Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-28, 20:14   #1351
elcia88
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V

Cytat:
Napisane przez AaaMarta Pokaż wiadomość
Właśnie wróciliśmy od weterynarza. Pieseł miał zrobione usg wątroby i biopsję guza. Na szczęście w obu przypadkach nowotwory wykluczone. Guz to tłuszczak, a co do wątroby, to jest stłuszczona, więc dostaliśmy nowe lekarstwa i badania do powtórzenia za dwa miesiące. Kamień z serca.

Jak w ogóle z planami na długi weekend ? Wyjeżdżacie gdzieś dziewczyny ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nie. Krotki troche. A maz zazwyczaj organuzuje sobie jakas prace w domu w takie swieto jak 1 maj

elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 20:46   #1352
meryy82
Zakorzenienie

zostawić was na trochę i prawie 10 stron do nadrobienia :mdeleje:

ale za to ścięłam/podcięłam włosy, głowa lżejsza i szczęśliwsza

i wróciłam z siatką pełną ciuszków, jak już byłam u mojej fryzjerki, to w pobliżu są dwa dość fajne lumpki więc trochę dla tej mojej gwiazdy nakupowałam

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
a weście nic nie widać było
nogi skrzyżowane piąstki zaciśnięte.
Twoje dziecko uwielbia robić ci nazłość

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
Też mnie czasem pobolewa z prawej strony, ale raz dwa przechodzi
A w ogóle wykrakałyście wczoraj z tymi biodrami - dziś w nocy tak mnie bolały, że nie miałam jak się ułożyć

Mnie też dziś moja mała obudziła Przebudziłam się po 8, a ona tak harcowała, że już nie dałam rady zasnąć Tylko ja jeszcze nie umiem odczytać czy ona kopie, bo jej wygodnie czy nie

3bit - proste, bez pieczenia, a wszyscy się zachwycają

Znowu zamówiłam ubranka dla małej na all i jak przyjdą to chyba nie pokaże ich TŻowi, bo on mówi, że już mamy za dużo Co wcale nie jest prawdą, bo mam dopiero 16 par body (w rozmairach 56, 62, 68) i pojedyncze śpiochy, półśpiochy, legginsy i pajace.

A pokazywałam Wam jaką piekną sukieneczkę kupiłam w Reserved?
mi koleżanki, doświadczone mamy mówią, że dobrze jest mieć więcej ubranek jeśli nie chce się często prać

Cytat:
Napisane przez malena1979 Pokaż wiadomość
Prenatalne połówkowe z racji mojego zaawansowanego wieku
Fachowo to się w ogóle nazywa po prostu "drugie badanie prenatalne", oni w ogóle nie używają określenia połówkowe.
w przychodni, do której chodzę, też tak nazywają to połówkowe, nawet mam na skierowaniu "drugie badanie prenatalne"

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
ja nie mam nic przeciwko dotykania mojego brzucha, nich dotykają się zarażają i rozmnażają.
nie no jak moja przyjaciółka wita się z moim maluszkiem dotykając brzuszka, to nie mam nic przeciwko. Ale jak mi obca osoba chciała by macać brzuch, to nie, nie zgadzam się, choćby dlatego, że nie wiem jaką może mieć zarazę na rękach.
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 20:48   #1353
malena1979
Zadomowienie

Hej, ja już po badaniach, z Małym wszystko w porządku, przepływy prawidłowe, serduszko jak malowane-dwie komory, dwa przedsionki, zastawki pięknie się domykają. Waga ok 330 g . Trochę jestem jednak zawiedziona, bo chciałam nagrać film 4D, ale mój wstydliwy synuś całe badanie zasłaniał buzię rączkami i kompletnie nic się nie dało zobaczyć, więc sobie podarowaliśmy, bo to szkoda pieniędzy. Niby taki wstydliwy, a siurka i klejnoty prezentował jak na filmie dla dorosłych
Spróbowałam załadować zdjęcie, ale nie wiem, czy mi się udało
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150428_192205.jpg (69,4 KB, 39 załadowań)
malena1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 20:54   #1354
Mediona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez didi9 Pokaż wiadomość
A tu coś dla małego owieczkowniątka

http://www.smyk.com/zoocchini-reczni...t-niemowlaka-p
Fajny

Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
Ja w niedziele objadlam sie grillem i nie slyszalam zeby mialo mi lub dzidzi zaszkodzic. Aby spalone nie bylo

Sent from my GT-S6500D using Wizaz Forum mobile app
Ja tydzień temu palaszowalam grilla mniam. Lepiej chyba zjesc kiełbona za grilla niz hamburgera z niewiadomo jakiego szczura( co nie zmienia faktu ze zjadlam juz takiego hampka z maka)
Niewiem dlaczego ale nastawiam sie na chlopca. Już za tydzień sie okaże. Oby. Jak narazie poza moim mężem nikt mniw nie macnoł po moim belly. Ale pewnie sie to zmieni jak pojade do Polski na urlop. Ale rodzina i przyjaciele nie beda stanowić problemu, ale obcemu nue dalam byn dotknąć brzuszka.
Dziewczyny myślalyscie o sesji brzuszkowej???
19.09.2015 Mała Mi.
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21309
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 20:54   #1355
AaaMarta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
zostawić was na trochę i prawie 10 stron do nadrobienia :mdeleje:

ale za to ścięłam/podcięłam włosy, głowa lżejsza i szczęśliwsza

i wróciłam z siatką pełną ciuszków, jak już byłam u mojej fryzjerki, to w pobliżu są dwa dość fajne lumpki więc trochę dla tej mojej gwiazdy nakupowałam

Twoje dziecko uwielbia robić ci nazłość

mi koleżanki, doświadczone mamy mówią, że dobrze jest mieć więcej ubranek jeśli nie chce się często prać

w przychodni, do której chodzę, też tak nazywają to połówkowe, nawet mam na skierowaniu "drugie badanie prenatalne"

nie no jak moja przyjaciółka wita się z moim maluszkiem dotykając brzuszka, to nie mam nic przeciwko. Ale jak mi obca osoba chciała by macać brzuch, to nie, nie zgadzam się, choćby dlatego, że nie wiem jaką może mieć zarazę na rękach.
Pokażesz ciuszki ? Uwielbiam oglądać
AaaMarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 20:59   #1356
Anev0
Zakorzenienie

Hejka wpadlam tak gościnnie do was

Ślub

ŻONKA
Anev0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 21:00   #1357
loudres
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Pisałam o zwykłym ale dziecięcym, z kapturem. Im większy tym lepszy. Ale takim zwykłym zwykłym tezmożna, bo jest grubszy i cieplejszy, no i chłonniejszy a te dziecięce to zaraz całe mokre się robią.

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Słodki ale jaka cena
Te ręczniki z tym kapturem to totalna porażka. Jak dla mnie, miałam dwa jeden kupowałam w dziecięcym jeden w smyku i oba wogole nie wchłania ły wody, tym razem kupuje normalny ręcznik mięciutki. Będzie mi mama wybierała bo ona miała sklep z takimi rzeczami i wie które są dobre wiec zawsze proszę jej żeby wybierała to za mnie.

Ja kładę się do łóżka a dziecię wstaje juhu. Drugie dziecię tez nawala się na mnie żebym mu drapała plecki i paszki wiec zabieram się do obowiązków.
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 21:01   #1358
Anev0
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, ja już po badaniach, z Małym wszystko w porządku, przepływy prawidłowe, serduszko jak malowane-dwie komory, dwa przedsionki, zastawki pięknie się domykają. Waga ok 330 g . Trochę jestem jednak zawiedziona, bo chciałam nagrać film 4D, ale mój wstydliwy synuś całe badanie zasłaniał buzię rączkami i kompletnie nic się nie dało zobaczyć, więc sobie podarowaliśmy, bo to szkoda pieniędzy. Niby taki wstydliwy, a siurka i klejnoty prezentował jak na filmie dla dorosłych
Mój synek chyba ma tak samo jak twój jak bym o sobie czytała wow

Też się cwaniak zasłanial a klejnoty pokazał jak tralalaa

Ślub

ŻONKA
Stary 2015-04-28, 21:01   #1359
didi9
Raczkowanie

Cytat:
Chciałam to samo napisać

Ja też muszę się w wolnej chwili na łupy do lumpka wybrać, tylko trochę czasu brak póki co
didi9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 21:05   #1360
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
A tu coś dla małego owieczkowniątka

http://www.smyk.com/zoocchini-reczni...t-niemowlaka-p
Ale łaaaaaadny! Cena nie najniższa ale może jak jeszcze przecenią to się skuszę
Cytat:
Właśnie wróciliśmy od weterynarza. Pieseł miał zrobione usg wątroby i biopsję guza. Na szczęście w obu przypadkach nowotwory wykluczone. Guz to tłuszczak, a co do wątroby, to jest stłuszczona, więc dostaliśmy nowe lekarstwa i badania do powtórzenia za dwa miesiące. Kamień z serca.

Fajnie że z psiakiem w porządku - ale skąd w takim razie te wyniki takie?

My nigdzie nie jedziemy, bo mój tata idzie na krótko do szpitala więc chcemy odwiedzić a poza tym weekend krótki i pogoda ma być słaba.
Cytat:
Ja widzę Bardzo ładne zdjęcie
Ja też mam płytkę z badania ale słabo na nim widać, jak junior był mniejszy to lepiej to wszystko wychodziło
Cytat:
Napisane przez Anev0 Pokaż wiadomość
Hejka wpadlam tak gościnnie do was
Heeeeej! Właśnie się zastanawiałam co u Ciebie - gdzie się podziewasz? Na sierpniówkach?
Stary 2015-04-28, 21:10   #1361
mamcia092015
Raczkowanie

Cytat:
Jak dla mnie bażant z takimi dodatkami brzmi smakowicie Zrobiłyście mi smaka na botwinkową i chyba jutro przejdę się na spacer na targ i też sobie upichcę,a co!

Aaaa i chodzi za mną grill od jakiegoś czasu i pomyślałam, że weekend majowy to dobra okazja, a tu zonk, żona brata ciotecznego, która niedawno urodziła twierdzi, że w ciązy nie wolno takich smakołyków jeść Prawda to? Że się podobno jakieś związki toksyczne wydzielają... I teraz mam zagwostkę, bo z nimi spędzamy weekend majowy i nawet już widzę jej pogardliwy wzrok wlepiony we mnie jak szamię coś grillowanego, a sama w piątym miesiącu u nas na weselu szampana i wino piła (dopiero na filmie to zobaczyliśmy)

A i czaję się na ręcznik kąpielowy dla Gabi, bo jest promocja w Smyku i zastanawiam się jaki jest najlepszy: bambusowy, bawełniany, welurowy? Jeśli chodzi o rozmiar to jeden chciałabym 80x80,a drugi 100x100, nie za duże będą?
Ja dla starszego syna mam 2 reczniki kapielowe z Babyono sa naprawde świetne do tej pory uzywam od urodzenia Nic sie z nimi nie dzieje a prane jyz były z kilkadziesiąt razy dalej mieciutkie i dobrze wchłaniaja wode jeden 100/100 drugi 80x80 ten mniejszy teraz trache mały jest ale jeszcze daje radę Kupiłam je na allegro za nieduże pieniądze Mam nadzieję że nie straciły na jakości bo zamierzam je kupić tez dla drugiego synka.
mamcia092015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 21:11   #1362
czarownica_tea
Zakorzenienie

Ja tez majowke siedzę w domu bo TŻ pracuje w piątek.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 21:14   #1363
mamcia092015
Raczkowanie

Cytat:
No zdjęcie super gratulacje!
mamcia092015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 21:15   #1364
Anev0
Zakorzenienie

a ja troche na sierpniówkach ale lepiej mi dzialać w klubie mniej sie dzieje i mozna nadrobic tutaj chyba nie mam szansy

A u mnie wszystko dobrze bede miała chłopaka, byłam na genetycznych z małym wsztystko wporzadku jestem w 23 tygodniu, brzuszek rosnie, rozstepów nowych brak czuje się bardzo dobrze ogolnie nie czuje sie jakoś mega ciazowo

owieczkaa a ty jak w skrocie coś napisz jak się czujesz jak dzidzius?

Ślub

ŻONKA
Stary 2015-04-28, 21:18   #1365
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Najwazniejsze ze wszystko dobrze:-D

elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 21:19   #1366
Sandrusia91
Zadomowienie

Ale ja doopa jestem :/

Postawiłam sobie kiełbaski żeby się ugotowaly, położyłam się na chwilkę i jak mi się przypomniało to lecę do kuchni i siwo.
Garnek spalony, kiełbaski też

Chyba całą noc będę wierzyć w kuchni :/:/ :/
Ale jestem zła na siebie

JULEK 16.08.2015
http://s10.suwaczek.com/201508161756.png

Edytowane przez Sandrusia91
Czas edycji: 2015-04-28 o 21:20
Sandrusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 21:21   #1367
truskafffka91
Wtajemniczenie

Dopiero zauważylam. Będą dwie Alicję w wątku
truskafffka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 21:22   #1368
Anev0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
Ale ja doopa jestem :/

Postawiłam sobie kiełbaski żeby się ugotowaly, położyłam się na chwilkę i jak mi się przypomniało to lecę do kuchni i siwo.
Garnek spalony, kiełbaski też

Chyba całą noc będę wierzyć w kuchni :/:/ :/
Ale jestem zła na siebie
Zdarza się nawet najlepszym

Ślub

ŻONKA
Stary 2015-04-28, 21:22   #1369
Panna Izabela
Zakorzenienie

Wróciłam z zakupów!!!
Mała może nie obkupiona, ale już chociaż trochę ciuchów ma, wcześniej miała tylko jedno body w rozmiarze 62.
Uwaga, chwalę się !!
Z rozmiaru 56:
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...kt/body-5t2807
oraz zestaw (bluza plus dresy szara) z h&m ale nie ma jej na necie

62:
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...kt/body-5t2814

http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...mowlece-5m2728

http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...lspioch-5m2811

http://www.smyk.com/cool-club-spodni...a-dla-dzieci-p (za te zapłaciliśmy w Smyku całe 1,50zł )

Jeszcze nas czekają spore zakupy, ale przynajmniej zaczęliśmy kompletować. Tż zainteresowany na zakupach jak nigdy! On miał mnie hamować, a się okazało, że to ja musiałam stopować jego, bo by małej tyle ciuchów nakupił (nie patrząc na to, czy zdążyłaby założyć, bo teraz sporo ciuchów wiosennych), że byśmy zbankrutowali. Na szczęście oszczędnie nam wyszły zakupy i przede wszystkim - ja się już nastawiłam na dziewczynkę, zakupy mi sporo pomogły Łatwiejsze zakupy byłyby dla chłopca, ale jak już się zaczęło, to się mega wkręciłam w te wszystkie 'babskie' ciuchy

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Mój maz przed chwila stwierdził że rzeczy dla dziecka możemy spokojnie zacząć kupować w sierpniu uświadomiłam mu ze wtedy prawdopodobnie będę miała wielki brzuch, spuchniete nogi i mogę urodzić w każdej chwili a on "ahaaaaaa, no tak" geniusz

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
W sierpniu to ja bym się nawet bała

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Jestem wypruta z sił. Zrobiłam strudla, nastawiłam ciasto na chleb, bażant też obrobiony, wstawiony do pieca. Nie wiem co to wydzie. Wielka improwizacja.
Co prawda są tam pieczarki, ale brzmi smacznie. Ale bażant? Nigdy nie jadłam. Ty chyba lubisz pichcić, co? ja lubię, ale mnie ptaszyska nie pociągają, bo tż to lubi tylko kurczaka, nawet kaczki nie.

Cytat:
Aaaa i chodzi za mną grill od jakiegoś czasu i pomyślałam, że weekend majowy to dobra okazja, a tu zonk, żona brata ciotecznego, która niedawno urodziła twierdzi, że w ciązy nie wolno takich smakołyków jeść Prawda to? Że się podobno jakieś związki toksyczne wydzielają... I teraz mam zagwostkę, bo z nimi spędzamy weekend majowy i nawet już widzę jej pogardliwy wzrok wlepiony we mnie jak szamię coś grillowanego, a sama w piątym miesiącu u nas na weselu szampana i wino piła (dopiero na filmie to zobaczyliśmy).
Ja będę jadła grilla, ale na Boże Ciało, wtedy zrobimy sobie długi weekend I tak jak dziewczyny piszą, aby nie zwęglony. Wzrokiem się nie przejmuj, jak się będzie na Ciebie chamsko gapić, to się uśmiechnij do niej i zagryź kiełbaską
Ja to też uwielbiam złote rady mojej szwagierki - nie wolno na obcasach! nie wolno malować paznokci/robić hybrydę! nie wolno farbować włosów! - szkoda tylko, że sama jadła większe porcje niż jej mąż (a on je naprawdę potężne), same chipsy, kebaby, pizze, słodycze i cały dzień na kanapie. Ja nie mówię, że nie wolno tych rzeczy jeść, ale to było jej główne menu przez całą ciążę, zresztą od czegoś przytyła te 30 kilo i ja ją ciągle widziałam obżerającą się, aż się czasem niedobrze robiło. Także na jej komentarze odpowiadam tylko "a ja tak robię" i idę dalej, olewam.

Cytat:
Zdrówka dla psa
Ja mam 4 maja urodziny i początkowo mieliśmy gdzieś jechać chociaż na jeden dzień, ale trochę szkoda nam kasy. Może przyjadą teście, ale wątpię. Pewnie się po prostu polenimy, pospacerujemy trochę i tyle.

Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
Dziewczyny myślalyscie o sesji brzuszkowej???
Mi się mega takie sesje podobają ale niestety to dla mnie trochę za drogie, a chcemy jakoś przyoszczędzić na sesję niemowlęcą. Więc chyba wystarczą mi te zdjęcia, które sama zrobię. Ale gdyby mnie było stać to bym robiła, pod koniec ciąży

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 21:23   #1370
dirtyblack
Raczkowanie

moj maz tez uwaza, ze na wyprawke jeszcze czas, nie mam dla dzieci nic! a jednak ciaza blizniacza lubi konczyc sie przed czasem...

co do grilla - rozmawialam z moja ginekolog o tym w sobote. Chodzi o to, ze mieso z grilla nie moze byc zweglone, ale nie moze byc tez surowe. Musi sie robic dluuugo na zarze, bez plomieni.
dirtyblack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 21:25   #1371
AaaMarta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Ale łaaaaaadny! Cena nie najniższa ale może jak jeszcze przecenią to się skuszę

Fajnie że z psiakiem w porządku - ale skąd w takim razie te wyniki takie?

My nigdzie nie jedziemy, bo mój tata idzie na krótko do szpitala więc chcemy odwiedzić a poza tym weekend krótki i pogoda ma być słaba.

Ja widzę Bardzo ładne zdjęcie
Ja też mam płytkę z badania ale słabo na nim widać, jak junior był mniejszy to lepiej to wszystko wychodziło

Heeeeej! Właśnie się zastanawiałam co u Ciebie - gdzie się podziewasz? Na sierpniówkach?
W 100% nigdy niestety nie będziemy mieć pewności. Musielibyśmy zrobić jej biopsję wątroby, na co na pewno się nie zdecydujemy, bo może się to skończyć krwotokiem wewnętrznym. Prawdopodobnie wyniki są takie ze względu na stłuszczenie, wiek też nie jest bez znaczenia (ma 15 lat). Pan doktor powiedział, że mam się nie stresować, bo nic poważnego jej nie dolega
AaaMarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 21:30   #1372
czarownica_tea
Zakorzenienie

Ja robię sesje brzuszkowa bo mój szwagier jest fotografem

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 21:33   #1373
TusiaeM
Zakorzenienie

Ja też chce robić

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 21:39   #1374
Anev0
Zakorzenienie

Ja też bede robić
musze znaleść inspiracje

Ślub

ŻONKA
Stary 2015-04-28, 21:53   #1375
didi9
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za przyzwolenie na grillowanie Jakoś mi lepiej teraz, bo niby sama uważałam, że wolno i jak nie jest surowe to ok, ale jak wy to potwierdziłyśmy to jakos pewniej się czuję i będę się objadać kurczaczkiem, cukinią i pieczarkami z masełkiem czosnkowym do woli Zwłaszcza, że to pierwszy grill w tym roku u nas, a i tak często go nie robimy, tylko jak na wieś pojedziemy, bo w Wawie nie ma gdzie.

My bardzo chcieliśmy sesję brzuszkową, jesteśmy nimi zajarani na maksa, szczerze powiem, że nawet tymi bardziej odważnymi Są przepiękne Ale z kasą krucho, bo wykańczanie mieszkania nadal trwa i póki co zbieramy na łóżko i szafę do sypialni, bo nawet tego nie mamy Więc zobaczymy, jak trochę odłożymy to może coś się uda pofocić
Ale na sesję noworodkową zabieramy Gabryśkę obowiązkowa, to najpiękniejsza pamiątka, poprosiłam moje przyjaciółki o taką sesję dla małej w ramach pierwszego prezentu, zamiast ubranek i innych pierdoł, których pewnie sama nakupię masę w ciuchach i na promocjach np w tesco ostatnio upolowałam bodziaki z krótkim i długim rękawem po 4, 5 czy 6 zł .

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Wróciłam z zakupów!!!
Mała może nie obkupiona, ale już chociaż trochę ciuchów ma, wcześniej miała tylko jedno body w rozmiarze 62.
Uwaga, chwalę się !!
Z rozmiaru 56:
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...kt/body-5t2807
oraz zestaw (bluza plus dresy szara) z h&m ale nie ma jej na necie

62:
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...kt/body-5t2814

http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...mowlece-5m2728

http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...lspioch-5m2811

http://www.smyk.com/cool-club-spodni...a-dla-dzieci-p (za te zapłaciliśmy w Smyku całe 1,50zł )

Jeszcze nas czekają spore zakupy, ale przynajmniej zaczęliśmy kompletować. Tż zainteresowany na zakupach jak nigdy! On miał mnie hamować, a się okazało, że to ja musiałam stopować jego, bo by małej tyle ciuchów nakupił (nie patrząc na to, czy zdążyłaby założyć, bo teraz sporo ciuchów wiosennych), że byśmy zbankrutowali. Na szczęście oszczędnie nam wyszły zakupy i przede wszystkim - ja się już nastawiłam na dziewczynkę, zakupy mi sporo pomogły Łatwiejsze zakupy byłyby dla chłopca, ale jak już się zaczęło, to się mega wkręciłam w te wszystkie 'babskie' ciuchy
Super zakupy! Podobają mi się zwłaszcza te dresiki, coś uroczego Jak to zrobiłaś, że kupiłaś je za 1,50? Mi też na początku jakoś poprostu czuliśmy, że będzie chłopak i wszyscy nam też tak mówili, bo u męża w rodzinie same facety i tu bach: panienka I też nam dużo zakupy pomogły, bo wstyd się przyznać, ale byliśmy odrobinę zawiedzeni... Mąż się tak wkręcił wtedy w kupowanie w h&m-ie na przecenach, że chciał już sweterki i sukienki dla 2-latki kupować hahaha

Edytowane przez didi9
Czas edycji: 2015-04-28 o 21:54
Stary 2015-04-28, 21:54   #1376
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Też chce mieć sesje ciążową brzuszkową.
Bardzo podobają mi się zdjęcia tej Pani...
https://www.facebook.com/monikaserekphotography?fref=ts
Stary 2015-04-28, 22:06   #1377
didi9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość

Cudowne, urocze i takie magiczne

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Szkoda, że w Jeleniej Górze

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Matko, no zakochałam się po prostu 890 zł za sesję ciązową i noworodkową to jeszcze nie AŻ tak dużo za taką piekną pamiątkę. I te piękne suknie

No dobra, to jest bardzo dużo...

Mąż zakochany w zdjęciach też i mówi, że możemy wybrać się na wycieczkę do Jeleniej Góry, taaaa jasneeeee
Stary 2015-04-28, 22:10   #1378
Anev0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Cudowna

Ślub

ŻONKA
Stary 2015-04-28, 22:22   #1379
Małgosia89
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczytalam "pokazesz cycuszki" i sobie mysle o co cholera chodzi..

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 22:24   #1380
didi9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Małgosia89 Pokaż wiadomość
Przeczytalam "pokazesz cycuszki" i sobie mysle o co cholera chodzi..

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości