Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :) - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-08, 10:35   #4381
dd1dd
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)

Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
A ja dostalam wiadomosc ze paczke z gemini wyslali wiec czekam z niecierpliwoscia na tableteczki ortanolu bo zgaga mnie wykancza :-( no i idzie lozeczko a dzis moze zrobie z mezem nalot na auchana jak sie nie zbuntuje :-P
ja czekam i czekam i ciężko idzie im ta wysyłka
wczoraj kupiłam sobie gaviscon na zgagę ale za przeproszeniem g%^&o daje
Stary 2015-05-08, 10:36   #4382
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Miał aukcje i 4 sztuki na sprzedaż... A teraz sie okazuje, ze nie maja na magazynie wcale... Szybko aukcje zakończył a mi wysłał oferty zastępcze ... Ktore nic nie maja wspólnego z moim leżaczkiem ... Wrrrr
co? haha przesadził serio. Hajs niech oddaje , kupisz sobie gdzie indziej...

Dobra lecę pa mamusie
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 10:37   #4383
dd1dd
Zakorzenienie

dzabap również witam Pola - piękne imię
Stary 2015-05-08, 10:39   #4384
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Miał aukcje i 4 sztuki na sprzedaż... A teraz sie okazuje, ze nie maja na magazynie wcale... Szybko aukcje zakończył a mi wysłał oferty zastępcze ... Ktore nic nie maja wspólnego z moim leżaczkiem ... Wrrrr
Aha.
No to w sumie krótka piłka - natychmiastowy zwrot kasy i kupujesz gdzie indziej

Cytat:
Napisane przez Isabelle_26 Pokaż wiadomość
A powiedz mi, te targi w Hali stulecia są i w sobotę i w niedzielę??? Bo bym może namówiła męża w niedzielę na wycieczkę bo w sobotę zjedzie na dom..
Si, sobota i niedziela http://motherandbaby.pl/

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 10:41   #4385
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Hej mamuśki
Dzisiaj pogoda ładna, w miarę ciepło i słonecznie.. Wczoraj już nie miałam siły na wieczór nic pisać maleństwo tak mnie potraktowało jak worek treningowy.. A po wizycie oki wszystko, mała rośnie, już ma 770g, nadal ułożona pośladkowo, ale ma jeszcze czas na obrót Za to ja mam się gorzej, lekka anemia nadal i muszę brać żelazo (dostałam FemiFeral), na moje nieszczęście TSH mi podskoczyło i muszę dzwonić do endo żeby się umówić na wizytę, no i najgorsze że mam się dużo oszczędzać bo problem z szyjką - niby jeszcze jest w miarę długa ale od ostatniej wizyty się skróciła i jest otwarta z zewnątrz co mojej gin się bardzo nie podoba no i na następną wizytę morfologia i mocz w standarcie i powtórka Toxo IgM...
Dzisiaj z młodą lecę jeszcze na szczepienie po 14..

Wczoraj przed wizytą doszła paczka z kocykiem Ja zamówiłam z wypełnieniem i jest taki jakby to określić jak leciutka kołderka - jak dla mnie super zobaczymy co moje dziecię później stwierdzi heh, więc teraz aby dokupie jeden cienki bawełniany to minky jest milutkie, a ta warstwa bawełniana faktycznie gnietliwa ale po potraktowaniu parą z żelazka było ok..
Ale duża córunia a Ty na siebie uważaj a mogę wiedzieć ile Ci podskoczyło tsh? bo u mnie też trochę ruszyło a do tej pory miałam cały czas 1 coś
Kocyk bardzo ładny
Stary 2015-05-08, 10:42   #4386
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Gdyby nie pieniądze, które wydałam na podyplomówkę, pewnie też by mi się nie chciało. Ale od pozytywnego zakończenia dzieli mnie jeden egzamin, nie mogę się poddać
Wychodze z tego samego zalozenia, mi zostaly jeszcze 3 i obrona. Dzisiaj tez powinnam sie uczyc, ale.. co z tego bedzie- kto to wie
Stary 2015-05-08, 10:50   #4387
Isabelle_26
Raczkowanie

Vea7

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
Ale duża córunia a Ty na siebie uważaj a mogę wiedzieć ile Ci podskoczyło tsh? bo u mnie też trochę ruszyło a do tej pory miałam cały czas 1 coś
Kocyk bardzo ładny
No ja ogólnie do endo nie chodzę, od poronienia kontroluję co jakiś czas TSH i sobie skacze raz w górę i w dół, nigdy nie przekroczyło więcej jak 3.8.. Na razie w ciąży było ok, w 4tc miałam 2.5 więc obserwacja bo na granicy, w 13tc spadło mi do 0.74 więc ok, a teraz jak robiłam przy okazji ostatnich badań w 24tc to już było 3.34, więc gin dał mi numer do endo i dzwoniłam, w sumie pisałam smsa ale na razie pani dr się nie odezwała heh
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 10:52   #4388
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Wychodze z tego samego zalozenia, mi zostaly jeszcze 3 i obrona. Dzisiaj tez powinnam sie uczyc, ale.. co z tego bedzie- kto to wie
Jeżeli nam zrobią egzamin na ostatnim zjeździe to musiałabym przerobić ok. 60 stron materiału dziennie Także walczę.

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 10:52   #4389
NOK84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
O tym sposobie słyszałam i dumam nad nim, tylko boję się silikonu ciąć... żeby nie odgryzł więcej niż ja utnę i nie pożarł.
ja tez miałam silikonowe z lovi i nic się nie działo - po prostu odcinałam po kawałku
NOK84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 10:52   #4390
Isabelle_26
Raczkowanie

Dobra ja spadam po młodą do szkoły, jak przystało na początek weekendu kończy szybko lekcje heh muszę jeszcze kilka spraw dzisiaj ogarnąć i wpadnę tu do was popołudniu Więc miłego dnia dziewczynki
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 10:56   #4391
Jess922
Zakorzenienie

Isabelle- gratuluje wizyty i sporej kuleczki uwazaj na siebie i w miare mozliwosci jak najwiecej odpoczywaj
Stary 2015-05-08, 11:09   #4392
NOK84
Raczkowanie

Cytat:
Hej mamuśki
Dzisiaj pogoda ładna, w miarę ciepło i słonecznie.. Wczoraj już nie miałam siły na wieczór nic pisać maleństwo tak mnie potraktowało jak worek treningowy.. A po wizycie oki wszystko, mała rośnie, już ma 770g, nadal ułożona pośladkowo, ale ma jeszcze czas na obrót Za to ja mam się gorzej, lekka anemia nadal i muszę brać żelazo (dostałam FemiFeral), na moje nieszczęście TSH mi podskoczyło i muszę dzwonić do endo żeby się umówić na wizytę, no i najgorsze że mam się dużo oszczędzać bo problem z szyjką - niby jeszcze jest w miarę długa ale od ostatniej wizyty się skróciła i jest otwarta z zewnątrz co mojej gin się bardzo nie podoba no i na następną wizytę morfologia i mocz w standarcie i powtórka Toxo IgM...
Dzisiaj z młodą lecę jeszcze na szczepienie po 14..

Wczoraj przed wizytą doszła paczka z kocykiem Ja zamówiłam z wypełnieniem i jest taki jakby to określić jak leciutka kołderka - jak dla mnie super zobaczymy co moje dziecię później stwierdzi heh, więc teraz aby dokupie jeden cienki bawełniany to minky jest milutkie, a ta warstwa bawełniana faktycznie gnietliwa ale po potraktowaniu parą z żelazka było ok..

Witamy i zapraszamy

Gratulacje wizyty ! fajnie że córa już taka duża, a ty musisz w takim razie trochę przystopować i więcej odpoczywać

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

roxana_lu - ja bym napisała że chce zwrot kasy i zamówiła bym gdzieś indziej
Stary 2015-05-08, 11:11   #4393
goooosienka
Zakorzenienie

Cytat:
Gosieńka jasno napisała, że odchodzi bo nie ma czasu, więc na atmosferę nie zrzucaj - nieładnie wkładać komuś słowa w usta...
Na forum nie ma mnie od dłuższego czasu, ale musiałam w tej sytuacji zabrać głos. Bardzo proszę żeby ktoś sobie mną za przeproszeniem tyłka nie wycierał. Gdybym miała czas, to byłabym z wami na bierząco, bo nie tak łatwo wszystko ogarniać, wybierać, kupować bez sugestii zakupowych z innej strony, ale niestety obecnie wszystko mnie czasowo zawaliło.

Oczywiście miałam zacytować Sugar a zacytowałam Vea, wybacz, bulwers nie do Ciebie

Co do atmosfery na forum nigdy się w jej kwestii nie wypowiadałam, więc prosiłabym Sugar o nie sugerowanie niczego takiego. Nie zamieniłyśmy ani jednej wiadomości prywatnej, więc swoje spostrzeżenia możesz wysnuć tylko na podstawie moich wiadomości tutaj. Nie chcę, mimo tego że mnie tutaj nie ma, aby ktoś odebrał mnie inaczej niż jest naprawdę.

Tyle ode mnie, chciałam wyjaśnić tylko tę niejasność. Mam nadzieję dziewczyny że u was wszystko w porządku i maluszki wam radośnie w brzuszkach fikają. Buziaczki

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki
goooosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 11:23   #4394
roxana_lu
Zakorzenienie

ImageUploadedByWizaz Forum1431076986.927259.jpg
Dzisiejsza pierwsza czesc dostawy czekam na reszte

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 11:25   #4395
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 5975251
ale różu
śliczniutkie
a jak ręczniczki??? chodzi mi o jakość bo też od nich chcę kupić ten turkus co tam był mum 2 mum
Stary 2015-05-08, 11:29   #4396
NOK84
Raczkowanie

Cytat:
Załącznik 5975251
to ze smyka tak?
wszystko bardzo ładne -śliczny śpiworek, a czy to w pudełku po prawej stronie to pieluszki muślinowe? jaka jakość na żywo i cena?
Stary 2015-05-08, 11:43   #4397
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
ale różu
śliczniutkie
a jak ręczniczki??? chodzi mi o jakość bo też od nich chcę kupić ten turkus co tam był mum 2 mum

Bo mi sie takie malenstwa strasznie podobają różowe. Pozniej juz starsze dziewczynki wole w innych kolorach, róż jest gdzies tam na koncu w kolorze ale maluszki no nie moge sie oprzeć temu kolorowi

Ręczniczków myśle, ze fajne ale tak naprawdę ocenie dopiero jak wybiorę

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Napisane przez NOK84 Pokaż wiadomość
to ze smyka tak?

wszystko bardzo ładne -śliczny śpiworek, a czy to w pudełku po prawej stronie to pieluszki muślinowe? jaka jakość na żywo i cena?

Ciuszki ze smyka. Cała reszta jest z rożnych stronek na internecie

Śpiworek i pieluszki muślinowe (fajne, jakościowo tez super cena 89zl/5sztuk) przyszły az z Anglii

---
Swoja droga mam pytanko... Kupujecie jeden śpiworek? Bo ja tak mysle, ze jak sie dziecko spoci, ubrudzi to przydałyby sie drugi... No tak jak posciel, nie ? W sensie , na zmiane... Jak to u Was jest?

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 11:48   #4398
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:
Bo mi sie takie malenstwa strasznie podobają różowe. Pozniej juz starsze dziewczynki wole w innych kolorach, róż jest gdzies tam na koncu w kolorze ale maluszki no nie moge sie oprzeć temu kolorowi

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Śpiworek i pieluszki muślinowe (fajne, jakościowo tez super cena 89zl/5sztuk) przyszły az z Anglii

---
Swoja droga mam pytanko... Kupujecie jeden śpiworek? Bo ja tak mysle, ze jak sie dziecko spoci, ubrudzi to przydałyby sie drugi... No tak jak posciel, nie ? W sensie , na zmiane... Jak to u Was jest?
Ja kupuje spiworek otulaczek i rozek po 1 bede stosować na zmiane
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 11:50   #4399
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goooosienka Pokaż wiadomość
Na forum nie ma mnie od dłuższego czasu, ale musiałam w tej sytuacji zabrać głos. Bardzo proszę żeby ktoś sobie mną za przeproszeniem tyłka nie wycierał. Gdybym miała czas, to byłabym z wami na bierząco, bo nie tak łatwo wszystko ogarniać, wybierać, kupować bez sugestii zakupowych z innej strony, ale niestety obecnie wszystko mnie czasowo zawaliło.

Oczywiście miałam zacytować Sugar a zacytowałam Vea, wybacz, bulwers nie do Ciebie

Co do atmosfery na forum nigdy się w jej kwestii nie wypowiadałam, więc prosiłabym Sugar o nie sugerowanie niczego takiego. Nie zamieniłyśmy ani jednej wiadomości prywatnej, więc swoje spostrzeżenia możesz wysnuć tylko na podstawie moich wiadomości tutaj. Nie chcę, mimo tego że mnie tutaj nie ma, aby ktoś odebrał mnie inaczej niż jest naprawdę.

Tyle ode mnie, chciałam wyjaśnić tylko tę niejasność. Mam nadzieję dziewczyny że u was wszystko w porządku i maluszki wam radośnie w brzuszkach fikają. Buziaczki
Spoko Czytanie ze zrozumieniem jeszcze mi całkiem nieźle idzie
Dokładnie to co napisałaś miałam na myśli

BTW. jak tam Twój brzuszek i Maluch, no i jak Ty się czujesz?

Cytat:
Załącznik 5975251
Cytat:

Heh, czemu mnie nie dziwi, że u Ciebie tak różowo
I jak różu nie lubię, tak gęba mi się sama uśmiecha

Powiem Ci tak - rożki miałam dwa, śpiworki też dwa (akurat zimowe, bo jak Janek z rożka wyrósł, to było już chłodno), pościel mam na raziej jedną, ale Żuk śpi pod nią sporadycznie (bo ma za ciepłą kołdrę ), ale planuje dokupić drugą.
Dla małej mam dwa cienkie śpiworki po Żuku
Zdecydowanie drugi się przydaje - raz, że czasem trzeba prać, a nie zawsze zdąży wyschnąć, dwa, że Dzieć może ulewać, a trzy czasami normalnie przesika/przepoci/nakupa... i pranie nadprogramowe albo chociaż suszenie gwarantowane

WYMIENIĘ

Stary 2015-05-08, 11:50   #4400
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
Dziewczyny... Podziwiam.... Szczerze podziwiam ze macie checi i sile studiowac, pisac prace, zajmowac sie domem i dzieckiem... Ja jak mam dokumentacje zrobic z zajec do pracy to mnie cos trafia, nie mam pomyslow na konspekty :-/ chyba sie starzeje a tu nawet 25na karku nie ma :-D
Na zajęciach to mam czas odpocząć. W tym tygodniu młody spędził trochę czasu u mojej mamy bo pisałam i zajęcia miałam i nie miałam skurczy czy bólu brzucha. Może to ktoś źle odebrać, ale nie mam zamiaru cały dzień spędzać z dziećmi i być matką cierpiętnicą. Studia są okazją aby wyjść do ludzi.

Zaniosłam moją pracę i wróciłam z nią. Mój promotor bez wniosków nie będzie czytał bo to bez sensu. 38 stron jest bez sensu ??? I musi być dyskusja choć nikt inny jej nie wymaga. I jeszcze spis treści on preferuje inny niż jest zalecany więc to tez do poprawy. Za tydzień mu zaniosę całość.
Koleżance sprawdził to pół wstępu zmienił o reszcie nie mówiąc...
Już się boję

Jak patrzę na Wasze zakupy to wszystko takie ładne i aż Wam zazdroszczę ale sama jakoś nie mogę się zabrać za to i przekładam na kolejny miesiąc. Kupiłam w tym płyn do prania i płukania i trzy pieluszki tetrowe i jedną flanelową i szczotkę do włosów

Edytowane przez moniska139
Czas edycji: 2015-05-08 o 11:58
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 11:51   #4401
Mirabelka_90
Zadomowienie

Cytat:
Załącznik 5975251
Ale śliczności. Będzie mała księżniczka
a ja w końcu dostałam odpowiedź, że mój zaległy prezent jest w końcu do odbioru po pół roku oczekiwania;d I teraz co najmniej kilka miesięcy sobie postoi i poczeka bo to rowerek;d
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 12:00   #4402
vea7
Zakorzenienie

Kurcze, zrobiłam sobie quiz wyborczy i wyszło mi, że powinnam głosować na Palikota albo na Ogórek
Zrzucam to na budyń ciążowy... mój albo redakcji

WYMIENIĘ

Stary 2015-05-08, 12:03   #4403
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze, zrobiłam sobie quiz wyborczy i wyszło mi, że powinnam głosować na Palikota albo na Ogórek
Zrzucam to na budyń ciążowy... mój albo redakcji
Lepsze to niz na szoguna :-P
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 12:05   #4404
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
Lepsze to niz na szoguna :-P
A który to, bo kandydatów na to miano mam kilku ?

WYMIENIĘ

Stary 2015-05-08, 12:09   #4405
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:

---
kiedy pierzesz dzisiaj bo chcę po weekendzie zamawiać hehe
Ja mam 3 śpiworki już tylko wiesz śpiworki też kupujesz w różnym rozmiarze ... więc mam 62 , 68 i 74 w sumie nie wiem czemu się na nie napaliłam bo ja raczej pościel będę używała... ale ... może do wózka się przydadzą czy coś...

edit : i jeszcze dwa beciki/rożki

Edytowane przez majka242007
Czas edycji: 2015-05-08 o 12:11
Stary 2015-05-08, 12:12   #4406
martulka0991
Zadomowienie

Ja mam jeden spiworek duzy, ze jesli go zawine to bedzie i jako kocyk, i chyba dwa mniejsze ;-) mam tez jesienne pajacyki i jedne cieplejsze a'la rampersy. Ten duzy mam nowy, a wszystko pozostale uzywane ale jak nowki wiec juz z tych rzeczy dokupowac nic nie bede.
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 12:17   #4407
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Vea sówki może faktycznie trochę oklepane ale wiesz jakie można znaleźć diamenciki z tym motywem i będzie jednak Natka? fajowo moj M myślę,że mocno liczył na Natkę- biedny za to będzie miał Tymka

a propo smoczka może jeszcze daj małemu czas Mój akurat przestał ssac go majac chyba 7 miesięcy. To chyba tylko dlaetego,że on od poczatku jakoś nie przepadał. Zauważyłam,że sama mu wciskalam,żeby go uciszyć i tak po prostu przestałam mu dawać a on zapomniał o nim.. Kochana ja mialam inny problem! mój Boria za to uwielbiał zasypiać z butelką mleka która własnie miala smoczek jak normalny wielce myłam mu zęby a on musiał później zayspiając chociaż 3 łyki mleka wziać,własnie przez ten smoczek z niekapką w ogóle nie chcial pić..dosłownie histeria- nawet z tych z miekkim ustnikiem!. Trochę sie załamałam bo się bałam o jego zęby. byłam u ciotki dentystki jak mial 22 miesiące i mówiła,że nawet gorzej jak dziecko tylko chce pić przez taki smoczek bo jednak ten zrygz pracuje a jak Twój żuk tylko przy nim zasypia i trzyma chwilę w buzi to nie jest tak źle mi powiedziała,że do wakacji muszę go oduczyć pić z butelki z takim smoczkiem. Tak się zawzielam,że po 5 dniach od wizyty już pil z niekapka.. po prostu powiedziałam,że mama juz nie ma takiej butelki i musisz z takiej- jeden dzień był armagedon aż się przemogł Także powodzenia ale jako coś się nie stresuj do dwóch lat może mieć smoka ale rozumiem,że chciałabyś wcześniej. Ja musze w tym miesiącu oduczyć małego robić w pieluchę.. a na razie nocnik to sobie zakłada na głowę i saję na nim chyba szybciej nauczy się na wc
Stary 2015-05-08, 12:20   #4408
martulka0991
Zadomowienie

Tyle mam z cieplejszych ;-) chyba starczy :-P rozmiary rozne wiec mysle ze damy rade ;-)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1431080145610.jpg (36,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1431080202842.jpg (36,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1431080223906.jpg (32,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1431080271969.jpg (33,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1431080304277.jpg (38,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1431080342497.jpg (35,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1431080360709.jpg (36,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1431080381401.jpg (31,7 KB, 1 załadowań)
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-08, 12:27   #4409
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Na zajęciach to mam czas odpocząć. W tym tygodniu młody spędził trochę czasu u mojej mamy bo pisałam i zajęcia miałam i nie miałam skurczy czy bólu brzucha. Może to ktoś źle odebrać, ale nie mam zamiaru cały dzień spędzać z dziećmi i być matką cierpiętnicą. Studia są okazją aby wyjść do ludzi.

Zaniosłam moją pracę i wróciłam z nią. Mój promotor bez wniosków nie będzie czytał bo to bez sensu. 38 stron jest bez sensu ??? I musi być dyskusja choć nikt inny jej nie wymaga. I jeszcze spis treści on preferuje inny niż jest zalecany więc to tez do poprawy. Za tydzień mu zaniosę całość.
Koleżance sprawdził to pół wstępu zmienił o reszcie nie mówiąc...
Już się boję

Jak patrzę na Wasze zakupy to wszystko takie ładne i aż Wam zazdroszczę ale sama jakoś nie mogę się zabrać za to i przekładam na kolejny miesiąc. Kupiłam w tym płyn do prania i płukania i trzy pieluszki tetrowe i jedną flanelową i szczotkę do włosów
ja Cię doskonale rozumiem też własnie wyjazd na studia był dla mnie wyjściem do ludzi jak będę mieć kasę to się chetnie zapiszę na jakąś podyplomówkę ale 5 tyś no zobaczymy.. pisania mgr nie zazdraszczam

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Załącznik 5975251
fajowe a róż musi być!! chociaż na poczatku bo wiesz... ludziom pomaga troche w określeniu płci moj Boria potrafił być cały na niebiesko .. w auta itp a ludzie do mnie " to dziewczynka"
Warto chyba mieć dwa spiworki bo młody lubi np w środku nocy mi zasikać spiworek ale wiesz może z chłopcami jets inaczej bo mu jakoś bokiem szło gdy mial.. hmmm wzwod
Stary 2015-05-08, 12:38   #4410
NOK84
Raczkowanie

Cytat:
później starsze dziewczynki -a przynajmniej moja Zuzia, jak wchodzą do sklepu to tylko na różowe patrzą i nic innego się im nie podoba - tak że nie ubieranie na różowo takie łatwe nie jest

Cytat:
ja miałam przy Zuzi 1 spiworek, 2 rożki, kołderkę ( 2 komplety obłoczek na zmianę) i ze 3 kocyki - spała różnie, na zmianę i było wystarczająco
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości