|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Cześć! Kawka dla wszystkich....
|
|
#3812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
Masija jaki tz
|
|
|
|
#3814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się ostatnio śniło, że do pracy poszłam i nic nie ogarniałam. Z wrażenia się obudziłam. Witam się w 9miesiącu |
|
|
|
|
#3815 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!!
Witam się w 35T 0d Jak to się liczy jak jutro będzie 35t1d to jest rozpoczęty 36 czy 35? Nie ogarniam tego bo jedni tak drudzy inaczej Wczoraj ginio wypisal mi zwolnionko na 3 dni żebym sobie odpoczela i takim o to sposobem majóweczkę rozpoczynam w kwietnióweczce ale muszę przyznać że fajnie jest sobie pospać dłużej
|
|
|
|
#3816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Hej! ![]() U mnie w domu zaczął się armagedon! Wszystko z sypialni stoi w salonie i zaczynamy malować Czekam teraz na malarza, bo Tż ma dużo pracy w warsztacie i nie będzie miał czasu tego ogarnąć. W końcu wstawi mi własną pralkę i lodówkę. I będę też miała przyzwoity salon ![]() W rezultacie musieliśmy spać u niego w domu i w starym łóżku w końcu było co nieco
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() helloł jestem....żeby mnie cos nie wykreśliła.... ![]() katar mam i rano mnie gardło boli aaa muszę się pochwalić...moje dziecko umie jeździć na rowerze na 2 kółkach |
|
|
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jaki to już samodzielny chłopak!
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
no ba
muszę przyznać, że szybko poszło bo 4 dnia już sam jechał....a jaki sam z siebie dumny ![]() co ja będę dzisiaj robić to nie wiem....Tż poszedł na 8 do 16 do pracy...młody do 15tej w przedszkolu....no normalnie
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie! trzeba sprzątać, dywan wyprać i ustawiać wszystko
|
#3821 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- aaa ja też zaczęłam sobie parzyć "czaju" o liście malin mi chodzi skurcze czuć ale nie są boląace
|
|
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej. Jakis mam sredni nastrój od wczoraj
Tz ciagle nie ma, wczoraj wrocil o 23, dzis tez cos musi załatwić po pracy. W weekendy ma jedne lub drugie studia albo oba naraz. A ja tak siedze sama calymi dniami. Jakbym byla w Krakowie lub w Katowicach to mialabym czas dla znajomych, nawet na tych dawno niewidzianych. A tu nie znam nikogo i siedze ciagle sama. Odkad jestem na L4 to bez pracy, delegacji ciezko jakos. Rano obudzilam sie z mysla, ze zmarnowalam ostatnich kilka miesiecy zycia.
|
#3824 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() u nas też wczoraj
|
|||
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Noo Alkamor masz szczescie
Princesika bo pracoholikowi ciezko sie przestawic
|
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale taka mnie w ogóle frustracja łapie. W tygodniu Tż ciągle ma coś do zrobienia po pracy, weekendów nie mamy w ogóle prawie bo zawsze uczelnia ![]() Aaaaa pewnie nie jest tak źle tylko mam kryzys i narzekam
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
Blanka też miała,.prapradziadka
![]() Boże seks?! Co to jest?! Ja w całej ciąży bzykalam się.może ze.3 razy. Wgl mi.się nie chciało. A teraz.to i nie mogę. Zapowiedziałam już tz seksy w ostatni weekend majowy Ee nie wiem co jeszcze miałam napisać. Kot nam.wczoraj wypadł z.okna.. cały dzień lazila na balkonie, nawieczór już zamknelam a ta polazla do sypialni i okno otwart, musiała się zsynac z.parapetu.Ja tu patrzę a kici nie ma.i nie ma, szukam.. Zaraz tz wrócił i.mówie ze kota nie ma, wziął.psa i wyszedł na dwór i siedziała bidulka pod.balkonem i czekała. Całe szczęście nic jej nie jest, tylko.się obsrala. |
|
|
|
#3828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3829 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie coś słodkiego bo padnę
![]() Od wczoraj mam taką chcicę na 'coś' słodkiego ale w domu pustki oczywiście ![]() Dobrze, że mi powiedział ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tzn. nie przyznał by się np. że się wzruszył?![]() Podziwiam Cię z tym malowaniem. Ja bym chyba jeszcze większej nerwicy się nabawiła ![]() Ale co zaczniecie robić częściej? Remonty? ![]() ![]() Cytat:
Ale może to minie niedługo.. Zobaczysz będzie dzieć to nie będziesz miała czasu na nic ![]() Odebrałam wyniki posiewu. Wynik ujemny więc chyba dobrze?
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-04-28 o 09:38 |
|||
|
|
|
#3830 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kiedy planujesz iść już na takie l4 do końca? Cytat:
![]() gratulacje dla młodego ![]() Cytat:
sory, ale nie mogłam sie powstrzymać i poplułam sie kanapką z serem ![]() dziś wtorek więc tradycyjnie jade do mamy na żurek
|
|
#3831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taak, to dobrze
|
|
|
|
|
#3832 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez tak mialam jak przestalam chodzic do pracy, taka frustracja. Tz tez w pracy do 16:00 potem bieganie, rower, treningi. Raz w miesiacu wyjezdza na weekendy a ja sama. Wyprowadzilismy sie z miasta w ktorym mieszkalam i tez tu nie mam nikogo i nie moglam sie przyzwyczaic. Teraz jest lepiej, chodze do pracy raz w tyg na pare godzin, teraz caly czas zawalaja mnie jakimis "papierami", zestawieniami itp. Tak ze nie mam zbytnio czasu sie nudzic. |
|
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam bardziej smaka na takie słodkie owocowe.. jakieś dobre, soczyste jabłko albo winogron
Ostatnio chodziły za mną jabłka. Moich ulubionych na targu już nie ma. Jak wpadłam do biedry to kupiłam chyba 4 te zielone i pędem do domu żeby je zjeść ![]() Zaraz chyba skoczę do sklepu bo nie wytrzymam ![]() Dziewczyny a jak jest już po samym porodzie? Bo mnie wczoraj położna trochę nastraszyła. Mówiła o chodzeniu, że nie będzie tak lekko, że będzie się laaałoo i lało , że ciężko się wysikać itp. Jak co nieco wiedziałam tak wczoraj trochę byłam zszokowana tym![]() Kurde, a dzisiaj znowu obudziły mnie skurcze, przeczyściło mnie i brzuch pobolewał do rana
|
#3834 |
|
Zadomowienie
|
Princeska jeszcze chwilę i zaczną się dni wypełnione obowiązkami, będą spacery z Maleństwem a Tż skończy się szkoła i może w pracy uda mu się zluzować
![]() Na pewno nie zmarnowałaś ostatnich, tylko może to gorszy, kryzysowy dzień <przytul>
|
|
#3835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak.codziennie oglądam książkę tą z.lidla z.cukierni i nie mogę się.zdecydować co zrobić i nie.robię nic
|
|
|
|
|
#3836 |
|
Zadomowienie
|
Masiaj ja też uwielbiam te zielone jabłka z Biedry
najlepiej te najtwardsze i najbardziej soczyste - przy gryzieni aż sok po brodzie leci
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo
Chociaż mam na mnie krzyczy, że mam nie jeść tej chemii
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ejj wiecie co zauważyłam? Ze nie.mam.zgagi już.któryś dzień. wypilam właśnie z.pół litra soku pomaranczowego ii.. Nie ma ! I wgl.jakoś lżej mi sir oddycha
|
|
|
|
#3839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie jakby Tż nie miał tych studiów w weekendy to jakoś bym tego tak nie odczuwała a tak to takie poczucie bezsensu we mnie narasta...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

[/RIGHT]

"

Czekam teraz na malarza, bo Tż ma dużo pracy w warsztacie i nie będzie miał czasu tego ogarnąć. 
Siedzę i szukam, ale wszystko już albo miałam, albo mi się nie podoba, albo nie nadaje się na wschodnio-południową stronę... 

Tz ciagle nie ma, wczoraj wrocil o 23, dzis tez cos musi załatwić po pracy. W weekendy ma jedne lub drugie studia albo oba naraz. A ja tak siedze sama calymi dniami. Jakbym byla w Krakowie lub w Katowicach to mialabym czas dla znajomych, nawet na tych dawno niewidzianych. A tu nie znam nikogo i siedze ciagle sama. Odkad jestem na L4 to bez pracy, delegacji ciezko jakos. Rano obudzilam sie z mysla, ze zmarnowalam ostatnich kilka miesiecy zycia.