|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Kaczuszka,pięknie wyglądasz
Tłuszcz to jej chyba oczy zalał i ślepa jest
|
#3602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wcale nie widzę u Ciebie żeby Cię czymś zalało, szczerze to ja na pewno jestem teraz większa i zwisa mi to bo najważniejsza jest mieszkanka mojego brzuchola
Edytowane przez Domincia_1987 Czas edycji: 2015-04-26 o 16:23 |
|
|
|
|
#3603 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry!
czytalam co u Was i nic juz nie pamietam bol glowy, kaszel i zmeczenie nie daja mi zyc do tego jeszcze nos sie powoli zapycha!! nie ma to jak kolejny raz zapalenie zatok w tej ciazy no i magiczny paracetamol - lek na wszystko szkoda tylko ze na mnie nie dziala!!Dobrze ze jest Tz to zajmuje sie Mala. dzis udalo mi sie tylko uporzadkowac moja szafe: ciuchy zimowe do kartonow a letnie na wieszaki. Teraz szukam lozeczka w internecie: 140 x 90 cm. Mala wlasnie podbiegla do mnie, ukradla mi skarpetki, a teraz bawi sie moimi czerwonymi paznokciami
|
#3604 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Czesc dziewczyny
Ja tylko tak na chwile. Probuje nadrobic ostatnie 3 dni ale chyba nie dam rady, duzo piszecie. Siostra sie przeprowadzala wiec musialam jej pomoc na tyle na ile moge w moim stanie. Dzis w koncu rozpakowalam wszystkie rzeczy i posegregowalam i pokoik prawie gotowy, tylko zrobic pranie i prasowanie. Co do celulitu to ja tez mam na udach, moze nie jakis wielki ale jest. Kaczuszka - bardzo ladnie wygladasz, ja tam tluszczu nie widze. Permanentnie glodna jestem dzisiaj. Zjem i za 5 min znowu jestem glodna |
|
|
|
#3605 |
|
Zadomowienie
|
Na udach i ja mam, a i na pupie
ale pamiętam, że peeling kawowy robiony samodzielnie z oliwka był wybawieniem, teraz nie będę stosować bo to bez sensu... Aczkolwiek po ciąży będę walczyć minus jest taki że strasznie Brudziński wannę -.- ale coś za coś
|
|
|
|
#3606 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Popołudnie spędzone w ogrodzie musiała się zakończyć wcześniej, bo pogoda nam się zmienia niestety... coraz zimniej i kropi. Kiepskawo się dziś czuję, jakieś skurcze od czasu do czasu, ćmienie w podbrzuszu... stresująca ta końcówka ciąży... Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję, że już dobrz się czujesz...Cytat:
|
|
#3607 | ||||
|
Rozeznanie
|
Hej
Witam się w 35tc Ale jestem przemęczona po tym weekendzie wczoraj byłam na chrzcinach, cały dzień na chodzie, dziś u rodziców przed południem i leżę strasznie obolała W nocy tylko się modliłam żeby nie urodzić, bo wszyscy oprócz ciężarnej siostry popili i nie bardzo by mnie miał kto do szpitala zawieźć do tego zgaga chyba wyżre mi gardło Dziś tż przywiózł komody z ikei tez kupiłam z serii malm i jak tylko złoża to ułoże ubranka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() To wszystko z zazdrości. Cytat:
![]() Współczuję wszystkim cierpiacym ma bóle o skurcze jeszcze trochę się pomeczymy i będziemy tulic nasze maleństwa
|
|
|
#3608 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- zastanawiam się nad rożkiem... Wziąć ten ecru http://allegro.pl/rozek-dzianinowy-e...283711882.html czy ten coffee albo chocco http://allegro.pl/amy-kangurek-becik...196396983.html co myślicie
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Masija wczoraj troche pochodzilam po korytarzu podczas odwiedzin i wieczorem odczulam troche brzuch.
|
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się chyba rozruszalam wiecie
Jak wyszłam ze szpitala to kroka dac nie mogłam. Q teraz powolutku, pomalutku i do przodu nie chce się tak i rozplaszczyc i przenosić bo wiele razy się z tym spotkałam,leżeć leżeć a tu przeterminowane toż to już i 35 tydzień
|
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja a nic ci juz nie dolega.?
Tak powolutku to tez chodze,ale kregoslup sie odzywa juz prawie 4 kg mam w brzuchu i pije hektolitry wody
|
|
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak to spoko, lepiej niż tydzień temu. A może i ta pogoda tak na mnie wpływa No to ten śluz o którym ostatnio pisałam.. To był jednak czopek. Znalazłam takie cus trZy razy na wkladce i spokój. |
|
|
|
|
#3613 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiemy, ze kiedyś juz był ten temat, ale zamim go znajdę
jakie pieluszki polecacie ? Z tych tańszych lepsze za z rosmana czy z biedronki?
