|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 | |
Mrs Mrau
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI
Cytat:
Jednak przyznam,że montaż rewelacja, kupę czasu to ją kosztowało.Świetnie to wyszło. No i dobra tyle zachwytów. Mam już dość tej zmory roku 2015 czyli tych rzęs na wzór szczoteczek dołączonych do odkurzacza.Strasznie to wygląda,oklapłe szczeciny. Chyba poproszę te wszystkie rzęsiary aby mi kurze na komodzie przeleciały,jutro sobota, a one w 10 minut się z tym wyrobią i będzie błysk. Bogusia i jej#ostaniesłowojestsłowe m. Nie wierzę,że karawana się zatrzymała,nie wierzę. Uwierzę, jak zobaczę,że kurz opadł (co ja mam z tym kurzem dzisiaj?) Bogusia nie wytrzyma,jest jeszcze przecież tyle osób na świecie którym trzeba uwodnić,że: a) jest się wizażystką pro pro pro b) kobietą pracująca nigdy nie odpoczywającą c) redaktor,korektor tekstów wszelakich d) kobietą spełnioną zaślubioną a jednocześnie wyzwoloną Poza tym trąbiła już o tym ślubie tyle,że NIE MA OPCJI aby to tak nagle ucięła. Jeśli nawet to zrobi to pozornie. Już widzę jak molestuje BJH aby wstawiła fotę ze ślubu/wesela na insta, ale z haszem#robionezukrycia XD. Nie martwta się relacja będzie ale pewnie nie bezpośrednio ![]() Edytowane przez cattt Czas edycji: 2015-05-08 o 17:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widziałam ją dziś na żywo razem z DG. Rzeczywiście jest większa i raczej wyróżnia się z tłumu. Zwróciłam uwagę, bo miała jasną, rozkloszowaną spódnicę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1174 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 | |
Mrs Mrau
|
Słucham sobie Gosi i Darka na żywo
Gosia mówi: "Czytam sobie Wielki Gatsby teraz mam NA KIBLU" ![]() Jejku, dopiero po chwili do mnie dotarło,że chodziło jej o Kindla ![]() ![]() Cytat:
Będzie pewnie ootd ![]() Edytowane przez cattt Czas edycji: 2015-05-08 o 18:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez zetuzetia Czas edycji: 2015-05-08 o 19:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
psy-chopatka
|
Nie wiem czy ktoś ogląda siostry fitdevangel ale ostatnio Aniela wystąpiła w Ugotowanych. Uwaga, straszne parcie na szkło. http://ugotowani.tvn.pl/odcinki-online,8
Swoją drogą to trochę zabawne że ją tytułują "specjalistka od bikini fitness" skoro ma za sobą tylko udział w debiutach ![]() Dziewczyna z kwiatkiem Co nowego #12 Nadzy mężczyźni i bieganie https://www.youtube.com/watch?v=0LIKPPM6jic
#1179 | ||
Kociara
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Zadomowienie
|
są może jakieś zniżki do orsay? zakochalam sie w jednej bluzce, ale kosztuje stówke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Zadomowienie
|
summer, Kod do orsaya, znaleziony na wątku z rabatami
|
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj chyba inaczej byla ubrana. Zarejestrowalam jasna miete, rozkloszowana byla ta spodnica i koszulka wlozona do srodka, dopasowane mocno do ciala, chyba czarne buty do tego i torba inna. Zdaje sie, ze goshico. Dg mial plecak, jacys tacy umordowani byli |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Raczkowanie
|
implozja nosa?
w ogole nie rozumiem, mam przyjaciolke, 28 lat, przesliczna dziewczyna, a od zeszlego roku botox, powiekszyla usta, co w polaczeniu z tym ze regularnie przedluza paznokcie (takie mocno w szpic ma) i rzesy sprawia, ze wyglada jak kolejna Natalia Siwiec/dziewczyny z Milosci na bogato. Ciekawe, co bedzie robic za 10-20 lat? Juz teraz wyglada jak 38latka, ktora probuje sie odmlodzic. Nie ogarniam.
Jeszcze 2-3kg i będę ważyć tyle co po maturze ![]() Edytowane przez lush_lover Czas edycji: 2015-05-08 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Konto usunięte
|
Właśnie natrafiłam na wizażu na wątek "Kosmetyki dla więźniarek" i już myślałam, że to Gabcia go założyła albo inna użytkowniczka SALIX..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() w sklepie sprzedawczyni mi powiedziała, że od razu kobitki je wykupiły i została ostatnia, za duża. Na zywo robi lepsze wrazenie ![]() http://www.orsay.com/pl-pl/moda/bluz...-63200100.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
oj tak, całą jej osobą jestem zauroczona
![]()
#1190 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Użytkowniczce Salix tak pięknie w czerwonej pomadce to niech i w pace wygląda czarująco ![]() ![]() Fajny ten kolorowy eyeliner z Lovely, tylko ciężko się go aplikuje (jest dosyć rzadki i dłuuuugo schnie) Edytowane przez 201607250928 Czas edycji: 2015-05-08 o 20:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ugotowanych oczywiście obejrzeć z Niemiec nie mogę, nie rozumiem tvnu..... Edytowane przez Nike04 Czas edycji: 2015-05-08 o 20:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Raczkowanie
|
Pierwszy raz zetknelam sie na Bogusie u Kretki w filmiku. Nie wydala mi sie sympatyczna, nie mialo to jednak nic wspolnego z jej niepelnosprawnoscia. Wydaje mi sie, ze potrzebuje tych milych komentarzy, ktore jej schlebiaja, uwagi i zainteresowania. Obejrzalam pare jej filmikow, szczegolnie bloopersy. Ma duze mniemanie o sobie, a jej osobe idealnie opisuje scenka, w ktorej mowi do jakis ludzi, czy mozna prosic o cisze, albo i tu pokazuje reka na znak wypad, bo my tu nagrywamy. Czytalam, co napisala na fb. Czytalam jej odpowiedzi na insta, K. Z calym szacunkiem dla jej osoby, jej slub nie wzbudza we mnie zadnego zainteresowania. Te brzydkie komentarze o niej to tylko w internecie. Nie sadze, zeby ktos chcial isc na jej slub i zrobic jej przykrosc. Kim ona jest? Slawna celebrytka? Politykiem? Ot vlogerka. Sama Bogusia zrobila wokol atmosfere tajemniczosci, czegos wielkiego. Dla niej to niepowtarzalna chwila, ale dla widzow.. Slub roku w ukryciu i z gory zalozenie, ze ktos chce jej to zniszczyc. Ludzie pisza bzdury, wyladowuja frustracje. Bogusia jest jaka jest, ale bardziej sympatyczniejsza wydaje mi sie byc Lizzie niz ona. Co mi sie nie podoba to te prezenty. Wystarczy, ze ktos napisze jej hej chcialam Ci wyslac to i to, a Bogusia odpisuje, ze juz napisala priv. Mnie byloby glupio, serio. Z jednej strony chce byc traktowana jak inne jutuberki, a z drugiej przyjmuje te prezenty. To tylko moje prywatne zdanie. Mysle, ze nie zrezygnuje z pokazywania swojej prywatnosci w internecie.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1194 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gabi, ja z Tobą chętnie celę podzielę tak, jak teraz dzielę miasto. Nie płakusiaj! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Od kilku dni oglądam ten kanał (ostrzegam, dla niektórych może być to mega obrzydliwe, czocherro odpalaj, lubisz dziwne filmiki ;D). KLIK W dużym skrócie - Pani jest dermatologiem i pokazuje na swoich pacjentach jak np. usuwa im wągry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1197 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
uwielbiam takie rzeczy - swego czasu wpisywałam sobie na YT "blackhead" i się fazowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
gaaaaaaabi ![]() ![]()
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.