Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz nowy! - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-28, 06:23   #4261
bleuclair
Zakorzenienie

Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Bell z tej serii Hypoallergenic ma jasną brzoskwinkę w przezroczystym kwadratowym opakowaniu. Całkowicie matowy. Właśnie się zastanawiam, czy po nią nie wrócić, choć wolę róże z rozświetleniem, bardzo twarde takie jak Bourjois czy L'Oreal. Eveline Satin Blush 05 Soft Pech, jest mocno napigmentowany, daje efekt satynowy. Trzeba mieć dobry pędzel i lekką rękę. Dość długo się utrzymuje.

Jak ktoś kupić ten róż z Bell, proszę o opinię. Kolor jest piękny, ale zastanawiam się jak z trwałością.

Ten powyższy z Essence mam i go nie lubię. Zbyt intensywny. Słabo się nim modeluje.
Chodziłoby mi mniej więcej o coś takiego:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_ (373).jpg (15,0 KB, 76 załadowań)
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 06:32   #4262
cosmetix
Makeup challenge winner

Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no

Dość ciemny i brązowy.

Spróbuj:

Bourjois, 03 Brun Cuivere, satynowy z drobinkami

http://www.misspinkpout.com/2012/12/...lush/img_1501/

oraz
Eveline, Peach Beige 06, satynowy bez drobinek

http://spradamakeup.blogspot.com/201...-06-peach.html

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2015-04-28 o 06:37
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 06:45   #4263
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Zasadniczo, żeby podkład nie podkreślał suchych skórek, to trzeba je po prostu usunąć peelingiem. Innej opcji nie ma przy podkładzie matującym.

Na wątku głównym ktoś się skarżył, że korektor beznadziejny, więc wyjaśnię, jak go użyć.

Jest to korektor rozświetlający, a nie kryjący, czyli nie nakładamy na krostki ani pryszcze. W miejscach gdzie skóra jest gładka (np. u nasady nosa) można nałożyć mocno kryjący korektor (np. kamuflaż Bell, Art Scenic Eveline). Tam gdzie skóra się zagina, omijamy najgłębsze zmarszczki. Poręcić dwa razy pisakiem, nałożyć punktowo odrobinę korektora pod oba oczy i wklepać delikatnie opuszkiem serdecznego palca.

W tym korektorze nie chodzi o krycie, a rozświetlenie. Efekt jest bardzo naturalny.
dzięki za informację, teraz już będe wiedziała
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 07:21   #4264
ania10zg
Rozeznanie

Dot.: Rossmann - promocje -40%%%

Doradźcie, bo już nie wiem czy wziąć sprawdzony tusz Maybelline Colossal Volum, czy może jednak będzie lepszy Rocket lub Lash Sensational? Ma robić wszystko i dawać efekt mega rzęs, a nie jak np. Lovely, który tylko wydłuża lub jakiś inny, który pozostawia rzęsy grube, ale krotkie;/
ania10zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 07:28   #4265
creatives
Zadomowienie

GG do creatives

Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
Doradźcie, bo już nie wiem czy wziąć sprawdzony tusz Maybelline Colossal Volum, czy może jednak będzie lepszy Rocket lub Lash Sensational? Ma robić wszystko i dawać efekt mega rzęs, a nie jak np. Lovely, który tylko wydłuża lub jakiś inny, który pozostawia rzęsy grube, ale krotkie;/
Ja miałam Rocket i naprawdę go uwielbiałam, bo szczoteczka ładnie rozdzielała rzęsy i sprawiała, że jest ich więcej, ale po kilku miesiącach zaczęły mnie strasznie szczypać oczy. Nie przecierałam ich, więc tusz nie miał szans dostać się do oka, ale jak już zaczęło szczypać, to nie mogłam tego powstrzymać przez długi czas, dopóki nie zmyłam tuszu. Odstawiłam go.

01.05.2013 - włosomaniaczę

lubię czytać 88/52

creatives jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 07:41   #4266
Radzka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Czym go zmywasz? Ostatnio na reku przetrwal mi kilka myc mydlam, kapiel i zel myjacy do twarzy z ziaji:-P
Rzeczywiście na ręce on się jakoś wpija i też rano mam z tym problem, jeżeli najpierw nakładam go na dłoń, wchodzi w załamania dłoni etc, ale szare mydło w sumie załatwiało sprawę.
A twarz myję płynem la Roche i spokojnie się domywa, ew. używam jeszcze płynu micelarnego.

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Dość ciemny i brązowy.

Spróbuj:

Bourjois, 03 Brun Cuivere, satynowy z drobinkami

http://www.misspinkpout.com/2012/12/...lush/img_1501/

oraz
Eveline, Peach Beige 06, satynowy bez drobinek

Ew Burżuj 85 Sienne, też taki lekko brązowy, ale subtelniejszy i ew. 92

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Radzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 07:49   #4267
SympatycznyAtrament
Nie-rudy lis

Hej, czy ten puder z Manhattan perfect teint probowałyście użyć także na mokro?
Dziś raczej nie wpadnę, bo umarłem.
SympatycznyAtrament jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-28, 07:54   #4268
Radzka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SympatycznyAtrament Pokaż wiadomość
Hej, czy ten puder z Manhattan perfect teint probowałyście użyć także na mokro?
Na mokro używałam go jako korektora na niedoskonałości

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Radzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 07:56   #4269
KujawiankA
Zakorzenienie

Niech już sie kończy ta promocja, bo moja komódka na pudry pęka w szwach
Kupiłam już kamuflaż z rimmela (super jaśniutki) duża pojemność za śmieszną cenę. Przybył też pan stick - i tu chyba porażka. Wydaje mi się, że za ciemny będzie. Pospieszyłam się. I na zapas puder 2w1 manhattan.
Wczoraj drugie podejście (tym razem do większego rossmana) znów rozświetlaczy przybyło. Tym razem z bell - fajny. Wcześniej kupiłam z lovely Silver, wibo ten nowy (świetny, chyba polubię go bardziej niż maryśkę), kulki rozświetlajace z wibo, róż+rozświetlacz z wibo.

Z podkładów tylko bourjois 123 - dawno tak lekkiego nie miałam i fajnie się z nim dzisiaj czuję (niestety u mnie króluje dw z estee l. bo mam straszną cerę)

Wziełam jeszcze Mamie biały puder w kamieniu z essence (-40%) i biały z bell. I dwa pędzle kabuki z essence - mięciusie i ładne - za 10zł nie ma co się zastanawiać nawet jesli okażą się bublem. Do tego mój ulubieniec tusz Ilove extreme z Essence.
W sephorze dwa pędzle i szminkę, która niby ma byc trwała.
Chciałam jeszcze healty mix w końcu wypróbować, niestety tylko upaprany jeden vanila był.

Niestety jeszcze chciejstwo wielkie pojawiło się na rozświetlacz i kryjący podkład z provoke. Kurcze, jakie one fajne. Pierwszy raz widziałam. Szczególnie ten rozświetlacz mnie urzekł. Jakoś się powstrzymałam, ale teraz żałuję a w moim mieście go nie ma.

Na szczęście kolejne tury już mnie tak nie pochłoną. Jeden tusz i może trzy cztery lakiery.Taaaa

Edytowane przez KujawiankA
Czas edycji: 2015-04-28 o 07:59
KujawiankA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 07:58   #4270
cosmetix
Makeup challenge winner

Tutaj Swatche wszystkich burżujków w różnym oświetleniu:
http://img.szafa.pl/forum/0/foto_cac...7b_500x640.jpg
http://www.krasta.pl/data/gfx/pictur...0_3.jpg?544436
http://4.bp.blogspot.com/-pqlNOu8NPu...rose+blush.JPG
http://1.bp.blogspot.com/-Aq3HEJ-wMd...C4%2599cia.JPG
http://3.bp.blogspot.com/-zUm9JXnBc6...9760;☠PG

Co jest na CDN w Rossmann w kategorii Oczy?

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2015-04-28 o 08:01
Stary 2015-04-28, 08:04   #4271
pozzzziomka
Zakorzenienie

Cytat:
Pozzziomka, widzę że dograłaś sporo filmików. Obejrzałam Twój filmik o zapachach katalogowych. Też uwielbiam Werbenę. Wiesz, że będzie wycofana? Kwoty na allegro za Cocoona sięgają 250-300zł. Dzwoniłam nawet na infolinię YR, żeby wznowili produkcję Cocoona, bo to jakiś bezsens.
Nio Sporo dogranych, bo mialam zlamana noge ... i duzo wolnego czasu, gdy Darek byl w pracy I nagrywalam swoja radosna tworczosc

Wiem, slyszalam, ze wycofuja Ale wiele rzeczy niestety wycofuja np YSL Cinemy wycofane Baby Doll Rozne Aqua Allegorie od Guerlain np cudna Grosellina Hot Couture moj ukochany zapach Ale na szczescie mam go sporo
Oni nie wznowia niestety Tak wycofali Cocona, Yrie, Cedre YR, ktory pachnie jak Tam Dao Diptyque'a - same zle wybory Ale oni wycofana nie wznawiaja Czesto wycofanie jest zwiazane z zakazem.uzycia jakies skladnika np ostatnio mchu debowego I marki czasami wlasnie wycofuja wtedy, zeby nie musiec zmieniac czegos w ich odczuciu doskonalego albo dokonuja reformulacji (wiele mainstream'owcow), co czesto powoduje pojawienie sie czegos slabszego Niestety
Do Cocoona podobny jest Marcel Albo trzeba poszukac czegos z kakao i paczula Np cudne Borneo S. Lutens'a
Choc nie wiem, moze jakby miliony osob albo choc tys pisaly o czegos przywrocenie

Cytat:
Szkoda, że nie powiedziałaś, bo już się pozbyłam. Myślę, że jak sporo klientów będzie zgłaszać, żeby wznowili produkcję Neonatury, to to zrobią. Trzeba mówić, że na allegro takie ceny. Przecież to zdzierstwo.

Osobiście będę zgłaszać do doradcy online.
Ale Cocoon dawno wycofany

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-28, 08:07   #4272
cosmetix
Makeup challenge winner

Noga już OK?

Baby Doll YSL kupiłam rzutem na taśmę 3 flaszki po 100ml, co by później nie żałować. Wiem, że Cocoona wycofali. Kisiłam, kisiłam, ale ktoś mnie uprosił, i Cocoon poszedł w świat/ Ale będę się dobijać do firmy YR o reedycję. MOże by taką akcję zrobić na wątku YR na wizazu? Za 3 stówki to już niezłego niszowca można sobie sprawić.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2015-04-28 o 08:26
Stary 2015-04-28, 08:08   #4273
Bella2212
Zadomowienie

Cytat:
Który lovely tylko wydłuża? Ten żółty?
Stary 2015-04-28, 08:14   #4274
pozzzziomka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Radzka Pokaż wiadomość
Ten na zdj ma ładne kolory, ale nie na twarz, zbyt neonowe jak dla mnie. Wyglądałabym jak ruska baba
Ale na twarzy to niekoniecznie bedzie neonowe Ja mam roz z Catrice, ktory jest intensywnie w sumie neonowy, ale odpowienia delikatna aplikacja i efekt sliczny, naturalny Tu wydaje mi sie, ze umiat i tez bedzie super A i wymieszanie moze troche uspokoic odcien

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Polecicie typowo brzoskwiniowy roz do policzkow? Zalezy mi na trwalosci oraz na tym by byl raczej bez swiecacych drobinek. Ktos tu chyba kiedys podawal nr z Bourjois takowego,ale nie mogę odnalezc tej informacjim chcialabym by efekt byl raczej wyrazisty

Z brzoskwini kupilam My Secret i super jest i bardzo trwaly Z Bell H
jest srodkowy roz w kolorze morelowym Ja wzielam odcien 01 z tej serii (przybrudzony roz) i juz spr i bardzo trwaly Super Brzoskwiniowy tez ma super pigmentacje ... i cena super i matowy

Cytat:
Bell z tej serii Hypoallergenic ma jasną brzoskwinkę w przezroczystym kwadratowym opakowaniu. Całkowicie matowy. Właśnie się zastanawiam, czy po nią nie wrócić, choć wolę róże z rozświetleniem, bardzo twarde takie jak Bourjois czy L'Oreal. Eveline Satin Blush 05 Soft Pech, jest mocno napigmentowany, daje efekt satynowy. Trzeba mieć dobry pędzel i lekką rękę. Dość długo się utrzymuje.

Jak ktoś kupić ten róż z Bell, proszę o opinię. Kolor jest piękny, ale zastanawiam się jak z trwałością.

Ten powyższy z Essence mam i go nie lubię. Zbyt intensywny. Słabo się nim modeluje.

Ja mam inny z tej serii i bardzo trwaly ...

Cytat:
Baby Doll YSL kupiłam rzutem na taśmę 3 flaszki po 100ml, co by później nie żałować.

O Cocoona będę się dobijać do firmy YR.
Ale w sumie nie zawsze unikatowe flaszki bardzo skacza z cena Choc jak ktos ma cos ukochanego, to czasem warto zrobic zapas, bo roznie moze byc i ceny za unimat moga zrobic sie zawrotne Ale Baby Doll trzyma swoja cene poki co Ok 120zl/100ml Hot Couture tez ok 200/100 I Cinemy Ale juz niektore inne potrafia byc zawrotne Wycofali dawne Escady, ktore byly zupelnie inne niz aktualne, Chloe Innocence i ceny sa wysokie Bo to Chloe chyba ok 600/700zl

Wiele marek niszowych jest i kupuje w takich cenach, ale to realne ceny, niepodwyzszane A gdy ma sie swiadomosc, ze cos kiedys mialo zupelnie inna (duzo nizsza cene), to jest inaczej z podejsciem

Edytowane przez pozzzziomka
Czas edycji: 2015-04-28 o 08:16
pozzzziomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 08:22   #4275
cosmetix
Makeup challenge winner

Pozzziomka, Wiesz, ja te 3 flaszki to tylko dla siebie Raczej teraz więcej rzeczy się pozbyłam niż przybyło, więc czułam się usprawiedliwiona. Poszło w świat np. Trussardi Skin.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2015-04-28 o 08:31
Stary 2015-04-28, 08:34   #4276
pozzzziomka
Zakorzenienie

Cytat:
Noga już OK?

Baby Doll YSL kupiłam rzutem na taśmę 3 flaszki po 100ml, co by później nie żałować. Wiem, że Cocoona wycofali. Kisiłam, kisiłam, ale ktoś mnie uprosił, i Cocoon poszedł w świat/ Ale będę się dobijać do firmy YR o reedycję. MOże by taką akcję zrobić na wątku YR na wizazu? Za 3 stówki to już niezłego niszowca można sobie sprawić.
Mozna by zrobic ;-) A jakiedys utrafilam za grosze unikatowy Ispahan

Cytat:
Pozzziomka, Wiesz, ja te 3 flaszki to tylko dla siebie Raczej teraz więcej rzeczy się pozbyłam niż przybyło, więc czułam się usprawiedliwiona. Poszło w świat np. Trussardi Skin.
Stary 2015-04-28, 08:39   #4277
ania10zg
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bella2212 Pokaż wiadomość
Który lovely tylko wydłuża? Ten żółty?
Tak. Dla mnie jest lipny
Stary 2015-04-28, 08:47   #4278
cosmetix
Makeup challenge winner

Lovely daje bardzo naturalny efekt i jest to bardzo fajny tuż, jeśli się ma takie oczekiwania.

Mocniejszy efekt dadzą nieco droższe tusze. Może Collosal? Albo MF 2000Calorie? (choć nielubię szczoty)
Te tańsze pogrubiającez Wibo czy Eveline to jednak robią owadzie nóżki.
Stary 2015-04-28, 08:55   #4279
niegramatyczna
Raczkowanie

Cytat:
Ja ogólnie nie przepadam za tuszami Maybelline, fajne są tak do miesiąca, a później obciążają i prostują mi rzęsy. No i sypią się, niestety. Miłością nieskończoną wielbię MF False Lash Effect - można dokładać warstwy bez grudek i sklejania oraz L'oreal So Couture - cudowna trwała formuła i mała szczoteczka, którą można cuda zrobić.
Chociaż swoją drogą ciekawi mnie szczoteczka Lash Sensational i może się na nią skuszę w czwartek.
niegramatyczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 08:55   #4280
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez pozzzziomka Pokaż wiadomość
Ale na twarzy to niekoniecznie bedzie neonowe Ja mam roz z Catrice, ktory jest intensywnie w sumie neonowy, ale odpowienia delikatna aplikacja i efekt sliczny, naturalny Tu wydaje mi sie, ze umiat i tez bedzie super A i wymieszanie moze troche uspokoic odcien
Ale ten mój essence na żywo nie jest taki ostry jak na zdjęciu A po wymieszaniu kolorów mam piękny koral Nie zamierzam kłaść go centymetrowej warstwy ;D
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 08:55   #4281
ania10zg
Rozeznanie

Cytat:
Lovely daje bardzo naturalny efekt i jest to bardzo fajny tuż, jeśli się ma takie oczekiwania.

Mocniejszy efekt dadzą nieco droższe tusze. Może Collosal? Albo MF 2000Calorie? (choć nielubię szczoty)
Właśnie się zastanawiam nad Colossal który jest moim ulubionym, ale może lepszy jest Rocket lub Lash Sensational (choć ten chyba raczej wydluzajacy jest?)
Stary 2015-04-28, 08:58   #4282
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:

Z tuszy kupię 2000 calorie wodoodporny bo go bardzo lubię i na spróbowanie ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...g-mascara.html

Tuszy maybelline nienawidzę. Efekt wg mnie ujowy i strasznie wypadają od nich rzęsy
Stary 2015-04-28, 08:59   #4283
eewelinaa92
Zakorzenienie

Promocja na podkłady, pudry, róże itd powoli się kończy więc może pora zacząć pisać o tuszach, kredkach, cieniach

Macie swoje sprawdzone tusze do rzęs dostępne w rossmannie, które możecie polecić ? Co znajdzie się w waszych koszykach na promocji?

Największym zakupem na który liczę na tej promocji jest oczywiście odżywka l4l

-30kg

eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 09:02   #4284
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez niegramatyczna Pokaż wiadomość
Miłością nieskończoną wielbię MF False Lash Effect
Kiedyś też lubiłam, ludzie pytali czy przykleiłam rzęsy. Niestety za jakiś czas kupiłam ponownie, chyba coś zmienili w nim bo nie był już taki super

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez eewelinaa92 Pokaż wiadomość
Może też kupię;p Jak dacie znać czy wchodzi na promo
Stary 2015-04-28, 09:05   #4285
Smerfetka696969
Zakorzenienie

O zapisze sobie

Cytat:
Ja ogólnie nie przepadam za tuszami Maybelline, fajne są tak do miesiąca, a później obciążają i prostują mi rzęsy. No i sypią się, niestety. Miłością nieskończoną wielbię MF False Lash Effect - można dokładać warstwy bez grudek i sklejania oraz L'oreal So Couture - cudowna trwała formuła i mała szczoteczka, którą można cuda zrobić.
Chociaż swoją drogą ciekawi mnie szczoteczka Lash Sensational i może się na nią skuszę w czwartek.

Zapisze sobie i to

Cytat:
Napisane przez eewelinaa92 Pokaż wiadomość
Promocja na podkłady, pudry, róże itd powoli się kończy więc może pora zacząć pisać o tuszach, kredkach, cieniach

Macie swoje sprawdzone tusze do rzęs dostępne w rossmannie, które możecie polecić ? Co znajdzie się w waszych koszykach na promocji?

Też liczę na ta odżywkę ;>

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 09:11   #4286
iza89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Chodziłoby mi mniej więcej o coś takiego:
Podobny efekt daje Bourjois nr 85 Sienne. Mam go i polecam dobrze stopniuje się nim intensywność.
iza89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 09:31   #4287
pozzzziomka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Ale ten mój essence na żywo nie jest taki ostry jak na zdjęciu A po wymieszaniu kolorów mam piękny koral Nie zamierzam kłaść go centymetrowej warstwy ;D
Wiem, wiem
Stary 2015-04-28, 09:32   #4288
niegramatyczna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Kiedyś też lubiłam, ludzie pytali czy przykleiłam rzęsy. Niestety za jakiś czas kupiłam ponownie, chyba coś zmienili w nim bo nie był już taki super
Raz mi się zdarzyło też trafić na jakiś niedorobiony egzemplarz - kruszył się, był suchy i nie dało się nim zrobić efektu, do jakiego byłam przyzwyczajona. Kupowałam w małej drogeryjce i być może padł ofiarą macaczy. Tak czy inaczej na 4 zużyte opakowania tylko jeden niedomagał, więc może ty też trafiłaś na jakiś marny egzemplarz
niegramatyczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 09:40   #4289
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Raz mi się zdarzyło też trafić na jakiś niedorobiony egzemplarz - kruszył się, był suchy i nie dało się nim zrobić efektu, do jakiego byłam przyzwyczajona. Kupowałam w małej drogeryjce i być może padł ofiarą macaczy. Tak czy inaczej na 4 zużyte opakowania tylko jeden niedomagał, więc może ty też trafiłaś na jakiś marny egzemplarz
Ale ja go dostałam z szuflady ;< I nie był suchy ale efkt mi się nie podobał i uznałam, że zmienili formułę. A kiedyś rimmel miał fajny tusz, taki fioletowy sexy curves, od dawna go chyba nie ma.

Stary 2015-04-28, 09:45   #4290
bleuclair
Zakorzenienie

Poszłam i zakupiłam jednak róż Bourjois w kolorze 03, bardzo mi się spodobał, liczę na to,że efekt na policzkach też mi się spodoba
Eveline wydawał mi się za bardzo wpadać w czerwoną cegłę, w mojej szafie Bell pustki, a odcień Healthy mix niestety nie miał testera.
Na tej promocji wydałam już 120 zł A tu końca nie widać, chcę jeszcze przygarnąć sporo rzeczy.
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości