za mna- najtrudniejszy pierwszy raz
![]() ![]() Tamlin ładnej pogody życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
ktos tu mnie sledzi
![]() Tamlin milego wyjazdu i gratulacje z okazji zostania Pania Kropowa w bliskiej przyszlosci ![]() Co u mnie? A wrocilo mi znowu ponad 2kg i tak w poniedzialek wazylam 64.5, zobaczymy co bedzie jutro. Poza tym na uczelni okej po majowym weekendzie egzaminy, zerowki. Z facetem rowniez dobrze, mielismy jechac na majowke nad Morze ale pogoda noe zapowiada sie za fajnie, wiec pewnie wyjazd przelozymy na dlugi weekend w czerwcu a w majowke cos wymyslimy ze znajomymi na miejscu ![]() ![]() swojej nieobecnosci na watku nie potrafie ani usprawiedliwic ani sama zrozumiec.
#1528 |
Zakorzenienie
|
Ewelina świetnie ze wszystko jakoś się układa i dobrze że się odezwalas
![]() Ta też myślałam ze trafiłam ale jak widać nie;p tylko czekałam aż mi powie że w niedzielę nie da rady i już mu napisałam żeby sobie dac spokój ![]() ![]()
#1529 |
Zakorzenienie
|
Ashya i coś napisał?
Ewelina no ale jak widać czytasz nas, bo szybko zareagowałaś. Na klub też wchodzisz a nic nie piszesz. Tam nawet trzy postu u nas nic. Spoko, tylko powinnaś być w porządku i choć z klubu się sama usunąć. Tak by było uczciwie. Fajnie, że u Ciebie się układa wszystko. My się zbieramy do drogi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zadomowienie
|
Tamlin szerokiej drogi
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.