Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-09, 13:19   #1171
rybkaa90
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa

Industria Dziękuję Ci za opinię
Właściwie to wszystkie te wózki Baby design za wiele się nie różnią Zmienią kolorystykę, coś tam pokombinują z torbą i już jest "new". Husky jest droższy, bo właśnie ma jakieś dodatkowe bajery typu śpiworek czy kocyk z polaru. Z tego co się orientuję jest w sprzedaży też wersja bez tego wszystkiego - tańsza. Ludzie rzucają się na te wózki jak szaleni, co sprawdzam aukcje to te kolory, które mnie interesują są wyprzedane.

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Ahahaahahahahaha I Love U :Hahaha:

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

A co do wózka, my zamowilismy baby design husky wraz z adapterem do fotelika maxi cosi Cabrio za łączną kwotę wraz z wysyłką 1400.. gwarancja 2 lata door to door tylko czekam na mój kolor bo chce ,,10,,
Gdzie zamawiałaś wózek?

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 13:21   #1172
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
73 dobrala mi kolor do szyi polecam!! Jest naprawdę dobry
To dla mnie chyba za ciemny. A jak go nalozysz to czujesz go na buzi.? Zastyga.? Czy jak dotkniesz reka to ci sie odbija na rece.?
Stary 2015-05-09, 13:26   #1173
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Industria Dziękuję Ci za opinię
Właściwie to wszystkie te wózki Baby design za wiele się nie różnią Zmienią kolorystykę, coś tam pokombinują z torbą i już jest "new". Husky jest droższy, bo właśnie ma jakieś dodatkowe bajery typu śpiworek czy kocyk z polaru. Z tego co się orientuję jest w sprzedaży też wersja bez tego wszystkiego - tańsza. Ludzie rzucają się na te wózki jak szaleni, co sprawdzam aukcje to te kolory, które mnie interesują są wyprzedane.

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Gdzie zamawiałaś wózek?
Podeślę Ci linka jak będę w domu generalnie znalazłam to na OLX , przesyłka za pobraniem i z możliwością rozpakowania przy kurierze mogę dac Ci nr tel jak chcesz, to jest jakiś sklep
Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
To dla mnie chyba za ciemny. A jak go nalozysz to czujesz go na buzi.? Zastyga.? Czy jak dotkniesz reka to ci sie odbija na rece.?
No właśnie nie robi ,,skorupy,, i jest taki aksamitny, no i właśnie nie odbija zobaczę po całym dniu, ale póki co efekt wow chodził za mną tyle czasu.I wychodził trochę mi szkoda było.. Ale oj tam, też się coś i dla mamy należy mała rzecz a cieszy
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 13:30   #1174
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Podeślę Ci linka jak będę w domu generalnie znalazłam to na OLX , przesyłka za pobraniem i z możliwością rozpakowania przy kurierze mogę dac Ci nr tel jak chcesz, to jest jakiś sklep

No właśnie nie robi ,,skorupy,, i jest taki aksamitny, no i właśnie nie odbija zobaczę po całym dniu, ale póki co efekt wow chodził za mną tyle czasu.I wychodził trochę mi szkoda było.. Ale oj tam, też się coś i dla mamy należy mała rzecz a cieszy
Dzięki. Poproszę o link.

Pewnie, że się należy.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 13:34   #1175
haniula1803
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Ooo właśnie. My na rok lub więcej rezygnujemy z wielu rzeczy, a im ciężko na 1-2 miesiąca :/ a u nas to naprawdę niecały miesiąc. Grrr chłopy.

Po akcji Anutki postanowiliśmy dzisiaj wykończyć kącik dziecka. No i jeszcze mam dwa prania dla małego- minky i reczniki kapielowe....
W środę 13.05 mam już 36+0, więc nie ma stresu jakby co, ale dzień później jest pierwsza rocznica śmierci dziadka i wiem, że będę ten dzień strasznie przeżywać, mam nadzieję nic tym nie przyspieszę...
U mnie to samo wzięlam się do pracy po tej akcji Anutki wczoraj tz przywiózł komodę z Ikei dzisiaj ja skręca potem ja idę na ostatnie zakupy dla siebie i zosienki a tz będzie wstawił drzwi do pokoi. Tez jest ciężko mu odstawić piwo zwłaszcza ze pracydomowej i przydomowej dużo ale pozwalam mu na jedno w ramach nagrody jak coś zrobi W razie czego mam bardzo blisko rodziców a mój tato jest rodzinnym szoferm i pewnie był by dumny jakby zawiózł mnie na porodowke , przy starszej córce tak było ze ja jeszcze się kompalam a moi rodzice juz byli pod szpitalem
A zapomniałam się pochwalić pamiętacie jak nazekalam w urodziny ze nie zorganizował żadnej niespodzianki i ze wogole zapomniał - wczoraj się zrefkektowal i przywiózł mi z RL taki hamak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_4503.jpg (93,7 KB, 25 załadowań)
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 13:34   #1176
201710041131
Konto usunięte

Uff Anutka aleś wywołała zamieszanie, ale dobrze, niech się dziewuchy pakują, bo nigdy by się nie wzięły za to

Ankaya witaj

Jejku obżarłam się aż mi źle
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 13:43   #1177
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo właśnie. My na rok lub więcej rezygnujemy z wielu rzeczy, a im ciężko na 1-2 miesiąca :/ a u nas to naprawdę niecały miesiąc. Grrr chłopy.

Po akcji Anutki postanowiliśmy dzisiaj wykończyć kącik dziecka. No i jeszcze mam dwa prania dla małego- minky i reczniki kapielowe....
W środę 13.05 mam już 36+0, więc nie ma stresu jakby co, ale dzień później jest pierwsza rocznica śmierci dziadka i wiem, że będę ten dzień strasznie przeżywać, mam nadzieję nic tym nie przyspieszę...
Anutka swoją akcją zmotywowała większość do działania
Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
Myślisz ze wtedy przyjedzie jakiś taksówkarz jak tak powiesz ? ja planuje jak już to z tyłu rozłożyć sobie taki podkład 90/60 i nie mówić szczegółów zamawiając taxi
Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
ja nie mówiłabym jeszcze taksówkarz się zestresuje a też jak coś myślę jechać taksówką ale mam nadzieję, ze jednak Tż będzie lub przyjedzie po mnie
No właśnie się zastanawiam jak to jest
Jak np. chce się wziąć psa to trzeba powiedzieć bo parę razy było tak, że gość nie chciał się zgodzić (niezależnie od tego, jakiej wielkości jest pies). A co dopiero rodząca z tyłu

A pytam tylko tak, o bo mnie to raczej nie będzie dotyczyło

Cytat:
Zrobiłam sobie prezent.... A mianowicie kupiłam sobie podkład z Inglota HD
Tylko 79 zł.. na konto nie zaglądam!!
O, też kiedyś o nim myślałam
Ale na razie mam zapas Revlona jeszcze 1 butelkę, Revlona i Pierre Rene na wykończeniu + planuję kupić Max Factor Facefinity bo weszły nowe odcienie (i mam nadzieję, że 40 będzie dla mnie, bladziocha, dobra)

Co do picia tż'ta to akurat tutaj mam z czego być dumna, bo on nie widzi problemu. Sam mi mówi, że nie pije, bo coś się może podziać itp. Albo jak już chce albo do kogoś idziemy to zawsze się upewnia, że jest ktoś w pobliżu, kto w razie 'w' będzie mógł nas zawieźć
W ogóle jestem z niego strasznie dumna bo widzi, jak przechodzę tę ciążę i jest ogromnym wsparciem dla mnie..
Co prawda i tak się na mnie złości, że wielu rzeczy mu nie pozwalam robić ale powoli zmieniam to w sobie. No bo wiecie jak to jest-ja myślę, że wszystko zrobię sama najlepiej itp.
Ale już sama widzę w sobie poprawę, że potrafię dać mu coś do zrobienia i jest coraz większy podział tych obowiązków. Większy niż był na początku.

Dziewczyny a jeszcze miałam się pytać o ten ból w pachwinie, bożenie.
Codziennie boli,jest naprawdę spory, ciężko mi stanąć na prawą nogę bez bólu w pachwinie. Później ból przechodzi na całą bożenę. Boli nawet jak dotykam. Całe spojenie łonowe.
Nie wiem czy to faktycznie przez to, że mała schodzi coraz niżej(?)
Zastanawiam się czy dzwonić do gina czy już czekać do środy?

Edytowane przez masija
Czas edycji: 2015-05-09 o 13:49
masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 13:52   #1178
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość

Jak np. chce się wziąć psa to trzeba powiedzieć bo parę razy było tak, że gość nie chciał się zgodzić (niezależnie od tego, jakiej wielkości jest pies). A co dopiero rodząca z tyłu

Ale na razie mam zapas Revlona jeszcze 1 butelkę, Revlona i Pierre Rene na wykończeniu + planuję kupić Max Factor Facefinity bo weszły nowe odcienie (i mam nadzieję, że 40 będzie dla mnie, bladziocha, dobra)

Co do picia tż'ta to akurat tutaj mam z czego być dumna, bo on nie widzi problemu. Sam mi mówi, że nie pije, bo coś się może podziać itp. Albo jak już chce albo do kogoś idziemy to zawsze się upewnia, że jest ktoś w pobliżu, kto w razie 'w' będzie mógł nas zawieźć
W ogóle jestem z niego strasznie dumna bo widzi, jak przechodzę tę ciążę i jest ogromnym wsparciem dla mnie..
Co prawda i tak się na mnie złości, że wielu rzeczy mu nie pozwalam robić ale powoli zmieniam to w sobie. No bo wiecie jak to jest-ja myślę, że wszystko zrobię sama najlepiej itp.
Ale już sama widzę w sobie poprawę, że potrafię dać mu coś do zrobienia i jest coraz większy podział tych obowiązków. Większy niż był na początku.

Codziennie boli,jest naprawdę spory, ciężko mi stanąć na prawą nogę bez bólu w pachwinie. Później ból przechodzi na całą bożenę. Boli nawet jak dotykam. Całe spojenie łonowe.
Co do bólu mam podobnie, nawet przy zakrętach jadąc samochodem mam wrażenie że zaraz mi się kości rozejda
Stary 2015-05-09, 13:55   #1179
mycha_818
Zadomowienie

Hej dziewczyny! Witam się po przerwie. Byłam u lekarza, wszystko gra u mnie i u małej. Przeszłam też już na zwolnienie. Teraz biorę się porządnie za szykowanie wyprawki.

Naskrobałyście w tym wątku tyle, że nie mogłam ogarnąć. Ale jestem ze wszystkim na bieżąco.

Gratuluję wszystkim udanych wizyt :-*

Anutka za Ciebie szczególnie trzymam kciuki :-*

Jeśli chodzi o mojego Tż to muszę go tu pochwalić. Od kiedy dowiedział się o ciąży to nie pije alkoholu. Żadne urodziny, imieniny, święta, odwiedziny, opijanie nowego domu... Nic, ani kropelki. Raz tylko pojechał do kumpli i to autobusem, żebym nie musiała po niego jeździć, a na ten czas załatwił z moim bratem, że on nie pije tego dnia i jest w domu dyspozycyjny, gdyby coś się działo.
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 14:09   #1180
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
chyba się tak nie da napisz chociaż jak często planujesz go używać, jak długo (osobiście nie wierzę w teorie, że dziecko nie chce jeździć tyłem czy jakoś inaczej, to rodzice decydują).
wiem że tak sie nie da, ale może chociaż jakieś konkretne wskazówki np. tego modelu na pewno nie, bo największy badziew, albo nie bo dziecko wyrasta po pół roku
fotelika planuje używać max 3 razy w tygodniu na bardzo króciutkie dystanse- do mojej mamy albo do sklepu mam 5 minut samochodem......ewentualn ie na działke do rodziców 1 raz w tygodniu- pół godziny w jedną str........przez pierwszy rok nie planujemy żadnych dłuższych wypadów......noooo chyba że pojedziemy na wieś ale to tylko raz- i to jest godzinka w jedną strone......
aaa i fotelik bedzie montowany tylko na pasach. niestety w żadnycm z aut nie mamy isofixa

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Uff Anutka aleś wywołała zamieszanie, ale dobrze, niech się dziewuchy pakują, bo nigdy by się nie wzięły za to
nooo Anutka wszystkie laski zmotywowała, ja dziś już 2 prania dzieciowe zrobiłam torbe chyba też zaczne wcześniej ograniać niż planowałam

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Witam się po przerwie. Byłam u lekarza, wszystko gra u mnie i u małej. Przeszłam też już na zwolnienie..

Edytowane przez industria
Czas edycji: 2015-05-09 o 15:01
industria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 14:29   #1181
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość

często mam taki ból

ojejjj, a ja w ogóle nie orientuje się w fotelikach
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 14:37   #1182
201710041131
Konto usunięte

Nie mówiłam wam, T wczoraj pouczała mojego Tż przez telefon odnośnie szczepień, myślałam że mu wyrwę słuchawkę z ręki.
Stary 2015-05-09, 14:39   #1183
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Nie mówiłam wam, T wczoraj pouczała mojego Tż przez telefon odnośnie szczepień, myślałam że mu wyrwę słuchawkę z ręki.
Uuuu też tego nienawidzę!!
Stary 2015-05-09, 14:52   #1184
Cos_
Zakorzenienie

Masija znam ten bol,ale u mnie maly jest nisko no i podobno te kosci sie nieco rozchodza i stad ten bol.
Stary 2015-05-09, 14:53   #1185
anutka171
Rozeznanie

Hej
widzę, że pełna mobilizacja nastąpiła
Nie chciałam wywoływać takiego zamieszania, ale trochę się przydałam jak widzę
Jednak zostałam. stwierdziłam, że zobaczę do jutra co się będzie działo i jeżeli nic to wyjdę. Kontaktowałam się z moim profesorkiem i dał mi zielone światło. Tym bardziej, że we wtorek jest wizyta.
póki co wszystko przeszło. Leżę i odpoczywam.
Straszny jest ten dylemat i rozdarcie między jednym dzieckiem a drugim na pewno to ja przeżywam bardziej niż on.
Stary 2015-05-09, 15:09   #1186
sylwka321
Wtajemniczenie

Uuuuu alez zamieszanko
anutka trzymam kciuki, maluszek może jeszcze sobie posiedzieć i troszkę poczekać pod serduszkiem mamusi

Mnie to już koleżanka jakieś trzy tygodnie temu zmobilizowala, miała termin na 4 czerwca i urodziła ponad miesiąc przed terminem... I tak sobie wtedy uświadomilam że to nigdy nic nie wiadomo i lepiej być gotowym za wczasu takim oto sposobem dziś maluje komode dla bobaska by móc wkoncu zrobić pranko i poukładać wszystko jak należy

Mój tż też pracuję na 3 zmiany i coś czuje, że jak się zacznie akcja to jego nie będzie... W sumie to chyba tego się boję najbardziej, bo bardzo mi zależy na tym by był ze mną.

Miłego dnia laseczki, zajrzę do was wieczorkiem
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 15:12   #1187
Cos_
Zakorzenienie

Anutka dalas dziewczynom niezlego kopniaka i dobrze podjelas dobra decyzje,tym bardziej ze konsultowalas sie ze swoim ginem
Stary 2015-05-09, 15:13   #1188
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Uuuu też tego nienawidzę!!
Wiesz, ona z racji zawodu niby się zna, ale... jakiś czas temu dała tżowi dla mnie coś co okazało się jest zabronione do stosowania w ciąży i teraz totalnie w nic nie wierzę. Jak to Tż potem do mnie powiedział "i tak zrobimy po swojemu a ona niech sobie gada"
Stary 2015-05-09, 15:15   #1189
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz, ona z racji zawodu niby się zna, ale... jakiś czas temu dała tżowi dla mnie coś co okazało się jest zabronione do stosowania w ciąży i teraz totalnie w nic nie wierzę. Jak to Tż potem do mnie powiedział "i tak zrobimy po swojemu a ona niech sobie gada"
I bardzo dobrze, mi jak ktoś narzuca co mam robić to mówię ,,już miałaś swoje 5 min by się wykazać przy dziecku, teraz moja kolej,,
Stary 2015-05-09, 15:28   #1190
kejtiCe
Zakorzenienie

A mi się wczoraj śniło, że urodziłam. Sam poród konkretnie mi się nie śnił, ale to, że już wróciłam z Małym do domku. Był bardzo grzeczny, ale czułam ten strach, że jak zacznie płakać, to nie będę wiedziała, co mam zrobić. Boże, to się wydało takie realne...
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 16:05   #1191
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
rozważam wszystko w rozsądnej cenie tylko nie potrafie podjąć decyzji......każdy fotelik ma i dobre i złe opinie.....a ja chciałabym żeby ktoś mi konktreną rzecz polecił .....aż mnie głowa boli od tych fotelików......serio, mam większy dylemat niż z wózkiem

pierwsze słysze, ale jeśli by tak było to życie byłoby piękne bo ja bardzo lajtowe okresy miałam

tak, zamawiałam na allegro , tutaj
http://allegro.pl/show_item.php?item=5249572038
kolor 07
troche musiałam poczekać bo nie mieli akurat koloru na stanie i dopiero po ich drugiej dostawie mogli mi wysłać, ale luz

ja go wcześniej na żywo nie widziałam. żadnego nie widziałam : poprostu poczytałam opinie, cena mi odpowiadała to go chciałam i już
materiał jest raczej matowy- ale nie wiem czy tak jak w starszym modelu bo nie mam porównania....
jestem bardzo zadowolona, bo wózek jest zgrabny, bardzo zwrotny, fajnie sie prowadzi ( w domu, w wąskim przepokoju robie nim jedną ręką kółeczka)

a czym ten husky sie różni i czemu jest droższy? tym że ma zimowe dodatki?

super, gratulacje

jeeeezuuu, każda by chyba chciała takie coś usłyszeć.....ja sie boje że usłysze " oooo boooże znów pani przytyła, wygląda pani jak maciora i jak tak dalej bedzie pani wpier*alać to już tak zostanie do końca życia..."

ciężka decyzja, daj znać co postanowisz...

witaj ponownie
Hihi chyba nikt nie poleci konkretnej rzeczy )) wybór tak duży... poszukaj tabele z ocenami fotelików, poczytaj i wybierz
Cytat:

Zawsze masz prawo odpakować przy kurierze.

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
Hej
widzę, że pełna mobilizacja nastąpiła
Nie chciałam wywoływać takiego zamieszania, ale trochę się przydałam jak widzę
Jednak zostałam. stwierdziłam, że zobaczę do jutra co się będzie działo i jeżeli nic to wyjdę. Kontaktowałam się z moim profesorkiem i dał mi zielone światło. Tym bardziej, że we wtorek jest wizyta.
póki co wszystko przeszło. Leżę i odpoczywam.
Straszny jest ten dylemat i rozdarcie między jednym dzieckiem a drugim na pewno to ja przeżywam bardziej niż on.
Niektórym mobilizacja się przyda a Ty się tam trzymaj

Kącik małego prawie gotowy... ufff
Stary 2015-05-09, 16:08   #1192
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Twoja T jest naprawde niemożliwa.... Wcale sie nie dziwię, że chciałaś wyrwać sluchawke.

Anutka rzeczywiście wprowadziła nas w stan pełnej gotowości - dziś u wielu z nas pakowanie toreb i przygotowywanie kącików dla Maluszków w sumie to już chyba powoli czas na to

Anutka trzymaj sie cieplutko

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 16:09   #1193
Marei
Zakorzenienie

Kącik małego, jeszcze w wersji beta. Niestety u nas pochmurnie a okno dodatkowo na wschód, więc ciemno...

Edytowane przez Marei
Czas edycji: 2015-05-09 o 16:12
Marei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 16:24   #1194
fartuch
Zakorzenienie

Ale ładny kącik

Dziewczyny jakieś dwa miesiace temu byłam chora i dostałam antybiotyk. teraz czuję się bardzo podobnie, a nawet i gorzej... myślicie, że mogę go wziąć bez konsultacji z lekarzem? Wiem, że nie powinnam. Ale nie uśmiecha mi się płacic 120 zł za wizyte, żeby usłyszeć że mogę go brać...
Stary 2015-05-09, 16:25   #1195
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
Ale ładny kącik

Dziewczyny jakieś dwa miesiace temu byłam chora i dostałam antybiotyk. teraz czuję się bardzo podobnie, a nawet i gorzej... myślicie, że mogę go wziąć bez konsultacji z lekarzem? Wiem, że nie powinnam. Ale nie uśmiecha mi się płacic 120 zł za wizyte, żeby usłyszeć że mogę go brać...
Dziękuję.
A nie wzięłaś go wtedy do końca?
Stary 2015-05-09, 16:34   #1196
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ładny kącik

Jak nie wzięłaś go do końca, to ja myślę, że nie możesz.

Marei pięknie to wygląda
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 16:36   #1197
fartuch
Zakorzenienie

brałam go 5 dni tak jak chciała gin, zostało mi jeszcze sporo w opakowaniu..
Stary 2015-05-09, 16:41   #1198
justi699
Zakorzenienie

Ja bym na własną rękę nie brała ...

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 16:41   #1199
k a j a
Zakorzenienie

Hej, nie jestem w stanie być z Wami na bierzaco

Anutka widzę że Cię wzięło ! U mnie podobnie wczoraj było, skurczyki mi się nasiliły, były co 7 min, nospa nie pomogła, dopiero ciepła kąpiel i kolejna nospa. Jeszcze chwilą i byłam gotowa jechać na ip. Ale w końcu zasnelam, dziś jest ok. W pon wizyta, ciekawe co tam się zadziewa

Byłam u teściów zaprosić na Blanki urodziny, obiadłam się ciastem
A tz sprząta graty na balkonie, w końcu

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 16:52   #1200
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Kącik małego, jeszcze w wersji beta. Niestety u nas pochmurnie a okno dodatkowo na wschód, więc ciemno...

ładny

Cytat:
Ale ładny kącik

nie brałabym na własną rękę...
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości