Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-05-03, 03:46   #2581
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII

Hehe byłam u męża w pokoju,tv gra,walka trwa,a on śpi zmęczenie wzięło górę i dobrze niech odespi poprzednie noce,bo mi się wykończy praca,dom,opieka nad Michałkiem,zarwane noce

Odciągnęłam Kamilowi katar,sporo tego ma

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 03:54   #2582
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia ;* ja dzis bede miała kolejny dzien super, bo nie spie od godziny juz nie wiem dlaczego ;/ Izunia jak tam? Ja ciagle w dwupaku, ciekawe co mi jutro w szpitalu powiedzą. Ale jak jutro bede 10 dni po tp to chyba nie odeślą do domu co? Boleczka ja nie wiem z doświadczenia ale czytałam, ze dzidziuś ma potrzebę ssania i jak chwile po jedzeniu szuka piersi to trzeba dac smoczek i poprzytulać i obserwować czy działa. Moze spróbuj? U mnie pogrzeb babci akurat tez w poniedziałek wypada i mówiłam wczoraj do mamy jakie to dziwne i smutne troche, ze jednego dnia pochowa matkę i urodzi jej sie wnuczka( byc moze). Cos jak w haśle "umarł król niech żyje król ". Moja babcia miała specyficzne poczucie humoru i wczoraj mówiłam do TZeta ze musimy dzidziusie po niej nazwać i jego mina bezcenna i sobie wyobraziłam jak babcia by sie z niego śmiała to smutno mi sie zrobiło, ze moja córka nie pozna tez małej, fajnej kobietki. Ale i tak miałam szczęście, ze tak długo miałam babcie i nawet prababcie, tylko wiadomo, człowiek nie dopuszcza do siebie takiej myśli, ze ich zabraknie.
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 04:51   #2583
Aaamelkaa
Zakorzenienie

My się ponownie karmimy
Michaś już się wyspal i wstali z mężem,wiecie co walka ta glowna jeszcze się nie zaczęła

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 05:04   #2584
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
My się ponownie karmimy
Michaś już się wyspal i wstali z mężem,wiecie co walka ta glowna jeszcze się nie zaczęła

A mąż tak dzielnie przed TV drzemał
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 05:27   #2585
rosarioV
Zakorzenienie

Amelka haha jak bym mojego widziała on będzie oglądał napewno, 10 min mija, wchodzę do salonu a ten śpi faceci.... :P

Pavlinecka oni nie mają prawa Cię odesłać! Zostawia i pewnie zaczną wywoływanie może że mała okaze się dużą będzie dobrze mocno trzymamy kciuki

5 kroplówka... ale mnie tu faszeruja... na szczęście już jest lepiej (mam nadzieję) goraczki nie ma podobno łamanie w kościach mniejsze czekamy na wynik crp i moczu mam nadzieję ze
Crp baaaardzo spadnie bo miałam chyba wysokie i że jutro mnie wypisza bo mój bąbelek bez mamusi jest

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 05:40   #2586
Edzik_87
Zadomowienie

Hej

Ostatnio mało tu zaglądam..trochę Olek dawał się we znaki..pierwsze dni w domu to był hardcore..chodziłam jak zombie..opuchnieta,mega zmęczona, od piątku jest trochę lepiej i wracam powoli do siebie choć opuchlizna nadal nie zeszła - mam stopy,ręce i twarz jak wieloryb..

Właśnie się karmimy.. Olek bardzo ładnie ssie, pokarm jest, nie mamy problemu z kp na szczęście

Dziękuję Wam baaardzo za wczorajsze życzenia!

Pavlinecka czekamy na Twoją uparta księżniczkę niech wreszcie wychodzi z brzucha, ileż można tam siedzieć żeby szybko i sprawnie poszło
Izunia Dla Ciebie tez

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 05:52   #2587
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Ja tez uwielbiam zapach coreczki, jest taki niepowtarzalny!

No to ładnie poszło póki co

Ale Wam fajnie. Ja tez zawsze chciałam z kostkarka..

Ja tez narazie zadzieram. Ja póki co tylko raz w aucie karmilam.

O super!! W końcu i Ty masz trochę czasu na ogród. Jakieś drzewka czy krzaczory sadzisz?

Ja tez na "codzien" nie smaruje. Tylko jak lekko czerwone to właśnie zielonym linomagiem

Sama nie wiem. Ala tez ma katar to przed każdym karmieniem psikam disnemarem i ściągał katarkiem do czystego noska. Leków zadnych nie podaje bo chyba nie ma na katar..u mnie trwa juz 2gi tydzień i jest lepiej

Jak tetrowanie idzie Kochana?

Ja daje smoka, przytylam, chodze i pokazuje świat, grzechotka pogrzechocze troszkę. Staram się ja zająć czymś.

My po cycku ale Młoda prezy się i kupy nie może zrobić i nie śpi bidula. Masaże nie pomagają póki co. Kurcze co raz częściej ja męczy kiedy ja na prawdę juz nie jem nic takiego..chyba pójdę do pediatry po debridad bo mi jej co raz bardziej szkoda..
Sadziłam kwiaty i takie małe roślinki bo mam w ogrodzie taką kompozycję a w niej wszystko
Koperco ostatnio pisałaś coś o szparagach a one chyba sa wzdymajace. Nabiał jesz?
Ja wczoraj zjadlam taka słodką bułeczke owsiana i myślę że po niej był brak kupki. Generalnie nic nie zjadlam ciężkiego a sama wczoraj miałam bethoveny jak nie wiem :/
Stary 2015-05-03, 05:53   #2588
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
My się ponownie karmimy
Haha powiem mojemu M to sie zdziwi bo sam mial pomysl zeby na ta walke wstac.

Spalam dzisiejszej nocy ponad 3h wow
Maluszek wlasnie zasypia po dwoch kupach i karmieniu
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 05:59   #2589
Majka232
Zakorzenienie

A tak w ogóle to dzien dobry
Noc u nas fajna bo pobudki przed 3 i teraz 6.30 ale wieczorem było kiepsko bo płacz i jadl 18.30, 20.15 i 22
Stary 2015-05-03, 06:15   #2590
gossip_girl21
Zakorzenienie

Hej u ja to was odbije chyba moja zjadła wczoraj o 22 potem o 3 i teraz o 6.30
Mąż warte trzymał w nocy bo ja się źle czułam, miałam wrażenie że zaraz zemdleje.... Nie wiem czemu... Ale bałam się trochę tego idę spać dalej bo lalunia zasypia pomału ,)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 06:16   #2591
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Nocna zmiana
Kamilowi nie daje pospac ten głupi katar,męczy się Biedactwo moje,ja bym chętnie tez pospala
Dziś o 3 nad ranem,walka bokserska stulecia i mój mąż nastawil budzik i planuje oglądać na żywo
Gdybym tylko miala możliwość wyboru sen lub tv,wybór byłby prosty
Haha mój tak samo ale pytałam go dzis to mówi, ze do 2 wytrzymał i kimnal potem, tv grał cała noc bo jak wstawałam do toalety to przysypiał, ale ' nie, nie wyłączaj bo ogladam'

Zdrówka dla synka !

Cytat:
My się ponownie karmimy

Mój tez juz siedzi

Pavlineczka-kciuki, zeby jutro jakaś konkretna decyzje podjęli

Witam sie, nocka u nas super, Alicja teraz zjadła, leży sobie i sie rozgląda, a zwykle przysypia od razu po jedzeniu i sie zastanawiam czy dać jej tak w spokoju poleżeć i czekać az zaśnie czy cos z nią porobić? Na ręce nie bede przyzwyczajac póki nie płacze..
Jak to u Was jest ?
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-03, 06:35   #2592
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Witam z poranmej zmiany dzis w nocy jedna pobudks przed 2ga za to godzine mi mloda jadla i kwekala, widac ona musi bo sie udusi raz na dobe zrobic sobir taks godzinna uczte, w dzien jadla po 10-20 minut i aniolka udawala to zrobila nocne wielkie zarcie i nie ma zmiluj 😡
Dzieki za odpowiedzi nt smarowania pupy tez mi sie wydaje, że skore mozna "rozpieścić" kosmetykami i potem bez nich sama sobie nie radzi. W dodatku mi linomag gdzies wsiaknal,kot chybs ukradl...?
Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Dziewczynki pytalyscie kiedy przyjedzie M/zobaczymy sie z nim. Jak beda jakies tanie loty na weekend za 2 tyg to przyleci a jak nie to na tydzien w pierwszym tygodniu czerwca
My wgl jestesmy juz w domku, wypusicili nas o 18, mama M zostala ze mna na pieresza noc, zaczela jesc nawet z piersi ale tak bardzo czesto, to normalne?
Boleczka,trzymaj sie i usmiechaj, zobaczysz ze szybko zleci,a Wy z tej sytuacji wyjdziecie silniejsi. I bogatsi mam nadzieję

Cytat:
Dziewczynki pytalyscie kiedy przyjedzie M/zobaczymy sie z nim. Jak beda jakies tanie loty na weekend za 2 tyg to przyleci a jak nie to na tydzien w pierwszym tygodniu czerwca
My wgl jestesmy juz w domku, wypusicili nas o 18, mama M zostala ze mna na pieresza noc, zaczela jesc nawet z piersi ale tak bardzo czesto, to normalne?

---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Tak? a ja nie sparzam
Mala Ty od samego poczatku tak jesz wszystko czy tez prawie wszystko? Ja po ok 1,5 tyg z tym pomidorem zaczelam próbować, skorke sparzam,choc 2 razy ze skora zjadłam.
Za to smazony mielony i kawalek smazonego indyka chyba mojemu dziecku nie podszedl.
Alergikow w mojej rodzinie nie ma wiec mam nadzieje ze bez alergii sie obejdzie... podobno najbardziej to dziedzicznie wylazi hm...
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 06:37   #2593
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Super ze juz w domku!

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia ;* ja dzis bede miała kolejny dzien super, bo nie spie od godziny juz nie wiem dlaczego ;/ Izunia jak tam? Ja ciagle w dwupaku, ciekawe co mi jutro w szpitalu powiedzą. Ale jak jutro bede 10 dni po tp to chyba nie odeślą do domu co? Boleczka ja nie wiem z doświadczenia ale czytałam, ze dzidziuś ma potrzebę ssania i jak chwile po jedzeniu szuka piersi to trzeba dac smoczek i poprzytulać i obserwować czy działa. Moze spróbuj? U mnie pogrzeb babci akurat tez w poniedziałek wypada i mówiłam wczoraj do mamy jakie to dziwne i smutne troche, ze jednego dnia pochowa matkę i urodzi jej sie wnuczka( byc moze). Cos jak w haśle "umarł król niech żyje król ". Moja babcia miała specyficzne poczucie humoru i wczoraj mówiłam do TZeta ze musimy dzidziusie po niej nazwać i jego mina bezcenna i sobie wyobraziłam jak babcia by sie z niego śmiała to smutno mi sie zrobiło, ze moja córka nie pozna tez małej, fajnej kobietki. Ale i tak miałam szczęście, ze tak długo miałam babcie i nawet prababcie, tylko wiadomo, człowiek nie dopuszcza do siebie takiej myśli, ze ich zabraknie.
U mnie bez zmian
Po 10 dniach to musza Cię przyjac. Jest to zapisane w przepisach. Mam nadzieję że jednak dzisiaj Ci się samo rozkręci!
Stary 2015-05-03, 06:38   #2594
madzixx88
Zakorzenienie

Rosario-zdrówka i szybkiego powrotu do domku

Majka-a jakie kwiaty sądziłas ? Kupiłaś te campaniule, o której kiedyś pisałam?

Mi zeszła opuchlizna extra, jak myje ręce to takie dziwnie szczupłe sa ale obrączka jeszcze mi nie wchodzi, blokuje sie na kostce :/ twarz tez juz normalna, nawet sąsiadka jak mnie zobaczyła to mówi 'Oo odrazu inna buzia'
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 06:46   #2595
gosiak0512
Zakorzenienie

HEJ. Noc super 23, 3.30, 5 karmienia

MALA zostalo wpadaj

SONIA ale co? Ja robie wszystko tak sam jak do tej pory dasz rade i Ty malemu puszczaj konika u nas mala zasypia z nim wspolczuje nocki, a M nie mogl wstac do niego?

Pomidora jadlam i mala na buzi wywalilo wiec zostaje przy ogorku.. ale mogly to byc tez potowki.. hmm

AMELKA zdrowia!

BOLUS dostawiac dalej to minie spokojnie a mleka naciagnie

MADZIX nasza lezy po karmieniu i maz z nia gada

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 07:03   #2596
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Sadziłam kwiaty i takie małe roślinki bo mam w ogrodzie taką kompozycję a w niej wszystko
Koperco ostatnio pisałaś coś o szparagach a one chyba sa wzdymajace. Nabiał jesz?
Ja wczoraj zjadlam taka słodką bułeczke owsiana i myślę że po niej był brak kupki. Generalnie nic nie zjadlam ciężkiego a sama wczoraj miałam bethoveny jak nie wiem :/
Szparagi wzdymajace są?? Nabiał jem ale jadlam od początku i było ok. Teraz się niedawno skaszanilo.
Ja mam ciągle betoveeny nawet jak jem lekkostrawnie. I to takie smierdzace ze nie da się wytrzymać :P

U mnie godzinna sesja to norma.1cyc,odbić,przewina c, 2cyc. I w między czasie wiercenie się przy cycku,łapanie,puszczanie, prezencie sie
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 07:07   #2597
Hanka20
Zakorzenienie

No to my też się meldujemy na porannej zmianie u nas noc w miarę jedynie wieczorem nie chciał usnac jak się obudził o 23.20 to zasnął trochę po pierwszej dopiero po karmieniu kupie i noszeniu przez mamę i tatę. Potem wstał o 4 i teraz po 7. Właśnie kończymy cyca wyjadac
AMELKA wiem wiem ze bez skórki pomidora współczuję katarku u Kamila :/
Ja mojemu profilaktycznie psikam nosefrida dwa trzy razy dziennie położna powiedziała ze warto nawilzac sluzowke.

BOLECZKA wszystko się U normuje z tym karmieniem początki zawsze są trudne, my też mieliśmy pierwsze dni niełatwe.

SONIA to może spróbuj kupić tą zasypke co poleca Sylwia!

PAVLINECKA jak napisałaś o babci, to pierwsza myśl jaka mi przeszła przez głowę to taka ze zrobiła miejsce na tym świecie dla malutkiej... wiem ze to okrutne i smutne ale u nas tak właśnie się mówi

MADZIX ja się staram nie brac małego na ręce jak nie płacze.

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Kurde ja też mam gazy stale od porodu nie wiem o co kaman bo wcześniej nie miałam tak ...

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 07:24   #2598
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Witam sie, nocka u nas super, Alicja teraz zjadła, leży sobie i sie rozgląda, a zwykle przysypia od razu po jedzeniu i sie zastanawiam czy dać jej tak w spokoju poleżeć i czekać az zaśnie czy cos z nią porobić? Na ręce nie bede przyzwyczajac póki nie płacze..
Jak to u Was jest ?
Moja tak czesto sie rozglada rano i albo zostawiam w spokoju albo daje ksiazke do "czytania"-dzis czytala samochod,w koncu z rodziny samokchodziarzy jest wgapia sie ladnie w te obrazki, niech sobie zezika koordynuje moj skarbek. Na reksch bardzo rzadko nosze,ale tatus ja czesto wyjmuje i rozpieszcza na swojej klacie.a jakie jej wyznania przy tym czyni.. ja to chyba tyle az nigdy nie slyszalam :p
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 07:38   #2599
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość

Pavlinecka trzymam kciuki za Ciebie, juz musza teraz zadzialac. Piekne slowa piszesz o babci ale tak to wlasnie podobno jest ze ktos umiera a ktos sie rodzi... buziaki

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Amelka haha jak bym mojego widziała on będzie oglądał napewno, 10 min mija, wchodzę do salonu a ten śpi faceci.... :P

Pavlinecka oni nie mają prawa Cię odesłać! Zostawia i pewnie zaczną wywoływanie może że mała okaze się dużą będzie dobrze mocno trzymamy kciuki

5 kroplówka... ale mnie tu faszeruja... na szczęście już jest lepiej (mam nadzieję) goraczki nie ma podobno łamanie w kościach mniejsze czekamy na wynik crp i moczu mam nadzieję ze
Crp baaaardzo spadnie bo miałam chyba wysokie i że jutro mnie wypisza bo mój bąbelek bez mamusi jest
Rosi trzymaj sie trzymam kciuki za Ciebie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51257670]

Boleczka,trzymaj sie i usmiechaj, zobaczysz ze szybko zleci,a Wy z tej sytuacji wyjdziecie silniejsi. I bogatsi mam nadzieję
[/QUOTE]

Dziekuje za slowa wsparcia

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
HEJ. Noc super 23, 3.30, 5 karmienia

MALA zostalo wpadaj

SONIA ale co? Ja robie wszystko tak sam jak do tej pory dasz rade i Ty malemu puszczaj konika u nas mala zasypia z nim wspolczuje nocki, a M nie mogl wstac do niego?

Pomidora jadlam i mala na buzi wywalilo wiec zostaje przy ogorku.. ale mogly to byc tez potowki.. hmm

AMELKA zdrowia!

BOLUS dostawiac dalej to minie spokojnie a mleka naciagnie

MADZIX nasza lezy po karmieniu i maz z nia gada
Mleko nadciagnelo, piers mi sie zrobila twarda, troche odciagnelam laktatorem troche mala wyjadla i jest ok, zobaczymy co bedzie dalej

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-03, 07:43   #2600
rosarioV
Zakorzenienie

Boleczka jak poczujesz lekki nawal od razu sciagnij lakratorem ale nie całość tylko do uczucia ulgi i masuj sobie piersi aby nie stwardnialy

Stary 2015-05-03, 07:44   #2601
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Hej u ja to was odbije chyba moja zjadła wczoraj o 22 potem o 3 i teraz o 6.30
Mąż warte trzymał w nocy bo ja się źle czułam, miałam wrażenie że zaraz zemdleje.... Nie wiem czemu... Ale bałam się trochę tego idę spać dalej bo lalunia zasypia pomału ,)
To identyczne pobudki jak u nas

Cytat:
Haha mój tak samo ale pytałam go dzis to mówi, ze do 2 wytrzymał i kimnal potem, tv grał cała noc bo jak wstawałam do toalety to przysypiał, ale ' nie, nie wyłączaj bo ogladam'

Zdrówka dla synka !

Mój tez juz siedzi

Pavlineczka-kciuki, zeby jutro jakaś konkretna decyzje podjęli

Jak to u Was jest ?

nie ruszać

Cytat:
Rosario-zdrówka i szybkiego powrotu do domku

Majka-a jakie kwiaty sądziłas ? Kupiłaś te campaniule, o której kiedyś pisałam?

Mi zeszła opuchlizna extra, jak myje ręce to takie dziwnie szczupłe sa ale obrączka jeszcze mi nie wchodzi, blokuje sie na kostce :/ twarz tez juz normalna, nawet sąsiadka jak mnie zobaczyła to mówi 'Oo odrazu inna buzia'

zapomniałam nazwy tych kwiatów. Kupię jeszcze bo nie kupiłam tych do doniczek. Kupię campaniule, begonie i pewnie pelargonie i surfinie. Wczoraj kupiłam lawende i inne roślinki, których nazw nie znam

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Szparagi wzdymajace są?? Nabiał jem ale jadlam od początku i było ok. Teraz się niedawno skaszanilo.
Ja mam ciągle betoveeny nawet jak jem lekkostrawnie. I to takie smierdzace ze nie da się wytrzymać :P

U mnie godzinna sesja to norma.1cyc,odbić,przewina c, 2cyc. I w między czasie wiercenie się przy cycku,łapanie,puszczanie, prezencie sie
Mi się wydaje że tak jak fasolka szparagowa.

Tak w ogóle to jak czasem czytam co jecie np.smazone, surowe jabłka, nabiał czy pomidory które teraz są samą chemią i nie łączycie tego z bólem brzuszka czy wysypka u dzieci to sie dziwię. Jest trądzik niemowlęcy nie zwiaz.z naszym menu, ale nie wiadomo czy wypryski na buzi malucha to nie coś innego.
Ja będę jadła pomidory jak będzie sezon i będziemy mieć niepryskane od babci Tż
Stary 2015-05-03, 07:45   #2602
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Pavlinecka wyrazy wspolczucia, bardzo mi przykro
Moj śp dziadek zawsze mówił, że "musi zrobić miejsce dla następnych" Zmarł w pierwsze urodziny jednego z wnucząt. Części wnuków nie doczekał, a prawnuków w ogóle.

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 08:01   #2603
cashmere
Zakorzenienie

Hej!
melduje o poranku. Ja juz po sniadaniu, zjadlam owsianke z domowym sokiem z czarnej pozeczki. Zresza owsianke jem teraz codziennie. Kiedys na wodzie byla obrzydliwa a teraz wsuwam az sie uszy trzesa

KOPERCO, VIOLKA odstawilismy narazie tetre. Zamiast byc lepiej zaczal odparzac jeszcze wieksza powierzchnie. Widac draznil go mocz bardzo. Zebym nie wyszla na wyrodna matke naprawde czesto je zmienialam, ale czasem ciezko od razu wylapac ze zrobil siusiu zwlaszcza podczas snu. Ale dalej myjemy go pod biezaca woda przy kazdej zmianie, wietrzymy i naswietlamy lampa i idzie ku dobremu widac.

MADZIXX ja jak nie placze to malego nie nosze, chyba ze do odbicia. U nas tatus bardziej rozpieszcza synka a ja krzycze by go odlozyl

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 08:02   #2604
Majka232
Zakorzenienie

Cashmere - polecam mleko ryżowe z Roska. Owsianka wychodzi przepyszna. Akurat mi się skończyło buuu
Cieszę się, że u Was lepiej
Stary 2015-05-03, 08:03   #2605
cashmere
Zakorzenienie

U mnie taka piekna pogoda, juz sie nie moge doczekac spaceru
A teraz ide gotowac zupe poki mlody spi

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 08:18   #2606
gossip_girl21
Zakorzenienie

Madzixx ja czekam aż zaśnie sama a jak pojekuje to glaskam po buzce aż uśnie. Mnie też obrączka blokuje się na kostce

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Lalka obudziła się z płaczem po 2h i zjadła 50 i śpi dalej chyba głodna była, możliwe bo wv nocy mało zjadła....?? A my dalej w kime idziemy a co

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 08:33   #2607
rosarioV
Zakorzenienie

Zalamka... crp mi wzrosło z 34 na 70 o wyjściu jutro mogę pomarzyć. .. już się nastawiam na tygodniowe lezenie rozryczalam się jak zadzwoniłam do mamy i usłyszałam małego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-03, 08:33   #2608
gosiak0512
Zakorzenienie

Kurde a mi tak lapa spadla ze mi obraczka spad

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 08:42   #2609
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Zalamka... crp mi wzrosło z 34 na 70 o wyjściu jutro mogę pomarzyć. .. już się nastawiam na tygodniowe lezenie rozryczalam się jak zadzwoniłam do mamy i usłyszałam małego
Kochana przykro mi
ja w kryzysowym momencie po cc miałam CRP 168. Po 2 dniach spadło do 44.

Elektryczny laktator to cudo - wczoraj kupiliśmy ściagam pokarm bez problemu i mogę małą karmić moim mlekiem w razie jak będzie mało, będę dopajać mm. Mała to śpioch musze ją w nocy budzić na karmienie

Ja teraz siedzę na stronie sinsay- może coś kupię, bo mają dziś rabat 25%

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2015-05-03 o 08:43
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 08:49   #2610
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej. Antybiotyk dostajesz?

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Kurde a mi tak lapa spadla ze mi obraczka spad
Ciesz się, schudłas.

Moja waga wskazała ponad 0,5 kg mniej niż przed ciążą. Taka niespodzianka. Jak patrze na moja talię to myślę że się utopie w sukience której jeszcze nie mam ale juz wysłana. Zostane bez kiecki na chrzciny :/

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości