|
|
#1051 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII
Cytat:
SONIA kciuki ogromne żebyś miała od razu cc nie życzę porodu 2w1 tak jak ja miałam. U mnie właśnie wyszedł ten problem z przejściem główki pod koniec a co się nameczylam przedtem to moje... PAVLINECKA mi też gin wystawił l4 do terminu porodu a od następnego dnia leciał mi już macierz choć urodziłam dopiero 19.04 czyli 6 dni po terminie... ---------- Dopisano o 04:42 ---------- Poprzedni post napisano o 04:30 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 04:46 ---------- Poprzedni post napisano o 04:42 ---------- MADZIX Obyś juz rodzila ogromne!!! I za pozostałe brzuchatki tez trzymam kciuki dziewczyny do boju zostało Wam kilka dni kwietnia!
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje sie ze szpitala, jestem po pierwszym badaniu, mam 4-5 cm rozwarcia
![]() Zaraz mam na porodówkę jechać, prosze o mocne kciuki
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki ogromne! Dasz radę! Hanka a jakie dokumenty musiałaś miec? Te zaświadczenie tez? Ja nie wiem, czy najpierw isc do gina na KTG czy do pracy... Brzuch mnie boli fu chyba od lodów jednak. Kciuki za rodzące dzis ;*
|
|
|
|
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia! ---------- Dopisano o 05:33 ---------- Poprzedni post napisano o 05:25 ---------- Karmilam moją Żabkę i patrzę a już widno :P
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Madzixx super
widzisz problem płacenia za ccsie rozwiązał ![]() Proszę o kciuki zeby nas juz dzis wypuścili Wczoraj bylybysmy juz do wypisu, ale ze względu na moje crp (które juz i tak ladnie spadlo) postanowili jeszcze jeden dzień mnie przetrzymać
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
Leżę juz na porodówce, robią mi drugie ktg. Skurcze mam z krzyża-masakra
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dasz rade
|
|
|
|
|
|
#1058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie mnie obudzil dzwiek kupki, ale z jednej strony maly spi i zal budzić z drugiej strony spac nie moge bo wiem ze ma brudna pieluszke :p Cytat:
![]() Widzisz malenstwo uslyszalo o cc i sie zebralo w sobie.
Edytowane przez sunny_eyes Czas edycji: 2015-04-27 o 05:55 |
||
|
|
|
|
#1059 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ---------- Skąd wiecie o kiedy dzieci robią kupy? U mojej nie słychać, nie prezy sie, nie smierdzi nawet. |
||
|
|
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U naszej tez nie śmierdzi ja widzę jak sie pręży a na twarzy maluje sie takie śmieszne skupienie chociaz czasem idą wtedy tylko baczki
|
|
|
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrazam sobie malego nie odbic po karmieniu. Czlowiekowi tez jest lzej na brzuchu jak sobie beknie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No to kciuki dziewczęta ja po spacerach mam tylko zakwasy, nic wiecej. Znow jestem niewyspana i jak tu rodzic?
|
||
|
|
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1064 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1065 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wyjdziesz ze szpitala juz rozpakowana a tak na marginesie problem cc sam się rozwiązał. Dzidzia usłyszała o cc i pomyślała "o nie... co to to nie-dana stąd sobie wyjdę-nikt nie nie będzie wyciągał z brzucha; -)". Trzymam kciuki niech szybko zleci całą porodowa akcja ![]() Cytat:
teraz to prawie że najważniejsze to kupki i bekania Cytat:
No.. dziękuję wszystkim za pocieszenie dotyczące mojego Synusia i akcji z wczoraj. Witam się z rana- takiego normalnego rana można powiedzieć ;-) -i miłego dnia Wam życzę. Kciuki mocne za rodzące. Gossip - jak pierwsza nocka? Jak się czujesz? Sonia -jak nastawienie? Jak się czujesz? Kciuki sa- pamiętaj :-* |
||||
|
|
|
|
#1066 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII
Cytat:
O super to problem sam się rozwiązał i jak szybko ,dziś będzie Alicja trzymam kciuki za szybkość i bezbolesnośc zwłaszcza![]() Cytat:
Ja też z jednej str nie chce budzić bo i ja i ona możemy pospać a z drugiej niechce dupeczki odparzyć.Cytat:
![]() Ja nie odbijam po jedzeniu i nic się nie dzieje. Domima kochana Ty przestań bawić się w czarnowidztwo! Ciągle jesteś zmartwiona, myśl pozytywnie a Tobie bedzie lepiej i dziecku Myśląc žle przyciąga się złe sytuacje - ja wierzę w taką teorię. Kiedyś byłam pesymistko realistką, a teraz optymistki realistką i dużo łatwiej mi się żyje. A to dzięki mojemu Tż, on jest takim pozytywnym człowieczkiem
Kropka powitamy ok 23.04.2015 Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2015-04-27 o 06:49 |
|||
|
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Soniu jak tam? Mlody mial słaba nocke i jestem niewyspana :-(
|
|
|
#1068 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kciuki zebyscie wyszly dzis kochane! oby cos z tego wyniklo;* Cytat:
Cytat:
![]() Ja juz po pobraniu krwi,moczu,tempce,cisnien iu,ktg i lewatywie oraz kapieli specjalna myjka. Sprobuje sie zdrzemnac bo tu przed 5 mnie na to wszystko pobudzili. Przygotowana jestem,ale czekamy teraz na decyzje lekarza ktory chyba po 9 bedzie robic obchod - jeszcze tez nie bylo zmiany. Najgorszy jest brak picia,ale przepekam ![]() Oby to juz poszlo za ciosem ...bo na porod u mnie sie nie zapowiada,a to ze szyjka wysoko to mowia ze bym sie zameczyla po oxy przy porodzie a co dopiero jeszcze ze dziecko takie duze.. |
||||
|
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
A i w ogole witamy sie 8dni po tp w 42 tygodniu
|
|
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
No to pierwsza giga kupka za nami... po same pachy :p kaftanik, pajac, podusia pod dupka, wszystko do prania
![]() Sonia dobrze ze w koncu to cc i juz nie bd Cie meczyc
|
|
|
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sama niewiem jak to zrobiłam, ale dużo lepiej mi się żyje chociaż czasem też jeszcze wymyślam i pesymizuję, ale w dużej mierze przeszłam na lepszą stronę mocy ![]() Na pewno nie przychodzi to z dnia na dzień ale wszystko się da. Czytałam że dziecko od pierwszego miesiąca potrafi czytać nastroje rodziców. Także kochana weź się w garść bez mazania się. Chociaż pesymizm plus nasze hormony teraz i nie jest lekko ale wierzę że Ci się uda
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może Cię już tam tam zostawia pomagają szyjke czy coś! ![]() MADZIX no to super ze się dzieje jeszcze trochę bólu i będziesz mogła zobaczyć swoją córeczkę
|
|
|
#1074 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kciuki Cytat:
pewnie za duzo i za szybko. Ale doczytalam.ze juz ok. Cytat:
kciuki Cytat:
kciuki Cytat:
Sonia, kciuki mocne U mojej tez nalot od mleka na.jezyku, Wczoraj na sygnale wracalismy ze spaceru, tak.zglodniala. Cos pochmurno dzis. Oby nie padalo, bo mam kupe prania, to by na dwor powiesil. Tz w domu bo ma biegunke, jeszcze tego mi brakuje zeby sie rozprzestrzenilo. Milego dnia
|
|||||
|
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
To bzdura z tym nie odbijaniem po kp. Moja łyka bardzo dużo powietrza mimo že dostawiam prawidłowo. Jak za szybko leci to noworodki czasem nie oddychają normalnie, niw wypuszczajà powietrA przy połykaniu mleka. Moja czasami je tak łapczywie i potem musi nawet 3 r<azy porzàdnie beknąć albo uleje...
|
|
|
|
|
#1076 |
|
Zadomowienie
|
Sonia kciuki
Ja juz po rejestracji i czekam... Jestem strasznie zestresowana
|
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo po pierwszej nocny...
Z gorszych info przechodzę na mm, poród był za hardkorowy, nawet z mydelniczki małej nie mogę sama wyjąć więc karmić na żądanie nie dam rady, dziś mi Cewnik mają zdjąć, małą spokojna ale to chyba przez ten porod wymeczona,,,, peklam w 2 miejscach i mnie nacieli dwa razy, z pipki rzeź,
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
FLIGHT kciuki za wyjście do domku! !! SONIA To Wasz dzień będzie dobrze mam nadzieje ze podejmą dobra decyzję lekarze i nie będą Was męczyć! Powodzenia kochana dziś ujrzysz Mikołaja
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę się starała cos z tym zrobić bo faktycznie dobro dziecka najważniejsze. Ale Ty sprawować wrażenie bardzo pozytywnej osoby- nie posadziłabyn Cie o pesymizm. .. bije od Ciebie optymizm serio :-*
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

:
zerwał się na równe nogi ja poszłam do toalety a on po pasek sprawdzający czy to wody i tak jak zrobiłam siusiu i wstałam prosto do toalety chlupło full wód, więc już byłam pewna, że to to. Wpadłam w panikę
I nagle słysze "jest główka, jeszcze raz" jak wzięłam głęboki oddech i jak zaczęłam przeć z całych sił wyskoczył mały
eh... ale sam w sobie był super ooo