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj macalam dwójki dady i dla.mnie strasznie sztywne są.i ponoć wgl nie wchłaniają mały koleżanki mokrą pupe miał.
|
|
|
|
#3615 |
|
Raczkowanie
|
Mam paczkę pampersow premium care i sie zastanawiam jakich by tu zamiennie używać,
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogoda jest przesliczna to fakt. Moze to faktycznie byl ten czop Ultra ja bede eksperymentowac i zobaczymy ktore podejda dzieciom
|
|
|
|
|
#3617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja kupiłam jedną paczke dady i jedną paczke pampów zielonych. wziełam dwójeczki. jak mała sie urodzi mała to dokupie do domu jeszcze jedynki jeszcze ponoć fajne są tesco loves baby (te "jedynki" kupiłam do szpitala- małą paczke)
Małgosia.. 22. 06. 2015 Edytowane przez industria Czas edycji: 2015-04-26 o 18:51 |
|||
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie, ale nie nadrabiam.
Podali mi dziś te sterydy, bolesne to cholerstwo ![]() Boli brzuch jak na @ ale ponoć szyjka twarda więc już nie wiem. Każdy co innego mówi.. Może jutro będzie mój lekarz to z nim pogadam. Zazdroszcze pięknej niedzieli spędzonej na powietrzu i pozdrawiam
11.05.2015, godz. 13.30 Edytowane przez justi699 Czas edycji: 2015-04-26 o 18:51 |
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kaja dobrze, że czop bez krwi
Cytat:
![]() Cytat:
Ta promocja na zielone pampki w Rossmanie to na kartę Rosnę tak? i tylko na roz. 2? na 1 nie? |
||
|
|
|
#3621 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalu, a Masija dbaj o siebie i daj znać jak dalej.
Kaja oby doczekać jak najbliżej tp. ![]() Ultra mi się obily o uszy pieluchy z aldika jeszcze. Ktoś tu próbował? Co do rożków, te drugie są naturalne. A akryl jest ciepły. Wzięłabym te drugie. Kurcze, tydzień temu zszedł mi brzuch a od piątku pobolewa jak na okres, na szczęście delikatnie... ciekawe, co we wtorek powie lekarz. |
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Dady są fajne ale te nowe. Kaja, może macalas jeszcze te ze starej serii? Nie wiem jak teraz ale do niedawna oba rodzaje były na stanie w biedronce. Te stare kompletnie nam nie podeszły ale nowe wg mnie są swietne.
|
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na poczatek polecam tylko pampersy zielone, a od 2 eksperymentowanie z tanszymi. Kiedys biedronkowe 1 byly drozsze niz pampersy zielone 1..
|
|
|
|
#3625 |
|
Raczkowanie
|
Wysłałam mamę do rosmana po pampersy jednak
nie ma co na tym az tak oszczędzać. Marei nie nie słyszałam o nich, musze popytać moja sąsiadka tez 3 dziecko teraz rodzi moze ma rozeznanie na temat niemieckich pieluszek
|
#3626 |
|
Rozeznanie
|
co do pieluch to ja tylko raz eksperymentowalam. kupilam z lidla, bo wyczytalam ze sa ok i bylam bardzo zawiedziona: ciagle przeciekaly i tylek czerwony
po tym 'eksperymencie' poluje na promocje na pampki baby dry i biore tylko te. dla drugiego maluszka juz kupilam paczke premium i jak bedzie ok po pierwszej paczce to tez potem przejde na te zielone.
|
#3627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3628 |
|
Zadomowienie
|
Co do pampersow to wzięłam 1ki sądy Ale małą paczkę zobaczymy jakie będą co do 2jek mam możliwość kupywania 108 sztuk za 41 zł. Powiem wam szczere że to będzie moje pierwsze dziecko i kompletnie się nie znam na pampkach
Będę na pewno brać zdanie innych pod tym względem no i reakcje małej
|
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
jak bolesne to pewnie w zastrzykach miała. a są w ogóle w formie dożylnej?
mnie nie bolały sterydy- miałam zastrzyki |
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

Tłuszcz to jej chyba oczy zalał i ślepa jest

bol glowy, kaszel i zmeczenie nie daja mi zyc
szkoda tylko ze na mnie nie dziala!!
minus jest taki że strasznie Brudziński wannę -.- ale coś za coś
mam nadzieję, że już dobrz się czujesz...