Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :) - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-28, 13:29   #2641
beaciorq
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)

Cytat:
Napisane przez Acka Pokaż wiadomość
Ja mam inne zdanie.Myślę że jest to fajne rozwiązanie i wygodne..Byle fotelik był bezpieczny w samochodzie.A to ze ma ine funkcje czemu nie..
A mi sie wydaje właśnie ze średnio wygodne to jest takie wcisniete dziecko ... to ma być przede wszystkim bezpieczne podczas jazdy i wg mnie taka role powinno pelnic. Nie wiadomo jak to sie ma dla rozwoju kręgosłupa
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 13:36   #2642
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
A mi sie wydaje właśnie ze średnio wygodne to jest takie wcisniete dziecko ... to ma być przede wszystkim bezpieczne podczas jazdy i wg mnie taka role powinno pelnic. Nie wiadomo jak to sie ma dla rozwoju kręgosłupa
To akurat wiadomo Nie najlepiej się ma - stad mój wcześniejszy wpis. Jak raz na ruski rok na zakupy się w foteliku przewiezie świat sienie zawali, ale generalnie nie powinien on zastępować gondoli.
Raz kwestia wygięcia kręogsłupa, a dwa, kwestia mocnego ściśnięcia klatki piersiowej przez pasy.

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 13:36   #2643
Acka
Rozeznanie

Cytat:
Ja nie mówie żeby na codzien w tym jezdzic ale uważam że jest to fajne rozwiązanie kiedy ktos ma mały samochód i chce pojechać np do miasta, do lekarza itp i za każdym razem ma pakowac tą gondole to ja dziękuje.Ja np nie mam mały samochód i jak tylko będę gdzieś chciała wyskoczyć to pakuje sam stelaż i gotowe.fotelik i tak jest w aucie.
Ale jak kto woli i jakie kto ma mozliwości.
Acka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 13:44   #2644
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a co sądzicie w wożeniu niemowlakow w tych fotelikach samochodowych przyczepionych na wozku? Ja jestem totalnie na nie....
Za wyjątkiem szybkiego wypadu na zakupy samochodem gdzie nie mamy możliwości zapakowac gondoli.
Ja też jestem na nie. Generalnie po coś tę gondolę kupujemy Ale na pewno się przyda funkcja wpinania w stelaż... na zakupy itd. Nie będę panikować za każdym razem jak dziecko chwilę w foteliku posiedzi... ale spacery na pewno w gondoli.

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Laski czy wy też się tak czujecie .. hmmm jak słonie? jestem załamana chwilami. Mąż porobił fotki jak byliśmy w wesołym miasteczku z młodym i się przeraziłam jaki jestem pasztet Bluzki wszystkie za małe.. a te większe w ogóle jak źle leżą...Zamiast ładnie podkreślic biust i później brzuch to leżą jak taki namiot ( w jedne lini biust i brzuch) dodaja jakies 3 kg już nie wiem co na siebie zakładać.. a latem to będzie tragedia. Jak będziecie widziały jakieś sukienki odcięte w biuscie dajcie znać szukam czegos w HM ale cięzk..mam nadzieję,że dojdą
Ja czuję się jak wielki pasztet. Już się nie mogę doczekać aż po porodzie się wezmę za siebie i znów będę wyglądać jak człowiek

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
Co do fotelika montowanego to wozka to ok na jakis krotki spacer, znam kilka dzieci ktore za nic w swiecie nie tolerowaly gondoli, darly sie w niej jak oparzone, wiec.spacer w foteliku to byla jedyna alternatywa mamusuek by nie kisic sie w domu
Też znam taki przypadek... mała jeszcze nie siedziała więc do spacerówki nie było można jej przełożyć, w gondoli darła się non stop, w foteliku cisza... Laska w końcu zaczęła wychodzić z córką na spacery w foteliku, bo inaczej nigdzie by nie wyszły.
Stary 2015-04-28, 13:51   #2645
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
Ja sie ok poki co czuje, przytylam 2 kg wiec oprocz wiekszego brzucha nie czuje roznicy

a ja 3,5 kg na plusie i niby każdy mówi,że tylko w brzuchu widać to i tak się czuję jakoś masakrycznie chyba przez te duże piersi - w nich przytyłam na pewno 1, 5 kg w ogóle jak mi się naczynka porozrzeszały na dekolcie aż się płakać chce.. nie mogę nawet zatuszowac.sam mąż do mnie ostatnio: kochanie nie martw się zlikwidujemy Tobie to( widział jak kokrektoruję) Chyba w duchu myślał,że będzie dziewczynka bo gorzej wyglądam Za to w nogach na bank nic nie przytyłam... brzuch już mam jak do porodu a gdzie tu jeszcze 4 miesiace to mnie załamuje

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Ja też jestem na nie. Generalnie po coś tę gondolę kupujemy Ale na pewno się przyda funkcja wpinania w stelaż... na zakupy itd. Nie będę panikować za każdym razem jak dziecko chwilę w foteliku posiedzi... ale spacery na pewno w gondoli.

Ja czuję się jak wielki pasztet. Już się nie mogę doczekać aż po porodzie się wezmę za siebie i znów będę wyglądać jak człowiek

.
Jeszcze kiedyś będziemy laseczkami nie?
Stary 2015-04-28, 13:56   #2646
martulka0991
Zadomowienie

Cytat:

Laski czy wy też się tak czujecie .. hmmm jak słonie? jestem załamana chwilami. Mąż porobił fotki jak byliśmy w wesołym miasteczku z młodym i się przeraziłam jaki jestem pasztet Bluzki wszystkie za małe.. a te większe w ogóle jak źle leżą...Zamiast ładnie podkreślic biust i później brzuch to leżą jak taki namiot ( w jedne lini biust i brzuch) dodaja jakies 3 kg już nie wiem co na siebie zakładać.. a latem to będzie tragedia. Jak będziecie widziały jakieś sukienki odcięte w biuscie dajcie znać szukam czegos w HM ale cięzk..mam nadzieję,że dojdą
Ja ostatnio czuje sie jak slon... :-( juz w spodnie swoje sie nie mieszcze, bluzki wszystkie w piersiach ciasne :-( a tu jeszcze 3ms i najwiekszy przyrost wagi itd dopiero przed nami... Mnie syfi na brodzie, nie wiem czy od cukierkow czy tak po prostu...
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 13:57   #2647
Mirabelka_90
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny a co sądzicie w wożeniu niemowlakow w tych fotelikach samochodowych przyczepionych na wozku? Ja jestem totalnie na nie....
Za wyjątkiem szybkiego wypadu na zakupy samochodem gdzie nie mamy możliwości zapakowac gondoli.
Tu w Irlandii właśnie tylko w tym wożą. Owszem na szybkie zakupy może być. Ale ja na pewno będę w gondoli wozić większość czasu.
Cytat:

Ja też tak się czuję. Ach czuję się tak przysadziście. Lepiej jakoś mi jak założę koturny- takie niezbyt wysokie. Ale i tak długo w takich bucikach nie pochodzę..Tez muszę iść na zakupy ciuchowe. Ale kompletnie nie wiem co kupić.
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 13:57   #2648
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Już jesteśmy - laseczkami w ciąży

BTW. Ambi, wiedziałaś linki do gałek z gwiazdkami, które wrzucałam? Bo z uchwytami jak takimi kiepsko jest,a le w gałkach można już powybierać

WYMIENIĘ

Stary 2015-04-28, 14:11   #2649
Anev0
Zakorzenienie

a ja juz jestem 6 kg
plus i mam z tego powodu doła .... buzia nie przytyła ale brzuszek juz tak.

Ślub

ŻONKA
Anev0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 14:14   #2650
martulka0991
Zadomowienie

I pogoda sie popsula, cieplo jest ale pochmurno, wyszlam z bloku i akurat zaczelo padac, wiec dlugo nie pospacerowalam :-/ jak na zlosc... Ja czuje sie jakas zmeczona juz, za to mala ma tyle energii ze to szok ;-) brzuch faluje... ;-)
Stary 2015-04-28, 14:26   #2651
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Tsss, pytanie! Pewnie, że tak...

A póki co na koncie dziś mam loda Magnum o smaku creme brule i paczkę solonych chipsów. Nie wiem co mi dziś jest - wciągam jak odkurzacz Nie ma to jak narzekać na okrągłą buzię, gruby tyłek i zagryzać chipsami
Stary 2015-04-28, 14:35   #2652
martulka0991
Zadomowienie

Cytat:

A póki co na koncie dziś mam loda Magnum o smaku creme brule i paczkę solonych chipsów. Nie wiem co mi dziś jest - wciągam jak odkurzacz Nie ma to jak narzekać na okrągłą buzię, gruby tyłek i zagryzać chipsami
Heh ja tez codziennie narzekam na to jak wygladam, ze tyje i niedlugo w drzwi sie nie zmieszcze itd. a pochlaniam wafelki, batoniki, krowki i galaretki w czekokadzie, a ostatnio tez chipsy solone :-P
Stary 2015-04-28, 14:45   #2653
majka242007
Zakorzenienie

wróciłyśmy zaczęlo padac i sporo chłodniej przez to ... buuu
u ,,pierwszej teściowej,, obiadek zjadłyśmy ledwo się ruszam... Dostałam w prezencie podgrzewacz z Canpolu i laktator medela kochana kobitka... a wnusio nie jej przecież
idę upichcić teraz coś na obiadek dla TZ
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 14:46   #2654
SugarbabyLove
Zakorzenienie

jasne ze jestesmy laseczkami kuleczkami hihi

widze dyskucja o fotelikach no w czyms trzeba wozić w aucie te bobasy.. a np jesli chodzi o dluzsze trasy wiadomo ze sie postoje robi i tez sie wyjmuje dziecko przewija, karmi itp.. i takze wiadomo ze na spacer sie nie idzie na 5 godzin zeby w tym w wozku rozic..

u mnie ta pogoda dzis w kratke .. nie umie sie zdecydowac
Stary 2015-04-28, 14:58   #2655
Jess922
Zakorzenienie

Dziewczyny to ja sie zamotalam - chodzilo mi dokladnie o ten fotelik, ktory jest do wozka 3w1 ja wlasnie myslalam ze to jest nosidelko, nazywane fotelikiem, a nie na odwrot

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Kasperka
Stary 2015-04-28, 15:03   #2656
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
To przywracasz mi wiarę,że można być spoko teściową dla synowej a co do usg haha też tak miałam jak w 16 tyg mi powiedziała,że nie widac płci a mi mignęły przed oczami jąderka ja do niej: oo widzęże synuś" na co ona,że to pępowina i dodała "no mały nie chce pokazać "i się speszyłabo dodała ,że nie oznacza to syna "mały") Po wizycie miałam wrazzenie,że wiedziała kto to ale dla niej było za wczesnie 16 tyg..jednak po 4 tyg ledwo przyłozyła usg i spytała czy chce znać płeć na co ja .. To jest synek a ona yhym

No jets niezła ja jej będę wczesniej wypominać luzik

Jestem na razie mam dosyć teściowej

Nicole ale mnie rozsmieszyłas

Czuje sie podobnie na razie jeszcze mam co ubrac, ale niedlugo to bedzie problem. Chociaz ostatnio jak zalozylam spodnie i do tego zwykla bluzke to mi tak odstawala od brzucha i sie podnosila do gory, chodzilam i podciagalam :-D
Stary 2015-04-28, 15:13   #2657
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Dziewczyny to ja sie zamotalam - chodzilo mi dokladnie o ten fotelik, ktory jest do wozka 3w1 ja wlasnie myslalam ze to jest nosidelko, nazywane fotelikiem, a nie na odwrot

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Kasperka
To co jest przeznaczone do przewożenia dziecka w samochodzie to fotelik - bywają lepsze lub gorsze, ale jeśli jest dopuszczone do przewożenia maluchów w aucie, to fotelik

Nosidełka też bywają - ale ich nie można wpiąć do samochodu.

Mota wszystko fakt, że bardzo często pierwszy fotelik nazywa się nosidełkiem, bo ma pałąk, za który można go przenosić Zresztą jest to bardzo wygodne, bo np. przed wizytą u lekarza nie musisz dziecia wypinać w samochodzie i na rękach nieść, tylko bierzesz cały tłumok w garść i w drogę.

WYMIENIĘ

Stary 2015-04-28, 15:28   #2658
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Czuje sie podobnie na razie jeszcze mam co ubrac, ale niedlugo to bedzie problem. Chociaz ostatnio jak zalozylam spodnie i do tego zwykla bluzke to mi tak odstawala od brzucha i sie podnosila do gory, chodzilam i podciagalam :-D
wlaśnie zeszłam z wagi +0,5kg w ciągu niecałego tygodnia... Mam już 7,5prawie na + ... Jak tak dalej pójdzie to będę wyglądała jak opuchnięta krowa... Dziś z Mają w szpitalu jechalyśmy windą towarową bo ta akurat podjechała i ta moja kochana malutka do mnie mówi ... mamusiu ale nie musimy jechać towarową jeszcze taka gruba nie jesteś Ludzie w windzie sie osmarkali
Z drugiej strony taką wagę jak mam teraz chciałabym mieć po porodzie, dobrze się czuje taka ciut krąglejsza a nie wychudzony szczypior jak byłam... Z Mają do tego czasu przytyłam 3kg a teraz prawie 7,5już...
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 15:30   #2659
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
mms-ku, oj masz Ty schizo z tymi poduszkami
Proszę sobie głośno powtarzać: Maluch nie potrzebuje poduszki, maluch nie potrzebuje poduszki
Dziecku na prawdę jest wygodnie na płaskim. Cod o wózka, to zdecydowana większość gondoli ma możliwość lekkiego uniesienia jednej strony - dzieć wtedy ma główkę lekko wyżej - łatwiej mu oddychać przy katarze i coś widzi W łóżeczku to samo można uzyskać wkładaniem klina pod materac.
Lovela bardzo się opłaca
No mam problem Bo w mojej rodzinie i wśród znajomych wszystkie dzieci od malutkiego spały na poduszkach cienkich, bo cienkich, ale jednak Jeszcze nie wiem co zrobię, poduszkę tak czy siak kupię, a później postawię na swoją intuicję

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 15:53   #2660
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio czuje sie jak slon... :-( juz w spodnie swoje sie nie mieszcze, bluzki wszystkie w piersiach ciasne :-( a tu jeszcze 3ms i najwiekszy przyrost wagi itd dopiero przed nami... Mnie syfi na brodzie, nie wiem czy od cukierkow czy tak po prostu...
mi też wychodzą syfki, nie martw się

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
Tu w Irlandii właśnie tylko w tym wożą. Owszem na szybkie zakupy może być. Ale ja na pewno będę w gondoli wozić większość czasu.

Ja też tak się czuję. Ach czuję się tak przysadziście. Lepiej jakoś mi jak założę koturny- takie niezbyt wysokie. Ale i tak długo w takich bucikach nie pochodzę..Tez muszę iść na zakupy ciuchowe. Ale kompletnie nie wiem co kupić.
ja cały czas chodzę na koturnach! takich chociaż 5 cm bo inaczej chyba bym mega doła złapała... taka okrągła kulka juz na amen by była na płaskim aa i już nawet na lato kupiłam sobie sandałki na koturnie więc do końca będzie koturn taki 3-5 cm nawet wskazany w ciązy

Cytat:
Już jesteśmy - laseczkami w ciąży

BTW. Ambi, wiedziałaś linki do gałek z gwiazdkami, które wrzucałam? Bo z uchwytami jak takimi kiepsko jest,a le w gałkach można już powybierać
yhym ja laseczka total Nadrabiałam moją nieobecnośc ale umkneły mi te linki mogłabyś jeszcze raz wysłac albo na pw będę wdzięczna
Cytat:

Oczywiście,że lody czekają na mnie też ale szczerze mówiąc ja mam mniejszy apetyt w ciązy niż przed.. hmm ja nie wiem co to by było gdybym wchłaniała jeszcze więcej! ostatnio np kupuje sobie kinder bueno i lezy po 3 dni bo wole zjeśc kanapkę z pomidorem
Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
wróciłyśmy zaczęlo padac i sporo chłodniej przez to ... buuu
u ,,pierwszej teściowej,, obiadek zjadłyśmy ledwo się ruszam... Dostałam w prezencie podgrzewacz z Canpolu i laktator medela kochana kobitka... a wnusio nie jej przecież
idę upichcić teraz coś na obiadek dla TZ
ale super kobieta musiała Cię bardzo lubić super!!

Cytat:
jeszcze tylko do sierpnia kochana też ciągle chodzę i poprawiam bluzki..
Stary 2015-04-28, 15:59   #2661
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Totalnie na nie nie jestem, ale Maluch nie powinien za długo przebywać w foteliku - to nie do końca wygodna i nie najlepsza dla układu mięśniowo-szkieletowego pozycja. Mówi się, że dziecko może przebywać w foteliku średnio 2 godziny dziennie. Nie znaczy to, że jak jedziemy w dłużą trasę, to po dwóch godzinach wysiadka, ale tam gdzie jest taka możliwość powinno się ten czas skracać, a tam gdzie nie ma, np. w długiej trasie, zrobić postój, i malucha na chwilę wyjąć. Także zakupy, szybkie przejście tak, ale na spacery zdecydowanie gondola.
Vea dobrze mówisz Jak byłam w niedziele wózki oglądać to przy okazji pytaliśmy się o foteliki sam. które pasują do danego wózka i koleś mówił w sklepie że takie dziecko max 2godz powinno być w takim foteliku a jak dłuższa trasa to co 2godz 0.5godz przerwy (np jakbyśmy jechali nad morze) właśnie ze względu na kręgosłup takiego maluszka..

Cytat:
No dokładnie, brzuch mi już przeszkadza a będzie jeszcze większy.. Też planuje taką sukienkę odcinaną pod biustem kupić albo taką luźniejszą, bo nie dość że na koniec czerwca obrona to tydzień wcześniej idziemy na wesele do kolegi D. (wczoraj nas zaprosił), a taką to później można jeszcze wynosić jeśli nie będzie giga rozmiarów

Cytat:

Dokładnie narzekanie swoją drogą ale jak smakują takie rzeczy hehe

Ja dziś na obiad wpierw miałam sałatkę, a teraz jarzynowa
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 16:03   #2662
roxana_lu
Zakorzenienie

Majka a jaki laktator z medeli?

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 16:04   #2663
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
wlaśnie zeszłam z wagi +0,5kg w ciągu niecałego tygodnia... Mam już 7,5prawie na + ... Jak tak dalej pójdzie to będę wyglądała jak opuchnięta krowa... Dziś z Mają w szpitalu jechalyśmy windą towarową bo ta akurat podjechała i ta moja kochana malutka do mnie mówi ... mamusiu ale nie musimy jechać towarową jeszcze taka gruba nie jesteś Ludzie w windzie sie osmarkali
Z drugiej strony taką wagę jak mam teraz chciałabym mieć po porodzie, dobrze się czuje taka ciut krąglejsza a nie wychudzony szczypior jak byłam... Z Mają do tego czasu przytyłam 3kg a teraz prawie 7,5już...

Ja to lepiej nie wchodzę na wagę 😂

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
No mam problem Bo w mojej rodzinie i wśród znajomych wszystkie dzieci od malutkiego spały na poduszkach cienkich, bo cienkich, ale jednak Jeszcze nie wiem co zrobię, poduszkę tak czy siak kupię, a później postawię na swoją intuicję

U nas to samo .. 😊wszystkie dzieci na płaskich poduchach spały od bobasa marcelek tez

Cytat:
mi też wychodzą syfki, nie martw się

ja cały czas chodzę na koturnach! takich chociaż 5 cm bo inaczej chyba bym mega doła złapała... taka okrągła kulka juz na amen by była na płaskim aa i już nawet na lato kupiłam sobie sandałki na koturnie więc do końca będzie koturn taki 3-5 cm nawet wskazany w ciązy

yhym ja laseczka total Nadrabiałam moją nieobecnośc ale umkneły mi te linki mogłabyś jeszcze raz wysłac albo na pw będę wdzięczna

Oczywiście,że lody czekają na mnie też ale szczerze mówiąc ja mam mniejszy apetyt w ciązy niż przed.. hmm ja nie wiem co to by było gdybym wchłaniała jeszcze więcej! ostatnio np kupuje sobie kinder bueno i lezy po 3 dni bo wole zjeśc kanapkę z pomidorem

ale super kobieta musiała Cię bardzo lubić super!!

jeszcze tylko do sierpnia kochana też ciągle chodzę i poprawiam bluzki..
Mi tez syfki wychodzą . Uwielbiam tez koturny chce właśnie na.lato takie sandałki z niskim koturnem kupić
Stary 2015-04-28, 16:16   #2664
kasperka
Zakorzenienie

Ambi, Ty 3,5 kg przytylas i czujesz sie grubo?!
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 16:18   #2665
mms_22
Zakorzenienie

Dziewczyny, macała któraś może kocyki w smyku? Bo mam właśnie przed sobą ulotkę i te typu minky są po 49,90

edit : w sumie na str internetowej jest po 35 zł
http://www.smyk.com/babyono-kocyk-z-...t-niemowlaka-p

pewnie jest cienki, ale na ciepłe, letnie dni może być w sam raz

Igorek

Stary 2015-04-28, 16:18   #2666
kasperka
Zakorzenienie

Co za pogoda !!! Leje u mnie strasznie A zaraz jade auto odebrac na jazde probna
No coz...Dzis przy tej pogodzie nie pojezdze zbytnio Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej ��������

Edytowane przez kasperka
Czas edycji: 2015-04-28 o 16:21 Powód: Blad
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 16:21   #2667
mms_22
Zakorzenienie

a tam przeżywacie wagę Mnie to żadna tu nie przebije Ja dzisiaj na wadze miałam 70,8 kg Czyli już ponad 16 kg przytyłam i trudno Nie powiem, wkurzam się, że w żadne jeansy nie wchodzę, a nawet jak już się wcisnę, to mam uda ja spasiona ś......, ale co tam jak tylko znajdę w końcu ten kabel do aparatu, to wrzucę Wam zdj

Igorek

Stary 2015-04-28, 16:22   #2668
asienka_182
Rozeznanie

Widzę ze mowa o wadze.. Ja chwilowo jeszcze sie nie martwię bo nadal 1kg na minusie
Co do fotelika tzw nosidelka to napewno jak pojadę na miasto to tylko stelaż od wózka i heja bo nie będę wszystkiego dźwigać
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 16:23   #2669
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
a tam przeżywacie wagę Mnie to żadna tu nie przebije Ja dzisiaj na wadze miałam 70,8 kg Czyli już ponad 16 kg przytyłam i trudno Nie powiem, wkurzam się, że w żadne jeansy nie wchodzę, a nawet jak już się wcisnę, to mam uda ja spasiona ś......, ale co tam jak tylko znajdę w końcu ten kabel do aparatu, to wrzucę Wam zdj
W sumie też racja i tak się to straci po porodzie 😊
Stary 2015-04-28, 16:43   #2670
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

kasperka.. no wiesz mi się już waga przed ciążą nie podobała.. z Borysem startowałam od 49.. a z Tymkiem od 52. Liczba przyrostu mnie nie przeraża tylko raczej to jak ja wyglądam taka zlana w całość Nie wiem czy tak łatwo zrzucę... z Borysem myslałam,że samo pojdzie ale jednak zostało 2 kg

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości