Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :) - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-29, 13:45   #2881
Nicole`_
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
Ja mam tylko takie jak na @ tak z 2 razy. To co dziewczyny opisuja to moga byc przepowiadacze
braxtona hicksa czy jak sie one tam nazywaja. Ja ich jeszcze nie czuje
Mnie tak trochę muliło jak na @ raz... ale delikatnie.
Stary 2015-04-29, 13:46   #2882
Mirabelka_90
Zadomowienie

hehe w ogóle przydałaby się taka tabelka z rozmiarami dziecka w zależności od wieku i do tego,jak to się ma do konkretnych firm;d która ma zawyżone, która zaniżone;d
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 13:46   #2883
Nicole`_
Zakorzenienie

16-17 maja w majowym Glamour będzie zniżka do Smyka -30% na odzież i obuwie
Stary 2015-04-29, 13:52   #2884
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
super ah Juleczka, cudne imię

ach czyli mówicie, że ten pajacyk większy będzie? nie wiedziałam, że mają rozmiarówkę taką... a 74 to od kiedy dziecko zaczyna nosić?;d mniej więcej. No trudno. będzie na przyszłość
a kasperka bo nie wiem czy wiesz, ale promocja na niego obniżona jest do dzisiaj ponoć.

Ja mieszkam w Niemczech i u nas nie ma na niego promocji

Edytowane przez kasperka
Czas edycji: 2015-04-29 o 13:57 Powód: Blad
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 14:12   #2885
Mirabelka_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Ja mieszkam w Niemczech i u nas nie ma na niego promocji
aaa gapa ze mnie;d
Stary 2015-04-29, 14:15   #2886
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
aaa gapa ze mnie;d
No coś Ty
Fajnie, że napisałaś o promocji
Ile kosztuje w Pl???
Stary 2015-04-29, 14:24   #2887
Mravka
Zadomowienie

Hej Kobietki
Tańce na szmacie zakończyłam, stanie przy garach nie ;/. Widzę,że dużo napisałyście,więc idę nadrabiać coby być na bieżąco(podczytywałam trochę na tel,ale pewnie sporo ominęłam)
Przede wszystkim jednak gratuluje dzisiejszych wizyt kasperka i ankaaa206.
kasperka ale Max już duży chłopak,chyba sie w tatę wdał,prawda?

Pisałyście o żłobkach/przedszkolach/nianiach etc. Przyznam,że ja nie mogę złego słowa powiedzieć o przedszkolu i chorobach. Moj Rob odkąd poszedł w lipcu zeszłego roku chorował może łącznie 2 tyg. W przedszkolu większość dzieci raczej nie choruje,bo nawet o tym rozmawiałam z Panią (zdarzają się dzieciaczki,których nie ma więcej). Także tak naprawdę ciężko stwierdzić jak będzie z tymi chorobami. Myślę,że nie ma się co nastawiać.
W kwestii pracy doskonale rozumiem te z Was,które chcą wrócić. Ja po roku już miałam tak olbrzymią potrzebę ,żeby iść do ludzi. Mieć jakieś inne zadania,inne sprawy. Zdecydowanie ten rok to był dla mnie optymalny czas,ale oczywiście każdy ma swoje potrzeby w tym temacie.

Niestety jeszcze przez czas jakiś będę out. Okazuje się,że wyjeżdżamy na weekend majowy w góry do rodziny TZ i tam robimy drugą turę urodzin. Także wracam do garów... i gotowania dla 12 osób.
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-29, 14:30   #2888
Mirabelka_90
Zadomowienie

Cytat:
No coś Ty
Fajnie, że napisałaś o promocji
Ile kosztuje w Pl???
ja z przesyłką zapłaciłam 61 złotych za niego
Dziewczyny proszę napiszcie jakie termometry kupujecie
Stary 2015-04-29, 14:39   #2889
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
Hej Kobietki
Tańce na szmacie zakończyłam, stanie przy garach nie ;/. Widzę,że dużo napisałyście,więc idę nadrabiać coby być na bieżąco(podczytywałam trochę na tel,ale pewnie sporo ominęłam)
Przede wszystkim jednak gratuluje dzisiejszych wizyt kasperka i ankaaa206.
kasperka ale Max już duży chłopak,chyba sie w tatę wdał,prawda?

Pisałyście o żłobkach/przedszkolach/nianiach etc. Przyznam,że ja nie mogę złego słowa powiedzieć o przedszkolu i chorobach. Moj Rob odkąd poszedł w lipcu zeszłego roku chorował może łącznie 2 tyg. W przedszkolu większość dzieci raczej nie choruje,bo nawet o tym rozmawiałam z Panią (zdarzają się dzieciaczki,których nie ma więcej). Także tak naprawdę ciężko stwierdzić jak będzie z tymi chorobami. Myślę,że nie ma się co nastawiać.
W kwestii pracy doskonale rozumiem te z Was,które chcą wrócić. Ja po roku już miałam tak olbrzymią potrzebę ,żeby iść do ludzi. Mieć jakieś inne zadania,inne sprawy. Zdecydowanie ten rok to był dla mnie optymalny czas,ale oczywiście każdy ma swoje potrzeby w tym temacie.

Niestety jeszcze przez czas jakiś będę out. Okazuje się,że wyjeżdżamy na weekend majowy w góry do rodziny TZ i tam robimy drugą turę urodzin. Także wracam do garów... i gotowania dla 12 osób.
Witaj kuchareczko
Ostatnio to naprawde nastoisz sie przy tych garach
Prawdziwa gosposia z Ciebie

Jesli chodzi o Maxa to tez mi sie wydaje, ze dosyc duzy jest
I wlasnie chyba w tatę

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
ja z przesyłką zapłaciłam 61 złotych za niego
Fajna cena
U nas nadal 18€

Edytowane przez kasperka
Czas edycji: 2015-04-29 o 14:38 Powód: Blad
Stary 2015-04-29, 14:43   #2890
Nicole`_
Zakorzenienie

Dziewczyny dostałam w aptece glukozę o smaku cytrynowym! Cieszę się jak głupek Myślałam, że będę musiała łazić po aptekach a i tak nic nie znajdę, a tu proszę, w pierwszej aptece za rogiem

Skręca mnie na coś słodkiego, ale się powstrzymałam, kupiłam sobie kefir i to nawet nie smakowy

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Ja taki, tylko biały: Termometr bezdotykowy visiomed thermoflash lx-26 evolution nowa generacja

Edytowane przez Nicole`_
Czas edycji: 2015-04-29 o 14:46 Powód: wrrr, link nie wchodzi
Nicole`_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 15:32   #2891
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

anka206 to córcia też duża

laski no ledwo siedze..bawię sie z małym w kostkę do gry i oczy mi się zamykają..dawno nie miałam tak zmordowanego dnia... odliczam każdą minutę aż pójdzie mały spać...a ja z nim szkoda,że rodzice są tacy mało chętni do pomocy i nie wezmą małego choc na dwie godzinki...

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

a tak w ogóle to Wam jeszcze nie pisałam.. ale w piątek przechodziłam obok lumpka mojego no i była dostawa.. weszłam i zostawiłam 50 zł tak obkupiłam chłopaków,że szok dużo koszul miała na chłopców itp.. ale fajna kurtkę Boryskowi kupiłam Marks &spencer może to być wiatrówka taka ale jeśli będzie zimniej ma podpinkę na zamek i jest wtedy mega ciepła

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-29, 15:48   #2892
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, ja juz po wizycie
Nadrobie Was jak wroce do domu, zjem obiad itd
Chcialam tylko napisac, ze wszystko dobrze, Mały ma juz 1050 gram i ma sie dobrze
Niestety znowu nie dalo sie 3 d zrobic, ale nieszkodzi
Super waga już kawał chłopaczka

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki ja już też po wizycie Dziś mam cięzki dzień.. bo młody wstał o godzinie 5 i cały rytm dnia zaburzony.. zamiast teraz mieć drzemke zasnął w aucie.. czyli musze z nim dotrwać do 20 teraz a ledwo żyję uwierzcie mi spałam 4 h

Kasperka duzy Maxymilianek moj TYmek ma 700 gram a dziś mamy 23 tydz i 4 dzień i wszystko dorze jak to mówi gin.. starsznie się rusza od kilku dni.. na usg też dał popalić

AAAA i wiecie co dziewczyny? dziś gin by mi z TYmka zrobiła córeczkę przed usg pyta: znamy płeć? na co odp, że tak powiedzieć pani? nie chciała twierdząc,że zaraz sprawdzimy czy się zgadza:P Jeżdziła usg i do mnie "mówiłam,że córka prawda? jak jej powiedziłam,że synek tak biedna zaczeła szukać siusiaka i mówi faktycznie i pokazywąła mi 10 razy,że na 100% chłopiec nawet przez chwilę nie uwierzyłam,że córa bo już wczesniej mam na zdjęciu dowód siusiaka ogólnie było widać,że raz siusiak się chował raz pokazywal za mocno wariował, więc wierzę już ,że można łatwo pomylić się z córci na syna

aaa i waga nie 3,5 kg tylko już 4,5 do przodu :P
Tymek też ładnie waży

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
Hej, my tez dzis jestesmy po wizycie, Juleczka wazy w 22t5d 530 g, ja od poczatku ciąży przytylam 1 kg (myslalam ze bedzie wiecej i milo sie zaskoczylam) wsztstko wyglada dobrze, szyjke mam baardzo dluga bo prawie 5 cm 😀 no i poki co witamin mam nie brac bo wyniki mam rewelacyjne

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Masz skurcze? Ja nie mam wcale... nawet nie wiem jak je się odczuwa
Ja też nie wiem czy je mam czasem mi twardnieje brzuch, zwłaszcza rano, ale czy to to to nie wiem.
Stary 2015-04-29, 15:49   #2893
mms_22
Zakorzenienie

Ambi , ale wiesz, że chętnie pooglądamy zdjęcia

Kurcze zaczyna mnie denerwować ta siara, która już mi się tworzy... Tzn dobrze, że jest, bo mam szanse na karmienie Małego, ale drażni mnie trochę... Bo tak to nic nie leci, ale brodawki momentami tak mnie (nie wiem jak to nazwać) szczypią, swędzą (?), że nie mogę się powstrzymać od wyciskania tego płynu, bo wtedy na chwile mam spokój... Wiem, że wszędzie piszą, żeby nie wyciskać, no ale to jest mega trudne...

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 15:56   #2894
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
Ambi , ale wiesz, że chętnie pooglądamy zdjęcia

Kurcze zaczyna mnie denerwować ta siara, która już mi się tworzy... Tzn dobrze, że jest, bo mam szanse na karmienie Małego, ale drażni mnie trochę... Bo tak to nic nie leci, ale brodawki momentami tak mnie (nie wiem jak to nazwać) szczypią, swędzą (?), że nie mogę się powstrzymać od wyciskania tego płynu, bo wtedy na chwile mam spokój... Wiem, że wszędzie piszą, żeby nie wyciskać, no ale to jest mega trudne...
aż tyle tego masz? Mi tylko jak wyleciała, a jak czasami też mnie tak swędzą to przyciskam i nic, a nic nie leci.
Stary 2015-04-29, 15:56   #2895
mms_22
Zakorzenienie

Jakiś czas temu poruszany był tu temat ubierania mamy i córki tak samo - patrzcie, jakie cuda : https://www.facebook.com/CudnePL/pho...=photos_stream

Igorek

Stary 2015-04-29, 15:58   #2896
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Jakiś czas temu poruszany był tu temat ubierania mamy i córki tak samo - patrzcie, jakie cuda : https://www.facebook.com/CudnePL/pho...=photos_stream
To z niebieską, tiulową sukienką jest piękne
Stary 2015-04-29, 15:59   #2897
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
aż tyle tego masz? Mi tylko jak wyleciała, a jak czasami też mnie tak swędzą to przyciskam i nic, a nic nie leci.

u mnie za każdym razem coś wyleci... do wczoraj było nawet spoko, bo pokazywała się dosłownie kropla, ale dzisiaj praktycznie "sikam siarą" w dodatku z prawej piersi bardziej niż z lewej... a właściwie dlaczego nie wolno wyciskać? Muszę dopytać gin za tydzień na wizycie...

Igorek

Stary 2015-04-29, 16:03   #2898
belleza_ines
Wtajemniczenie

Wróciłam z zakupów i padam:/
normalnie tak się najeździłam i nachodziłam, że szok. Nie wiem jak w Waszych miastach jest z ciuszkami dla ciężarnych, ale u mnie to masakra...:/ w h&m mama kilka łaszków wisi i to jeszcze w tak smutnych kolorach, że patrzeć nie można... w innych także ciuchów jak na lekarstwo... szukałam czegoś w normalnych sklepach, ale wszystko takie kuse teraz jest, że z brzuchem miałam po pępek

Chciałam kieckę... na początku typowo ciążowe... masakra jakaś, strasznie powiększają brzuch i nie tylko, a takie normalne w kształcie litery A wyglądałam w nich jak rozłożona parasolka

w końcu zdecydowałam się na czarne gładkie spodnie-baaardzo wygodne i kremową koszulę sięgającą na połowę pupy ze złotymi guzikami szału nie ma, no ale przynajmniej mi wygodnie i jeszcze założę do porodu nie raz kupiłam sobie kremowo czarne buciki w ccc miałam dziś zniżkę

Później Was nadrobię, bo na razie padam ze zmęczenia...:/
belleza_ines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 16:07   #2899
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie za każdym razem coś wyleci... do wczoraj było nawet spoko, bo pokazywała się dosłownie kropla, ale dzisiaj praktycznie "sikam siarą" w dodatku z prawej piersi bardziej niż z lewej... a właściwie dlaczego nie wolno wyciskać? Muszę dopytać gin za tydzień na wizycie...
Też do końca nie wiem, ale to chyba chodzi o sutki, żeby ich nie ugniatać, a nie, że to kwestia mleka no kurde nie wiem
a tak swoją drogą nie boli Cię jak je uciskasz? Mnie boli i zaraz przestaje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-29, 16:11   #2900
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belleza_ines Pokaż wiadomość
Wróciłam z zakupów i padam:/
normalnie tak się najeździłam i nachodziłam, że szok. Nie wiem jak w Waszych miastach jest z ciuszkami dla ciężarnych, ale u mnie to masakra...:/ w h&m mama kilka łaszków wisi i to jeszcze w tak smutnych kolorach, że patrzeć nie można... w innych także ciuchów jak na lekarstwo... szukałam czegoś w normalnych sklepach, ale wszystko takie kuse teraz jest, że z brzuchem miałam po pępek

Chciałam kieckę... na początku typowo ciążowe... masakra jakaś, strasznie powiększają brzuch i nie tylko, a takie normalne w kształcie litery A wyglądałam w nich jak rozłożona parasolka

w końcu zdecydowałam się na czarne gładkie spodnie-baaardzo wygodne i kremową koszulę sięgającą na połowę pupy ze złotymi guzikami szału nie ma, no ale przynajmniej mi wygodnie i jeszcze założę do porodu nie raz kupiłam sobie kremowo czarne buciki w ccc miałam dziś zniżkę

Później Was nadrobię, bo na razie padam ze zmęczenia...:/
U nas też lipa... Jest H&M, ale tak jak piszesz - nie ma w czym wybrać... Oprócz tego wiem jeszcze o jednym sklepie dla kobiet w ciąży, ale szału tam nie ma, a za głupią bluzkę trzeba dać ok 150 zł
Dlatego też postawiłam na gładkie spodnie, tylko w kolorze kawa z mlekiem i dłuższą białą koszulę (choć bardziej to jest bluzka niż koszula) Ładnie mi podkreśla brzuszek, a nie wyglądam jak wieloryb
a jakie buty kupiłaś? Balerinki? Bo ja właśnie szukam czarno-beżowych I w przyszłym tyg planuje się wybrać do ccc, bo mam tam założoną kartę rabatową

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Też do końca nie wiem, ale to chyba chodzi o sutki, żeby ich nie ugniatać, a nie, że to kwestia mleka no kurde nie wiem
a tak swoją drogą nie boli Cię jak je uciskasz? Mnie boli i zaraz przestaje

nie boli, wręcz przeciwnie - przynosi ulgę Ja czytałam, że nie powinno się wyciskać, bo to pobudza laktację i tej siary będzie więcej i więcej..., ale to jest inf od wujka google, a jemu nie bardzo wierzę

Igorek

Stary 2015-04-29, 16:14   #2901
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze, nieźle, chyba będzie u Ciebie rzeka mleka

Z tego co ja gdzieś czytałam kiedyś wynikało, że może to sprowokować skurcze i szybszy poród, ale chyba na naszym etapie Ci to jeszcze nie grozi, bo jest bardzo wcześnie

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

U mnie w h&m też lipa w ciążowych ciuszkach... jakoś te 3 miesiące się jeszcze przemęczymy
Stary 2015-04-29, 16:18   #2902
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:

Z tego co ja gdzieś czytałam kiedyś wynikało, że może to sprowokować skurcze i szybszy poród, ale chyba na naszym etapie Ci to jeszcze nie grozi, bo jest bardzo wcześnie

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

U mnie w h&m też lipa w ciążowych ciuszkach... jakoś te 3 miesiące się jeszcze przemęczymy

u mnie w domu się śmieją, że będę "dojna"

Igorek

Stary 2015-04-29, 16:19   #2903
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:

Masowanie sutków ma przyspieszyć akcję porodową, skurczową-to fakt, ale chyba mało skuteczny jakoś mi się nie chce w to wierzyć, że dzięki temu można szybciej urodzić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-29, 16:22   #2904
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

mms to postaram się w najbliższym czasie wrzucić fotki zaraz wypiorę Boryskowi tę kurtkę taka pogoda,że jeszcze będzie mógł założyć

bella_ineza no starszną lipę maja w h&m z tymi ciązowymi tylko się opłaca jechać po fajne spodnie a bluzki to ja raczej kupuję w normlnym HM tylko,że L lub XL i też wyglądam jak namiot! ostatno byłam nawet w pepco i kupiłam sobie dwie do polatania na codzień 30 zł za dwie to nie majątek a nawet ładne ja poluję na sukienki na lato... i srednio coś

jesss, mms mi siara czasem wycieknie sama ech.. ale rzadko całe szczeście i też czuję kiedy bo takie szczypiące są jakby a brodawki to mam wielkości kołpaków
Stary 2015-04-29, 16:27   #2905
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
mms to postaram się w najbliższym czasie wrzucić fotki zaraz wypiorę Boryskowi tę kurtkę taka pogoda,że jeszcze będzie mógł założyć

bella_ineza no starszną lipę maja w h&m z tymi ciązowymi tylko się opłaca jechać po fajne spodnie a bluzki to ja raczej kupuję w normlnym HM tylko,że L lub XL i też wyglądam jak namiot! ostatno byłam nawet w pepco i kupiłam sobie dwie do polatania na codzień 30 zł za dwie to nie majątek a nawet ładne ja poluję na sukienki na lato... i srednio coś

jesss, mms mi siara czasem wycieknie sama ech.. ale rzadko całe szczeście i też czuję kiedy bo takie szczypiące są jakby a brodawki to mam wielkości kołpaków
moje też się powiększyły i przyciemniały, ale tak ma być podobno Na szczęście jak byłam pierwszy raz na wizycie u pielęgniarki środowiskowej, to zerknęła na nie i mówiła, że są idealne do karmienia - że niby chwytliwe a zanim jej pokazałam, to mówiła, że na tym etapie ciąży powinno się je podrażniać prysznicem - raz ciepłą, raz zimną wodą, po to właśnie, zeby były takie sterczące, bo to ułatwia karmienie

Igorek

Stary 2015-04-29, 16:28   #2906
belleza_ines
Wtajemniczenie

Cytat:
U nas też lipa... Jest H&M, ale tak jak piszesz - nie ma w czym wybrać... Oprócz tego wiem jeszcze o jednym sklepie dla kobiet w ciąży, ale szału tam nie ma, a za głupią bluzkę trzeba dać ok 150 zł
Dlatego też postawiłam na gładkie spodnie, tylko w kolorze kawa z mlekiem i dłuższą białą koszulę (choć bardziej to jest bluzka niż koszula) Ładnie mi podkreśla brzuszek, a nie wyglądam jak wieloryb
a jakie buty kupiłaś? Balerinki? Bo ja właśnie szukam czarno-beżowych I w przyszłym tyg planuje się wybrać do ccc, bo mam tam założoną kartę rabatową

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

nie boli, wręcz przeciwnie - przynosi ulgę Ja czytałam, że nie powinno się wyciskać, bo to pobudza laktację i tej siary będzie więcej i więcej..., ale to jest inf od wujka google, a jemu nie bardzo wierzę

Kupiłam te http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/339391 na żywo ładniej wyglądają, bo całe sa lakierkowe, też mam kartę i własnie miałam -25%, nawet fajnie, bo szkoda mi było kupować drogich butów teraz, bo nogi mam troche opuchnięte, więc pewnie bardzo mi się rozbiją i po porodzie pewnie będą za duże.
A bluzkę taką tylko kremową http://sklepciazowy.com/index.php?ro...roduct_id=1690
Szału nie ma, ale wolę tak jechać na tą komunię niż wyglądać jak w worku
Stary 2015-04-29, 16:29   #2907
Jess922
Zakorzenienie

Ja brodawki też mam duże, ale same sutki mam moim zdaniem małe i się zastanawiam, czy jeszcze urosną?
Bo założyłam sobie te osłonki na piersi to jeszcze troche miejsca zostało i się zastanawiam, czy dziecko będzie umiało je złapać
Stary 2015-04-29, 16:35   #2908
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belleza_ines Pokaż wiadomość
Kupiłam te http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/339391 na żywo ładniej wyglądają, bo całe sa lakierkowe, też mam kartę i własnie miałam -25%, nawet fajnie, bo szkoda mi było kupować drogich butów teraz, bo nogi mam troche opuchnięte, więc pewnie bardzo mi się rozbiją i po porodzie pewnie będą za duże.
A bluzkę taką tylko kremową http://sklepciazowy.com/index.php?ro...roduct_id=1690
Szału nie ma, ale wolę tak jechać na tą komunię niż wyglądać jak w worku
o właśnie podobnych szukam co prawda myślałam o takich, tylko bez kokardki, ale te też ładne a mogę wiedzieć ile kosztowały ? (bez rabatu, bo ten -25% jest do soboty i nie zdążę z niego skorzystać pewnie)

Cytat:
Ja brodawki też mam duże, ale same sutki mam moim zdaniem małe i się zastanawiam, czy jeszcze urosną?
Bo założyłam sobie te osłonki na piersi to jeszcze troche miejsca zostało i się zastanawiam, czy dziecko będzie umiało je złapać
to może spróbuj tej metody z prysznicem?

Igorek

Stary 2015-04-29, 16:40   #2909
Acka
Rozeznanie

Hej dziewczynki.Padam, dziś dostałam takiego powera ze dopiero teraz usiadłam
Gratuluję udanych wizyt
KASPERKA- ale ten twój szkrab wieelki

Widzę temat sutków na tapecie.Ja nie mam siary jeszcze i skurczów chyba też nie czułam...
Acka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 16:40   #2910
belleza_ines
Wtajemniczenie

Cytat:
o właśnie podobnych szukam co prawda myślałam o takich, tylko bez kokardki, ale te też ładne a mogę wiedzieć ile kosztowały ? (bez rabatu, bo ten -25% jest do soboty i nie zdążę z niego skorzystać pewnie)

to może spróbuj tej metody z prysznicem?
Normalna cena to 79zł, ja zapłaciłam 59z groszami. Mają lekką koturnę, która jest zakryta, nawet wygodnie się w nich chodzi, bo nie są całkiem płaskie.
Kokardka moim zdaniem jest potrzeba, bo dzięki niej butki nie wydłużają dodatkowo stopy. Inne które mierzyłam właśnie z takim noskiem, ale gładkie bez dodatków mi akurat się wydawało, że mam dłuugą stopę. To też zależy, jaki masz rozmiar ja mam 39, więc zwracam na to uwagę

Co do piersi i sutków.... nie wiem dlaczego, ale ich teraz nie lubię:/

Edytowane przez belleza_ines
Czas edycji: 2015-04-29 o 16:43
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości