|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrocław ;-) cz. 4
też kojarzę ten zakład, ale zaczęłam się zastanawiać czy jeszcze istnieje.
|
#4652 |
|
Klientka w krawacie
|
Ktoś wie, jak tam cenowo wypadają staniki? Za miliony monet, czy znajdzie się coś do stówy?
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4654 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
W jakich cenach w tych sklepach są przeciętnie biustonosze? Jeśli znacie więcej to poproszę. Na pewno zajrzę
|
||
|
|
|
#4655 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Nie znalazłam bardziej odpowiedniego wątku na zadanie mojego pytania (mogę się mylić). Brzmi ono tak: czy ulice Kołłątaja i Skargi we Wrocławiu są w miarę bezpieczne? Jestem z Olsztyna, jutro będę około 20.00 we Wrocławiu jak już się będzie ściemniać i chcę dojść do galerii Dominikańskiej tymi ulicami, żeby dojść na przystanek i pojechać autobusem D. Możecie mi coś powiedzieć na ten temat? Nie chodzi mi oczywiście, żebyście zapewniły na 100%, że jest ok, po prostu jak się mieszka w jakimś mieście zazwyczaj się wie jakie ulicy mają najgorszą reputację. Wybaczcie za tak długi post. Będę wdzięczna za odpowiedź ![]() Edit: Od razu zapytam gdyby znalazła się dobra duszyczka, która ma zamiar rozwiać moje wątpliwości, żeby nie zaśmiecać wątku kolejnymi postami :P Czy dojdę w 24 minuty na ten przystanek? I czy któraś z Was się orientuje czemu w aplikacji skycash nie mogę kupić biletu na bagaż, przecież on jest konieczny u Was prawda? To mogę kupić każdy gdyby w okolicy nie było biletomatu, ale za ten na bagaż dostanę karę? :P
Próbuję się zmieniać ))Edytowane przez vatis Czas edycji: 2015-04-27 o 21:13 Powód: brak chęci zaśmiecania wątku |
|
|
|
#4656 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Gdzieś koło północy robi się może mniej ciekawie, a tak, do 21 ludzie tam normalnie chodzą .
|
|
#4657 |
|
Raczkowanie
|
O! Dziękuję Ci bardzo, w międzyczasie jak odpisywałaś ja edytowałam mój post, mogłabyś jeszcze na niego zerknąć?
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Ale skąd chcesz dojść? Z dworca kolejowego? Czy autobusowego? W sumie z jednego i drugiego spokojnie powinnaś zdążyć jeśli nie będziesz szła całkiem spacerowym tempem.
|
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
Powinnaś spokojnie w 20 min dojść. Zawsze też możesz podjechać tramwajem do galerii. Na bilecie czasowym będziesz się mogła od razu przesiąść w D.
|
|
|
|
#4660 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.Bilet na bagaż nie zawsze jest konieczny; musisz skasować bilet, jeżeli suma wymiarów (długości, szerokości i głębokości) przekracza 120 cm. Nie ma odrębnego biletu na bagaż, kupujesz bilet ulgowy, połówkę normalnego, czyli za 1,50 zł. Bilet taki możesz kupić bezpośrednio w pojeździe, są biletomaty na kartę .
Edytowane przez zoila Czas edycji: 2015-04-27 o 21:26 |
|
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie do D z dworca to chyba bliżej będzie na Arkady niż na Galerię iść
|
#4662 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam wszystkim śliczne
bardzo mi rozjaśniłyście wszystko, szczególnie zoila z tym biletem na bagaż (głupia ja) :P Miłego wieczoru Wam życzę i jeszcze raz dzięki )
|
|
#4663 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#4664 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, proszę poradźcie mi, gdzie mogę zabrać mamę na zakupy. Nie jestem z Wrocławia i orientuję się jedynie w sklepach z ciuchami na siebie (studentka, przeciętny rozmiar).
Mama będzie szukać stroju na wesele, jest kobietą w wieku 50+, z rozmiarem też większym niż w standardowych sieciówkach (chyba coś ok 44-48). Jednak nie chciałabym żeby to były ciuchy 'babcine' tylko odpowiednie dla kobiet w tym wieku i o takim rozmiarze. Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam
|
|
|
|
#4665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie . " JP II Edytowane przez Natuś-77 Czas edycji: 2015-04-28 o 08:48 |
|
|
|
|
#4667 |
|
Zadomowienie
|
Ortodonta na NFZ dla dziecka - podobno do 12 rz jest gratis. Czy możecie polecić jakiegoś? Da się gdzieś dostać i być sensownie prowadzonym? Syn ma już aparat ruchomy na dół, robiłam prywatnie. Ale może dałoby się przenieść na NFZ, to dopiero początek...
|
|
|
|
#4668 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
|
|
|
|
#4670 |
|
Raczkowanie
|
Zależy jaka okolica do operacji. Ogólnie dr Marek Bębenek z DCO.
|
|
|
|
#4671 |
|
batonik
|
Zapomniałam dodać - kości. A widzę że ten dr. w układzie pokarmowym bryluje.
|
|
|
|
#4672 |
|
Raczkowanie
|
Kośćmi zajmują się wyłącznie ortopedzi, więc jeśli to guz pierwotny lub podejrzenie to do nich. Na Borowskiej zajmują się nowotworami. Gdybyś potrzebowała więcej informacji to napisz na priv.
|
|
|
|
#4673 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4674 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, czy któraś z Was się orientuje czy w jakimś wrocławskim lumpku są wieszaki z ubraniami ciążowymi?
|
|
|
|
#4675 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny.
Czy możecie mi polecić fajny klub na organizację urodzin niestety juz 30-stych? Zależy ma na nowoczesnym miejscu gdzie można zarezerwować loże na 10 osób. Wolę się bawić przy technie i fajnie byłoby gdyby ludzie tam bawiący się byli w podobnym wieku jak jubilat. Macie jakieś pomysły? |
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4677 |
|
Ania
|
Dziewczyny, znacie jakieś sklepy, w których jest szansa, że znajdę nudowe buty na obcasie?W sieciówkach nic mi nie wpadło w oczy, ale może znacie jakieś sklepy no-name?
Widziałam kiedyś pełno nudowych butów w Arenie, ale cena mnie poraziła. :P |
|
|
|
#4678 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
W Kaufie na Legnickiej w obuwiniczym widziałam ostatnio dużo nudowych szpilek, ala skórkowe albo lakierowane...ceny ok 69 zł |
|
|
|
|
#4679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja polecam buty Visconi z tego sklepu, cena ok. 250zł, ale naprawdę fajnie wykonane, dobra skóra i wygodne (a mnie ciężko znaleźć obcasy, w których mogę robić więcej niż tylko siedzieć).
|
|
|
#4680 | ||
|
Ania
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.

. Gdzieś koło północy robi się może mniej ciekawie, a tak, do 21 ludzie tam normalnie chodzą