|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Tż jest na szkoleniu i wraca jutro. Za godzinkę wykąpię Darię i mam w planach wreszcie Was nadrobić.
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie obejrzalam 21 odcinek 11 sezonu chirurgów, strasznie mi smutno teraz;(
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
Insolito
Meneq ![]() A mnie smutno bo obcięłam Dawidowi włoski. Już miał za długie, pocila sie glowa strasznie to obcielismy a że się wiercił, to ostatecznie na krotko i on teraz tak dorosle wyglada jak na te 3 lata co mu każdy daje. W ogóle ostatnio sasiad rekord palnął: on byl pewien że Dawid ma tyle co jego corka czyli.. 5. I mówił to z pełna powaga
|
|
|
|
#1624 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie wiem ale też zmartwił mnie jej opis na fb...
Cytat:
Cytat:
![]() Debrah mignęło mi Twoje pytanie o przedszkole.... nic nie zdecydowane póki co... na dzień dzisiejszy nigdzie nie ma miejsc. Oprócz tego Ziarenka byliśmy na dniach otwartych przedszkola koło nas (na przeciwko naszego bloku) więc bliziutko. Ale tam pasuje nam jedynie jedzenie,godziny otwarcia i lokalizacja. Tż nie jest zdecydowany, ja też. Sam powiedział, że ma opory i że nie wie, czy Kuba by się tam odnalazł. Zobaczymy we wrześniu... Dziewczyny mające dwójkę (lub trójkę), jak Wy sobie radzicie? Z usypianiem? Gotowaniem? Sprzątaniem? Wyjściem gdziekolwiek? Od kilku dni tylko ryczę, że nie dam rady, do tego jeszcze od kilku dni moja dieta to pepsi, banan, po reszcie .
|
||
|
|
|
#1625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1626 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dla mnie to głupota robić takie ogromne weselisko. No ale co kto lubi.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też się zastanawiałam ostatnio kiedy tą operację ma mieć ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ojjj współczuję Ifwka, Oliwka śliczna
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Insolito cudni jesteście
fajnie,że od początku między dzieciakami jest chemia, moj Leo musiał się wiele nauczyć i początki były straszne, tłukł ją bez przerwy, za to teraz kochają się okropnie Cytat:
Ifka, ale Oliwka jest słodziutka Dziewczyny co u Illusion, nic sie nie odzywała, macie jakiś kontakt na FB? jak jej młody? wsio ok? |
|
|
|
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Meneq, ode mnie też KCIUKI! Znalazła się maskotka?
|
|
#1629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wplątałam się Cytat:
Wpakowałam się w małe bagno i musze nauczyć się w nim pływać... Ale dziękuję, że się marwtisz ![]() Trzeba być dobrej myśli
|
||
|
|
|
#1630 | |
|
Zadomowienie
|
hej
Chciałam sie zameldowac, przez ostatnie 3 tygodnie byliśmy w odwiedzinach u męża braci w Niemczech u każdego siedzieliśmy po tygodniu a pretekstem do wyjazdu była komunia chrześnicy TŻ. Powiem szczerze ze po takie wyprawie ledwo co zyje i powoli dochodze do siebie. Cytat:
Gotowanie podczas drzemki Kajtka, opanowałam do perfekcji wszystkie potrawy gotowe w 15 - 20 min. Sprzątanie olałam, nie przejmuje się juz sterta ubrań i 2 śmieciami na podłodze wole odpoczac Wyjścia chyba najłatwiej ogarnac o ile Kajtek akurat ma dobry humor i chce leżeć w wózku, jak gdzieś blisko idziemy to Bartek na pieszo a jak gdzieś dalej to Bartek na rowerku ( taki jak w załaczniku) wtedy jedna reką prowadze rowerek a druga wózek.
|
|
#1631 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daria też liczy. Ostatnio ma taką manię i wszystko liczy "jaź, dwa, tsi, pienć, śeść, osiem, dziewiec" Cytat:
![]() Cytat:
http://www.perfumesco.pl/tangle-teez...otka-do-wlosow Jest super! I wreszcie Daria nie ucieka przy czesaniu Cytat:
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Fewcia zostawila info w k
Iffonka rozszerzasz juz diete? Pamietasz kiedy moge kaszki wprowadzic? Podzieiam Cie ze taka ogatnieta jestes Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
A my idziemy na wesele co ma być 300 os. .. to dopiero szał ciał? Jak ich stać niech się weselą-ale to jednak już przesada. .
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
Neti o ja pierdziele.Moze licza ze im sie zwroci hyhyhy
Gdybym miala cofnac czas to nie robilabym wesela tylko jakas super podroz bym pojechala.Chociaz moje wesele bylo suuuper to ja kompletnie nie kumam tego calego halo Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
Silver, Gojka, Szaja i kto tam jeszcze ma szczotkę TT
nie mogę ogarnąć o co to chodzi, że na tej samej stronie np jedna szczotka kosztuje 25 zł a druga prawie 40? czym się to to różni, o co chodzi?Też się martwię o Fewcię zaraz lecę do k. nancy : tulę cię mocno, za te kilka miesięcy Kuba będzie na zupełnie innym etapie niż dziś, a także drugi maluch może być z tych co to " je i śpi" - nic nigdy nie wiadomo Z czasem na pewno wypracujesz swój system i dacie sobie radę!
|
|
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a juz najlepsze tlumaczenie dla mnie to: bo mamy duze rodziny jak sie zaprasza 17te ciotki po kisielu to i nie dziwota ze wychodza takie liczby ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- nancy - dasz rade Debrah - mowisz o tej stronce? http://www.ekobieca.pl/search.php?fi...cer=1373833313 chyba chodzi o to, ze drozsze wersje to sa szczotki kompaktowe, maja "zatyczke" a te tansze nie |
|
|
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale też mnie kusi.A co do spódnicy to ja chyba szara, myślałam o brudnym różu ale tam chyba nie ma , tylko taka łososiowa. |
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez bym nie robila takiego gigantyczego wesela.
Ale ja z kolei mam mikrą rodzinę. Mlodzi sie tlumacza, ze "oddaja wesele" - czyli zapraszaja tych, u ktorych na weselu tez byli. Tylko ze jak np byli u jakiejs tam kuzynki to zapraszaja nie tylko te kuzynke z mezem i dziecmi, ale tez i jej rodzicow. Dziwnie. Ale co mi do tego ![]() Poza tym ich rodzice wymyslili sobie, ze zaprosza swoich znajomych, za ktorych sami zaplaca. Tego to juz totalnie nie kumam. Ja to nie moge ogarnac jak taka ilosc osob ma sie zmiescic na jednej sali ![]() Jak bylam na weselu 60-osobowym to mi sie tak strasznie gesto wydawalo ![]()
|
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
To jedziemy na tym samym wózku (lol) , bo ja też nic nie wiem
|
|
|
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- a Ty kiedy masz to weselicho? ja sie boje jeszcze jednej rzeczy - ze ona na mnie bedzie za krotka, w sensie ze nie zasloni mi kolan :/ |
|
|
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc muszę kupić już niebawem. I jeszcze nie wiem czy faktycznie kupić tutu dla Ami bo nie wiem co na górę jej ubrać, czy jakaś cała sukienkę |
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeciez napisalam 2 wyjasnienia nie liczac jeszcze "standardowych" gosci
|
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja nie wiem, co się ze mną dzieje, zeżarłam gołąbka z surowego mięsa tzn jakieś 3 gryzy z czego trzeci wyplułam :/ tż mi nie powiedział, że to są surowe gołąbki :/ a ja nic nie poczułam. Boże jaka tępa dzida ze mnie :/ teraz to ja chyba umrę z nerwów :/
|
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tule. Z Kuba tez bylo tak ciezko? Przy Yae przez 2 msce bylam na diecie bananowo-cola i wiem jakie to ciezkie. Z czasem i to przestalo wchodzic. Na zapas sie nie przejmuj: rade dasz! ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Jeszcze nie... O tyle dobrzs, ze sie wcale nie upomina |
|
|
|
|
#1646 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja schody mam i tez tak planuję ale na razie na planach się kończy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj zownu całe popołudnie na polu i zakończenie wieczora podlewaniem roślinek - na prawde ulubione zajęcie ostatnio. I niby taka wymęczona a usnąć " jak człowiek" nie może. No i jak budzi się z drzemki to pierwsza godzinęamy przepłakaną. płacze o wsyztsko, o to że Tż nie ma, że na pole mamy iść, że spinkę chce jej przypiąć do włosów, że jak na migi mi pokazuje co chce to ja nie rozumiem itp. itd. Potem jak za dotknięciem różdżki dziecko się odmienia.
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Iwfka Dawid po drzemce też tak nie raz robi
Mnie stale o 7 lat przynajmniej odmladzaja. Ostatnio fryzjerka ale zgodze sie z Twoja koleżanka jak najbardziej |
|
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te za 20pare zl są większe i nie maja zatyczki. Te za 40zl są mniejsze i maja zatyczke, takze te zabki a zabezpieczone przed wyginaniem. Sa przeznaczone do noszenia np w torebce. Cena tez zalezy od wyglądu. Te najdroższe to najnowsze modele. Ogólnie masz do wyboru 3 rodzaje tych szczotek. The oryginal, salon elite i kompakt.
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez lubie takie komplementy, ja ostatnio dostalam -11lat ;-) ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Myslalam, ze poranny spacer do piekarni tz z Yae to jednorazowa sprawa a tu dzis z rana byla powtorka z rozrywki. Oby tak zostalo |
|
|
|
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie w domu nigdy o zadnym zoltku nie slyszelismy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.

jak na te 3 lata co mu każdy daje. W ogóle ostatnio sasiad rekord palnął: on byl pewien że Dawid ma tyle co jego corka czyli.. 5. I mówił to z pełna powaga

i chciałam się pochwalić naszą ścianą w kuchni. .. (DEBRAH)
.

dla mnie to głupota robić takie ogromne weselisko. No ale co kto lubi....
nie pytalam sie co to jest tylko wyrazilam zdziwko ze znow jest 

rosi:

22.05.2008