Panny Młode 2015 część 43- nasz sezon! - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-01, 17:23   #4741
starry_eyes
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2015 część 43- nasz sezon!

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Starry już widzę fotki! super, proste, klasyczne, estetyczne i w dodatku jak ktoś ładnie kokardy powiązał . Dla mnie jedynie minimalnie za duży rozmiar czcionki z datą, ale ogólnie super
Dziękuje Pomyślę nad tą czcionką

starry_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 17:25   #4742
kika555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asia1905 Pokaż wiadomość
W jakim sklepie taka promocja? Ja też jeszcze nie wiem ile brać. Korzystałam z różnych stron gdzie się liczy napoje i niby na 135 osób na 2 dni wychodzi po 200 l gazowanego, 200 l soku i 200 l wody.
ta promocja to w jakimś sklepie u nas... nigdy o nim nie słyszałam i własnie napisałam do koleżanki po nazwę po zapomniałam także jak odpisze to dam znać - jutro tam jadę. Ale teraz też reklamowali w żabce dla chętnych - napoje litrowe cola itp chyba 2,79... to też ładna promocja!!!
Stary 2015-05-01, 17:31   #4743
MartusiaWu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asica_ Pokaż wiadomość
wiem, że to pytanie padało mnóstwo razy, ale ile wina kupujecie i jakie?

My na początku chcieliśmy
6 x białe półsłodkie
6 x białe półwytrawne
6 x czerwone półsłodkie
6 x czerwone półwytrawne

Ale teraz się zastanawiam, czy nie lepiej np. 12 białe półsłodkich i 12 czerwonych półwytrawnych albo na odwrót. Sama nie wiem. Ratunku!
a ja poszłam do makro ostatnio i zagadał mnie gość z działu alko.
I mówi tak
jak na wesele to 10 białych półsłodkich i 10 czerwonych półsłodkich, ale trochę kwaśniejszych dla wszystkich i dał mi do wypróbowania w czasie majówki a dla tych co się znają kupić 2 czerwone wytrawne i 2 białe wytrawne, włoskie wina i będzie dobrze i też kupiłam na próbę
wszystko w cenach poniżej 20zł i w pięknych butelkach
potem poczytałam na necie o tych winach i wygląda na to, że rzeczywiście facet wiedział co mówi. Różowe też mi pokazał, bo ja bardzo lubię i pewnie kupię z nadzieją, że mi zostanie

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
Zaproszenie trochę kiepsko nam się na Tym pierwszym wstążka przykleiła ale P. przykleja lepiej niż ja
a tą wstążkę ucinasz na równo z końcem kartki? bo tak wygląda, myślę, że fajnie było by ją przykleić zagiętą, żeby nie było takiego końca
MartusiaWu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 17:35   #4744
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez kika555 Pokaż wiadomość
Dobra dziewczyny wiem, że temat wałkowany MILION razy ale...
wódka - ok 100 osób dorosłych - to ok 100 butelek (znalazłam u siebie hurtownię gdzie za wódkę, którą wybrałam - PT to 22,99/0,5l do tego 5butelek gratis i 6 butelek szmapana też w cenie)
A jesli chodzi o napoje... u mnie w jednym sklepie jest teraz promocja litrowych cola, sprite itp - 2,35 za butelkę...to chyba okazja co? i ile brać? myślałam, że może 100butelek coli, po 40 sprite i mirindy... za dużo za mało... zgłupiałam. A Wy jak brałyście, bierzecie?
Ja kupowałam litr Pepsi, Mirindy i 7Upa za 1,95 zł, więc te 2,35 to średnia promocja moim zdaniem.
U mnie było 290 litrów napojów gazowanych na 119 osób z dziećmi. Oprócz tego 100 litrów soku pomarańczowego z jabłkowym. Soków nie zostało w ogóle, Pepsi zostały 4 butelki, a reszty po kilkanaście butelek.
Stary 2015-05-01, 17:38   #4745
kika555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Ja kupowałam litr Pepsi, Mirindy i 7Upa za 1,95 zł, więc te 2,35 to średnia promocja moim zdaniem.
U mnie było 290 litrów napojów gazowanych na 119 osób z dziećmi. Oprócz tego 100 litrów soku pomarańczowego z jabłkowym. Soków nie zostało w ogóle, Pepsi zostały 4 butelki, a reszty po kilkanaście butelek.
wow to to 1.95 to moim zdaniem niemal pół darmo super! a że tyle zeszło... to jestem aż w szoku. Znaczy ja się nie znam dlatego wydaje mi się dużo, ale to pewnie "standardowo"
Stary 2015-05-01, 17:42   #4746
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Ale teraz też reklamowali w żabce dla chętnych - napoje litrowe cola itp chyba 2,79... to też ładna promocja!!!
Widziałam tę reklamę i śmiałam się w głos, jak zobaczyłam cenę. Promocja w Żabce to dla mnie nigdy nie jest promocja, gdziekolwiek indziej kupię to samo w takiej cenie, jak nie niższej
Cytat:
wow to to 1.95 to moim zdaniem niemal pół darmo super! a że tyle zeszło... to jestem aż w szoku. Znaczy ja się nie znam dlatego wydaje mi się dużo, ale to pewnie "standardowo"
Zeszło i to w stosunkowo chłodny, momentami deszczowy dzień. Nie chcę myśleć, ile napojów idzie w upał.
Stary 2015-05-01, 17:43   #4747
kika555
Wtajemniczenie

Cytat:
Widziałam tę reklamę i śmiałam się w głos, jak zobaczyłam cenę. Promocja w Żabce to dla mnie nigdy nie jest promocja, gdziekolwiek indziej kupię to samo w takiej cenie, jak nie niższej

Zeszło i to w stosunkowo chłodny, momentami deszczowy dzień. Nie chcę myśleć, ile napojów idzie w upał.
wiesz co myślę, że to zależy gdzie bo w moim mieście 2,79 za litr coli to jest naprawdę bardzo mało
Stary 2015-05-01, 17:45   #4748
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam właśnie tą aplikację i te cosie w 2 rozmiarach.... Powinno mi wyjść coś takiego (górna podwiązka) albo coś takiego (dolna podwiązka), choć użyłabym szerszej wstążki, żeby to bardziej wyglądało, jak to

pieknie "cosie" czytalam kilka razy i zastanawialam sie od czego to literówka

Cytat:
az tyle?!?!?!?! ło matko. a my mamy na sali po 1l na osobe
fakenszitttt musze sie zainteresowac czy mozemy sami kupic czy tylko u nich brac...co oczywiscie cenowo - dramat
Stary 2015-05-01, 17:48   #4749
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
pieknie "cosie" czytalam kilka razy i zastanawialam sie od czego to literówka

fakenszitttt musze sie zainteresowac czy mozemy sami kupic czy tylko u nich brac...co oczywiscie cenowo - dramat
Od niczego , tak chciałam napisać, bo nie wiedziałam, jak to nazwać :P. Nie jest to aplikacja, nie jest to broszka, nie jest to guzik, jest to "coś".
U nas mamy, że po 2l/głowę, rzekomo nie zabraknie, a jeśli miałoby zabraknąć, to lokal dokłada na własną odpowiedzialność :P. Ponoć .

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Chamskie, ale bawi niemiłosiernie
Stary 2015-05-01, 17:50   #4750
viva91
na przekór do celu

Cytat:
wiesz co myślę, że to zależy gdzie bo w moim mieście 2,79 za litr coli to jest naprawdę bardzo mało
Ja upolowałam takie ceny we wrocławskim Kauflandzie A w tygodniu przed weselem litrowe napoje gazowane były nawet po 1,70 zł, ale no już miałam tyle ile chciałam
Cytat:
1 l? ale w sensie obok tego jest woda i soki czy w tym 1 l jest wszystko?

Nie wiem ile dokładnie było butelek niedokończonych, bo po weselu liczyłam te nienaruszone, tych otwartych a niedopitych mogło być tak gdzieś ~25.
Stary 2015-05-01, 17:52   #4751
Kimitri
Zakorzenienie

Czekam nalotnisku na siostrę M. Pem pakujemy się w samochod i jedziemy do domu rodziców M.... Jutro pogrzeb

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 17:58   #4752
sQuaara
Zakorzenienie

1l + woda, ale juz chyba nie +soki

no wiecie, ja mam to wszystko bardzo nieobgadane jeszcze
ogarne w czerwcu spotkanie z sala prawdopodobnie

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
Czekam nalotnisku na siostrę M. Pem pakujemy się w samochod i jedziemy do domu rodziców M.... Jutro pogrzeb
trzymajcie sie
Stary 2015-05-01, 18:03   #4753
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Farb, piękne!!
Pozostałe Dziewczyny, które wrzucały zaproszenia (trochę tego było ) również piękna robota!!

Cytat:
Zostało nam tylko 70 dni... a jak wrócę z PL to będzie praktycznie już 60. Strasznie to szybko teraz leci :P.
A dla mnie taaaak wolnooooo to leci. :< Już bym chciała zobaczyć rodzinę i znajomych. :< Coraz częściej mi się śni powrót do Polski.

Cytat:
dziękuję dziewczynki bo ja już oczywiście w płacz... ale jutro idziemy do kancelarii, w poniedziałek załatwimy wszystkie papiery i kurs i we wtorek wszystko oddam księdzu... dziękuję!
No to będziecie mieli załatwione wszystko znacznie wcześniej niż my. :P Bo u nas się okazało, że akt chrztu TŻa nieważny i będzie trzeba go wyciągać z jego miejscowości urodzenia, więc najwcześniej za tydzień, może za 2 tyg zostaną złożone dokumenty i odebrane zapowiedzi do wygłoszenia w jego parafii. Tylko protokół mamy spisany.

Cytat:
Czemu tak się dziwicie, że goście potwierdzają obecność ostatniego dnia? Ja właśnie wtedy odebrałam najwięcej telefonów i mniej więcej 3 dni po
Jakoś u nas zupełnie inaczej to wyglądało. Jakieś 90% gości potwierdziło wcześniej (wczoraj był termin), kilka osób jeszcze nie dostało zaproszeń (rodzice mają im wręczyć... ale te osoby od dawna wiedzą o weselu), a do jednej pary muszę się odezwać, bo chyba zapomnieli. :P

Cytat:
Młoda Para pragnie szczerze
No i prosi goście mili,
Na wesele nie z kwiatami,
Lecz byście z winkiem przybyli.
A co do prezentów wszelkich
Nie róbcie pakunków wielkich.
Te do koperty schowane
Są najbardziej pożądane.
Strasznie długie te wierszyki. Mi jako gościowi nie chciałoby się tego czytać i kminić, czego Ci młodzi tak naprawdę ode mnie chcą. xD

A ja bym chciała chociaż z kilka prezentów rzeczowych, a obawiam się, że nic nie dostaniemy. :< Marzą mi się ręczniki z wyhaftowanymi naszymi imionami.

Nie cierpię chodzić w piżamie. Nawet jak jestem chora, to się myję rano i ubieram w normalne ciuchy. :P
Ale ja ogólnie po domu chodzę w jeansach i z dużym dekoltem, nie podoba mi się chodzenie w dresach, powyciąganych t-shirtach itp. :P

Cytat:
Nam właścicielka sali powiedziała, żeby było po 2l na głowę. Najwięcej coli i soków, a oprócz tego trochę sprite'a i fanty. 1l to bardzo mało. Ja sama jestem w stanie wypić praktycznie na raz 1l coli. ;P To tylko 4 szklanki (a ile przyjemności! )

Edytowane przez krolewna_smieszka
Czas edycji: 2015-05-01 o 18:33
krolewna_smieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 18:05   #4754
sQuaara
Zakorzenienie

no tyle mam w cenie, a zapewne podadza ile trzeba bedzie
zainteresuje sie tym kiedys..
Stary 2015-05-01, 18:13   #4755
asia1905
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MartusiaWu Pokaż wiadomość

[/COLOR]

a tą wstążkę ucinasz na równo z końcem kartki? bo tak wygląda, myślę, że fajnie było by ją przykleić zagiętą, żeby nie było takiego końca
tak się kończy, kolejne będą ładniej wyglądać, bo to było robione na szybko i wcześniej już wspomniała, że ta pomarańczowa wstążka nie jest najlepiej przyklejona
Cytat:
Ja upolowałam takie ceny we wrocławskim Kauflandzie A w tygodniu przed weselem litrowe napoje gazowane były nawet po 1,70 zł, ale no już miałam tyle ile chciałam

1 l? ale w sensie obok tego jest woda i soki czy w tym 1 l jest wszystko?

Nie wiem ile dokładnie było butelek niedokończonych, bo po weselu liczyłam te nienaruszone, tych otwartych a niedopitych mogło być tak gdzieś ~25.
Ja to przeglądam non stop gazetki i nie widzę taki dobrych promocji mamy niecałe 4 miesiące to mam nadzieję, że uda coś się korzystnego znaleźć.
asia1905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 18:16   #4756
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Ja pisałam o tej kredce do brwi Inglota, dla mnie jest rewelacyjna (do moich ciemnych brwi używam ciemnego brązu, wygląda bardzo naturalnie). Vivienne też ją polecała.
Cienie do powiek Inglota również bardzo lubię.
Stary 2015-05-01, 18:17   #4757
asia1905
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Ja pisałam o tej kredce do brwi Inglota, dla mnie jest rewelacyjna. Vivienne też ją polecała.
Cienie do powiek Inglota również bardzo lubię.
Kredki nie miałam, ale cienie polecam to jedyne jakich używam.
asia1905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 18:23   #4758
viva91
na przekór do celu

Cytat:
No to będziecie mieli załatwione wszystko znacznie wcześniej niż my. :P Bo u nas się okazało, że akt ślubu TŻa nieważny i będzie trzeba go wyciągać z jego miejscowości urodzenia, więc najwcześniej za tydzień, może za 2 tyg zostaną złożone dokumenty i odebrane zapowiedzi do wygłoszenia w jego parafii. Tylko protokół mamy spisany.
Jego akt ślubu nie ważny, a Twój tak? A nie macie tego samego czasem?
Czy chodziło Ci o akt urodzenia?
Cytat:
Nam właścicielka sali powiedziała, żeby było po 2l na głowę. Najwięcej coli i soków, a oprócz tego trochę sprite'a i fanty. 1l to bardzo mało. Ja sama jestem w stanie wypić praktycznie na raz 1l coli. ;P To tylko 4 szklanki (a ile przyjemności! )
Też tak właśnie pomyślałam, że litr to można w krótkim czasie wypić i nie ma

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
Ja to przeglądam non stop gazetki i nie widzę taki dobrych promocji mamy niecałe 4 miesiące to mam nadzieję, że uda coś się korzystnego znaleźć.
Obstawiam, że w Kauflandzie prędzej czy później się taka trafi. My załapaliśmy się na 2 promocje (jedna w 2014 jeszcze była), druga jakoś w lutym czy marcu się pojawiła.
Stary 2015-05-01, 18:33   #4759
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Jego akt ślubu nie ważny, a Twój tak? A nie macie tego samego czasem?
Czy chodziło Ci o akt urodzenia?
Uhhh, pomyłka. Akt chrztu.
Stary 2015-05-01, 18:36   #4760
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Wczoraj popilam wina ze świadkową, dzis rano pojechalismy z TZem na gofry, potem do rodzinki (kolejne 4 zapro rozdane ), potem nad jezioro, ale zaczelo wiac i sie zmylismy teraz leb mi pęka. ..
Gofry , jak ja i h dawno nie jadłam!

My nie mieliśmy tekstu o kasie a był jeden prezent jako prezent, reszta pieniądze. Co do win napisaliśmy Gości, którzy planują obdarować nas kwiatami uprzejmie prosimy, by zamienili ten gest na butelkę wina. I butla była chyba od każdego.
Stary 2015-05-01, 18:43   #4761
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Cytat:
Ja od jakiegoś czasu przed snem czytam sobie dowcipy na telefonie i ostatnio tak mnie rozśmieszył jeden... Głupi a śmieszny

Facet rano w hotelu:
-Zasłałem łóżko
-W porządku
-Nie bałdzo
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 18:44   #4762
Cherry_Muffin
nibyżona

bo wydaje mi sie, ze obecnie to jednak wiekszosc daje koperte, bo sie nie musze przejmowac co kupic. chyba, ze ktos wychodzi z zalozenia, ze nie daje pieniedzy, to i wierszyk tego nie zmieni

zrobilam sobie spa, zaraz napije sie piwa i walcze ze soba zeby nie zapalic
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 18:44   #4763
seductivee
Zakorzenienie

My mamy tekst:

Kochani Goście!
Tych, którzy planują obdarować nas kwiatami
prosimy w zamian o butelkę wina.

Dla TŻ nie podobają się wierszyki i taką prośbę zamieściliśmy

Znalazłam prezent na podziękowanie dla rodziców
Zamówimy z TŻ jak przyjedzie

A my wykreśliliśmy 6 osób z listy gości

A co do prezentów - to moja chrzestna i ciotka pytały, czy chcemy jakiś prezent [one są z tych, co nie lubią drogi na skróty ]. Ale mówiliśmy, że nie chcemy nic, bo i tak wyjeżdżamy, więc nie ma co nam podarować.

02.08.2008 - 12.11.2012 - 12.09.2015

Edytowane przez seductivee
Czas edycji: 2015-05-01 o 18:46
seductivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 19:02   #4764
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez starry_eyes Pokaż wiadomość
Kuzyn poratował mnie drukarką i produkcja ruszyła

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Przebralam się w piżamę, polozylam, oglądam "dlaczego nie"
szybko

Cytat:
My idziemy tylko w białe półsłodkie i czerwone półwytrawne. Aktualnie mamy już 20 czerwonych półwytrawnych (Rodzice M kupili, ale oni sami bardzo lubią polwytrawne, wiec w ogóle same polwytrawne by chcieli.... ) i teraz myślimy nad białymi polslodkimi (Rodzice M już prawie białe polwytrawne kupili, ale powiedziałam, ze maja być półsłodkie, wiec się wstrzymali, ale białych 10 chcieli kupować).
Może tak będzie lepiej, przynajmniej nie będzie za dużo rodzajów do wyboru. Muszę podpytać TŻ.

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
ja nie cierpię chodzić w piżamie
ja też nie Nawet spać w piżamie nie lubię

Cytat:
taniutko

Cytat:
my mamy chyba 1,5l albo 2l na osobę, resztę musimy dopłacić, ale właściciel mówił, że jeszcze im się nie zdarzyło Ale mówił, że ceny będą hurtowe. Inna sprawa, że dla barmana jeszcze napoje dokupujemy to może starczy. Przynajmniej mam taką nadzieję

Cytat:
Nie cierpię chodzić w piżamie. Nawet jak jestem chora, to się myję rano i ubieram w normalne ciuchy. :P
Ale ja ogólnie po domu chodzę w jeansach i z dużym dekoltem, nie podoba mi się chodzenie w dresach, powyciąganych t-shirtach itp. :P
piona! ja też chodzę po domu jeansach, dresy ubieram jedynie jak ćwiczę

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
bo wydaje mi sie, ze obecnie to jednak wiekszosc daje koperte, bo sie nie musze przejmowac co kupic. chyba, ze ktos wychodzi z zalozenia, ze nie daje pieniedzy, to i wierszyk tego nie zmieni

zrobilam sobie spa, zaraz napije sie piwa i walcze ze soba zeby nie zapalic
jak ktoś nie daje pieniędzy to nie, nie mam zamiaru się obrażać czy coś. Ale dużo ludzi pyta czy wolimy kasę czy prezent, to mają napisane w zaproszeniu. Ale nie uważamy tego za obowiązek

Nie pal, bo kopa dostaniesz!
201711281030 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 19:07   #4765
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez seductivee Pokaż wiadomość
My mamy tekst:

Kochani Goście!
Tych, którzy planują obdarować nas kwiatami
prosimy w zamian o butelkę wina.

Dla TŻ nie podobają się wierszyki i taką prośbę zamieściliśmy

Znalazłam prezent na podziękowanie dla rodziców
Zamówimy z TŻ jak przyjedzie

A my wykreśliliśmy 6 osób z listy gości

A co do prezentów - to moja chrzestna i ciotka pytały, czy chcemy jakiś prezent [one są z tych, co nie lubią drogi na skróty ]. Ale mówiliśmy, że nie chcemy nic, bo i tak wyjeżdżamy, więc nie ma co nam podarować.
co Wam zrobili??

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

a ja uwaga! przebieram sie z pizamki
idziemy na spacer
Stary 2015-05-01, 19:14   #4766
joasia-a
Zakorzenienie

Ja to nawet nie mam dresów ;P
Stary 2015-05-01, 19:18   #4767
Cherry_Muffin
nibyżona

mnie mama zabiła jak stwierdziła, że po ślubie to powinnam zrezygnować z moich dresików i pidżam nie żeby większość dostałam do TŻta.
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 19:20   #4768
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
mnie mama zabiła jak stwierdziła, że po ślubie to powinnam zrezygnować z moich dresików i pidżam nie żeby większość dostałam do TŻta.
Na rzecz czego niby?
Ja uwielbiam moje dziurawe spodnie i porozciągane koszulki domowe. Nikt mi ich nie zabierze
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 19:22   #4769
sQuaara
Zakorzenienie

mi tez najlepiej w dresie jak poznałąm K. to mi podwędził od razu moj dres szary everlasta....ktory ukradłąm tacie koksowi
no ale zakupilam drugi i oboje tak sobie chadzamy po domku
ale musze przerzucic sie na rzecz legisnów
Stary 2015-05-01, 19:22   #4770
viva91
na przekór do celu

Kocham moją suknię ślubną
Właśnie pełna obaw zapierałam ją lekko, ponieważ jej dolna krawędź była czarna jak smoła. Przygotowałam się jak na wojnę: ręczniki, szczoteczki, gąbki, ściereczki... A tu wystarczyło tylko wodą ochlapać, brud sam splywał

A jeszcze szybciej szło suszenie, przyłożyłam ręcznik, trzy razy potarłam, a suknia suchutka

Za to zonka miałam wtedy, kiedy uświadomiłam sobie, że nie wzięłam z domu wałków i nie będę mieć kręconych włosów na sesji

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości