Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-07, 07:54   #541
masija
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
Nocka całkiem dobrze ja tak do 5 msca musiałam wstawić w nocy o 1-2 na siusiu, a teraz jakoś to ustało i do 5 śpię spokojnie
Współczuję chrapiącego tż... Ja tego nie znoszę na szczęście zdarza mu się to w miarę rzadko
Zazdroszczę tego spania

Heh a tż..jakoś muszę się przemęczyć

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
U mnie dziś noc całkiem ok, wstawanie na siku jak zwykle przynajmniej 5 razy w nocy :/
Wczoraj odebrałam wynik gbs i jest ok, przy okazji naszykowałam wszystkie potrzebne badania do porodu, dziś idę zrobić chyba ostatnie

Wczoraj też byliśmy też oglądać porodówkę, przez co zaczełam zastanawiać się w jakiej pozycji były by najlepiej rodzić - Dziewczyny myślałyście o tym??

Wąż penis i od rana mam dobry humor
Właśnie powinnam dzisiaj wypełnić plan porodu i zaznaczyć pozycje.
Ale pewnie zwykła, leżąca a resztę zaznaczę w razie 'w'.
Zresztą wychodzę z założenia, że dopiero na sali będę widziała co mi bardziej odpowiada i co przynosi ulgę.

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 07:58   #542
Domincia_1987
Zadomowienie

Jejku ja też muszę wypełnic plan porodu

Wczoraj położna mówiła, że według niej super jest pozycja na klęczki do rodzenia, pupą do położnej, ale też mówiła, że to jest pozycja dla kobiety, która potrafi się skoncentrować na swoim ciele.

Masija ja uważam, że też dopiero w trakcie porodu będziemy same czuły co nam może ulge przynieść

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 08:14   #543
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość

Miałam w 2 miesiącu ciąży.

wyobrażam sobie jej minę

to czemu on się drze na Ciebie?

Jak po nocy mamuśki?
Bo u mnie znowu kiepsko. Jak nie sikanie 5x w nocy to brzuch boli i boli + chrapiący tż

Czy zła ze mnie kobieta jeśli marzę tylko o tym, żeby ciąża już się skończyła? Żebym była w szpitalu i żeby coś zaczęło się już dziać?:rolleyes :
Nie, ja tez marze tylko o końcu ..... Niech będzie juz czerwiec

Co do diety to ja po CC absolutnie się miałam apetytu wiec na sile jadlam kanapki z szynką i kurczaka z marchewka.... Bic innego mi nie wchodziło wiec po części zrozbilam sama dietę matki karmiacej.

Potem zaczelam jeść wszystko a kolki były bez wzgledu na dietę....
Okazało się ze to wina laktozy i jak zrezygbowalam z mlekabi jogurtów to nastąpił cud.
Choć syn wcale nie jest uczulony na lktoze to po prostu jest ciezkostrawna ....
Monika kg może u ciebie to tez wina laktozy była -nasunęło mi siebpo tym E napisalam o jogurtach

Miałam dzisbjechac zrobić badania bo źle się czuje ale jak na złość nie mam pojemnika na mocz w domu

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 08:26   #544
pszczoua
Zakorzenienie

Co do pozycji do porodu to zobaczycie w trakcie co przynosi ulgę największą. Mam znajoma która na każdym skurczu padała na podłogę na kleczki i tak jej było najlepiej Większość osób zachwala skakanie na piłce i prysznic. Generalnie pozycje aktywne, w leżącej siła grawitacji nie pomaga
Stary 2015-05-07, 08:29   #545
Charlotta83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
dla mnie to ciężki temat. fatalnie wspominam jedzenie po porodzie i przez całe kp. najpierw mówili żeby jeść lekkostrawnie po cesarce, bo jednak operacja itp. potem byłam tak niezorganizowana że na nic czasu nie miałam, żywiłam się głównie nabiałem bo najszybciej było wziąć jogurt z lodówki. 3 tyg po porodzie zaczęły się kolki, ciągłe płacze, ograniczanie i tak marnego jedzenia, więc zostawało tylko kilka produktów a dziecko jak płakało tak nic się nie zmieniało w tej kwestii. generalnie mimo że zależało mi na karmieniu, bardzo przeżyłam odstawienie syna to jednak odetchnęłam kończąc kp, przestałam się stresować jedzeniem.

nie jestem zwolenniczką profilaktycznego eliminowania większości potraw/produktów, ale też wiem, że nie zawsze można jeść co się chce. mnie bardzo denerwowały komentarze w stylu: "ja tam jadłam kotlety i dziecku nic nie było, po co się tak ograniczasz" tak jakby to moja fanaberia była

także.. boję się kp pod kątem swojego jedzenia, braku czasu na gotowanie z kilku produktów, osobno dla siebie, osobno dla dziecka i jeszcze dla tż, itp. jeśli sytuacja się powtórzy..

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

nieznosze głaskania po brzuchu, zawsze się odsuwam jak ktoś wyciąga łapy do brzucha. jakieś to dla mnie takie nie na miejscu.. sama nigdy nie głaskałam obcych brzuchów i nie korci mnie żeby to robić.
No to ja bede miala calkiem dobrze, bo jestem na diecie cukrzycowej, ktora niewiele sie rozni od tzw. diety matki karmiacej 
Witam sie w 37 tc 
A jeśli nie odmieni ich serca,
To niech im skręci kostkę,
Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie"

Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków")
Charlotta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 08:35   #546
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny! no to ja już zaczynam ,,wypoczywać", do pracy już nie wracam, bo całkiem zapomniałam, ze muszę urlop jeszcze wykorzystać
Spało mi się słabo :/ obudziłam się w środku nocy i z godzinę się wierciłam
btw. Szuuu nie moge z Tobą i z tym Twoim czopem Ciekawe co by powiedzieli jakbym sobie taką koszule do szpitala założyła

A reszcie dziewczyn gratuluję wizyt

No to teraz pytanie, co by tu dzisiaj??
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 08:44   #547
fartuch
Zakorzenienie

Hej dziewuszki
U mnie piękna pogoda Nocka dość dobra, tylko powoli rozkłada mnie przeziębienie. Mam nadzieje, że nie rozkręci się na dobre

W nocy też wstaje do wc średnio 3-4 razy

A co najfajniejsze dziś przyjeżdzają z komandora montować szafę
Stary 2015-05-07, 08:47   #548
country111
Zakorzenienie

Witam

Ja się irytuję, że co noc raz wstaję siku ale przy was to widzę mam luksus
Pytałam o tą cytologię bo mi się wydawało że w ciąży nie robią a tu wczoraj miałam full pakiet z gbsem. Muszę przyznać, że to badanie do najprzyjemniejszych nie należało
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 09:00   #549
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny! no to ja już zaczynam ,,wypoczywać", do pracy już nie wracam, bo całkiem zapomniałam, ze muszę urlop jeszcze wykorzystać
Spało mi się słabo :/ obudziłam się w środku nocy i z godzinę się wierciłam
btw. Szuuu nie moge z Tobą i z tym Twoim czopem Ciekawe co by powiedzieli jakbym sobie taką koszule do szpitala założyła

A reszcie dziewczyn gratuluję wizyt

No to teraz pytanie, co by tu dzisiaj??
Dlaczego musisz urlop wykorzystać? Z tego co wiem to większość osób robi tak żeby nie wykorzystywać urlopu a mieć go później po macierzyńskim. Zawsze to więcej czasu z dzieckiem

[/RIGHT]
Stary 2015-05-07, 09:08   #550
Millygirl
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Dołączam do grona niewysypiających się
Wstawanie z 3-4 razy to dla mnie norma,plus lapia mnie skurcze lydek w nocy i jakos tak ciagle mi za cieplo jest i sie odkrywam.
Do tego tż sie śmieje że jiz mam aktywny instynkt macierzyński bo jak moj zwierzyniec szaleje to sie budze i wstaje tez mam 4 świnki morskie, 2 dziewczyny i 2 chlopakow w 2 klatkach, chłopaki dorastaja szaleja im hormony i sie tluka w nocy ustalajac hierarchie

Moja koleżanka ktora ma termin prawie na koniec czerwca jiz prawie nie ma szyjki... oby jeszcze troche dziecie w niej posiedzialo...

Zastanawialam sie nad wycieczka do Rossa i Biedry bo jest cudna pogoda...ale w Rossie pewnie wszystko do ust wyciapane i testowane a lakiery rozwarstwione

co robicie dziś na obiad?
Stary 2015-05-07, 09:08   #551
kaczuszka1986
Zadomowienie

z tym, że ja mam umowe do 30 maja... jak urodze pozniej to przedluzy mi sie do dnia porodu, a co do powrotu to neistety stoi pod znakiem zapytania heh.. i też w sumie przez to spac nie mogę, bo teraz ok bedę na macierzyńskim to jakiś grosz będzie wpadał, tylko co potem??
Stary 2015-05-07, 09:18   #552
mehja
Zakorzenienie

Witam się i ja!

Ostatnio noce to wybawienie, wysypiam się, nie czuję bólu brzucha (tylko jak się na boki przekręcam), nie wstaję do wc.

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
To będzie ostatni krzyk mody jak nic :hahaha :
Ehh ale sie wczoraj wkurzylam... musze sobie wyjaśnić z tz cos, ma w rodzinie osobę ktora lubi siać zament straszny i wlasnie znow zaczyna to robic spać nie moge od 5 przez to, a nawet nie zdążyłam o tym pomówić z tz tylko sie na mnie wydarł... Nie mam sił normalnie
niedobry nie denerwuj się
ja jak się zdenerwuję to zaraz mnie brzuch boli i twardnieje

Cytat:

Czy zła ze mnie kobieta jeśli marzę tylko o tym, żeby ciąża już się skończyła? Żebym była w szpitalu i żeby coś zaczęło się już dziać?:rolleyes :
ja też już marzę, żeby była połowa czerwca i będę mogła rodzić

Cytat:
z tym, że ja mam umowe do 30 maja... jak urodze pozniej to przedluzy mi sie do dnia porodu, a co do powrotu to neistety stoi pod znakiem zapytania heh.. i też w sumie przez to spac nie mogę, bo teraz ok bedę na macierzyńskim to jakiś grosz będzie wpadał, tylko co potem??
to jak ci się umowa kończy to tym bardziej bym nie wykorzystywała urlopu tylko poszła na l4- bo będą ci musieli wtedy za urlop zapłacić ekwiwalent
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 09:18   #553
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Czop widzę normlanie rzondzi
Zoska ma 2800g i na razie się nigdzie nie wybiera znudzona sobie ziewała.
Miałyście robioną cytologgię w ciąży?
ja w obu ciążach miałam robioną na początku każdej

Cytat:
Napisane przez Soleil_Rouge Pokaż wiadomość
Dzien dobry!
Wczoraj Was zaczelam nadrabiac, ale bylam juz zbyt zmeczona, zeby sie odezwac, a teraz juz spac nie moge pewnie bede umierac ze zmeczenia przez caly dzien, no ale od godziny probuje zasnac i nic
Brzuch mi juz strasznie przeszkadza!! nie wiem jak sie ulozyc, no i dzis wstawalam 3 razy do wc... ehhh juz z utesknieniem czekam na pierwsze skurcze (choc dobrze by bylo gdybym jeszcze przyszly tydzien popracowala, ale z drugiej strony najwazniejsze co mialam do zrobienia juz zrobilam, wiec w sumie czemu nie jedyne co mnie martwi to nie mialam jeszcze badania na gbs, a wizyta dopiero we wtorek!

co do karmienia piersia i diety matki karmiacej - u mnie sa takie same wytyczne jak u poldzik - tzn wytycznych brak!! jedyne co to alkoholu nie wolno (a dokladniej to po lampce wina przez 2 godziny nie wolno karmic), a poza tym to mozna, a nawet trzeba, wszystko, tak jak w ciazy. W koncu dziecko jest juz troche przyzwyczajone do naszego sposobu odzywiania.

tez tego nie cierpie!! mam jedna klientke, ktora za kazdym razem probuje mnie poglaskas po brzuchu i to jeszcze z takim idiotycznym wyrazem twarzy wtedy sie do mnie zbliza (bo niby tak sie rozczula) ze az mnie odrzuca!! za pierwszym razem sie odsunelam i polozylam rece na brzuchu, za drugim jak dalej probowala to powiedzialam jej wprost, ze nie lubie jak mnie ktos inny poza moim mezem po brzuchu dotyka, ale do niej nie dotarlo i na nastepnej wizycie znowu z lapami do mnie no to zrobilam jej to samo!! a co?! jaka byla zdziwiona ze jej brzucha dotykam az odskoczyla prawie jak oparzona no ale w koncu zrozumiala ze takie dotykanie praktycznie obcej osoby nie jest normalne - poki co jest to jedyny skuteczny sposob polecam

jeeeny... jeszcze nawet 6 nie ma
no to nieźlą lekcję babce dałaś

Cytat:

Miałam w 2 miesiącu ciąży.

wyobrażam sobie jej minę

to czemu on się drze na Ciebie?

Jak po nocy mamuśki?
Bo u mnie znowu kiepsko. Jak nie sikanie 5x w nocy to brzuch boli i boli + chrapiący tż

też końcówka ciąży mi się dłuży, z jednej strony staram się korzystać z błogiego lenistwa a z drugiej chciałabym już śmiagać na spacerki bez robienia przystanku co chwilę bo skurcz

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 09:23   #554
myboyismine
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Soleil_Rouge Pokaż wiadomość
Dzien dobry!
Wczoraj Was zaczelam nadrabiac, ale bylam juz zbyt zmeczona, zeby sie odezwac, a teraz juz spac nie moge pewnie bede umierac ze zmeczenia przez caly dzien, no ale od godziny probuje zasnac i nic
Brzuch mi juz strasznie przeszkadza!! nie wiem jak sie ulozyc, no i dzis wstawalam 3 razy do wc... ehhh juz z utesknieniem czekam na pierwsze skurcze (choc dobrze by bylo gdybym jeszcze przyszly tydzien popracowala, ale z drugiej strony najwazniejsze co mialam do zrobienia juz zrobilam, wiec w sumie czemu nie jedyne co mnie martwi to nie mialam jeszcze badania na gbs, a wizyta dopiero we wtorek!

co do karmienia piersia i diety matki karmiacej - u mnie sa takie same wytyczne jak u poldzik - tzn wytycznych brak!! jedyne co to alkoholu nie wolno (a dokladniej to po lampce wina przez 2 godziny nie wolno karmic), a poza tym to mozna, a nawet trzeba, wszystko, tak jak w ciazy. W koncu dziecko jest juz troche przyzwyczajone do naszego sposobu odzywiania.

tez tego nie cierpie!! mam jedna klientke, ktora za kazdym razem probuje mnie poglaskas po brzuchu i to jeszcze z takim idiotycznym wyrazem twarzy wtedy sie do mnie zbliza (bo niby tak sie rozczula) ze az mnie odrzuca!! za pierwszym razem sie odsunelam i polozylam rece na brzuchu, za drugim jak dalej probowala to powiedzialam jej wprost, ze nie lubie jak mnie ktos inny poza moim mezem po brzuchu dotyka, ale do niej nie dotarlo i na nastepnej wizycie znowu z lapami do mnie no to zrobilam jej to samo!! a co?! jaka byla zdziwiona ze jej brzucha dotykam az odskoczyla prawie jak oparzona no ale w koncu zrozumiala ze takie dotykanie praktycznie obcej osoby nie jest normalne - poki co jest to jedyny skuteczny sposob polecam

jeeeny... jeszcze nawet 6 nie ma
co za babka u mnie tylko rodzinka dotyka brzuszka

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
U mnie dziś noc całkiem ok, wstawanie na siku jak zwykle przynajmniej 5 razy w nocy :/
Wczoraj odebrałam wynik gbs i jest ok, przy okazji naszykowałam wszystkie potrzebne badania do porodu, dziś idę zrobić chyba ostatnie

Wczoraj też byliśmy też oglądać porodówkę, przez co zaczełam zastanawiać się w jakiej pozycji były by najlepiej rodzić - Dziewczyny myślałyście o tym??

Wąż penis i od rana mam dobry humor
ja nie oglądałam u siebie porodowki i pewnie dopóki lekarz mnie nie zaprosi do szpitala to tego nie zrobię

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Dzien dobry, ale sie nie wyspalam! Jeszcze leżę Ale zaraz wstanę Mamy piękną pogodę, może do Biedronki się przejdę

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

miałam dzisiaj nie wychodzić ale jednak Biedronkę odwiedzę

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
dzięki za opinie
wybrałam tą fioletową w groszki, to był pierwszy typ

no właśnie póki co nie ma żadnych konkretnych dodatków, wszystko jest narazie białe, ściany biało-szare.....ten fiolet bedzie dobry

aaaa i musze sie wam pochwalić- kupiłam sobie koszule do porodu w żyrafke :P
mam dwie fajne których mi szkoda
pozazdrościłam wam miśków , ale stwierdziłam że to już bedzie za duża perwersja z żyrafka bedzie kompromisem

ale będziesz sexi

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Byznes is byznes

myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 09:24   #555
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
to jak ci się umowa kończy to tym bardziej bym nie wykorzystywała urlopu tylko poszła na l4- bo będą ci musieli wtedy za urlop zapłacić ekwiwalent
Nie no właśnie nie chcę wykorzystywać pracodawcy, bo tą pracę dostałam właśnie ze względu na ciążę, żeby brać macierzyński Także i tak jestem mega wdzięczna więc spokojnie sobie wykorzystam ten urlop
Stary 2015-05-07, 09:28   #556
tassia
Zakorzenienie

Ja na obiad dziś zupę z soczewicy i currywurst

[/RIGHT]
Stary 2015-05-07, 09:32   #557
myboyismine
Zakorzenienie

aaa... ze staników zamówię taki i taki
Stary 2015-05-07, 09:34   #558
mehja
Zakorzenienie

Ja wczoraj wymyśliłam obiady na kilka dni a dziś pustka w głowie- zapomniałam nie mogę sobie nic przypomnieć

Cytat:
Nie no właśnie nie chcę wykorzystywać pracodawcy, bo tą pracę dostałam właśnie ze względu na ciążę, żeby brać macierzyński Także i tak jestem mega wdzięczna więc spokojnie sobie wykorzystam ten urlop
rozumiem
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 09:34   #559
Cos_
Zakorzenienie

Dzien dobry. Tez jestem juz zmuszona wstawac do wc w nocy min. 2 razy i strasznie mnie to zlosci
Stary 2015-05-07, 09:38   #560
country111
Zakorzenienie

U mnie naleśniki bo wczoraj napchałam się pizzą i odeszła mi ochota. W ogóle przez ten tydzień dorobiłam się całego kilograma na wadze a wcześniej potrzebowałam na to 3tygodni. tzn co wizytę miałam dodatkowy kilogram. Chyba częste wizyty mi nie służą

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

A co do staników planuję taki http://allegro.pl/gaia-051-biustonos...stonosze-78015 dzisiaj chyba nawet pojadę zmierzyć
Stary 2015-05-07, 09:42   #561
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
U mnie naleśniki bo wczoraj napchałam się pizzą i odeszła mi ochota. W ogóle przez ten tydzień dorobiłam się całego kilograma na wadze a wcześniej potrzebowałam na to 3tygodni. tzn co wizytę miałam dodatkowy kilogram. Chyba częste wizyty mi nie służą

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

A co do staników planuję taki http://allegro.pl/gaia-051-biustonos...stonosze-78015 dzisiaj chyba nawet pojadę zmierzyć
Faaajny podoba mi się!
Stary 2015-05-07, 09:45   #562
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:

Gratki dla Zosi za piękną wagę
Gdzie we Wrocławiu można zmierzyć Gaję?
Ja lubię Dalię, ale oni chyba nie robią staników do karmienia.
Zamówiłam dwa miękkie z HM i cyce wyglądają w nich tragicznie, ale chyba je zostawię do spania.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 09:49   #563
Cos_
Zakorzenienie

W Gattcie sa fajne biustonosze do karmienia nie maja takich wielkich dziur na sutki
Stary 2015-05-07, 09:50   #564
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Faaajny podoba mi się!
Kiedyś kupowałam tylko Gaje ale coś ostatnio sią popsuła i mam nadzieję, że w ten się wpasuję. Z moim dobytkiem nie jest łatwo. Ostatnio jak przymierzyłam taki zwykły bez fiszbin to dramat. Ja należę do tej grupy kobiet, które liczą na to że po ciąży bądą miały mniej w cyckach, niech mała wyssie parę rozmiarów
Stary 2015-05-07, 09:52   #565
myboyismine
Zakorzenienie

ja tam liczę że będzie więcej w cyckach

zamówiłam łóżeczko będzie pewnie za tydzień
Stary 2015-05-07, 09:53   #566
Princesika
Zakorzenienie

Helooooł, wstawałam siku w nocy O 3.50 a ptaki taaaaak śpiewały głośno, ale taaaaaak głoooooośno

Mam wyniki na tokso i na kiłę i na żółtaczkę i jest grejt
Stary 2015-05-07, 09:53   #567
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:

[/COLOR]A co do staników planuję taki http://allegro.pl/gaia-051-biustonos...stonosze-78015 dzisiaj chyba nawet pojadę zmierzyć
Oo podoba mi się.
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 09:54   #568
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
ja tam liczę że będzie więcej w cyckach

zamówiłam łóżeczko będzie pewnie za tydzień
Też na to liczę
Jakie łóżeczko?
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 09:55   #569
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Helooooł, wstawałam siku w nocy O 3.50 a ptaki taaaaak śpiewały głośno, ale taaaaaak głoooooośno

Mam wyniki na tokso i na kiłę i na żółtaczkę i jest grejt
Stary 2015-05-07, 09:55   #570
Princesika
Zakorzenienie

Aha, i zamawiam koszulę ze smętnym czopem

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości