Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-04-28, 15:26   #1471
Hanka20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII

Cashmere super przybiera Twój Szymek

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-28, 15:30   #1472
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
O super! Gratulacje! !!ej dziewczyny wrzucicie fote Mikołaja do klubu jak Sonia przysłała?

Zabilabym mojego za to. Pomimo duzych niepowodzen mój mnie wspiera i mówi że damy radę i nie mam się poddawać.

Mały przyjął cycka ale znowu z prawyn kłopoty nie chciał złapać tej głupiej brodawki troche się napil i zaczął sie denerwować. Musiałam dac mu lewą pierś i wychlal od razu
Nie moge z tel po za tym nie wiem czy moge :-P
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-28, 15:32   #1473
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Och, dobrze by było, mam nadzieję, ze Ci się uda Strasznie nerwowa sytuacja ;]

Do mnie dziś TŻeta matka dzwoni, zebym poszła do lekarza, bo to na pewno coś nie tak jest, ze jescze nie urodziłam ....

A ja zrobiłam sobie garnek młodej kapusty z kiełaską i młode ziemniaki z koperkiem i masełkiem i się delektuje - całą koszulkę na brzuchu już wypaprałam

Tzet mówi, że zepsułam mu plany nie rodząc - cóż...
Bardzo nerwowa sytuacja, mam nadzieje ze mnie w ten czwartek przyjma..
Co ma byc nie tak? Do dwoch tygodni po terminie to zupelnie normalne podobno.. a jezeli chodzi o plany Tz no to trudno.. to nie od nas zalezy. Dobrze ze moj to rozumie i nie ma do mnie pretensji ze nie rodze bo jeszcze by tego brakowalo.

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-28, 15:38   #1474
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Bardzo nerwowa sytuacja, mam nadzieje ze mnie w ten czwartek przyjma..
Co ma byc nie tak? Do dwoch tygodni po terminie to zupelnie normalne podobno.. a jezeli chodzi o plany Tz no to trudno.. to nie od nas zalezy. Dobrze ze moj to rozumie i nie ma do mnie pretensji ze nie rodze bo jeszcze by tego brakowalo.
Na pewno widzi jak sama się denerwujesz, jedank obecność TŻeta w tych pierwszych dniach jest dosyć ważna, dlatego bardzo współczuję nerwów ;( Ale skoro powiedzieli, żeby stawić się z torbą to może zaczną coś działać? Trzymam kciuki za to, żeby tak było!

Ja wiem, że to normalne, Ty to wiesz, ale niektórym ludzion nie wytłumaczysz. Albo to jakaś sugestia, że ze mną coś nie tak, że nie rodzę jeszcze ;P Nie wiem, ale ludzie to dziwni są
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-28, 15:40   #1475
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Wyszłam z młodym na podwórko bo jeszcze ciepło a ten znow cyca wola wiec nawarot na jedzenie...
Ja też wyszłam z małym na zewnątrz a ten za chwilę w ryk bo głodny, pojadł i śpi w domu.

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość

Mamuśki to jakie warzywa jecie przy kp? Ja na kanapki daje dużo ogórka zielonego, pomidora się boję. Ale pomidorowke dziś zrobiłam i zjadłam mam nadzieje ze nie zaszkodzi. Sałaty można jeść czy też nie bardzo? Jakie zupy jeszcze gotuje cie? Ja robiłam na razie krupnik na drobiu, rosół i pomidorowa. Co jeszcze można? Zaczyna mi brakować pomysłów co jeść. ..
Mi też zaczyna brakować pomysłów co by tu jeść, sałatę zieloną jem.
Może w klubie zrobimy wątek KP jedzenie co jemy ??

SONIA gratulacje
siempre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-28, 15:41   #1476
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno widzi jak sama się denerwujesz, jedank obecność TŻeta w tych pierwszych dniach jest dosyć ważna, dlatego bardzo współczuję nerwów ;( Ale skoro powiedzieli, żeby stawić się z torbą to może zaczną coś działać? Trzymam kciuki za to, żeby tak było!

Ja wiem, że to normalne, Ty to wiesz, ale niektórym ludzion nie wytłumaczysz. Albo to jakaś sugestia, że ze mną coś nie tak, że nie rodzę jeszcze ;P Nie wiem, ale ludzie to dziwni są
Ano dziwni dziwni, trzymamy kciuki nawzajem za siebie a u Ciebie jak z wywolywaniem w razie czego? Kiedy Cie przyjma?

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-04-28, 15:45   #1477
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Ano dziwni dziwni, trzymamy kciuki nawzajem za siebie a u Ciebie jak z wywolywaniem w razie czego? Kiedy Cie przyjma?
Pojęcia nie mam w ogóle co będzie - ja chodzę na KTG do przychodni i położna mi mówi, kiedy na następne, a jak pytałam, co z wywołaniem to mówiła, że jeszcze nie czas o tym myślec... Także wielka niewiadoma. Może do września będę tak chodzić :P
Stary 2015-04-28, 15:48   #1478
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
MIKOLAJ JEST JUZ Z NAMI
" Mikolaj jest juz z nami. Wazy 3830g 55cm 10/10 w skali apgara. Sonia troszke cierpi po cesarskim cieciu ale generalnie jest ok .
Pozdrawiam TŻ"
Gratulacje
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-28, 15:49   #1479
siempre
Wtajemniczenie

Mały w nocy co pół godziny cyc, ciężka noc była ale w dzień spokojny

Odwiedziły nas dziś sąsiadki i dostaliśmy tort z pampersów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P4281024.jpg (118,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P4281025.jpg (131,3 KB, 13 załadowań)
Stary 2015-04-28, 15:56   #1480
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Pojęcia nie mam w ogóle co będzie - ja chodzę na KTG do przychodni i położna mi mówi, kiedy na następne, a jak pytałam, co z wywołaniem to mówiła, że jeszcze nie czas o tym myślec... Także wielka niewiadoma. Może do września będę tak chodzić :P
O kurcze to beznadzeja bo wgl nie wiesz na czym stoisz.. jakbym tak miala nie wiedziec nic to chyba bym zeswirowala no ale coz pozostaje czekac...

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-04-28, 16:05   #1481
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Polecam herbatkę na laktacje LACTOSAN FIX,super jest
a nie powoduje u Cb wzdęć?

Cytat:
Ale super!!!!! No to i Sonia sie doczekala na Mikolaja GRATULACJE

To tak jak u mnie...
My wlasnie wrocilismy po ktg. Weszlam odrazu ale mnie potem trzymali 2,5h .. samo ktg godzina, jeden skurcz do 40 chyba :/ a potem usg strasznie dlugo... bo sie praktykantka uczyla czy cos a ze nie bylo ludzi to sobie na mnie cwiczyla. Szukala bardzo dlugo pepowiny i nie mogla znalezc. Mala wazy 2865 wiec malutka jest. Malo mam wod juz ale jeszcze w normie. W czwartel rano mam sie pokazac na ktg i przyjsc z torba. Jak bedzie miejsce na oddziale to ide do przyjecia. Jest swiatelko w tunelu ze M sie zalapie na porod..
widzisz może się uda, myśl teraz pozytywnie, będzie dobrze na pewno

Cytat:
Jak fajnie wreszcie się doczekała synusia swojego! Sonia gratulacje teraz szybko dochodz do siebie zdrowka życzę i dużo sił! Jesteś już po naszej stronie

Kurde jak tak Was czytam brzuchatki to nie mogę uwierzyć że jeszcze 9 dni temu też chodzilam z giga brzuchem jakieś to odległe mi się wydaje...

Mamuśki to jakie warzywa jecie przy kp? Ja na kanapki daje dużo ogórka zielonego, pomidora się boję. Ale pomidorowke dziś zrobiłam i zjadłam mam nadzieje ze nie zaszkodzi. Sałaty można jeść czy też nie bardzo? Jakie zupy jeszcze gotuje cie? Ja robiłam na razie krupnik na drobiu, rosół i pomidorowa. Co jeszcze można? Zaczyna mi brakować pomysłów co jeść. ..
sałatę, pomidora też czasem sobie na kanapkę położę ale ostrożnie, szczypiorek posypię, wklejałam jakiś czas temu http://blog.polozna-online.pl/porady...iacym-piersia/
Stary 2015-04-28, 16:07   #1482
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
a nie powoduje u Cb wzdęć?

widzisz może się uda, myśl teraz pozytywnie, będzie dobrze na pewno

sałatę, pomidora też czasem sobie na kanapkę położę ale ostrożnie, szczypiorek posypię, wklejałam jakiś czas temu http://blog.polozna-online.pl/porady...iacym-piersia/
Nadzieja sie pojawila wiec jest lepiej dziekuje za kciuksy

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-04-28, 16:12   #1483
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
MIKOLAJ JEST JUZ Z NAMI
" Mikolaj jest juz z nami. Wazy 3830g 55cm 10/10 w skali apgara. Sonia troszke cierpi po cesarskim cieciu ale generalnie jest ok .
Pozdrawiam TŻ"
Sonia gratulacje!!

Cytat:
Ale super!!!!! No to i Sonia sie doczekala na Mikolaja GRATULACJE

To tak jak u mnie...
My wlasnie wrocilismy po ktg. Weszlam odrazu ale mnie potem trzymali 2,5h .. samo ktg godzina, jeden skurcz do 40 chyba :/ a potem usg strasznie dlugo... bo sie praktykantka uczyla czy cos a ze nie bylo ludzi to sobie na mnie cwiczyla. Szukala bardzo dlugo pepowiny i nie mogla znalezc. Mala wazy 2865 wiec malutka jest. Malo mam wod juz ale jeszcze w normie. W czwartel rano mam sie pokazac na ktg i przyjsc z torba. Jak bedzie miejsce na oddziale to ide do przyjecia. Jest swiatelko w tunelu ze M sie zalapie na porod..
Oby Cię już zostawili w czwartek Ja idę jutro na ktg a z torbą to już od tygodnia jeżdżę

Cytat:
Och, dobrze by było, mam nadzieję, ze Ci się uda Strasznie nerwowa sytuacja ;]

Do mnie dziś TŻeta matka dzwoni, zebym poszła do lekarza, bo to na pewno coś nie tak jest, ze jescze nie urodziłam ....

A ja zrobiłam sobie garnek młodej kapusty z kiełaską i młode ziemniaki z koperkiem i masełkiem i się delektuje - całą koszulkę na brzuchu już wypaprałam

Tzet mówi, że zepsułam mu plany nie rodząc - cóż...
Ja w niedziele usłyszałam tez od matki Tż żebym sie upierała, żeby mnie na oddzial wzieli bo stanie się coś złego... No pocieszyła mnie bardzo... Wspaniała kobieta Sama z moim M chodziła 2 tyg po terminie i dopiero jej wywoływali i będzie mnie straszyć.

Byłam u swojego gina i nie mam dobrych wiadomości Waga ok 4300 Chociaż bardzo w to nie wierzę. Główka w normie ale znów brzuszek większy od główki o 2 cm. Wód dużo. Twierdzi, że prawdopodobnie zrobią mi cesarke, pewnie koło piątku. Ale wszystko zależy od szpitala. Jedyny plus to, że na ktg skurcze już jakieś były, jeden do 80 i brzuch spięty- połozna stwierdziła, że coś sie chyba rozkręca.

Dziewczyny, śliczne są te Wasze dzieciatka napatrzeć się nie moge
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-28, 16:13   #1484
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Jak fajnie wreszcie się doczekała synusia swojego! Sonia gratulacje teraz szybko dochodz do siebie zdrowka życzę i dużo sił! Jesteś już po naszej stronie

Kurde jak tak Was czytam brzuchatki to nie mogę uwierzyć że jeszcze 9 dni temu też chodzilam z giga brzuchem jakieś to odległe mi się wydaje...

Ja mam ten sam problem oczywiście - naprawdę nie wiem jakie warzywa nie szkodzą takie np na kanapkę... sałatę ja jem, ogórka tez natomiast nie mam pojęcia co z resztą... czy można rzodkiewki? Paprykę? Bo cebula wiem ze odpada:-( no a co z takimi serami typu feta?:-( tyyyyle niewiadomych...
Co do zup to ja jadę caly czas na takiej jarzynowej .. ale np nie wiem co z zupa ogorkowa? Można w ogóle kwaszone?
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-28, 16:16   #1485
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Sonia gratulacje!!

Oby Cię już zostawili w czwartek Ja idę jutro na ktg a z torbą to już od tygodnia jeżdżę

Ja w niedziele usłyszałam tez od matki Tż żebym sie upierała, żeby mnie na oddzial wzieli bo stanie się coś złego... No pocieszyła mnie bardzo... Wspaniała kobieta Sama z moim M chodziła 2 tyg po terminie i dopiero jej wywoływali i będzie mnie straszyć.

Byłam u swojego gina i nie mam dobrych wiadomości Waga ok 4300 Chociaż bardzo w to nie wierzę. Główka w normie ale znów brzuszek większy od główki o 2 cm. Wód dużo. Twierdzi, że prawdopodobnie zrobią mi cesarke, pewnie koło piątku. Ale wszystko zależy od szpitala. Jedyny plus to, że na ktg skurcze już jakieś były, jeden do 80 i brzuch spięty- połozna stwierdziła, że coś sie chyba rozkręca.

A chcialas cc czy nie bardzo? Duza waga faktycznie ale jak by sie okazalo cc to nic zlego. A z tymi pomiarami glowki i brzuszka nie martw sie, mogli cos zle zmierzyc, dziecko sie rusza caly czas i wgl.. napewno jest wszystko w porzadku. Moze w piatek bedziesz juz tulic dzieciaczka, a gdzie w koncu rodzisz?

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-04-28, 16:19   #1486
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Ja też wyszłam z małym na zewnątrz a ten za chwilę w ryk bo głodny, pojadł i śpi w domu.

Mi też zaczyna brakować pomysłów co by tu jeść, sałatę zieloną jem.
Może w klubie zrobimy wątek KP jedzenie co jemy ??

SONIA gratulacje
Ja tez pomysłów juz nie mam. ..ale nie należę do klubu:-( 😢 a chciałabym znać Wasze zdanie na temat posiłków przy kp to nie róbcie proszę tam wątku tylko piszcie tu, co? 😊proszę ładnie😊 nie chciałabym być taka odrzucona :-(

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
MIKOLAJ JEST JUZ Z NAMI
Pozdrawiam TŻ"
Sonia Kochana Gratulacje :-* odpoczywaj teraz ile się da, ciesze się ze Mikołaj jest juz z Tobą :-*

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Boleczka - to jest jeszcze nadzieja ze wszystko się ułoży po Waszej myśli. Trzymam kciuki żeby tak wlasnie było :-*
Stary 2015-04-28, 16:21   #1487
gosiak0512
Zakorzenienie

HANKA dzieki za info kiedys tego tez nie dawali i wystarczal sam akt.

Mikolaj Soni piekny chlopak jest fotke mam ale nie mam pozwolnia na pokazanie. Potem Soni spytam teraz niech odpoczywa

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Foto Soni i Mikolaja na fb!

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-28, 16:23   #1488
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
A chcialas cc czy nie bardzo? Duza waga faktycznie ale jak by sie okazalo cc to nic zlego. A z tymi pomiarami glowki i brzuszka nie martw sie, mogli cos zle zmierzyc, dziecko sie rusza caly czas i wgl.. napewno jest wszystko w porzadku. Moze w piatek bedziesz juz tulic dzieciaczka, a gdzie w koncu rodzisz?

Bardzo nie chce cc ale wole to niż żeby z dzieckiem było coś złego przy sn. Z tą główką to tak, że powinna byc większa od brzuszka bo toruje przejście. Boję się, żeby brzuszek sie nie zaklinował czy coś. Najlepiej, żeby akcja sie jeszcze nie zaczynała tylko żeby mnie wzieli na cc a jak na złość chyba zaczynam jakieś delikatne skurcze czuć. Będę rodzić na Kopernika.
Stary 2015-04-28, 16:24   #1489
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
o super skorzystam na pewno
Stary 2015-04-28, 16:25   #1490
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo nie chce cc ale wole to niż żeby z dzieckiem było coś złego przy sn. Z tą główką to tak, że powinna byc większa od brzuszka bo toruje przejście. Boję się, żeby brzuszek sie nie zaklinował czy coś. Najlepiej, żeby akcja sie jeszcze nie zaczynała tylko żeby mnie wzieli na cc a jak na złość chyba zaczynam jakieś delikatne skurcze czuć. Będę rodzić na Kopernika.
To oddaj mi swoje skurcze a Ty czekaj grzecznie na cc. Hehe zeby to sie tak dalo..
Jak na Kopernika to dziwnie ze Cie jeszcze nie przyjmuja, jestes juz tydz.po terminie a mnie w czwartek chca przyjac

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-04-28, 16:30   #1491
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
To oddaj mi swoje skurcze a Ty czekaj grzecznie na cc. Hehe zeby to sie tak dalo..
Jak na Kopernika to dziwnie ze Cie jeszcze nie przyjmuja, jestes juz tydz.po terminie a mnie w czwartek chca przyjac
Tydzień mija dzisiaj więc pewnie jutro już mnie zostawią. Jeszcze jak zobaczą w karcie to co dzisiaj zauważył to juz pewnie na bank zostanę.
Stary 2015-04-28, 16:31   #1492
gossip_girl21
Zakorzenienie

Nancy 4 kg i Ty się nad cc zastanawiasz? Ostro ja to bym sn z taką wagą pod uwagę nie brała..... Osobiście żałuję że nie miałam cc że się porwalam z motyką na księżyc....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-28, 16:32   #1493
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Nancy 4 kg i Ty się nad cc zastanawiasz? Ostro ja to bym sn z taką wagą pod uwagę nie brała..... Osobiście żałuję że nie miałam cc że się porwalam z motyką na księżyc....
Hej Gossip jak się dzisiaj czujesz?
Stary 2015-04-28, 16:32   #1494
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Tydzień mija dzisiaj więc pewnie jutro już mnie zostawią. Jeszcze jak zobaczą w karcie to co dzisiaj zauważył to juz pewnie na bank zostanę.
Aha no to dobrze

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-04-28, 16:33   #1495
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze to beznadzeja bo wgl nie wiesz na czym stoisz.. jakbym tak miala nie wiedziec nic to chyba bym zeswirowala no ale coz pozostaje czekac...
Trochę dziwne to, ale cóż... Mam tylko nadzieję, ze przed moimi urodzinami Mała się wyrobi, bo nie chcę, żeby ktoś mądry w prezencie dla mnie pampersy przynosił ;>

Twój awatar jest taki wakacyjny, ach, aż chce się poleżeć plackiem nad jakaś wodą....

Cytat:
Sonia gratulacje!!

Och, duży dzidziuś rzeczywiście, a z tymi pomiarami to naprawdę może być błąd.
Ja też się nasłuchałam mrocznych wizji dziś, ale co ona tam wie. Ja uważam, że wiem lepiej
Stary 2015-04-28, 16:37   #1496
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Do tej pory nie brałam cc pod uwagę bo nie było takiej potrzeby. Po dzisiejszych informacjach raczej nie widzę innego wyjścia.

Cytat:
Aha no to dobrze
oby bylo dobrze.
Stary 2015-04-28, 16:37   #1497
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Trochę dziwne to, ale cóż... Mam tylko nadzieję, ze przed moimi urodzinami Mała się wyrobi, bo nie chcę, żeby ktoś mądry w prezencie dla mnie pampersy przynosił ;>

Twój awatar jest taki wakacyjny, ach, aż chce się poleżeć plackiem nad jakaś wodą....

Och, duży dzidziuś rzeczywiście, a z tymi pomiarami to naprawdę może być błąd.
Ja też się nasłuchałam mrocznych wizji dziś, ale co ona tam wie. Ja uważam, że wiem lepiej
Haha a kiedy masz urodziny? Tak sie wlasnie zatanawiam ze jeszcze sie okarze ze nasze dzieciaczki beda majowe a nie kwietniowe :P
Avatar faktycznie taki radosny, od razu mi sie spodobal

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-04-28, 16:37   #1498
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Ja mam ten sam problem oczywiście - naprawdę nie wiem jakie warzywa nie szkodzą takie np na kanapkę... sałatę ja jem, ogórka tez natomiast nie mam pojęcia co z resztą... czy można rzodkiewki? Paprykę? Bo cebula wiem ze odpada:-( no a co z takimi serami typu feta?:-( tyyyyle niewiadomych...
Co do zup to ja jadę caly czas na takiej jarzynowej .. ale np nie wiem co z zupa ogorkowa? Można w ogóle kwaszone?
jak ta czytalam te rożne strony o diecie przy kp to gdzieś tam pisali,ze papryka jest wzdymająca. ja czasem kawalek do kanapki jadłam.
a i jeszcze niby brokuł TAK, a kalafior juz NIE przy kp.
z tymi kiszonkami (ogorek, kapusta kiszona) to też nie wiem, kiszonki ogolnie są podobno bardzo zdrowe, ale czy np. wzdymające? mnie nic nie wzdyma...

Moja córka rano pomarudziła i popłakała ze 2 razy po 30-40 minut i teraz od 3 godzin spi w swoim łożeczku i pokoiku pierwszy raz z rekami do góry full relaks

Dziewczyny, poilyscie swoje maluchy herbatką z koperku? jesli tak to ile takiemu 2tygodniowemu jej podac w razie W? ze 20 ml? czy za mało?

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2015-04-28 o 16:44
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-28, 16:53   #1499
gosiak0512
Zakorzenienie

GOCZEK ja daje koperkowa i rumiankowa na przemian. Duzo nie pije ale dziennie ok 50ml zbiore. Polecam hippa do parzenia.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-28, 16:56   #1500
Hanka20
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51206990]No to gratulacje i szybkiego dochodzenia do siebie zycze.
Sonia, Zanim sie obejrzysz będziesz z synkiem smigac na spacery

Ja sie dzis posmutalam przez TZta... oskarzyl mnie ze to ze mala marudzi i poplakuje to moja wina :/ sie przyzwyczail do cichego spokojnego dziecka i myslal ze to tak non stop bedzie...? Dobrze ze dzis wyjezdza na 1,5 dnia,bo mnie dodatkowo wkurza[/QUOTE]

Oz kurde to nieźle Ci na gadał tz. Jak ja bym coś takiego usłyszała to bym chyba go zatlukla. Sama sobie dziecka nie zrobiłaś co nie? Masakra jakąś współczuję

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Odczytalam mms od soni a raczej jej tzta i fota jest i mikołaj jest sliczny !
No a jakby inaczej jak mamusia śliczna to i dzidziuś tez

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Super w smaku czy w działaniu?
Tez się zastanawiam nad tym? Nie słyszałam o takiej jeszcze.

KORDELKA Ty się znasz, rumianek i melisa nie szkodzą na laktacje?

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

ROSARIO ja też mam problem z prawa brodawka ciężko mu ją zassac. Ale jak już się uda to ciągnie pięknie

Oo budzi się moja dzidzia idę karmić!

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości