|
|
#871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Próbować do skutku III
Cytat:
Witam wszystkie przyszle mamy. Co do kawusi to ja uwielbiam, musze jedna wypic z rana dosc mocna z mlekiem, a drugiej najczesciej sobie odmawiam.Dzis moj 23 d.c piersi sa niemozliwie nabrzmiale, bolace i co jakis czas czuje mrowienie kolo sutkow. Jezeli nie jestem w ciazy to na bank w urojonej Nawet mezus jak je zobaczyl to mu sie oczka zaswiecily |
|
|
|
|
#872 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny! Bardzo dziekuje za trzymanie kciukow, niesmialo i skromnie prosze o jeszcze. Testu na razie nie robilam, moze jutro jak sie odwaze. Choc i tak mam wrazenie, ze nic z tego nie bedzie, cos mam dola dzisiaj
i boje sie tez
|
#873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#874 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki, kochana jestes
|
#875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem tylko obrona i mogłabym zajmować się dzidzią ile bym chciała i myślę że wszystko "wyszłoby w praniu" |
|
|
|
|
#877 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Słoneczka!
Nie wiem co znowu z tym wizażem ale cosik świruje. chciałam wam cos odpisać ale wszystko poszło w ........ ![]() Wyniki odbieram dzisiaj po pracy ok 16 i na miejscu ma mi babka wstępnie wytłumaczyć co i jak bo ją o to prosiłam. A jutro z rana do gina idę z wynikami i będziemy działać dalej w strone przyczyny. Ja nie chce już brać żadnych witamin ani wspomagaczy bez konsultacji z ginem bo to nie ma sensu jak dla mnie. Dzisiaj odsłoni się przed nami kurtyna naszej niemocy, bo jeśli badania wyjda nie teges to mężuś będzie się tułał po lekarzach a jeśli wszystko będzie ok to gin weźmie się już za mnie. Na ostatniej wizycie powiedził mi, ze może mi przepisac jakieś lekarstwa na wspomożenie zajścia w ciąże, co mnie bardzo zaskoczyło ale stwierdził, że jeśli przyczyna jest głębsz to nie ma to sensu. Ale mam pietra ![]() Dam wam znać co i jak dopiero jutro popołudniu bo nie mam neta w domciu a nr na koma też do żadnej z was nie mam
|
#878 |
|
Rozeznanie
|
Dziendoberek
Widze ze z rana to tu ruch jak w ulu, a ja sie przyznam ze niedawno wstalam, zjadlam sniadanko umylam ubralam troche gratow sprzatnelam no i jestem Tak was podczytuje i jak normalnie zadko pije kawe tak mi normalnie smaczysko zrobilyscie i juz biegene sobie zrobic malutka
|
|
|
|
#879 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() :kc iuki: , my miesiac temu tez to przezywalismy i doskonale cie rozumie |
|
|
|
|
#880 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Staramy sie z meżem o fasolkę od prawie roku co miesiąc nic a tu prosze czekam na okres i się spóźnia po 5 dniach zrobiłam test i oceńcie same Wygląda na to że się udało Udzielcie mi kilka wskazówek co dalej kiedy sie zgłosić do lekarza. Pozdrawiam i życze powodzenia w staraniach Kasia
|
|
|
|
#881 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, czy coś takiego w ogóle jest ?? Trzymam nadal kciuki za dobre wyniki i czekam na dobre wieści jutroBazylia mój M. też uradowany jak zobaczył moje cycorki , no cóż dla niego to miły widok,ale za bardzo bolą. Mnie od paru dni czasami pobolewa w podbrzuszu tak jak na @ , ale też mam dopiero 23 dc.Moni.qa nie bój się i nie denerwuj , jak nie uda się tym razem, to może w następnym cyklu, a ile przyjemności jest z tych staranek każdego miesiąca.
|
|
|
|
|
#882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym studiuję na 5 roku więc za rok obrona ale tym się nie zamartwiam bo nie jedna z brzuchem studiuje i jest ok. Boję się troszkę o dojazdy bo zjazdy mam w każdą sobotę bo będę wstawać po 4 a przyjeżdżać ok 22 ale to zmartwienie na później bo w ciąży narazie nie jestem Poza tym jeśli wszystko wypali to zamierzam pójść dodatkowo na podyplomókę od lutego więc moje studia po obronie przedłużą się o kolejny rok ale będę już studiować na miejscu więc żaden problem.
|
|
#884 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie dopytałam, bo nie chciałam. Gdym się wtedy na to zdecydowała to badań J by nie było i byc może stalibyśmy nadal w martwym punkcie. A może by się udało. Nie wiem. To jakiś wspomagacz ale nie wiem jaki i mogę się założyć, że nie na każdą przyczyne byłby dobry bo powiedził mi, że to nie gwarantuje zajścia w ciąże ale może akurat dopomóc
|
|
#885 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuję za gratulację
Pozdrawiam |
|
|
|
#886 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja wczoraj tez mialam takie dwie grbasne krechy ale na tescie owulacyjnym z czego tez sie ucieszylam
|
|
|
|
|
#887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#888 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Na twoim miejscu to już teraz umówiłabym się na wizytę u gina i on dalej Ci wszystko objaśni i odpowiednio pokieruje. |
|
|
|
|
#889 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu gratulacje
Zycze szczesliwych i zdrowych 8 miesiecy
|
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja siostra jak zaszla w ciaze ktora potwierdzil test, to zadzwonila do lekarza i ten umowil sie z nia na wizyte dopiero za dwa tygodnie, bo bedzie widoczna wtedy fasolka. Proponuje zebys zadzwonila do swojego lekarza i zapytala sie co dalej, albo zrobila badanie krwi tzw "bete"
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje mowily ze jak wychodza dwie krechy to trzeba sie przytulac bardzo mocno, bo owu nadciaga kolezanka tak zaszla w ciaze dokladnie wiedziala kiedy
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro prosze o trzymanie kciukow
tak mniej wiecej od 9 do 12 mozliwe ze spelnie swoje marzenie ... ale to drugie bo pierwsze wiadomo to co ...
|
|
|
|
#893 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a dokladnie chcialam powiedziec ze wszystkie znaki z niba na to wskazuja bo nawet tempka podskoczyla i dzis jeszcze podrosla bo od kilku miesiecy moja temp szalala na calego nic nieszlo z tych wykresow wyczytac ale w tym miesiacu .... szaleje z radosci, a chcialam w tym miesiacu sie nienapalac ale jak to zrobic oczywiscie dzialam y regularnie od przedwczoraj i dzis powtorka z rozrywki ii juztro pewnie tez i profilaktycznie po jutrze i popojutrze
|
|
|
|
|
#894 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj, bedziemy, bedziemy. Troszke się domyslam ale na 100 % to ja nie wiem
|
#895 |
|
Rozeznanie
|
O boze wlasnie przeczytalam moj teskst
wybaczcie prosze ze musicie to czytac zamieszalam totalnie
|
|
|
|
#896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
faaaajnie ... ja ostatnio z niewyjasnionych przyczym mogłabym przytullać się na okragło, ale mój kochny mężuś ma mnie dość i odmówił współpracy hihi
|
|
#897 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No moj tez wczoraj niebyl zbytnio chetny a moze raczej na silach bo wogule niespal od dwoch dni po pracy (na noc) prosto do kolejnej pracy bo sie fucha trafila a wieczorem znowu do pracy na noc ![]() no wiec niewykorzystywalam go zbyt dlugo ale dzis bedzie za to wypoczety i chetny |
|
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.

Nawet mezus jak je zobaczyl to mu sie oczka zaswiecily
i boje sie tez

, czy coś takiego w ogóle jest ?? Trzymam nadal kciuki za dobre wyniki i czekam na dobre wieści jutro
, no cóż dla niego to miły widok,ale za bardzo bolą. Mnie od paru dni czasami pobolewa w podbrzuszu tak jak na @
, ale też mam dopiero 23 dc.
, jak nie uda się tym razem, to może w następnym cyklu, a ile przyjemności jest z tych staranek
każdego miesiąca.

a dokladnie chcialam powiedziec ze wszystkie znaki z niba na to wskazuja
wybaczcie prosze ze musicie to czytac zamieszalam totalnie