![]() |
#2551 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Majka kanalowe mozna w ciazy za darmo na nfz tylko potrzebbe zaświadczenie od ginekologa, pytalam dzisiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martwy nie powinien boleć ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Ja chciałam dresik kupić, ale z kapturem bluza jest... I tak pomyślałam, że dla maleństwa wygodniejszy pajacyk... Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-04-27 o 21:32 Powód: Blad |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2557 |
Zadomowienie
|
Maja sama dokładnie nie wiem po prostu musi być w papierach dla nfz cos takiego. Lekar musi ci napisac pewnie jakies oświadczenie z pieczątka. Mam wizyte 6 maja jesli cie to ratuje to bede wtedy wiedziec dokladnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- pokażcie jaki to pajac...
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
![]() Jess wszystkiego dobrego kochana ![]() --- U nas jeszcze pogoda ładna, słoneczko pięknie swieci od rana, ciekawe jak długo ![]()
#2560 |
Zadomowienie
|
Witam sie z ranka
![]() Co do pampersiakow to ja kupilam 1 z bbd, i 2 z bbd i dady. Mysle nad tym czy dokupic jeszcze jedne 1z pampersa ale nie wiem ile 1sie zuzywa... Bo nie mam w tym doswiadczenia. Wiec jak narazie mam tylko paczke. Kazda paczke chce z innej firmy zeby sprawdzic jakie beda najlepsze ;-) bo u mnie w rodzinie dzieci na niektore mialy uczulenie na poczatku a pozniej normalnie uzywali roznych. |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
Hejka a ja się witam w 23 tygodniu
![]() Miałam jakieś koszmary nocne i małego to obudziło ![]() No wariował w brzuszku pewnie przeżywał ze mną takie dziwne doswiadczenie zyciowe, nowe dla mnie. ![]()
#2562 |
Zadomowienie
|
Mnie juz koszmary nie mecza, ale tez mialam z nimi problem, a teraz chyba jestem za bardzo zmeczona ;-) ale znow powrocily skurcze w lydkach, dzis dwa w jednej nodze :-/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
Witam sie rowniez
![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Majka, nie moge wstawiac znowu zdjec ![]() Musze teraz uciekac, bo jade do kliniki ortodontycznej. Sprobuje jeszcze raz jak wroce ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
A ja się obudziłam bo zimno mi strasznie było a okno otwarte w sypialni. Patrzę na dwór a tam biało. Taki przymrozek, że TŻ szyby skrobać musiał... Dziewczyny a soli fizjologicznej ile kupujecie? Paczkę 100 szt czy mniej czy więcej? Ja to mówiłam o tym: |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie, to ten ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
hejka witam sie z rana widze nieduzo pisałyście,,
co do zęba.. martwy nie ma prawa boleć..! korzeń jak zostal to trzeba usunąć koniecznie! ![]() ![]() ![]() U nas dziś wkoncu ładna pogoda.. ale nie wiadomo na jak dlugo ![]() młody ma dzis wycieczkę na wieś z przedszkola ![]() ![]() ![]() Mi się dziś w nocy śniły erotyki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2567 |
Zadomowienie
|
![]() W skrócie: Młody ma ospę ja o 16 piszę egzamin a na 17 jadę z nim do lekarza. Nie wiem jak to zrobię ale jakoś muszę. Dobrze, że teściowa ma wolne i pilnuje Filipa. Potem Was nadrobię. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zadomowienie
|
Majka wg mnie nie ma sensu przekladac bo czekaja cie jescze conajmniej 2 wizyty z tym zebem
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | ||||
Zakorzenienie
|
hej mamusie,
chyba pogoda się psuje... choć jeszcze ciepło. Sugar jeżeli ten korzeń jest w zębie i zarośnie to tak... trzeba usunąć. Ale jeśli korzeń jest celowo ostawiony to wiem /pisałam wcześniej, wyżej troszkę przykład kolegi/ że da się go tak naciągnąć szynami że potem tylko nadlewa się na nim zęba i wygląda jak nówka sztuka. Fajny ten pajacyk... ![]() Buźka od Mai ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2570 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() buźka dla Maji od "cioci" ![]() ![]() ![]() ![]() ahaa ktoraś ma dziś chyba wizyte co? ![]() ![]()
![]() |
#2571 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sol fizjologiczba do przemywania oczek ale chyba nie jest to niezbędne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() majka242007 Co do zęba to bardzo Ci współczuję.... ja przy zakładaniu aparatu orto musiałam usunąć dwa zęby i to był dla mnie szok, a ile bólu:/ Musisz się chyba najpierw dowiedzieć, czy akurat stomatolog do którego jesteś umówiona ma podpisaną umowę z NFZ, żeby zrobić to za free. Z tego co mi wiadomo nie każdy lekarz przyjmuje na ubezpieczenie. Bardzo do dziwnie brzmi, że zostawił korzeń, a zęba usunął. Mi przy wyrywaniu jednego zęba korzeń został, bo ząb był już wcześniej leczony i się rozsypał, ale mój stomatolog musiał naciąć trochę dziąsło i dostać się do niego, żeby został usunięty. Ogólnie powiedział, że nie każdy lekarz to robi, niektórzy w takim przypadku kierują do chirurga szczękowego, żeby usunąć wszystko z dziąsła. Ale przecież lekarz lepiej wie co robić, więc jeżeli tak zdecydował w Twoim przypadku, to na pewno nie było innego rozwiązania. Edytowane przez belleza_ines Czas edycji: 2015-04-28 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No zakładajmy że wszyscy dentyści są ,,dobrzy,, ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
A to podejdę jak będę na spacerze i się zapytam, mam klinikę pod nosem więc bez problemu... Dziękuję ![]()
![]() |
#2574 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Śniłaś mi się dzisiaj w nocy- jak mała, jedziesz do lekarza?? Ja zmykam się ubierać, bo dziś dentysta ![]() a później do mamy ![]()
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
widzę że wszystkie jak jeden mąż do dentysty teraz latamy...
Jess nie wiedziałam że masz ur ... Wszystkiego dobrego ![]()
#2577 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pisałas wczoraj cos o spuchniętej buzi po dentyście w dniu urodzin wiec ufffff ze strzeliłam dobrze ![]() Mała dała odpoczac przez nic, rano tez była spokojna, teraz zaczyna kopać wiec chyba wszystko ok, po prostu chyba zaczyna sie ujawniać jej charakterek ![]() ![]() Ja juz ogarnelam mieszkanie, TŻ poprasowal i odkurzył a ja reszte. Obiadek gotowy - kotleciki jak wczoraj bo mi mięsko zamarynowane zostało, ziemniaczki młode, surówka z młodej kapusty, kompot jabłkowo-truskawkowy i zupka kalarepkowa. ![]() Czysto, świeżo, cicho... Ide sobie poleżeć ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
Haha. Ja tez sie obawiałam, ze bedzie cieżko z zębami ale byłam na kontroli a tam dwie maluteńkie dziurki z czego jedna sprzed ciazy. W ogole mam wrażenie, ze mam lepsze zeby niż przed ciąża no i... Rzuciłam palenie wiec bez "polerki" jak ja to mowie - sa ładne i białe ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojej no to z tym dentystą porozglądaj sie popytaj moze da sie coś w miare taniej zrobic albo nie wiem na raty zaplacic to? ... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny a mam znajomą która w prawie sterylnych warunkach dziecko trzymała. Myła w Oillatum czy czymś w tym stylu, cały czas odkurzacz jeździł po domu, Dzień w dzień kurze pościerane na maxa, rodziła chyba w maju nie pamietam dokładnie ale było gorąco a ta 3 tygodnie dziecka z domu nie wypuściła, po 3 tygodniach dopiero pierwsze odwiedziny kogokolwiek, dziecko wszystkie ubranka miało gotowane za każdym razem, pościel od początku antyalergiczna itd itd... i wiecie co... To dziecko jej tak choruje że to jest masakra... Lekarze twierdzą że małego wyjałowiła z bakterii ? tak to się chyba mówi. Ma teraz 3 latka...
![]() |
#2580 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Najlepsiejszego :-* |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.