Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-04, 16:14   #2131
elcia88
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V

Cytat:
Napisane przez truskafffka91 Pokaż wiadomość
To ja ostatnio mam tak co noc.

A moze ja powinnam wiecej jeść?
Wstajecie w nocy i jecie coś?
nie, ja to o 20 max coś jeszcze czasami przekąszam

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

na wieczór pije sobie rumianek, on działa łagodząco na układ pokarmowy
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-04, 16:18   #2132
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
nie, ja to o 20 max coś jeszcze czasami przekąszam

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

na wieczór pije sobie rumianek, on działa łagodząco na układ pokarmowy
To ja też kolacje jem 20-21. Nie chce eksperymentować na sobie zwłaszcza w ciąży. Po wczorajszym mam dość.

Cytat:
Napisane przez grita Pokaż wiadomość
No to rzeczywiście byle do czerwca!

To niestety polityka przychodni, że wprowadzili tylko wizyty prywatne. Rozmawiałam z babką z infolinii i powiedziała, że to dlatego, że ten lekarz jest bardzo oblegany i inne pacjentki (w domyśle te bez abonamentu) nie mogły się do niego dostać...
Rzeczywiście tak było, że jak tylko ruszały zapisy to zaraz większość miejsc u niego była zajęta, ale czy to moja wina
W luxmedzie u nas u większości lekarzy cena za wizytę to 80-100 zł, czasem u prof jest jeszcze więcej.

Mnie pomaga zazwyczaj herbata miętowa, ale nie miałam jakichś silnych bólów do tej pory. A domyślasz się od czego to? Zjadłaś coś ciężkostrawnego?

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

No nie wiem, może rzeczywiście Cię w nocy boli z głodu. Spróbuj coś lekkiego przekąsić tej nocy, może Ci będzie lepiej..
Ja nie wstaję w nocy na jedzenie, ale kolację jem dosyć późno, tak koło 21. Wtedy nie jestem głodna w nocy, jak zjem za wcześnie, bliżej 19 to mnie ssie czasem
W pierwszej ciąży nagminnie bolał mnie żołądek nocami, czasem pomagała herbata miętowa, czasem lekko ciepłe mleko z miodem, a czasem przegryzienie herbatnika albo biszkopta. Sama musisz dojść co Ci służy, po czym Ci trochę lepiej
truskafffka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-04, 16:21   #2133
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się wkurzyłam Do lekarza chodzę prywatnie do luxmedu, ale mam wykupione ubezpieczenie medyczne, więc mam wszystko w cenie. Ale co się okazało! Mój lekarz od maja będzie przyjmował tylko prywatnie, bez uwzględnienia abonamentu. I wizyty będę miała płatne
Ale się zdenerwowałam Niby nie majątek ta stówa za wizytę, ale nie po to mam abonament, żeby jeszcze dopłacać.
Też bym się wkurzyła, no ale cóż... jak chcesz się tego lekarza trzymać to chyba nie masz wyjścia niż zapłacić. Najgorsze że przed nami końcówka i wizyty czasem co parę dni...
Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
Najgorsze, że to nie szef tylko przełożony mojego TŻ. Ja też nie rozumiem sytuacji, w której on nie może wziąć tego urlopu i mam nadzieję, że bez problemu go weźmie.
To znaczy mój TŻ też tak ma w pracy że nie może sobie wziąć urlopu kiedy chce bo a to jakieś sprawozdania, a to inne "gorące" okresy w pracy ale jeśli chodzi o urodzenie dziecka to wszyscy wiedzą, że to nie wakacje i terminu sobie człowiek nie wybiera przecież.
No ale mój TŻ w pracy to ma tak dobrze jak nikt, urlopy rodzicielskie, imprezy dla dzieci, bony i prezenty świąteczne w ogóle szał jakiś
Stary 2015-05-04, 16:29   #2134
TusiaeM
Zakorzenienie

Cytat:
wspólczuje, ja dzis fatalnie sie jakoś czuje, brzuch mnie ciagnie, boli w okolicy obojczyka i najeść sie nie moge, juz wszytskiego pociapałam chyba co miałm, od kanapek z dzemem, poprzez sałate ze śmietaną po chipsy i lody już nie wim co ze soba zrobić , teraz krupnik gotuje

Też dziś mam taki dzień. Niby nic mnie specjalnie nie boli, czasem mnie coś w brzuchu zakłuje, ale mam takie samopoczucie jakby mi coś było.

Cytat:
To ja ostatnio mam tak co noc.

A moze ja powinnam wiecej jeść?
Wstajecie w nocy i jecie coś?
Ja nie, ale czasem jak się przebudze to czuje głód Rano jak wstaje to wciągam w łóżku jogurt, a dopiero po godzinie robie sobie porzadne śniadanie.

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
To znaczy mój TŻ też tak ma w pracy że nie może sobie wziąć urlopu kiedy chce bo a to jakieś sprawozdania, a to inne "gorące" okresy w pracy ale jeśli chodzi o urodzenie dziecka to wszyscy wiedzą, że to nie wakacje i terminu sobie człowiek nie wybiera przecież.
No ale mój TŻ w pracy to ma tak dobrze jak nikt, urlopy rodzicielskie, imprezy dla dzieci, bony i prezenty świąteczne w ogóle szał jakiś
No mój TŻ jest nowy w pracy więc nie może za bardzo stawiać na swoim, ale mam nadzieję, że z tym ojcowskim też będzie tak, że zrozumieją to.

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-04, 16:44   #2135
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
jeśli wszystko jest w porządku, mama czuje się dobrze, dziecko zdrowe, to tak powinno być. Wiem, że np. w Belgi też wypisują po kilku godzinach do domu. A następnego dnia młodą mamę i dzidziusia odwiedza położna, która pokazuje jak dbać o maluszka.
I ja bym wolała taką opiekę niż stresowanie się 3 dni w szpitalu.

A że księżna miała siłę i nie wyglądała na sfatygowaną porodem, fakt ma sztab ludzi który jej pomaga, wymalują, ubiorą itp.
Ale widziałam moje przyjaciółki dzień, dwa po porodzie i też wyglądały dobrze. I wszystkie mówiły, że już kilka godzin po porodzie miały dużo siły, same się temu dziwiły.
Zresztą od doświadczonych mam dostałam radę by na wyjście ze szpitala przygotować sobie fajne ubranko, wiadomo luźne bo brzuszka tak zaraz po porodzie się nie gubi.
A slyszałaś co już gadają? Że księżnej surokatka urodziła I poprzednie dziecko też, bo jest niby bezpłodna
Cytat:
I wszystkiego naj dla naszych solenizantek

Mery, super że po wizycie ok, że to plamienie to nic takiego. Jak szyjka się lekko skrociła, to faktycznie tragedii nie ma, ale odpoczywaj sporo
A L4 na opiekę nie zawsze chcą wypisać niestety, po porodzie sn to rzadkość. Po cc zazwyczaj bez problemu wypisują, bo i zazwyczaj kobieta dochodzi do siebie chwilkę dłużej. Chyba że lekarz fajny, to i po sn wypisze, ale u mnie w szpitalu wypisywali tylko po cc.
Opieka w domu?? Pierwsze słyszę, i jak to wygląda?

Cytat:
Ale się wkurzyłam Do lekarza chodzę prywatnie do luxmedu, ale mam wykupione ubezpieczenie medyczne, więc mam wszystko w cenie. Ale co się okazało! Mój lekarz od maja będzie przyjmował tylko prywatnie, bez uwzględnienia abonamentu. I wizyty będę miała płatne
Ale się zdenerwowałam Niby nie majątek ta stówa za wizytę, ale nie po to mam abonament, żeby jeszcze dopłacać.
To moze chodź na zmianę do kogos innego, raz tu raz tu. Albo, nie wiem jak u ciebie, ale mój abonament jest na różne gabinety, może poszukaj go gdzie indziej? No powiem ci, kiszka, też bym sie zdenerwowała. A nie ma innego lekarza z tego samego szpitala w Luxmedzie?

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Zaszłam do Rosska, zobaczyć co tam dają. Kupiłam dwa tusze miss sporty, jeden czarny i jeden taki żelowy przezroczysty i dwie kreski, ale najbardziej zadowolona jestem z promocji na papier toaletowy

Głowa mnie boli, nawet kawa nie pomogła.

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-04, 16:47   #2136
truskafffka91
Wtajemniczenie

Co oznacza, że matka jest zbyt aktywna?
"Ruchy matki i dziecka są naprzemiennie zharmonizowane: aktywność matki hamuje ruchy maleństwa, a zaprzestanie ruchu przez matkę pobudza dziecko do aktywności. Matka zbyt aktywna, jak i unieruchomiona nie stymuluje rozwoju ruchowego dziecka"
Stary 2015-05-04, 16:53   #2137
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, a jak tam wasze chlebki? Sprawdziła się ta silikonowa keksówka? Ja sobie muszę sprawić jeszcze jedną, bo jedna to mało, ale chciałabym taką szerszą a krótszą, ale to juz męża naciagne przy zakupach

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
"Ruchy matki i dziecka są naprzemiennie zharmonizowane: aktywność matki hamuje ruchy maleństwa, a zaprzestanie ruchu przez matkę pobudza dziecko do aktywności. Matka zbyt aktywna, jak i unieruchomiona nie stymuluje rozwoju ruchowego dziecka"
A jak kobiety cała ciążę leżą....nie przesadzajmy, w końcu każdy musi kiedyś np spać i to musi wystarczyć.

Wspólnie zamawiamy buty

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-04, 16:53   #2138
party_girl7
Zakorzenienie

Po oglądaniu fotelików na żywo skłaniam się ku Recaro Privia, nawet bez bazy świetnie trzyma się na siedzeniu, szarpałam w różne strony i na prawdę super trzymał. W porównaniu do cabriofix jest o niebo lepszy, zresztą sam materiał jest tak przyjemny i miękki, te otoczki pasów itd. No i gwarancja 4 lata na Recaro. Wiec tak na świeżo to chyba kupimy nowy fotelik privia w sierpniu, w razie gdy zapinanie będzie uciążliwe to bazę dokupimy pozniej, zobaczymy jak się spisze.
Stary 2015-05-04, 17:07   #2139
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę że chodzi o równowagę między aktywnością i wypoczynkiem, nie sądzę by którakolwiek z nas jest zbyt aktywna

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
Stary 2015-05-04, 17:24   #2140
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Po oglądaniu fotelików na żywo skłaniam się ku Recaro Privia, nawet bez bazy świetnie trzyma się na siedzeniu, szarpałam w różne strony i na prawdę super trzymał. W porównaniu do cabriofix jest o niebo lepszy, zresztą sam materiał jest tak przyjemny i miękki, te otoczki pasów itd. No i gwarancja 4 lata na Recaro. Wiec tak na świeżo to chyba kupimy nowy fotelik privia w sierpniu, w razie gdy zapinanie będzie uciążliwe to bazę dokupimy pozniej, zobaczymy jak się spisze.
Ciekawy, musze sie rozejrzeć za nim

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-05-04, 17:28   #2141
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
wspólczuje, ja dzis fatalnie sie jakoś czuje, brzuch mnie ciagnie, boli w okolicy obojczyka i najeść sie nie moge, juz wszytskiego pociapałam chyba co miałm, od kanapek z dzemem, poprzez sałate ze śmietaną po chipsy i lody już nie wim co ze soba zrobić , teraz krupnik gotuje

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

ooo czego to ludzie nie wymyśla, niech Rosjanie sie zajma swoimi sensacjami w państwie. nie sadze zeby rodzina królewska pozwoliła sobie na takie skandale

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

to dobrze ze te plamienia to nic poważnego ale i tak musisz duzo wypoczywać.
a ile tego magnezu bierzesz?
Ginka nie mówiła nic że mam dużo odpoczywać, mam uważać, trochę zwolnić tempo, nie nosić ciężkich rzeczy, nie forsować się itp.
Nie będzie łatwo, bo mnie często gdzieś nosi.
A magnez 4 razy dziennie

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Moja mama wpadła w szał zakupów dzieciowych i moje dziecię wzbogaci się w książki, jedna z nich znana "bardzo głodna Gąsienica"
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-04, 17:46   #2142
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Cała firma maxi cosi jest mocno przereklamowana. To nie lata 90 kiedy nie było nic lepszego, teraz jadą na starej opinii i obecności na wszystkich warsztatach i targach.
Stary 2015-05-04, 17:46   #2143
elcia88
Wtajemniczenie

ja tak delikatnie po 1tab (48mg) brałam bo nie wiedziałam ile moge.
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-04, 18:07   #2144
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Dziewczyny ta czystosc pochwy to na czysto czy na brudno ?

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-04, 18:10   #2145
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
Dziewczyny ta czystosc pochwy to na czysto czy na brudno ?
Cytologię robi się na brudno, więc to pewnie też. Różne płyny mają środki bakteriobójcze a tu raczej chodzi o "pokaż kotku co masz w środku"

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-05-04, 18:13   #2146
loudres
Zadomowienie

Uwaga chwale się! Dziś byłam u kosmetyczki i takie mi cuda wyczarowala uhh. . I dostałam od tż prezent który będę mogła wykorzystać na ślub

Ale brzuch urosl mi przez te ostatnie kilka dni ) hihih i u mojego starszaka w szkole będą chodzić na basen wiec jest zajarany na maxa a dla niego super rozrywka w tygodniu. Tym bardziej ze uwielbia pływać.

Dziś pierwszy raz prysnelam się perfuma i potem tak mi niedobrze było oghhhh. . I chyba do końca ciąży będę na samym Antyperspirancie
Jestem padnieta a jeszcze zaraz do księdza!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150504_190206.jpg (58,9 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150504_190354.jpg (64,6 KB, 22 załadowań)
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-04, 18:17   #2147
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
Uwaga chwale się! Dziś byłam u kosmetyczki i takie mi cuda wyczarowala uhh. . I dostałam od tż prezent który będę mogła wykorzystać na ślub

Ale brzuch urosl mi przez te ostatnie kilka dni ) hihih i u mojego starszaka w szkole będą chodzić na basen wiec jest zajarany na maxa a dla niego super rozrywka w tygodniu. Tym bardziej ze uwielbia pływać.

Dziś pierwszy raz prysnelam się perfuma i potem tak mi niedobrze było oghhhh. . I chyba do końca ciąży będę na samym Antyperspirancie
Mam taki sam kształt, długość i kolor tylko zdobienie inne, bo odstajace (co mnie wq) i jeden pazur ala brokatowy.

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-05-04, 18:21   #2148
agu23gda
Wtajemniczenie

Melduję, że żyję nie będę nawet próbować nadrabiać, bo i tak mi się to nie uda. Nie wiem czy był juz poruszany ten temat, ale od 11 maja w lidlu:
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=658

ps. dzisiaj na 1000% lekarz potwierdził, że mój kosmita to córeczka
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-04, 18:30   #2149
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Ok. Dzieki. Troche to krepujace tak sie rozkraczyc nie myta Bożenka.
Strasznie trzeba sie nalatac na te wszystkie badania, mocz musze powtorzyc, polowkowe teraz, glukoza zaraz po tym, zaraz znowu wizyta.
Do tega zeby mnie bola i musze do dentysty isc ;/

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość

naprawdę fajny kształt tych paznokci , zdobienue tex fajne choc właśnie ostatnio widziałam w autobusie babke i miala pare paznokci wladnie brokatem tylko tym grubszym co odbija swiatlo

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Aaa i cycki mnie tak kluja w środku jak by mi kto igly wbijal

wymianki
Stary 2015-05-04, 18:58   #2150
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Siusiak nie odpadł
Lekarz potwierdził ze na 100% będzie chłopczyk!

Rośnie mały jak na drożdżach.
Tatuś był na wizycie i mówi że uczucie nie samowite
Stary 2015-05-04, 19:19   #2151
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
znam wiele ruchliwych matek i ich dzieci nie są jakieś mniej ruchliwe.
Mi się wydaje, że tu dużo zależy od charakteru dziecka, a ten zaprogramowany zostaje przy poczęciu

Cytat:
ja tak delikatnie po 1tab (48mg) brałam bo nie wiedziałam ile moge.
tylko jak to pani gin określiła u mnie to zapotrzebowanie na magnez jest duże, bo się pytałam czemu aż tyle mam tego łykać
mam nadzieję, że dzięki temu przestaną nękać mnie skurcze łydek w nocy

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
Melduję, że żyję nie będę nawet próbować nadrabiać, bo i tak mi się to nie uda. Nie wiem czy był juz poruszany ten temat, ale od 11 maja w lidlu:

kosmitka

aaaa ja chcę wszystko, np prawie, te spodnie dresowe mi się nie podobają.
Ale te marynarskie bodziaki
i te staniki tez na fajne wyglądają, tylko z rozmiarem trafić?? mi od kiedy pojawiła się siara w piersiach, to mam dużo pełniejsze i coś czuję, że nadal rosną
Stary 2015-05-04, 19:21   #2152
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość

Nie, no właśnie kogoś mi tu brakowało :P O stanikach mowa była, ale te ciuszki to kupię, szczególnie spodenki I te topy i spodnie dresowe. mam ciut inne i są mega.

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-05-04, 19:29   #2153
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Ok. Dzieki. Troche to krepujace tak sie rozkraczyc nie myta Bożenka.
Strasznie trzeba sie nalatac na te wszystkie badania, mocz musze powtorzyc, polowkowe teraz, glukoza zaraz po tym, zaraz znowu wizyta.
Do tega zeby mnie bola i musze do dentysty isc ;/

naprawdę fajny kształt tych paznokci , zdobienue tex fajne choc właśnie ostatnio widziałam w autobusie babke i miala pare paznokci wladnie brokatem tylko tym grubszym co odbija swiatlo

Aaa i cycki mnie tak kluja w środku jak by mi kto igly wbijal
mnie jakoś już nic nie krępuje, od kiedy w 9tc pojechałam na IP praktycznie tak jak stałam, czyt. z nie ogarniętym podwoziem (na szybko zmieniłam tylko majtki), nogi też nie były super gładkie. I wtedy dotarło do mnie, że przecież lekarze aż tak na to nie patrzą.

Czasem się wkurzam, jak przed wizytą namęczę się by się porządnie ogarnąć, a tu tylko wejście na samolot, chwila badania i dziękować i ubieranie

jak mnie cycki drażnią, to pomaga mi wejście pod prysznic i rozmasowanie pod ciepłą wodą

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Siusiak nie odpadł
Lekarz potwierdził ze na 100% będzie chłopczyk!

Rośnie mały jak na drożdżach.
Tatuś był na wizycie i mówi że uczucie nie samowite
całkiem niedawno dowiadywałyśmy się kto tam mieszka, a teraz wizyty potwierdzające. To już wolę nie myśleć co będzie zraz

a dzisiaj jak byłam na kontroli, to w przychodni też jest pokój gdzie robią badanie ktg i przez chwilę były od tego pokoju uchylone drzwi i było słychać jak jakiejś małej istotce serduszko bije
Stary 2015-05-04, 19:32   #2154
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
mnie jakoś już nic nie krępuje, od kiedy w 9tc pojechałam na IP praktycznie tak jak stałam, czyt. z nie ogarniętym podwoziem (na szybko zmieniłam tylko majtki), nogi też nie były super gładkie. I wtedy dotarło do mnie, że przecież lekarze aż tak na to nie patrzą.

Czasem się wkurzam, jak przed wizytą namęczę się by się porządnie ogarnąć, a tu tylko wejście na samolot, chwila badania i dziękować i ubieranie

jak mnie cycki drażnią, to pomaga mi wejście pod prysznic i rozmasowanie pod ciepłą wodą

całkiem niedawno dowiadywałyśmy się kto tam mieszka, a teraz wizyty potwierdzające. To już wolę nie myśleć co będzie zraz

a dzisiaj jak byłam na kontroli, to w przychodni też jest pokój gdzie robią badanie ktg i przez chwilę były od tego pokoju uchylone drzwi i było słychać jak jakiejś małej istotce serduszko bije
Dla lekarza ogolone podwozie to skandal i rozbój w biały dzień Ja tam tylko podcinam "na krótko" i mam w nosie, on sobie jajek na pewno nie goli A tyle co oni obrzydliwych rzeczy widzieli, to kilka włosków nie robi mu raczej różnicy. Dla lekarza jest ważniejsze, abyś nosiła pełne, bawełniane gacie

Wspólnie zamawiamy buty

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2015-05-04 o 19:33
Stary 2015-05-04, 19:52   #2155
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Moja pierwsza ginekolog byla dosc walnieta i do niej sie zapuszczalo a nie golilo oczywiste jest to ze czym prędzej ja zmieniłam

Nienawidzę tej nowej reklamy redsa poprostuuuuuuuu takiego smaka mi robia malpy jedne rastamanskie

wymianki
Stary 2015-05-04, 20:11   #2156
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Nie, no właśnie kogoś mi tu brakowało :P O stanikach mowa była, ale te ciuszki to kupię, szczególnie spodenki I te topy i spodnie dresowe. mam ciut inne i są mega.
ciekawe czy jak dobiegnę do Lidla w poniedziałek to jeszcze będą te ubranka bo co fajniejsze rzeczy dadzą, to zaraz większość wykupiona w 3minuty

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Dla lekarza ogolone podwozie to skandal i rozbój w biały dzień Ja tam tylko podcinam "na krótko" i mam w nosie, on sobie jajek na pewno nie goli A tyle co oni obrzydliwych rzeczy widzieli, to kilka włosków nie robi mu raczej różnicy. Dla lekarza jest ważniejsze, abyś nosiła pełne, bawełniane gacie
nie no ja się nie golę na łyso, raz jeden tak zrobiłam i czułam się jak nieletnia. Ustawiam maszynkę na opcję golenie brody i jest ok

moja lekarka często przypomina o chodzeniu bez gatków, by się wietrzyć
Stary 2015-05-04, 20:12   #2157
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja różnie, jak mi się chce to się ogolę, jak nie to idę z "zarostem" mam to totalnie gdzieś. Taki zawód, że musi macać i gołe, i owłosione, i 20latki i 80latki więc nie zamierzam się tym przejmować
Cytat:
Moja pierwsza ginekolog byla dosc walnieta i do niej sie zapuszczalo a nie golilo oczywiste jest to ze czym prędzej ja zmieniłam
To akurat wcale nie jest takie rzadkie bo włoski "tam" podobno chronią przed infekcjami, nie wiem ile w tym prawdy.
Stary 2015-05-04, 20:15   #2158
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Ja różnie, jak mi się chce to się ogolę, jak nie to idę z "zarostem" mam to totalnie gdzieś. Taki zawód, że musi macać i gołe, i owłosione, i 20latki i 80latki więc nie zamierzam się tym przejmować

To akurat wcale nie jest takie rzadkie bo włoski "tam" podobno chronią przed infekcjami, nie wiem ile w tym prawdy.
Ja nawet nie pamietam. Byłam w życiu tylko 2 razy u ginekologa. Ostatni raz 5 lat temu.
Stary 2015-05-04, 20:21   #2159
bianeczkaa
Zakorzenienie

Myślę, że beez problemu Te dziecinne tak nie schodzą.

Zeżarłam 3 frankfurterki i bułke z ogórkiem zielonym, pyyyyyyycha, ale mało

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Zjadłabym zupy tajskiej z krewetkami. Kurde, czy ja musze chcieć jeść to co widzę? :/

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-05-04, 20:27   #2160
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nawet nie pamietam. Byłam w życiu tylko 2 razy u ginekologa. Ostatni raz 5 lat temu.
A nie, to ja grzecznie chodziłam bo od 18 brałam tabsy więc wizyty u gina co pół roku.
Cytat:
Zjadłabym zupy tajskiej z krewetkami. Kurde, czy ja musze chcieć jeść to co widzę? :/
Ja miałam napad głodu przez ostatnie 3 dni, jadłabym non stop a dzisiaj tak jakoś mniej, nawet na kolację nie jestem głodna no ale mniej pracy umysłowej miałam a to zawsze głód napędza.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości