|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Cytat:
![]() My też mamy taką ochotę, że hohooo Wystarczy, że przejdę w samej koszulce to tż juuuż umiera ![]() Ale.. są inne sposoby ![]() ![]() Marei bo musisz kupić taki wieesz, seksi co nic nie zasłania to tż polubi ![]() No faktycznie cisza coś tutaj dzisiaj w porównaniu do innych dni Wszystkie korzystają z gorąca ![]() Ja dzisiaj praktycznie większość dnia przed komputerem z papierami:/ Brzuch mnie boli coś, chyba wezmę wcześniej porcję wieczornych tabletek..
|
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dziś na kolację chińszczyzna
|
|
|
#3784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3785 |
|
Konto usunięte
|
Marei serio to zakrawa na paranoję
Zastrzeliłabym ją z chęcią i byłoby po problemie Nie wiem jakie kwiaty wybrać na balkon Siedzę i szukam, ale wszystko już albo miałam, albo mi się nie podoba, albo nie nadaje się na wschodnio-południową stronę...
|
|
|
|
#3786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z mniejszym to wszystko jest łatwiejsze
|
|
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Mam lekką pracę, ale jeszcze tylko ten tydzień i juz będę siedziała w domu.
|
|
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Praca lekka i przyjemna przy dzieciakach to dar z niebios
|
|
|
|
|
#3789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybrałam już Czarnów- warunki świetne teraz mają, koleżanka rodziła 5 mies temu albo jeśli poród w terminie to Starachowice- tam porodówka i potem warunki na oddziale super chyba skończone Cytat:
|
||
|
|
|
#3790 |
|
Rozeznanie
|
hej hej!
u mnie dzis caly dzien leje, wiec o spacerze nie ma mowy. Zreszta i tak praowalam, wiec w sumie niewiele to zmienia. wole deszcz w tygodniu niz w weekend w tym i przyszlym tygodniu pracuje tylko 3 dni!! mamy tu wolne 1 i 8 maja, wiec piatki mi odpadaja i czwartki tez w tym miesiacu. a w ogole to juz mi zostaly niecale 4 tygodnie pracy, ale taie tygodnie jak teraz, to luz ![]() wy tu o bzykaniu, a moj Tz sie boi!! pod koniec pierwszej ciazy bylo to samo. a teraz jak sie dowiedzial ze szyjka sie skraca i w ogole, to juz zero!! no ale trudno, poczekam jeszcze troche... choc nie za dlugo ![]() jutro mam wizyte u anestezjologa - chodzi o zzo przy porodzie. takie tu sa wymogi, wiec rano jade do szpitala. obym tylko tym razem dostala to cholerne znieczulenie!!! poza tym dzieciaczek sie troche uspokoil. czuje ruchy, ale mniej, choc od czasu do czasu jak mnie zdzieli po zebrach to az sie zwijam
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Na rajty TZ mówi antygwalty
Mam wynik na gbs i nie mogę uwierzyć - ujemny Poza tym zaczęłam pić herbatke z liści malin, ale na mnie dziala... Pół godziny po wypiciu skurcze i to lekko bolesne. Niech macica ćwiczy
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Pszczoua ja bym sie bala pic ta herbatke w takiej sytuacji
|
|
|
|
#3793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My bylismy na sr z tż a potem na pysznych lodach włoskich ![]() Dziś na sr była babeczka ktorej wcześniej zaczeły odchodzić wody ale w sumie nie wiem dlaczego nie pojechała do szpitala, ja bym chyba pojechała od razu.
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
jeju ja też, zaczęłabym od 37tc
Soreil jak szyjka się skraca to nie dziwię się tż-owi że się boi Dziewczyny jaki materacyk lepszy: kokos-pianka czy kokos-pianka-kokos? |
|
|
|
#3795 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a co do materaca to ja wzielam lateksowy, wiec Ci chyba ne pomoglam
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja - ja bym wziela dwustronny a sama pianka jest chyba na tyle miekka ze jako warstwa do spania srednio sie nada takze kokos pianka kokos z tych co wymienilas.
|
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
Z Julciem w ciąży tez miałam takie skurcze także się nie przejmuje. Do porodowych to im daaaaleko
A ze w środę zaczynam 37 tc niech już sobie macica ćwiczy tym bardziej ze klopsa dużego będzie musiała wypchnąć
Edytowane przez pszczoua Czas edycji: 2015-04-27 o 19:49 |
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po wizycie przez ostatnie 3tygodnie przybył mi 1kg. Następna wizyta 6maja i będzie usg także idę razem z tżtem i zobaczymy ile nasza mała waży. Pytałam doktorka o ten Oeparol stwierdził, że to placebo ale jak mam się lepiej poczuć to nie ma nic przeciwko a z maliną to jeszcze za wcześnie
|
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Czarnowie 4 miesiące temu rodziła znajoma i nie była zadowolona. Wypuścili ją w drugiej dobie a dziecko miało krwiaka na główce i nic na to nie powiedzieli. Teraz musi co chwile chodzić z nim na usg główki. Szpital w Starachowicach to chwalą sobie. Jedna dziewczyna, która mieszka w Kielcach będzie jechała tam rodzić. Nie bierzesz pod uwagę Kościuszki? Ale się najadłam
|
|
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
Siacha do Kielc będziemy jechać w razie przedwczesnego porodu więc zależy nam żeby był 3 st. referencyjności a na Kościuszki jest tylko 2
ale mam nadzieję, że dotrwam do 37tc i pojedziemy do Starach. |
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiałam sobie sprawdzić te stopnie, bo nie wiedziałam o co kaman
|
|
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze ze masz blisko taki szpital u mnie niestety najblizej Krakow wiec i tak musze najpierw jechac do najblizszego i tak.
|
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie jest zbyt blisko bo 60km
|
|
|
|
#3805 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Kurde znów mam wysypkę na twarzy Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięki Cytat:
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
yo! byliśmy w szpitalu oglądać oddział . w sumie spoko, pokoiki ładne, dwuosobowe , prysznice w pokojach, niestety kible na korytarzu....cóż- w tej kwestii Polska to jeszcze przepotopowe standardy ma...
![]() ![]() obgadałam wszystko z położnym, jak rozmawialiśmy o nacięciu krocza to mój tż miał już dosyć , kto by pomyślał że taki wrażliwy no, ale jestem oswojona..... i fajnie, bo wiem już dokładnie czego szpital wymaga, co spakować itd.... teraz już na luzaka ![]() niestety widmo cesarki ciągle nade mną dynda...położny stwierdził że na jego oko w przypadku : duże dziecko + duże mięśniaki= ginka zadecyduje o cc.... kurde, już nie ważne co zdecyduje, chciałabym tylko wiedzieć co mnie czeka i sie nie stresować.....musze to dogadać za 2 tygodnie....
|
#3807 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem tylko czy to rączki czy nóżki Ale wyraźnie czuję kosteczki, jak rękę przyłożę.---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() my się bzykaliśmy parę dni temu i tak się przy tym nagimnastykowaliśmy, ze stwierdziłam w końcu, że już chyba sobie seksy odpuszczę w najbliższych tygodniach. Zbyt skomplikowanie się zrobiło ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
ja zawsze śpię w czymś (koszulka, piżama), bo bardzo nie lubię spać nago- mam tak od zawsze![]() Cytat:
kopie jak szalony w czasie przytulanek. My się śmiejemy, że wygania intruza![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- ja wzięłam kokos-pianka. Leoś też miał taki i był ok. Nadal jest w bardzo dobrym stanie Cytat:
Cytat:
) 9 maja.Co do cc to wiadomo, każdy chciałby wiedzieć wcześniej, co go czeka.
|
|
#3808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja mala tez sie wypina ciekawe ile juz wazy latalam dzis po sklepach i kupilam pare rzeczy wlasnie w famili Kurde jak dluzej podchodze to brzuch mi twardnieje ja w 3 tyg mam kilo na plusie zobaczymy ile bedzie na koniec Co do milosci to sie u nas juz ustabilizowalo tz przestal sie bac Ale teraz mam 3 tyg celibat bo jest w polsce wraca w czwartek ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Tak tez maja strone Ale jest mniej niz w sklepie i chyba nie ma takich promocji
|
|
#3809 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Już kolejną noc z rzędu śni mi się poród
|
|
#3810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, współczuję.. Nie lubię takich snów ![]() Mi tż mówił, że śniło mu się, że mała przy nim się urodziła. I tłumaczy mi 'ty nawet nie wiesz jakie to było cudowne, jak ona wyszła! Była taka moja "i jeszcze mówi, że łzy mu aż poleciały przez sen
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

a tak to oboje mamy ochotę na
mój nienawidzi szlafroków
))
Wystarczy, że przejdę w samej koszulce to tż juuuż umiera 

Tak mi dzikooo

: