|
|
#931 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Próbować do skutku III
Kasiu gratuluję dzidziusia i życzę ksiązkowej ciąży
My się staraliśmy króciutko, udało się w 2 cyklu, ale cos mi mówi ze teraz tak łatwo nie pójdzie, nie mam owulacji a hormony szaleja. Mikroskop pokazuje non stop paprotke (wyrzucę w cholerę). Oby w tym miesiącu @ przyszła w terminie i zaczniemy kolejne staranka o szczęście
|
#932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do lodow to juz tez tu przechodzilysmy lodowe szalenstwo ![]() Motylku, nie boj sie, co ma byc to bedzie za dwie krechy.
|
|
|
|
|
#933 |
|
Rozeznanie
|
wiecie postanowiłam od przyszłego cyklu łykać wiesiołka, ostatnio skusiłam się na parzone siemie lniane, ale o mało nie zwymiotowałam na podłogę po pierwszym łyku
|
#934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No no no, to rzeczywiście ceny z kosmosu, wejdź sobie na strone NOVUM, tam jest cennik i możesz sobie sprawdzić ile będzie Cię to kosztować w przybliżeniu. Jukolku i nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie...niestety |
|
|
|
|
#935 |
|
Raczkowanie
|
Bazylia222 podobno jak baba się uprze to wszystko może
Życzę Ci tego z całego serducha! Było by super!
|
|
|
|
#936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#937 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje dziewczyny, kazda z nas predzej czy pozniej bedzie miala to szczescie przy sobie i tej wiary sie trzymajmy!!
|
|
|
|
#938 |
|
Rozeznanie
|
Joasiu tak się zastanawiam czy nie mozna by tego siemienia mieszać np z jogurtem/ Czy też może wtedy nie działa? jak myslisz
|
#939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.olejlniany.zdrowe-produkt...o=siemielniane http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=58368670
|
|
#940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#941 |
|
Rozeznanie
|
anusia dziękuję za linki, zaraz poczytam
moni.qa ja nie mogłam przełknąć nawet zanim te gluty sie pojawiły. Mam w domku siemię w ziarenkach jak wrócę to zmielę i od dzisiaj zacznę szamać
|
#942 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawy pomysl, nie mam mlynka, ja kupilam juz gotowe, jest zmielone na pyl, powodzenia i smacznego
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#944 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu gratuluję i życzę aby wszystko dobrze się ułożyło. A maluch pewnie będzie i zdrowy i sliczny.
I choc to dopiero kilka dni po tym jak zaczęlismy się z mężem starać, to czuję się dziwnie. Siła sugestii?? Ale przerażliwie bolą mnie piersi, choć do @ jeszcze 12 dni i całe podbrzusze mam dziwnie nabrzmiałe. Nigdy tak wcześnie nie miałam objawów, że miesiączka sie zbliza. |
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Nie...nie mogłam sobie dopasować. Po każdych miałam mdłości i zawroty głowy. Musieliśmy sobie radzić inaczej niestety...
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Motylek, moni.qa to kiedy testowanko?? Bo widzę, że się u nas na to zanosi chyba?? Moze którejś z nas sie uda zostać majowa mamą.....Eh ale sie rozmarzyłam
|
|
|
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja cały czas śledze ten wątek. czytam czytam i ciesze, się z Wami tzn. tymi zafasolkowanymi. Tylko jakoś nie mam czasu na wpis...
My z mężusiem staramy się krótko - od 2 miesięcy, bo teraz mieliśmy równy roczek od ślubu i myśleliśmy że sobie sprawimy piękny prezent. Ale widze, że to nie takie proste jak myśleliśmy. Ale cuż nie poddajemy się i działamy dalej. Płodne zaczynają się od 2.09 więc będziemy szaleć na całego ![]() Ja tylko musze wyluzować bo mam bardzo stresującą prace i jak mówi TŻ: musze dać na luzz. POzdrawiam gorącą |
|
|
|
#951 |
|
Raczkowanie
|
Mała75! Ja tak sobie pomyślałam, że jak jutro nie dostanę to pójdę do apteki i kupię test
. Niemniej jednak w czwartek mam radę(jestem nauczycielką) i nie wiem czy wysiedzę jeśli by się udało Może jeszcze się wstrzymam do piątku?i jak nie przyjdzie @ to zrobię?Mam różne objawy ale nigdy nic nie wiadomo...
|
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane babeczki ... ja tylko na sekundke bo za chwile jedziemy w dalsza podróż .. bawimy sie super jest wspaniale ... tesknie za Wami ... witam nowe dziewczyny i zycze szybkiego zafasolkowania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozytywne fluidki dla Was i do niedzieli
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#955 |
|
Wtajemniczenie
|
Baw sie dobrze Dorotko, bedzie tu smutno bez Ciebie....
|
|
|
|
#956 |
|
Raczkowanie
|
Cały tamten tydzień miałam lekkie mdłości, obecnie brak apetytu, od półtora tygodnia jestem ciągle zmęczona i śpiąca taka po prostu totalnie zmulona. Piersi mam powiększone( a szczególnie sutki, a na lewym pojawiły mi się takie dwie widoczne żyłki-pierwszy raz w życiu).
|
|
|
|
#957 |
|
Raczkowanie
|
Dodam, że normalnie jestem energiczną osobą, a teraz od tylu już dni totalny flaczek, który nie potrafi się za nic zabrać i tylko by spał
W sobotę jak miałam dostać @ to miałam takie typowe bóle jak zwykle, ale nie dostałam. Zazwyczaj mam regularnie.
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie nudze jak mops ... tz spi w tv nic nie ma
nie nawidze sie nudzic ...
|
|
|
|
#959 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Faktycznie dzis bylo sporo dziewczyn na forum i natrzaskalyscie tyle postow ze dopiero teraz skonczylam nadarabiac zaleglosci od wczoraj ![]() Czytalam ze dzis byl poruszany temat kawy hmmm uwielbiam kawe z duza iloscia mleka a teraz musze sie bez niej obejsc jakies pare miesiecy Motylek, moni.qa: no dziewczyny podziwaim was ze jeszcze niezrobilyscie testow (ja to jestem testo-maniaczka ) trzymam kciuki ze jak juz sie odwazycie je zrobic zebyscie zobaczyly na nich dwie grubasne krechy meszsares: - my z TZ staramy sie od stycznia/lutego zeszlego roku obecnie udalo mi sie zafasolkowac a i za 4 miesiace koncze 32 lata i za nic na swiecie nieuwazam sie za "stara babe" moze zmien nastwienie i bedzie ci latwiej Kasiu widze w pelni zadowolona z pierwszego dnia pracy |
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano Fredziu zadowolona jestem z powrotu do pracy ale poniedziałek wtorek piatek mam wolne, szkoła sie zaczyna a synek ma zmieniona szkołe wiec pomoge mu wejsc w nowe otoczenie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

10 luty 2009

za dwie krechy.

nie nawidze sie nudzic ...