|
|
#4921 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Charlotta 340 berry bradshaw, piękny odcień, z tym ,ze dla mnie zdecydowanie na jesień/zimę
myboymnie skusiła ta w paski, wiem, że czeka się na przesyłkę nawet miesiąc to zamówiłam na próbę
|
|
|
|
#4922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4923 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4924 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny wy mnie chyba chcecie stąd wykurzyć tymi komentarzami co?
![]() A ja czuję się dziś jak nieświeży cheetos, bo czekam aż Tż wróci z pracy i mi pofarbuje odrost, a Wy tu takie rzeczy piszecie i czuję się jak hipokrytka masija no jak ja patrzyłam na zdjęcia tych prawdziwych to ee... ten no... chyba też bym nie pomyliła... no chyba, że do neta wstawione są tylko takie najbardziej hardkorowe ![]() znowu sobie odpaliłam zdjecia i już mi się nie chce tego burgera... Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-05-05 o 10:17 |
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mogę znaleźć ubranka son goku
|
|
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
rybka - ja akurat dawałam k+d w kapsułkach, nie aerozolu. porównaj gdzieś składy, bo obiło mi się o uszy że w tych aerozolach jest za dużo niepotrzebnych substancji
![]() sprawdziłam na wypisie: k - 25 mikrogramów/dobę od 8 doby do ukończenia 3 m-cy, d - 400j.m./dobę Edytowane przez moni_ka.g Czas edycji: 2015-05-05 o 10:22 |
|
|
|
#4927 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4928 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") |
|
|
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na sr położna mówiła, że te kapsułki twist-off bywają niewygodne. Ja mam drewniane ręce, więc pewnie witamina byłaby wszędzie tylko nie tam gdzie powinna. ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Zamawiałaś coś jeszcze dla Konrada na alie? Jestem wielką fanką tej strony. Tylko nie wszystko się opłaca, bodziaki mają drogie.
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
fakt, do tego są tłuste i to zawsze zostawało gdzieś na palcach. ja otwierałam je inaczej, bo nożyczkami ucinałam maleńką część czubka kapsułki, wtedy nie miałam połowy zawartości na palcach, nie paprało się to i łatwo było wycisnąć, a po jakimś czasie jak już była tylko d przerzucilismy się na krople (na receptę), też wygodne rozwiązanie.
|
|
|
|
#4931 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tylko właśnie widzę, ze te z goku są drogie, a ja za swojego dychę dałam na allegro... Więc nie opyla... Charlotta mozna golić przed TV, ja tak robię jak Tz nie ma w domu
Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-05-05 o 10:27 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Cholera! Nie znoszę poczty polskiej!
Mają jak byk napisane, wypełnione, że polecone mają zostawiać w skrzynce jak nie ma nikogo ...ale nie! Już któryś raz z kolei znajduję awizo i muszę zapieprzać pod główną pocztę, oczywiście nigdzie nie będę mogła zaparkować a 'miłe' panie będą szukały paczki 10 minut! ![]() ![]() ![]() Muszę jechać oczywiście:/ btw. zastanawiam się nad tymi fotelami: http://allegro.pl/ikea-fotel-finski-...256576798.html http://allegro.pl/fotel-wiklinowy-bi...2,1&bi_c=19279 oczywiście bardziej podoba mi się ten wiklinowy. Co sądzicie?
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-05-05 o 10:28 |
|
|
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Masija, ten ikeowski wygląda na wygodniejszy. I nie wygląda brzydko
|
|
#4934 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi się właśnie marzy jakaś ciemniejsza pomadka, ale kompletnie nie umiem dobrać sobie odcienia, czerwienie mi nie pasują. Aha i podobają mi się Twoje oprawki okularów, po ciąży muszę się udać do okulisty i wyrobić sobie okulary. A póki co zamówię sobie Conversy, będę najwyżej gryźć ściany z głodu, ale Jasiek będzie miał mamę z porządną stylówą ![]() Kurczę, czy Wy tez jesteście prawie cały czas głodne? Na mojej diecie cukrzycowej mam chyba z 7 posiłków dziennie, ale patrzę, że przestaje mi wystarczać... Juz nie mam pomysłu czym tu się zapychać, żeby nie przesadzić i żeby cukry nie skakały...
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") Edytowane przez Charlotta83 Czas edycji: 2015-05-05 o 10:33 |
|
|
|
|
#4935 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
Jakie zamawiasz? Wysokie czy niskie? I jaki kolor? Bo też chcę, ale nie mam pomysłu... Mam wysokie białe, Tż ma wysokie czerwone i niskie czerwone to fajnie byśmy razem w czerwonych wyglądali, ale Konradkowi kupiłam granatowe i może się do niego dopasować?? |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie jest brzydki Ale ten wiklinowy...![]() Cytat:
imo, oczywiście![]() Ja byłam na farbie tydzień temu, żeby w końcu z 5 kolorów na mojej głowie zrobić 1. Podoba mi się Teraz tylko szukam zbliżonej farby żebym mogła się farbować sama w domu..
|
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie jeszcze jak jest większa koperta polecona i nie mieści się w skrzynce to listonosz automatycznie tego nie bierze tylko awizo wrzuca chociaż teraz już gubię się w tych listonoszach i wyłączam domofon bo mnie denerwują. chodzi jeden z mniejszymi listami, później z większymi jeżdżą samochodem, jeszcze jakiś listonosz inpost, kurier z poczty.. ciągle ktoś
|
|
|
|
|
#4938 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") |
|
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
Masija fotel do karmienia fajnie, żeby miał wygodne oparcie, miękkie, żeby można było siedzieć i siedzieć. Ja stawiam na ten pierwszy. W tym drugim bardziej jak na krześle będziemy siedzieć
a czop to taka galareta wiec chyba nie pomylisz z wydzieliną Szuu fajne kolorki tych czapeczek |
|
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tymi listonoszami to u mnie jest tak samo. Najpierw jeden z listami, później drugi samochodem z czymś większym a wieczorem wielki bus PP z wielkimi pakami ![]() mehja właśnie tak oglądam aukcje tego sprzedawcy i są zdjęcia z boku tych foteli. Wydają się być delikatnie odchylone no i + poduszka.. Sama nie wiem. Miałam kiedyś podobny do tego z ikei i jakoś szału nie było.. Chociaż ten właśnie ma to podparcie pod głowę no i plus, że można chyba na nim delikatnie się kołysać.
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-05-05 o 10:43 |
|
|
|
|
#4941 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No ten wiklinowy jest piękny |
|
|
|
|
#4942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak któraś gdzieś jeszcze zobaczy- dawać znać ![]() ![]() ![]() Cytat:
u mnie często nawet nie sprawdzają czy ktoś jest tylko od razu awizo...a nieraz siedziałam i czekałam w domu na przesylkę, a w tym czasie listonosz zostawiał awizo dla mnie pierwszy ładniejszy ![]()
|
||
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla poczty.u mnie jeszcze jeden numer ostatnio miałam. zamówiłam dziecku buty, nie było mnie, wracam i awizo. poszłam po 18 na pocztę odebrać a babka mi mówi że tego u nich jeszcze nie ma bo to jakiś inny listonosz rozwozi i jak był dzisiaj to odda paczkę na pocztę dopiero jutro i jak chcę mogę do niego sama dzwonić i się umawiać to już paranoja że mam avizo i tego samego dnia wieczorem nawet nie mogę odebrać
|
|
|
|
|
#4944 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4947 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cały dzień w domu a mam 2 albo 3 awiza:/ Cytat:
Cytat:
![]() No nic. Jadę. Może gdzieś zaparkuję
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
Ten wiklinowy ładny ale to też zależy jakie wnętrze, mnie by kompletnie nie pasował.
A ja nie mam żadnego fotela, myślicie, że on potrzebny?
|
#4949 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łóżka zazdrozczę!! Cytat:
Piękny kącik Cytat:
![]() Cytat:
dzięki za link![]() Cytat:
za wizytęHej ![]() Witam się po wczorajszym beznadziejnym dniu. Z tego co czytałam to nocki miałyście podobne. W pewnym momencie już chciałam się zbierać do szpitala, bo pachwiny, podbrzusze i uda masakrycznie mnie bolały, po nospie i magnezie przeszło. Na poprawę humoru byłam u fryzjera, bo odrost ogromny, ale...humor się nie poprawil.. wieczorem Księciunio mój usnął snem kamiennym i nie mogłam go dobudzić! rozsiałam juz panikę, że ruchow nie czuję i zaczynałam torbę pakować,ale...łaskawie się pokręcił. Dziś nowy dzień, sloneczko na oknem to i humor lepszy! Szuuu nie wiem jak Ty to robisz, ale chyba powinnaś wiecznie chodzić w ciąży,bo wyglądasz kwitnąco!
|
|
|
#4950 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uooo ale masz tzta! moj by w zyciu sie za farbowanie nie bral... Cytat:
Cytat:
a w domu na dole tescie, na gorze my... a ten nie zadzwoni tylko awizo zostawia...
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

Sama nie wiem. Czy lepiej poczekać aż coś poleci pediatra?

06.09.2014

dla poczty.
za wizytę