|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Cytat:
![]()
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Hej!
Zaraz umre ze smiechu; Yae w koncu zaskoczyla z rowerem biegowym. Wziela sobie za cel golebie w parku i probuje je rozjechac ---------- Dopisano o 03:24 ---------- Poprzedni post napisano o 03:24 ---------- Jak to kto? ;-) Tez mi sie podoba dialog z Leo |
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Bralam m2 aqua pod uwage jak umowe podpisywalismy. Ale ostatecznie wzielam microsofta. Namowil mnie brat na windowsa. I zakochalam soe w tym telefonie i systemie. Faktycznie plynniej od androida chodzi. M2 jest porownywqlny do e3. Tylko cenowo duzo drozszy.
Cytat:
W koncu piekna pogoda z samego rana jedziemy do zoo w koncu. Jupi. A wczoraj wieczorem Paulinka byla na rybach. Nic nie zlapala, ale za to pieknie na krzeselku siedziala i wedke trzymala![]() Nawijko, mnie troszke mniej, bo mamy bardzo powazne problemy. Nie chce tu na forum o tym pisac, ale kciuki mi sie dzis przydadza. Idziemy do prawnika dzis i mam ogromna nadzieje, ze jednak nie jest tak zle jak sie zapowiada.. A tymczasem zycze milego dnia wszystkim, lece szybko obiadek ugotowac. Spakowac nas. Do tego radcy a po 10 do zoo. Juz sie doczekac nie moge ![]() planujemy spedzic z P bardzo milo dzien.
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Gojka kciuki oczywiście !:thumbup:
---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Cześć Wam w ogóle. straszna cisza to ostatnio. Ja lecę ogarniać kuchnie i pokój łazienka juz błyszczy. .. potem lecimy do lekarza na 10 bo Antonio od poniedziałku ma swisty. . Choć w poniedziałek dr nic nie słyszała to teraz jest wg mnie gorzej. Robie inhalacje ale ma płytki oddech. .. do alergologa próbuje się dostać no ale no way na NFZ w tym roku. Zobaczę jeszcze czy coś się da po znajomości. ... bo przecież inaczej to zazwyczaj jedynie fart. ...
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi padlam z kotów
Osobiscie padam na ryjek Julowi piatki ida co godzinę z płaczem sie budzil wstqlismy o 4,30 Irena o 6 do nas dolaczyla , na szczęście tz dzis z delegacji wraca
|
#2169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Neti - ojojoj, to nie dobrze, kciuki zeby to ""tylko"" oskrzela byly. my bylismy tydz temu na wizycie kontrolnej u alergologa, mamy obserwowac malego.w razie W mamy leki te, ktore przepisal nasz lekarz. jak bedzie potrzeba to wykonamy testy z krwi po 3r.z marsi - padlam!!!! |
||
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryku przyjrze się dzisiaj innym kolorom spódnicy i innym aukcja i może wreszcie coś wybiorę. Gdybyś coś znalazła to daj znać
) najwyżej wszystko zgapie .Dzień dobry wszystkim! |
|
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisalam do tej babki zeby pokazala real foto tej ich szarek sukienki najlepiej jeszcze na tle bialej co by mozna bylo porownac mma nadzieje ze odpisze ![]() jak nic nie wymysle to wezme ta pudrowa i jakas biala bluzke i tyle... |
|
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w ten piękny dzień
![]() Ja już po kłotni z tztem;p Amelka marud mega;] piękne te kiecki, chyba se zamówie też.
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po sprzątaniu. Jemy teraz śniadanko. Potem jeszcze odkurze , szybki prysznic i lecimy do lekarza. .. odezwę się później. .
P.s. wciąż mówicie tu o kieckach. .a ja nawet nie wiem o jakich- tych tu tu?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2015-05-08 o 08:54 |
|
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah Pstryczku ja kupilam ta szara i bylam niezadowolona bo bardzo jasniutka i przeswituje ale na ostatnis chwile kupowalam i musialam w niej isc wrzuce wam zdhecie jak tz wroci z delegacji bo ma na tel
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
ja to chce brudny róż, albo szary
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie, za jasna jak dla mnie... czekam na foto od tej babki. ta ma tez podszewke wiec nie bylaby przeswitujaca, eh...
|
|
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2179 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej , czy mnie jeszcze pamiętacie?
Mozna??? Siedze dzis w sekretariacie bo kolezanki nie ma, wiec mam nieograniczony dostep do internetów do 16 ![]() ![]() W domu to nawet kompa nie włączam, bo padam na pysk wieczorami. Młody przechodzi samego siebie, kładzie sie dobrze po 22, a zanim cokolwiek ogarne i siebie przy okazji to sie robi 1 w nocy i padam jak mucha, a wstaje o 6 codziennie. Zyc nie umierac ![]() Wreszcie ciepło ELLLMI, planuje wrzesniowy wypad do Szczawnicy, Czorsztyna a potem Piwniczna i okolice, jak uwazasz- dobry wybór??? ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Widze, ze rozkmnika na temat kiecek tiulowych trwa w najlepsze ![]() Kupiłam sobie teraz taką: http://allegro.pl/dopasowana-sukienk...296545723.html a w planie mam takie, tylko na wypłate czekam http://allegro.pl/koronkowa-sukienka...897440942.html i http://allegro.pl/ad2150-elegancka-s...244100853.html. Koooocham megawąskie sukienki przy ciele ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
Cytat:
u nas taki dialog był: Młody u fryzjerki ostatnio, siedzuiał tak spokojnie, ze szczęke to jeszcze godzine z podłogi zbierałam, po wszystkim pytam B.: - kochanie jaki byłes jak Cie pani Ilona obcinała (chodziło mi o grzeczny, spokojny) - Pystojny ![]() Tadaaaaaam Cytat:
EZZO- gratulacje wielkie!!! to nadrabiam dalej |
|||
|
|
|
#2180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie spałam, jakbym wiedziała, że Ty też, to byśmy popiły... Cytat:
|
||
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Hje co u Was ? Co z przeprowadzką, jak Pola?
|
|
|
|
#2182 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Czytam i czytam, z podziwu wyjsc nie moge ze macie czas na hurtowe oglądanie seriali
![]() Cytat:
super ![]() Cytat:
B. jak mówie, zeby Bozie o zdrówko poprosił, to mówi "Boziuniu dawaaaaj", tyle w temacie ![]() Cytat:
ma tak od jakiegos czasu, wczesniej chetnie jezdził ![]() Cytat:
Cytat:
U nas nocnikowanie lezy odlogiem |
|||||
|
|
|
#2183 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() u nas masakra z jedzniem:/ Hania nic nie chce. nawet nie posmakuje tylko od razu nie:/ nie rozumiem tego bo kiedyś wszystko do buzi wzięła i zjadła:/ a teraz tylko wybrane, znane Jej rzeczy marsi padłam z tych kotów gojka kciuki! neti zdrówka dla Antosia
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
walczę ze snem by mieć wieczór po prostu
|
|
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale znalazlam sposób- nastawiam sobie budzik w tel na "za pól godz"
|
|
|
|
|
#2186 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja wieczorem piszę do pracy rzeczy, szykuję dzieciakom ćwiczenia. No bo przecież skoro w Elementarzu nie mogą zaznaczać nic - to muszę robić osobne teksty do znajdywania liter, do podkreślania konkretnych słów, do zaznaczania dwuznaków... Wiecie, jakie to nieekologiczne? -------------- Ja w domu dzisiaj, bo D. w nocy temp. spora, ok. 39 na czuja, kilka razy się budziła, rano super, ale poszłam do lekarza i nic nie wiadomo. Gardło idealne, prócz temp żadnych objawów, obstawiamy albo zęby, albo wirusówkę jakąś. Śpi teraz. |
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;51325037]ooo to to!
Ja wieczorem piszę do pracy rzeczy, szykuję dzieciakom ćwiczenia. No bo przecież skoro w Elementarzu nie mogą zaznaczać nic - to muszę robić osobne teksty do znajdywania liter, do podkreślania konkretnych słów, do zaznaczania dwuznaków... Wiecie, jakie to nieekologiczne? -------------- Ja w domu dzisiaj, bo D. w nocy temp. spora, ok. 39 na czuja, kilka razy się budziła, rano super, ale poszłam do lekarza i nic nie wiadomo. Gardło idealne, prócz temp żadnych objawów, obstawiamy albo zęby, albo wirusówkę jakąś. Śpi teraz.[/QUOTE] Masakra w tej Twojej pracy;/ Ja nie wiem, ja nie pracuję, fakt, że wcześnie wstaję, że latam cały dzień, ale żeby być tak zmęczonym o tej 22 to koszmar jakiś. Dużo mnie kosztuje, żeby nie iść spać ![]() Też tak macie, czy ja jakaś nietypowa? Dziś znów będę pisać pracę, muszę o uzdolnionych dzieciach / diagnozie zdolności lub coś podobnego , jestem w lesie i jeszcze o seryjnych morderczyniach prezentację , proszę się nie dziwić, jestem na specjalności kliniczno-sadowej
|
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
Hej..witaj Sylwia córko marnotrawna :p Ty juz po całkowitym remoncie?
dziękuję za dobre słowa ale niestety mamy mocne zapalenie oskrzeli. Zostałam pochwalona za czujność bo przecież słyszałam to już w niedzielę a w poniedziałek niby lekarz mówiła ze czysto. Ale tak to może być ze z rana nie słychać a potem już tak. . No i oczywiście antybiotyk i kiblowanie w domu :banghead: dobrze ze u nas nie ma przy chorobach w ogóle temperatury -przynajmniej Antonio dobrze się czuje i nie jest osowialy. .to tyle.
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja u nas identyko temperatura w nocy podwyzszona a w dzien ok ale to napewno zeby bo slini sie i palcem grzebie w buzi
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;51325037]ooo to to!
Ja wieczorem piszę do pracy rzeczy, szykuję dzieciakom ćwiczenia. No bo przecież skoro w Elementarzu nie mogą zaznaczać nic - to muszę robić osobne teksty do znajdywania liter, do podkreślania konkretnych słów, do zaznaczania dwuznaków... Wiecie, jakie to nieekologiczne? -------------- Ja w domu dzisiaj, bo D. w nocy temp. spora, ok. 39 na czuja, kilka razy się budziła, rano super, ale poszłam do lekarza i nic nie wiadomo. Gardło idealne, prócz temp żadnych objawów, obstawiamy albo zęby, albo wirusówkę jakąś. Śpi teraz.[/QUOTE]Szaja, chore, ale jak system powalony to wiadomo, kto najbardziej po dupie obrywa B. od soboty do wczoraj robił sluzowate wodniste i obżerające koopy, apetyt słaby (jak na niego), podobno wirusówka jakas jest ![]() pokazac Wam cos? dziś dzien bibliotekarza, poza tym pracownicy kultury postanowili przerwac milczenie na temat swoich "pensji" ![]() https://dziadykultury.files.wordpres...04/pasek21.jpg ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
Zalezy jaki remont masz na mysli , bo mnie to by sie przydał gruntowny i calkowity cellulitu nie mam chyba tylko pod oczami, poza tym odnowa biologiczna pożądana- maseczki, masaże, walka z rozstępami.... za długo by wymieniac A co do mojego remontu okołodomowego- to zasadniczo tak, ale nadal czekamy na schody i podłoge, bo dopiero w czerwcu facet ma przyjsc a to i tak dlatego, ze zna moja t. i pozamieniał miejscami zamówienia na razie chodzimy po starej podłodze na korytarzu a na schodach porozkładałam stare chodniki, zeby mi sie nie nosilo.---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- NETI, zdróweczka dla Antosia |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

bo przecież inaczej to zazwyczaj jedynie fart. ...

) najwyżej wszystko zgapie
.

czekam na foto od tej babki. ta ma tez podszewke wiec nie bylaby przeswitujaca, eh...

od września przedszkole sióstr dominikanek wita a jest bezbożnikiem
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)