|
|
#1951 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Która z dziewcząt ma "doła" przez faceta? Część II.
Przeczytalam 50 stron tej ksiazki!! dziekuje!
jest cudownaDopiero teraz zauwazylam , ile ja bledow popelnilam z facetami! Jesli dzis nic nie przysle wysle mu smsa o tresci: nie to nie, nie musisz odp. żaluj.pa
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba miec swoj honor
|
|
|
|
|
#1953 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W momencie, kiedy on go przeczyta, będzie wiedział, że to on jest stroną dominującą i to od niego wszystko zależy, bo to Ty czekałaś na sms. Mimo wszystko pozytywnego rozwiązania sprawy życzę |
|
|
|
|
#1954 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No chyba że ja do starej ekipy się nie zaliczam.. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1955 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() Wogole nie potrafie postepowac z facetami Moglam mu wogole tego nie pisac, ale chcialam w jakis sposob udowdonic ze nie czekam az tak bardzo na jego smsową odpowiedź. Zero reakcji z jego strony![]() Nie wiem co go trafiło, nie był wczesniej taki...Ktoras z was napisala ze nie jest mną zainteresowany ... Nie wiem jak to mozliwe ze w jedna niedziele szaleje za mna, mowi ze bedzie tesknic, a w drugą ma mnie gdzieś...Czy moze popelnilam blad zabierajac ze soba kolezankę?
|
#1956 |
|
Wtajemniczenie
|
Faceci po prostu tacy są, ba, większość kobiet także - Ty po prostu niepotrzebnie się angażujesz od początku. Z tego co pamiętam, na każdego faceta, który na Ciebie dłużej spojrzy i pogada, mówisz "ideał". Dorośnij dziewczyno. Nie ma ideałów. A już na pewno nie wśród facetów.
I moim zdaniem powinnaś już o nim zapomnieć. Nawet jak się odezwie. Tymi sms-ami zrobiłaś z siebie desperatkę. A nie ma nic gorszego i, niestety, bardziej żałosnego. Skoro on się tak zachował, to trzeba było go olać i nawet się nie odzywać. Wtedy by się najpewniej okazało, co mu chodzi po głowie. Teraz już po sprawie.
|
#1957 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakimiś niemądrymi plotami się nie szugeruj Byłam tu, czytałam, gnoiłam kogo trzeba ![]() Cytat:
Jedyny warunek, to wkład własny: KOT! ![]() Cytat:
Zboczuch ze mnie, a tfe, a tfu ![]() ![]() Cytat:
Zresztą, to nie chodzi o to, że nie umiesz postępować z facetami. Ze sobą nie umiesz postępować. Jak można się tak zaangażować w relację z kimś, kogo widziało się dwa razy?!?! Boisz sie samotności? Czujesz sie niesamodzielna, skoro tak ci zależy, by mieć faceta? Nie lubisz siebie, wiec szukasz kogoś kto cie pokocha? Powodów może być w pip i od groma. Zajmij się najpierw przyczynami, bo relacje z facetami, to na mój nos, tylko jeden ze skutków.
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Moge tez prosic o ta ksiazke?:
dominisia88@neostrada.pl Wizazanko: Moim zdaniem poprostu mu sie nie spodobalas. Wiadomo jak to jest na imprezie, moze mial troszke wypite, cos wzial. Mial ochote sie z kims pobawic. Wydalas mu sie w jego typie, dlatego pisal ci takie smsy. Byc moze gdy cie zobaczyl wygladalas inaczej niz on pamietal. Kwestia makijazu,ubioru... tak niestety czasem bywa.... Tylko prosze sie na mnie nie obrazac |
|
|
|
#1960 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam mega doła przez byłego
zerwał ze mną dwa miesiące temu, na początku było mi bardzo ciężko ale później jakoś mi przechodziło jednak chyba nie do końca bo ciągle o nim myślę i strasznie tęsknie za nim. chciałabym o nim zapomnieć ale nie mogę bo to jest silniejsze ode mnie. sumie nie widziałam sie z nim odkąd nie jesteśmy razem bo mieszkamy w rożnych miastach ale często gadamy na gg można powiedzieć ze codziennie on jest miło dla mnie itp pisał mi ze za mną tęskni i ze mnie brakuje jemu ale ja wiem ze my nie będziemy razem, zerwał ze mną bo stwierdził ze skoro nie będziemy sie widzieć przez 2 miesiące to nie ma sensu i ze powinnam odpocząć od niego bo mi sie to należy. eh jest mi bardzo ciężko i nie wiem co mamy o tym wszystkim myśleć dodam ze razem studiujemy i za 2 tygodnie będę musiała sie z nim spotkać z jednej strony bardzo bym chciała a z drugiej strasznie sie tego boje nie wiem w ogóle jak mam sie zachować co robić. mam nadzieje ze dobry watek wybrałam |
|
|
|
#1961 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem zerwał z tobą, bo jak sam powiedział nie bedziecie sie widzieli przez dwa miesiące.
Chciał mieć w tym czasie wolną ręke i się wyszalec.. ![]() Teraz jak bedziecie sie znów widywali bedzie chciał wrócić. Ja bym nie ulegała łatwo na twoim miejscu. A mi dzisiaj mija 3 miesiąc bez TŻ.. ![]() Idę to opić.. ![]()
|
|
|
|
#1962 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=Lady Eileen;5119709]
Teraz jak bedziecie sie znów widywali bedzie chciał wrócić. Ja bym nie ulegała łatwo na twoim miejscu. Eh nie wiem jak to będzie ale wiem ze łatwo nie będzie i tak szybko nie ulegnę niech troszkę sie postara i mi pokaże ze chce być ze mną. chociaż wątpię w to. ostatnio pisał mi ze nie ma jeszcze gdzie mieszkać bo wyprowadził sie ze stancji i szuka nowej. ja jak byliśmy razem to chciałam żeby zamieszkał ze mną ale on nie był jeszcze gotowy mylse ze już wtedy planował ze mną zerwać a ostatnio mi pisze ze jednak mógł sie do mnie wprowadzić hehe ale niestety już nie może bo mam nowa współlokatorkęhehe to teraz niech szuka czegoś nowego a najlepsze jest to ze wczesniej pisał mi ze chce mieszkać jak najdalej ode mnie a ostatnio sie pytam gdzie chce ta stancje a on ze najlepiej obok mnie to ja sie pytam czy mu nie będę przeszkadzać a on ze na pewno nie ![]() eh co ja mam o tym myśleć świra dostane zaraz |
|
|
|
#1963 |
|
Zadomowienie
|
No to po tym co teraz napisałaś jeszcze bardziej jestem przekonana że będzie tak jak mówię..
|
|
|
|
#1964 |
|
Wtajemniczenie
|
nom niby tak ale boje sie ze zle odczytam jego sygnały i ze znowu bede cierpiała przez niego
ostatnio mi pisał ze boi sie ze mna spotkac bo niewie czy sie powstrzyma zeby mnie pocałowac albo sie na mnie rzucic hehe hehe ciekawe jak to bedzie wygladało ale juz za 2 tygodnie sie dowiem :P Lady Eileen dziekuje ze mnie wspierasz i wierzysz ze bedzie dobrze bo ja niestety juz ta wiare straciłam
|
|
|
|
#1965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mostek czy różowy kartonik to oczywiście super propozycje, ale wybaczcie dziewczyny Ahisia bije Was na głowe ![]() Jezusieńkuu jak ja chcę kota Ale jeszcze chwilunia i będę go miała ![]() Też zauważyłam, że nam się babki rozjechały ![]() Ide sobie z żalu chyba nowe spodnie kupić ![]()
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
|
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Wam wszystkim wstrętnym starym pipkom
i o!
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj naj, Zizuku
![]() Podobno juz za tydzień Poznań. A Magda wie?!
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() no Madzia jest prawie na bieżąco ![]() jeszcze jej napisze że wparowuję do niej i juz jej spokojne życie już nie będzie spokojne
|
|
#1969 |
|
Zadomowienie
|
oo ależ jajcaa. Ktoś się tu nam zestarzał
![]() 100 lat Zuzinko! 100 lat seksu bez orgazmu ![]() ![]() Stawiasz dzisiaj?
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1971 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie, właśnie - wszytskiego najlepszego^^
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałam Ci otworzyć oczy, ale widze że nie bardzo mi się udało.. ![]() Chcesz być z kimś kto zostawił Cię dlatego że przez jakiś czas nie mógł cię zobaczyć a chciał sobie poszaleć w wakacje??? ![]() Ja miałam taką sytuację. Zbyt dużo razy do kogoś wracałam. Uwierz mi jeśli mam rację (miejmy nadzieję że nie mam ) to nie skończy się to dobrze.Ja piwko prosze.. ![]() Wszystkiego lepszego.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja właśnie wróciłam ze spacerku z koleżanką.. ![]() Zrobiłyśmy sobie mini sesję zdjęciową na łonie natury.. ![]() I mnie mrówki pogryzły..
|
|
|
|
|
#1974 |
|
Zadomowienie
|
Zuz Wszystkiego Najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjj Najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jj ;*
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
a więc wszystkim piwo
|
#1976 |
|
BAN stały
|
Sto lat, sto lat
![]() Wszystkiego NAJ Zuz ![]() Stara pipka ![]() No to dzisiaj impreza się szykuje
|
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
oooo nie nie jestem starą pipką
![]() dziekuję za życzenia starsza pipko
|
#1978 |
|
BAN stały
|
Zuziaczku,masz dzisiaj urodzinki???Wybacz ja w tyle troche jestem.
Tak czy siak,wszystkiego najlepszego,chłopa dobrego. motylku1,ten twój facet,tojest chyba jakos rozchwiany emocjonalnie i sam nie wie co ma czynić/robić.
|
|
|
|
#1979 |
|
BAN stały
|
No zobaczcie jak się wszystkie nagle zleciały
Czują piwko noskiem
|
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Atkuś a co u Ciebie słychać? aaaaa w ogóle co u Was pipki słychać? bo święto narodowe to przyjszły ![]() noo Izuś i co u Ciebie?
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

jest cudowna

trzeba miec swoj honor

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)