Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-07, 23:14   #1081
201705230905
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI

Osia ma ogromne oczy, jeszcze taki ładny kolor tęczówki...
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 23:16   #1082
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Lepiej znajdźmy kto wprowadził na polski YT niemycie włosów i Batiste.
Phi, to akurat latwe
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 23:28   #1083
201605301111
Konto usunięte

W sumie szusz zawsze miała ciągotki do kontrowersji, nie zapominajmy o przełamaniach
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 23:37   #1084
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xoxo_gg Pokaż wiadomość
Uśmiałam się jak norka. Uwielbiam Bunny i jej poczucie humoru.

https://www.youtube.com/watch?v=yeBb2xClbjc
8:00 Jezu, wygląda jak głupia. Test szablonów do eyelinera i cieni do powiek (?!)

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-05-07 o 23:44
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 06:24   #1085
koainka_
Czekoladożerca

Sharon i jej 5 porad na szybsze zapuszczenie włosów.
Jedną z porad jest niezbyt częste czesanie włosów najlepiej raz dzienne, albo wcale. A drugą używanie suchego szamponu pomiędzy myciami. Tłumaczenie, że włosy przy szczotkowaniu się łamią, a im mniej je czeszemy tym mniej połamanych... tiaa. A dwa, że przy częstym myciu to zmywamy naturalne oleje z włosów i do tego muszą biedne cierpieć w ręczniku, następnie podczas suszenia itp. I wtedy niszczą się.
Bjuti guru naprawdę kochają suche szampony
koainka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 08:02   #1086
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość

Jedną z porad jest niezbyt częste czesanie włosów najlepiej raz dzienne, albo wcale. A drugą używanie suchego szamponu pomiędzy myciami. Tłumaczenie, że włosy przy szczotkowaniu się łamią, a im mniej je czeszemy tym mniej połamanych... tiaa. A dwa, że przy częstym myciu to zmywamy naturalne oleje z włosów i do tego muszą biedne cierpieć w ręczniku, następnie podczas suszenia itp. I wtedy niszczą się.
Włosy raczej powinno się czesać codziennie, szczotkować - żeby uniknąć kołtónów i tłustej nasady a suchych koncówek (tak przynajmniej twierdzi mój fryzjer).

Z tym suchym szamponem to wiecie - co kto lubi, nie popadajmy w paranoje. Mi zdarzało się go użyć, ale efekt mi nie odpowiada bo i tak mam mega przyliz i wole umyć zwyczajnie.
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 08:09   #1087
elunka01
Raczkowanie

Dziś byłam u znajomej Anety @nail_roomwawa (która czaruje pięknie na paznokciach - wieczorem pokaże Wam co tym razem wymyśliła) i dostałam takie piękne bransoletki @atdiament ! Wyglądają na żywo oblednie gdyż zatopione są w nich kryształki. Idealne na wieczór panieński #paznokcie #bransoletki #krysztalki #atdiament #nailroomwawa #polishgirl #aniolnaresorach
agnieszka_mp
@aniolnaresorach co ile robisz hybrydy? Te są super, takie wakacyjne 😊
aniolnaresorach
@agnieszka_mp co 2-3 tygodnie. Dziś wyjątkowo po 1.5 tyg zmieniłam bo w sobotę mam ważna uroczystość i chciałam by były eleganckie a nie tropikalne
emememka

Nie rozumiem Boguśki. Nie, nie powie kiedy ślub, ale specjalnie podgrzewa atmosfere. Chociaż z druiej strony brak borda na paznokciach i kokard, wiec to chyba nie ślubne

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Napisane przez apiaQ Pokaż wiadomość
Włosy raczej powinno się czesać codziennie, szczotkować - żeby uniknąć kołtónów i tłustej nasady a suchych koncówek (tak przynajmniej twierdzi mój fryzjer).

Z tym suchym szamponem to wiecie - co kto lubi, nie popadajmy w paranoje. Mi zdarzało się go użyć, ale efekt mi nie odpowiada bo i tak mam mega przyliz i wole umyć zwyczajnie.
Mnie po suchym szamponie strasznie swędzi skóra głowy. Nie dałabym rady używać go częściej.
elunka01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-08, 08:11   #1088
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:

Co do pierwszego - bullshit. Ale fryzjerów ogólnie nie ma co słuchać jeśli chodzi o pielęgnację.

Drugie - raczej nikt tu nie popada w paranoję wiadomo, że są sytuacje w których można go użyć, no ale na boga nie codziennie i w sytuacjach typu zaspalam lub jestem w kilkudziesieciogodzinnej podróży przynajmniej moim zdaniem.
Stary 2015-05-08, 08:13   #1089
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Wyobrażam sobie ten piękny kołtun, który by powstał jakbym zastosowała się do tych rad
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 08:18   #1090
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
...bejzikowa bluzeczka, czarna ramoneska i można iść na miasto, po prostu u-wiel-biam.
Hahahah "u-wiel-biam" jest moim hitem po tym, jak napisałaś to po filmiku Boogie

Cytat:
O matulu, nie czesać włosów wcale? Chyba bym umarła, a razem ze mną ludzie, którzy widzą mnie w pracy.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 08:20   #1091
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość
Co do pierwszego - bullshit. Ale fryzjerów ogólnie nie ma co słuchać jeśli chodzi o pielęgnację.

Drugie - raczej nikt tu nie popada w paranoję wiadomo, że są sytuacje w których można go użyć, no ale na boga nie codziennie i w sytuacjach typu zaspalam lub jestem w kilkudziesieciogodzinnej podróży przynajmniej moim zdaniem.
hmm a jaka ty masz teorię co do czesania i szczotkowania włosów?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-08, 08:26   #1092
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/donegal/vid...type=2&theater

Nowe "cudo" do kręcenia włosów od Donegal
jesu, kolorowe prezerwatywy na głowie, a pozniej fryz jak po kilku stosunkach

Wybaczcie, ja to tak widzę
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 08:27   #1093
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość

Swoją drogą mówisz o wszystkich lakierach Eveline czy tylko tych mini max? Bo upatrzyłam sobie idealną szarość ale nie w serii mini max i teraz nie wiem czy warto
wszystkie lakiery mini max wam zgęstniały? mam dwa kolory i póki co jest ok a właśnie chciałam wybrać się kupić kolejne
Stary 2015-05-08, 08:28   #1094
ladymln
Zadomowienie

Niektórzy dorabiają jakieś dziwne ideologie do pewnych czynności. Włosy należy czesać,żeby nie mieć na głowie kołtuna,myć je,żeby nie mieć smalcu,myć siebie,by być czystym. A kto jak częato to robi mi wisi,póki nie odczuwam smrodu w komunikacji miejskiej mam to gdzieś.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 08:28   #1095
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GgochaA Pokaż wiadomość
Akurat Karolina od zawsze mówi że ma wielkie ramiona i że ich nie lubi i ma stres na ich tle, w filmie o niedoskonałościach je wymieniła jako jedną z największych wad fizycznych.
Byl filmik, w ktorym mowila, ze wcale takich wielkich nie ma

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-08, 08:31   #1096
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:
hmm a jaka ty masz teorię co do czesania i szczotkowania włosów?
No nie mam teorii że to ma pomóc na włosy tłuste u nasady i suche na końcach xd przecież co to za twór w ogóle. To skóra głowy jest tłusta a nie włosy. TEORETYCZNIE chodzi o to żeby sebum 'przenieść' z nasady na końce no ale luuudzie, logika ileż tego sebum musiałoby być?
Stary 2015-05-08, 08:31   #1097
Selfish Girl
Life is a drink ...

No ja np czesze się rano, przed wyjściem i tak mi wytrzymuje. Robie kitke, rzadko chodzę w rozpuszczonych. Zawsze jak idę do fryzjera obciąć to mam ubytek na objętości bo moje włosy zdecydowanie nie lubią być rozczesywanie na mokro. A to robi każdy fryzjer :-P

Edit. A ten sprzęt z Donegala no cóż jak ktoś lubi krzywe loki :-D

Edytowane przez Selfish Girl
Czas edycji: 2015-05-08 o 08:34
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 08:43   #1098
anja415
Zadomowienie

jeden dzien z Kasia lgs
Stary 2015-05-08, 09:05   #1099
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Dla niej priorytetem jest chyba żywe zainteresowanie widzów i zbieranie komplementów. Musi być w centrum uwagi. Nawet za cenę hejtów, pozbawienia się prywatności i obrzucenia błotem.
Właściwie jeśli to obrzucanie błotem jej nie przeszkadza, to nie ma co krytykować. Nie zaprzeczę jednak, że trochę hipokryzją zalatuje najpierw zatajanie daty ślubu, a potem podawanie do wiadomości, że czeka ją "ważna uroczystość". Oczywiście to wcale nie musi być jej ślub, ale to takie szturchanie kijem widzów, tym bardziej że praktycznie wszystko mówi wprost - gdzie idzie, po co, kiedy, a teraz enigmatyczna "ważna uroczystość".

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
https://instagram.com/p/2ZDfyLAMVS/ podoba Wam się figura Olgi?
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 09:08   #1100
smerffie
Zakorzenienie

Szusz i kolejny makijaż do kawy

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 09:26   #1101
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Szusz i kolejny makijaż do kawy
ileż można vlogować do tej kawy..
Stary 2015-05-08, 09:30   #1102
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Niektórzy dorabiają jakieś dziwne ideologie do pewnych czynności. Włosy należy czesać,żeby nie mieć na głowie kołtuna,myć je,żeby nie mieć smalcu,myć siebie,by być czystym. A kto jak częato to robi mi wisi,póki nie odczuwam smrodu w komunikacji miejskiej mam to gdzieś.

Ja traktuję włosy jak ciało, gdybym nie myła ich codziennie, to czułabym się źle. Przecież skóra głowy się poci, na czuprynie osadzają się zanieczyszczenia, chłonie zapachy...
Nawet gdy jestem bardzo chora, to się myję cała, razem z włosami. Przecież to bez sensu, gdy człowiek się wyszoruje, a kosmyki wiszą takie brudne i zapocone
Suchy szampon mam, ale używam bardziej w celu uniesienia włosów, gdy mam naprawdę tragiczny przyklap rano, rzadko. Czasem w lecie, gdy w ciągu dnia przetłuści mi się czubek.

Edytowane przez 201703241651
Czas edycji: 2015-05-08 o 09:58
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 09:40   #1103
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość

Ja traktuję włosy jak ciało, gdybym nie myła ich codziennie, to czułabym się źle. Przecież skóra głowy się poci, na czuprynie osadzają się zanieczyszczenia, chłonie zapachy...
Nawet gdy jestem bardzo chora, to się myję cała, razem z włosami. Przecież to bez sensu, gdy człowiek się wyszoruje, a kosmyki wiszą takie brudne i zapocone
Suchy szampon mam, ale używam bardziej w celu uniesienia włosów, gdy mam naprawdę tragiczny przyklap rano, rzadko. Czasem w lecie, gdy w ciągu dnia przetłuści mi się czubek.

Hadilah, może oznacz to na szaro?
Stary 2015-05-08, 09:45   #1104
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
ileż można vlogować do tej kawy..

Dostala kosmetyki z ameryki to musi jakos je przedstawic, kreatywnie najlepiej
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 09:47   #1105
panterarozyczka
Zadomowienie

Widziałyście co Bigosia napisala na facebooku? Niestety nie mogę skopiować. I przez to wszystko nie zobaczymy nic ze ślubu (

L830 via tapatalk.
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 09:50   #1106
apiaQ
Rozeznanie

Cytuje za aniołeem:

Witajcie !
Ja tylko na chwilkę (ciut dłuższą ;p) …
chciałabym poruszyć temat ataków które pojawiły się z ogromną siłą na instagramie i plotkarskich forach … każdy mój krok, każdy ruch gdziekolwiek jest analizowany na czynniki pierwsze a do tego jest dorabiana jakaś oddzielna historia. Nie będę się tłumaczyć, wybielać i udowadniać Wam że nie jestem wielbłądem… Wiem jedno. Kocham życie takie jakie zostało mi dane, pracuję od zawsze by spełniać marzenia i realizować swoje cele życiowe. Najważniejsi są i będą dla mnie ludzie których kocham ! Atakowanie ich świadczy tylko o poziomie ludzi którzy to robiąâ€Ś Niektórzy mówią na tych forach że przyjdą na Nasz ślub zobaczyć szopkę a niektórzy mają pomysł by zaburzyć najważniejszy dzień w moim życiu. Cóż … skoro nie szanujecie ludzkich uczuć to zapraszam (datę i miejsce podobno już znacie ... hah) Nie zapomnijcie podejść i uścisnąć mi rękę – Qeen B. nie gryzie Emotikon smile
Mimo wszystko postanowiłam wprowadzić drastyczne zmiany w mojej działalności you tubowej / internetowej. Niestety od dziś nie zobaczycie na moim kanale filmów typu dni z nami, prywatne vlogi itp. Jedyna forma life stylowa jaka pozostaje to TAGI, stroje dnia z ważnych wydarzeń, vlogi poruszające ważne społeczne kwestie, raz na jakiś czas ważne tematy związane z niepełnosprawnością (dostosowania miejsc, ważne imprezy itp.) pozostała część kanału / instagram będzie skupiać się na kosmetycznych kwestiach. Nie zobaczycie pierwszego tańca z wesela ani żadnych prywatnych materiałów… obudziłam się zbyt późno – ufałam że są wokół mnie ludzie życzliwi i szczerzy … okazuje się że wielu z Was jest ze mną po to by drwić, ranić i pluć jadem. Róbcie to dalej … to mój ostatni komentarz w którym reaguję na to co się dzieje.
Dziękuję tym którzy są ze mną, wspierają mnie i buntują się przeciwko chamstwu … Dla Was warto znosić ten deszcz jadu !!!
Zostawiam Was z bardzo fajnym kawałkiem który mnie porusza jak żaden do tej pory ! Cytując refren
„… Ty możesz wszystko, możesz wszystko
gdy bardzo tego chcesz
Dziś zmienić przyszłość, zmienić wszystko
bo bardzo tego chcesz

Edytowane przez apiaQ
Czas edycji: 2015-05-08 o 09:51
Stary 2015-05-08, 09:51   #1107
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Cytuje za aniołeem:

Witajcie !
Ja tylko na chwilkę (ciut dłuższą ;p) …
chciałabym poruszyć temat ataków które pojawiły się z ogromną siłą na instagramie i plotkarskich forach … każdy mój krok, każdy ruch gdziekolwiek jest analizowany na czynniki pierwsze a do tego jest dorabiana jakaś oddzielna historia. Nie będę się tłumaczyć, wybielać i udowadniać Wam że nie jestem wielbłądem… Wiem jedno. Kocham życie takie jakie zostało mi dane, pracuję od zawsze by spełniać marzenia i realizować swoje cele życiowe. Najważniejsi są i będą dla mnie ludzie których kocham ! Atakowanie ich świadczy tylko o poziomie ludzi którzy to robiąâ€Ś Niektórzy mówią na tych forach że przyjdą na Nasz ślub zobaczyć szopkę a niektórzy mają pomysł by zaburzyć najważniejszy dzień w moim życiu. Cóż … skoro nie szanujecie ludzkich uczuć to zapraszam (datę i miejsce podobno już znacie ... hah) Nie zapomnijcie podejść i uścisnąć mi rękę – Qeen B. nie gryzie Emotikon smile
Mimo wszystko postanowiłam wprowadzić drastyczne zmiany w mojej działalności you tubowej / internetowej. Niestety od dziś nie zobaczycie na moim kanale filmów typu dni z nami, prywatne vlogi itp. Jedyna forma life stylowa jaka pozostaje to TAGI, stroje dnia z ważnych wydarzeń, vlogi poruszające ważne społeczne kwestie, raz na jakiś czas ważne tematy związane z niepełnosprawnością (dostosowania miejsc, ważne imprezy itp.) pozostała część kanału / instagram będzie skupiać się na kosmetycznych kwestiach. Nie zobaczycie pierwszego tańca z wesela ani żadnych prywatnych materiałów… obudziłam się zbyt późno – ufałam że są wokół mnie ludzie życzliwi i szczerzy … okazuje się że wielu z Was jest ze mną po to by drwić, ranić i pluć jadem. Róbcie to dalej … to mój ostatni komentarz w którym reaguję na to co się dzieje.
Dziękuję tym którzy są ze mną, wspierają mnie i buntują się przeciwko chamstwu … Dla Was warto znosić ten deszcz jadu !!!
Zostawiam Was z bardzo fajnym kawałkiem który mnie porusza jak żaden do tej pory ! Cytując refren
„… Ty możesz wszystko, możesz wszystko
gdy bardzo tego chcesz
Dziś zmienić przyszłość, zmienić wszystko
bo bardzo tego chcesz
Chciałabym, żeby to była prawda, ale niestety w to nie wierzę. Nie wytrzyma.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-08, 09:53   #1108
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
Widziałyście co Bigosia napisala na facebooku? Niestety nie mogę skopiować. I przez to wszystko nie zobaczymy nic ze ślubu (

L830 via tapatalk.
Lepiej późno niz wcale...
Chociaż jakość tego nie widzę na dłuższa metę, może do ślubu wytrzyma, ale potem
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 09:54   #1109
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Chciałabym, żeby to była prawda, ale niestety w to nie wierzę. Nie wytrzyma.
Przeczytalam i pomyslałam "ciekawe na jak długo" zaraz stwierdzi, że nie ma o czym nagrywać, bo nie bylo nowej paczki od kolezanki, nie bylo glossy boxa i się zacznie vlogowanie po staremu
Stary 2015-05-08, 09:55   #1110
Ciemna163
Kociara

" to mój ostatni komentarz w którym reaguję na to co się dzieje." - hm dlaczego nie wierzę w to zdanie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości