![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Mnie tak trochę muliło jak na @ raz... ale delikatnie.
#2882 |
Zadomowienie
|
hehe w ogóle przydałaby się taka tabelka z rozmiarami dziecka w zależności od wieku i do tego,jak to się ma do konkretnych firm;d która ma zawyżone, która zaniżone;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
16-17 maja w majowym Glamour będzie zniżka do Smyka -30% na odzież i obuwie
![]()
#2884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mieszkam w Niemczech i u nas nie ma na niego promocji ![]() Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-04-29 o 13:57 Powód: Blad |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zadomowienie
|
Hej Kobietki
![]() Tańce na szmacie zakończyłam, stanie przy garach nie ;/. Widzę,że dużo napisałyście,więc idę nadrabiać coby być na bieżąco(podczytywałam trochę na tel,ale pewnie sporo ominęłam) Przede wszystkim jednak gratuluje dzisiejszych wizyt ![]() kasperka ale Max już duży chłopak,chyba sie w tatę wdał,prawda? ![]() Pisałyście o żłobkach/przedszkolach/nianiach etc. Przyznam,że ja nie mogę złego słowa powiedzieć o przedszkolu i chorobach. Moj Rob odkąd poszedł w lipcu zeszłego roku chorował może łącznie 2 tyg. W przedszkolu większość dzieci raczej nie choruje,bo nawet o tym rozmawiałam z Panią (zdarzają się dzieciaczki,których nie ma więcej). Także tak naprawdę ciężko stwierdzić jak będzie z tymi chorobami. Myślę,że nie ma się co nastawiać. W kwestii pracy doskonale rozumiem te z Was,które chcą wrócić. Ja po roku już miałam tak olbrzymią potrzebę ,żeby iść do ludzi. Mieć jakieś inne zadania,inne sprawy. Zdecydowanie ten rok to był dla mnie optymalny czas,ale oczywiście każdy ma swoje potrzeby w tym temacie. Niestety jeszcze przez czas jakiś będę out. Okazuje się,że wyjeżdżamy na weekend majowy w góry do rodziny TZ i tam robimy drugą turę urodzin. Także wracam do garów... ![]() ![]() ![]()
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio to naprawde nastoisz sie przy tych garach ![]() Prawdziwa gosposia z Ciebie ![]() Jesli chodzi o Maxa to tez mi sie wydaje, ze dosyc duzy jest ![]() I wlasnie chyba w tatę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]() U nas nadal 18€ Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-04-29 o 14:38 Powód: Blad |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dostałam w aptece glukozę o smaku cytrynowym!
![]() ![]() ![]() Skręca mnie na coś słodkiego, ale się powstrzymałam, kupiłam sobie kefir i to nawet nie smakowy ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Ja taki, tylko biały: Termometr bezdotykowy visiomed thermoflash lx-26 evolution nowa generacja
2+2 ![]() Edytowane przez Nicole`_ Czas edycji: 2015-04-29 o 14:46 Powód: wrrr, link nie wchodzi |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Wtajemniczenie
|
anka206 to córcia też duża
![]() ![]() laski no ledwo siedze..bawię sie z małym w kostkę do gry i oczy mi się zamykają..dawno nie miałam tak zmordowanego dnia... odliczam każdą minutę aż pójdzie mały spać...a ja z nim ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- a tak w ogóle to Wam jeszcze nie pisałam.. ale w piątek przechodziłam obok lumpka mojego no i była dostawa.. weszłam i zostawiłam 50 zł ![]() ![]() ![]() ![]()
#2892 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też nie wiem czy je mam ![]()
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
Ambi
![]() ![]() ![]() Kurcze zaczyna mnie denerwować ta siara, która już mi się tworzy... Tzn dobrze, że jest, bo mam szanse na karmienie Małego, ale drażni mnie trochę... Bo tak to nic nie leci, ale brodawki momentami tak mnie (nie wiem jak to nazwać) szczypią, swędzą (?), że nie mogę się powstrzymać od wyciskania tego płynu, bo wtedy na chwile mam spokój... Wiem, że wszędzie piszą, żeby nie wyciskać, no ale to jest mega trudne... ![]()
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu poruszany był tu temat ubierania mamy i córki tak samo - patrzcie, jakie cuda
![]()
#2896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie za każdym razem coś wyleci... do wczoraj było nawet spoko, bo pokazywała się dosłownie kropla, ale dzisiaj praktycznie "sikam siarą" ![]()
![]() |
#2898 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z zakupów i padam:/
normalnie tak się najeździłam i nachodziłam, że szok. Nie wiem jak w Waszych miastach jest z ciuszkami dla ciężarnych, ale u mnie to masakra...:/ w h&m mama kilka łaszków wisi i to jeszcze w tak smutnych kolorach, że patrzeć nie można... w innych także ciuchów jak na lekarstwo... szukałam czegoś w normalnych sklepach, ale wszystko takie kuse teraz jest, że z brzuchem miałam po pępek ![]() Chciałam kieckę... na początku typowo ciążowe... masakra jakaś, strasznie powiększają brzuch i nie tylko, a takie normalne w kształcie litery A wyglądałam w nich jak rozłożona parasolka ![]() w końcu zdecydowałam się na czarne gładkie spodnie-baaardzo wygodne i kremową koszulę sięgającą na połowę pupy ze złotymi guzikami ![]() ![]() ![]() Później Was nadrobię, bo na razie padam ze zmęczenia...:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak swoją drogą nie boli Cię jak je uciskasz? Mnie boli i zaraz przestaje ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego też postawiłam na gładkie spodnie, tylko w kolorze kawa z mlekiem i dłuższą białą koszulę (choć bardziej to jest bluzka niż koszula) ![]() ![]() a jakie buty kupiłaś? Balerinki? Bo ja właśnie szukam czarno-beżowych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
nie boli, wręcz przeciwnie - przynosi ulgę ![]() ![]()
![]() |
#2901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tego co ja gdzieś czytałam kiedyś wynikało, że może to sprowokować skurcze i szybszy poród, ale chyba na naszym etapie Ci to jeszcze nie grozi, bo jest bardzo wcześnie ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- U mnie w h&m też lipa w ciążowych ciuszkach... jakoś te 3 miesiące się jeszcze przemęczymy ![]()
![]() |
#2902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w domu się śmieją, że będę "dojna" ![]() ![]()
![]() |
#2903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Wtajemniczenie
|
mms to postaram się w najbliższym czasie wrzucić fotki
![]() ![]() bella_ineza no starszną lipę maja w h&m z tymi ciązowymi ![]() ![]() ![]() ![]() jesss, mms mi siara czasem wycieknie sama ech.. ale rzadko całe szczeście i też czuję kiedy bo takie szczypiące są jakby ![]() ![]()
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2906 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kupiłam te http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/339391 na żywo ładniej wyglądają, bo całe sa lakierkowe, też mam kartę i własnie miałam -25%, nawet fajnie, bo szkoda mi było kupować drogich butów teraz, bo nogi mam troche opuchnięte, więc pewnie bardzo mi się rozbiją i po porodzie pewnie będą za duże. A bluzkę taką tylko kremową http://sklepciazowy.com/index.php?ro...roduct_id=1690 Szału nie ma, ale wolę tak jechać na tą komunię niż wyglądać jak w worku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
Ja brodawki też mam duże, ale same sutki mam moim zdaniem małe i się zastanawiam, czy jeszcze urosną?
Bo założyłam sobie te osłonki na piersi to jeszcze troche miejsca zostało i się zastanawiam, czy dziecko będzie umiało je złapać ![]()
#2908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to może spróbuj tej metody z prysznicem?
![]() |
#2909 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki.Padam, dziś dostałam takiego powera ze dopiero teraz usiadłam
![]() Gratuluję udanych wizyt ![]() KASPERKA- ale ten twój szkrab wieelki ![]() Widzę temat sutków na tapecie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kokardka moim zdaniem jest potrzeba, bo dzięki niej butki nie wydłużają dodatkowo stopy. Inne które mierzyłam właśnie z takim noskiem, ale gładkie bez dodatków mi akurat się wydawało, że mam dłuugą stopę. To też zależy, jaki masz rozmiar ![]() ![]() Co do piersi i sutków.... nie wiem dlaczego, ale ich teraz nie lubię:/ Edytowane przez belleza_ines Czas edycji: 2015-04-29 o 16:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.