Scent Bar LVI - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-10, 13:40   #2701
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Scent Bar LVI

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Znad obiadu

Co dobrego masz?
U mnie rosołek pyka sobie na gazie

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 14:10   #2702
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1. Daj znać co sądzisz, ciekawa jestem. Bo widziałam dawno temu.

2. Zacne Skojarzyły mi się z teledyskiem Madonny do Human Nature.
1. Więc tak: wczoraj po 20 minutach zasnęłam, no ale to nic nie znaczy, mam taki talent po prostu Dziś obejrzeliśmy do końca, pogubiłam się Postacie dobre, ale jakoś chaotycznie i możnaby coś więcej z tego wycisnąć.
2.

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
A tak w ogole to nadaję już ze swojej pracowni - lot był super, bo caly przegadałam z panią obok i z samolotu wyszłam... z panienkowym zamówieniem!
Powitać w kraju

Oglądałam wczoraj wpis z muzeum perfum, tak się podniecałam, śliniłam, pokazuję TŻowi, zainteresowanie mierne. Patrzał się jak na lekką wariatkę, cóż za niezrozumienie, pffff

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
1. nie wiem
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
1. Wiekowo obciachem nie będą ale są tak straszliwie modne, że brałabym coś innego

2. (jak wszystko pójdzie dobrze będę w 6tym m-cu więc odpadają obcisłe ciuchy)
1. No właśnie ja mieszkam w takim miejscu, że jakoś nie widuję ich za często
2. Co ja pacze

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam niedawno New Balance, bo po pierwsze były sporo przecenione, a po drugie przy moich ostrogach muszę nosić wygodne buty
I są rzeczywiście wygodne?
No bo taka akcja jak wczoraj - chciałabym zrobić parę kilosów w balerinach czy sandałach i potem cierpię. Obuwie sportowe typu sportowe mam niedekoracyjne, bo biegam w nim po lesie w warunkach różnych. Chciałabym coś wyględnego, ale wygodnego.

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Jeszcze coś fajnego Wam napiszę Otóż kot się wczoraj błogo przeciągnął eksponując brzuszek i jakoś tak mu się sierść ułożyła, że się rozchyliła na sutkach i pępku eksponując gołą skórę. H. popatrzył i z mieszanką przerażenia ze zdumieniem: "On ma trzy rzędy sutków?!"
Ja: Nie, to pośrodku to pępek
H. (oczy w słup, wyraźny mindfuck): Ale... Jak to?... Kto im przecina pępowiny?!

No raczej nie ojciec

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 14:13   #2703
kamena
ʞɐɯǝuɐ

pytanie mam - ile się z grubsza daje komuniście w prezencie komunijnym??? wiem, że na łatwiznę idę, ale nie mam pomysłu, mama komunisty też nie ma pomysłu, więc...

Cytat:
Moi drodzy, ponieważ nadchodzą wakacje znowu nie wiem co na siebie włożyć i liczę, że mi pomożecie Nawet przygotowałam się i mam łobrazki! Otóż jedziemy na wypaśną agroturystykę gdzie kozy, lasy i jeziora są przemieszane z salami konferencyjnymi, restauracjami i siłowniami.
na problem pt. co włożyć nie pomogę niestety, natomiast wyobraziłam sobie te kozy w siłowniach i salach konferencyjnych
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 15:04   #2704
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Co dobrego masz?
ja mam dobre dynia piżmowa faszerowana bulgurem z indykiem, odrobiną boczku wędzonego, suszonymi pomidorami i czuszką nadzienie wyszło tak pyszne, że wyżeram z patelni łyżką

a niubalanse właśnie oglądam i chyba P. kupię

dobry baru

fogle to przepadłam na tym blogu (dla ludzi o mocnych nerwach ) http://margineszycia.blogspot.com/

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 15:24   #2705
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
1. ale z papieru czy z tych sreberek? bo faktycznie, sreberka mogą być nie do zdarcia
mi się bardzo podobają takie zestawienia - stonowane, neutralne ciuchy i jakieś szalone dodatki - o wzory i kolory mi bardziej chodzi niż o formę, fasony.

2. gratulacje - panienka dla współpasażerki? super, że wróciłaś cała i zdrowa i szczęśliwa

Z metalizowanych papierków - no tego, co są np gorące kubki knorra
Dziękuję! Tak był plan. Panienka dla wspólpasazerki to dodatek specjalny

Cytat:
Jeszcze coś fajnego Wam napiszę Otóż kot się wczoraj błogo przeciągnął eksponując brzuszek i jakoś tak mu się sierść ułożyła, że się rozchyliła na sutkach i pępku eksponując gołą skórę. H. popatrzył i z mieszanką przerażenia ze zdumieniem: "On ma trzy rzędy sutków?!"
H. (oczy w słup, wyraźny mindfuck): Ale... Jak to?... Kto im przecina pępowiny?!

Krasnludki ninja

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Powitać w kraju

Oglądałam wczoraj wpis z muzeum perfum, tak się podniecałam, śliniłam, pokazuję TŻowi, zainteresowanie mierne. Patrzał się jak na lekką wariatkę, cóż za niezrozumienie, pffff
No wiadomo, zazwyczaj tak to jest
A Ty byś się ekscytowała np starymi silnikami? Ja nie

Jest jednak jedna niefajna rzecz - moje okulary, kotki ukochane, zginely po wernisażu

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 16:40   #2706
Parabelka
Panaroja

snad obżarcia się
Cytat:
Na małżu się ostatnio zawiodłam i nie umiem tego przeżyć

Cytat:
1. Jaaaakich? Ja sobei dziś kupiłam czekoladowe z Grycana. A nie jadam lodów. Chyba źle ze mną.

fair. No man is an island. Żaden człowiek nie jest wyspą. Mówię, tylko o tym, że choroba i umieranie to najbardziej intymne rzeczy na swiecie, zatem uszanowałam ciocię, a wczesniej mojego tatę, czyli jej brata, że nie chciieli, nie umieli o tym gadać. Małżonkom mówili, i to było o tyle fair.
1.waniliowe , bakaliowe i kawowe
2.no właśnie , małżonek powinien wiedzieć .
Cytat:
Niedobrze mi... tort, parówki z serem, chipsy, oranżada, maślanka Piłem dziś po raz pierwszy ayran kupny, nawet dobry, ino ciut słony (0,7g soli w 100ml to jednak lekka przesada)
tort a co to to ze solą ?
Cytat:
Czy w moim wieku (30+) to buty New Balance (kolory raczej z tych stonowańszych) będą obciachem czy nie? A może one już są zbyt modne/już niemodne żeby je w ogóle nosić? Potrzebuję butów wszelkiego typu, a nie mogę się zdecydować na nic. Nie wiem czy warto wydać więcej, czy brać tanioszkę?
nie mam nawet pojęcia , o czym mówisz
Cytat:
No więc i ja tak widzę - a oversize lubię, jak najbardziej.
Tylko tak sbie myslę, czy w Polsce nie ma takich torebek? To taki prosty w sumie patent, bo tania to ona w sumie nie była (znaczy nie bardzo) - może ktoś, kto siedzi w Pakamerze, wskazalby mi trop?

Parabelko, ponieważ nasze spotkanie nie wiadomo, kiedy będzie, to podnoszę przyłbicę - wal!

A tak w ogole to nadaję już ze swojej pracowni - lot był super, bo caly przegadałam z panią obok i z samolotu wyszłam... z panienkowym zamówieniem!
1.widziałam właśnie taka w gazecie Elle za jakieś nieprawdopodobne pieniądze typu kilka tysięcy
2. to nie w Ciebie więc nie podnoś
3.
Cytat:

Moi drodzy, ponieważ nadchodzą wakacje znowu nie wiem co na siebie włożyć i liczę, że mi pomożecie Nawet przygotowałam się i mam łobrazki! Otóż jedziemy na wypaśną agroturystykę gdzie kozy, lasy i jeziora są przemieszane z salami konferencyjnymi, restauracjami i siłowniami. Nie wypada wyglądać jakby się szło na wf.
Mam kilka tuniko-worów (jak wszystko pójdzie dobrze będę w 6tym m-cu więc odpadają obcisłe ciuchy) i wygodne buty, jak będzie chłodniej to do tego długie legginsy ale co na zadek jak będzie upał? Najchętniej schowałabym nogi aż po kolana ale: legginsy za kolana są zbyt kolarskie (?), bojówki skejtowskie, dresy ze ściągaczem dadzą efekt piżamy, dżinsowe rybaczki niewygodne i mogą uciskać w pasie, żadnych pastelowych/kolorowych nie włożę bo nie
Więc może zwyczajnie króciutkie legginsy, których nie będzie widać spod długiego wora?
A może coś się teraz NOSI o czym nie wiem?
I jeszcze - wypada w takie okoliczności przyrody zapodać do opinaczy, długich legginsów i poniższych worów jakąś "industrialną" biżuterię? Żeby no wiecie, nie wyglądać tak bidnie... Jakąś metalową kolię, dziwny wisior lub metalowe bransolety, czy to wszystko zbyt miastowe i nie wypada do lasu...?
a może długa cienka spódnica pod tunikę na upał albo długa luźna kieca z wypustkami fruwającymi ? industrialnej biżuterii do lasu bym ie brała , już jeżeli to skórzano-drewnianą , ale tak ogólnie to się nie znam

Cytat:
nie pamiętam już dokladnie, ale chyba stanęło na 1,2 mm średnicy

Nie wiem, czy do końca dobrze zrozumiałam, ale ponoć jak się wytrącają drobinki kamienia to jak jest zawsze wilgotno to pozostają w formie błotka i po trochu spływają, a jak sobie wyschną to się robi lity kamień, i jeszcze pod nim się zrobiła jakaś poduszka powietrzna czy coś takiego i weszła w rury, no i się spsuło
1.o kurcze , cienizna , prawie jak kolczyk , to chyba pod mikroskopem się robi
2.ale jak sie wody nie puszcza to sie nie ma z czego ten kamień zrobić
Cytat:

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
pytanie mam - ile się z grubsza daje komuniście w prezencie komunijnym??? wiem, że na łatwiznę idę, ale nie mam pomysłu, mama komunisty też nie ma pomysłu, więc...

na problem pt. co włożyć nie pomogę niestety, natomiast wyobraziłam sobie te kozy w siłowniach i salach konferencyjnych
1.ja bym dzieciakowi 8-letniemu w ogóle pieniędzy nie dawała kup mu jakiś wypasiony album ze zwierzętami albo zdjęciami podróżniczymi .
2.
Cytat:
Jest jednak jedna niefajna rzecz - moje okulary, kotki ukochane, zginely po wernisażu
komuś się przydały ?

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 16:42   #2707
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
No tak, ale ogólnie w 100% obroże skuteczne nie sa małża owczarek niemiecki miał i co z tego, jak w okolicy karku może i nie wczepialy się, ale w łapy czy interesowny owszem.

Dziękuje za info, No cena nie mała ale jeśli skuteczne to wolałabym je kupic
nic nie jest skuteczne w 100% Co do skuteczności tabsów to sama jestem ciekawa, jak kupisz to podziel się wrażeniami. I jeszcze raz podkreślam: one nie odstraszają kleszczy, więc kleszcze będą się wbijać. Tylko powinny usychać i odpadać nienapite, do trzech dni to może potrwać

Cytat:
Wg artykułu na który natknęłam się w darmowej Rossmannowej gazetce średnio prezent dla komunisty kosztuje cztery stówki a z badań ceneo.pl wynika, że gość nie będący chrzestym powinien dać w kopercie między dwie a pięć stówek. Gazetka twierdzi też, że oryginalnym prezentem komunijnym jest jeż pigmejski

Cytat:

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 16:49   #2708
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Ktoś napisał o odwadze - ja Wam powiem, że przy niektrych częściach garderoby, tych podstawowych, jestem bardzo ostrożna i nieśmiała (im bliżej twarzy, tym gorzej - np na kapelusz nikt mnie nie namówi) - ale już buty bym mogla włożyć naprawdę szalone, a dodatki - typu torba, uważam nie za cześć siebie i nie mam żadnych oporów.
Mam identyczne podejście!
Cytat:
mi się bardzo podobają takie zestawienia - stonowane, neutralne ciuchy i jakieś szalone dodatki - o wzory i kolory mi bardziej chodzi niż o formę, fasony.
j.w.

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
ja mam dobre dynia piżmowa faszerowana bulgurem z indykiem, odrobiną boczku wędzonego, suszonymi pomidorami i czuszką nadzienie wyszło tak pyszne, że wyżeram z patelni łyżką

a niubalanse właśnie oglądam i chyba P. kupię
Oesuuuuuu Wyjdź za mnie!!!!!

chyba jednak nie wyjdziesz po tym co zara oświadczę:

Otóż ja nie mam bladego pojęcia co to new balance

Zaraz sobie wygooglam of kors, ale no jakoś mnie wszelaka moda omija szerooookim łukiem. I tak jest od zawsze. Jeżeli jestem modna, to tylko przypadkiem, bo od lat np lubię dany styl, sama go wymyślam, a on jest nagle potem modny - vide te płaszcze do dżinów i adasi.

Edit: wygooglałam, łeeeeeeeeeeeeeeeee toż to zwykłe adasie ?

Agnysko - kup se lepiej inne, ponadczasowe adidasy
Chociaż przysięgam, nigdy bym się nie zorientowała, że one wszystkie to jedno i to samo. Żyłabym w błogiej nieświadomości, że to całkiem różne buty.

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:
To przykre.

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
nie mam nawet pojęcia , o czym mówisz
Ja do przed chwilą też

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-05-10 o 16:45
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 17:01   #2709
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Brzmi wielce smacznie

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:
nic nie jest skuteczne w 100% Co do skuteczności tabsów to sama jestem ciekawa, jak kupisz to podziel się wrażeniami. I jeszcze raz podkreślam: one nie odstraszają kleszczy, więc kleszcze będą się wbijać. Tylko powinny usychać i odpadać nienapite, do trzech dni to może potrwać
No nie kupimy niestety, bo psisko już od dawna wypoczywa w Krainie Wiecznych Łowów

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-05-10, 18:21   #2710
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Teraz pracuję w lecznicy zajmującej się egzotykami, czasem zdarzają się jakieś psokoty (...)
racoon dogs?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 18:32   #2711
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
1.ja bym dzieciakowi 8-letniemu w ogóle pieniędzy nie dawała kup mu jakiś wypasiony album ze zwierzętami albo zdjęciami podróżniczymi .
ale dlaczego nie? tak to przynajmniej przeznaczy na coś co lubi, co mu się podoba, pozbiera z kopert na coś bardziej wypaśnego. poza tym prawda taka, że nie wiem czym on się interesuje, ostatni raz chyba 6 lat temu go widziałam. a albumy i inne takie.... tia, pamiętam po sobie i bracie - też dostawaliśmy a potem stały lata nieotwierane i tylko kurz zbierały.... a już na pewno w dzisiejszych czasach, po co komu album ze zwierzętami jak jest internet

Cytat:
Wg artykułu na który natknęłam się w darmowej Rossmannowej gazetce średnio prezent dla komunisty kosztuje cztery stówki a z badań ceneo.pl wynika, że gość nie będący chrzestym powinien dać w kopercie między dwie a pięć stówek. Gazetka twierdzi też, że oryginalnym prezentem komunijnym jest jeż pigmejski
toteż właśnie a ja niby jestem chrzestną no to ile mam w tę kopertę
też sobie poczytałam tyle że w sieciuni i takie są pomysły: rowery, tablety, smartwatche, smartphony... a, i że średnio na przyjęcie komunijne rodzice wydają 3 tysie
co do jeża to brak słów
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2015-05-10, 19:10   #2712
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Na lokalnych siłowniach mogą być barany

Cytat:
a może długa cienka spódnica pod tunikę na upał albo długa luźna kieca z wypustkami fruwającymi ? industrialnej biżuterii do lasu bym ie brała , już jeżeli to skórzano-drewnianą , ale tak ogólnie to się nie znam
Spódnica to nie bo połączona z czarnym worem prawie do kolan da efekt grubej Cyganki czy coś. No i nie wejdę w niej do wody. Kieca czemu nie ale musiałaby być odpowiednio luźna w pasie i mieć rękaw 3/4. Widzę to mniej więcej tak atrakcyjnie: http://www.cosstores.com/ie/Women/Dr...3955.1#c-22755 ...chociaż moje gołe nogi nie wyglądają lepiej :/
A co do biżuterii racja, poszukam sobie jakiegoś hipisowskiego wisiora albo rzemyków na rękę

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 19:17   #2713
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
2.baleronów nie lubisz ?
]

Jakoś mnie obrzydzają lekko

Cytat:
No więc i ja tak widzę - a oversize lubię, jak najbardziej.
Tylko tak sbie myslę, czy w Polsce nie ma takich torebek? To taki prosty w sumie patent, bo tania to ona w sumie nie była (znaczy nie bardzo) - może ktoś, kto siedzi w Pakamerze, wskazalby mi trop?

1. Na pewno sa, albo przynajmniej podobne. Niestety nie pomoge, bo na Pakamerę dawno nie zaglądalam, ale mogą być jeszcze na DaWandzie. Tam też dużo takich cudacznych rzeczy jest.

Cytat:
Bezpieczne - tak, przebadane, jak to lek. Są tylko dla psów, działają w ten sposób, że jak już kleszcz się wbije to chemia psiej skóry jest zmieniona w ten sposób, że kleszczowa ssawka ulega natychmiastowemu paraliżowi, więc kleszcz jest sobie wbity, ale nie może ani nic wypluć, ani wciągnąć i w końcu po paru dniach umiera i odpada. Także w przeciwieństwie do niektórych kropelek nie odstraszają, ale za to kąpiele nie wpływają na długość działania, działają ok. trzy miesiące. Teraz pracuję w lecznicy zajmującej się egzotykami, czasem zdarzają się jakieś psokoty, ale nikt z właścicieli nie zdecydował się jeszcze na tabletki (dość drogie są to fakt, w tej cenie można kupić dobrą obrożę na cały sezon a nie tylko na trzy miesiące) więc własnych doświadczeń z nimi nie mam

?
Dzięki

Ciekawe czy u mnie mają... i szkoda ze dla kotów nie ma.

Cytat:
Różnie z nimi jest, np. po Foresto ludzie wracają, działa, z tym, że jednak lepiej u mało włochatych zwierzaków, i musi być bardzo blisko skóry założona, tak, żeby się ze dwa palce zmieściły pod nią. Wynalazki z supermarketów z olejkami eterycznymi to faktycznie pic na wodę
k
Pic na wodę i do tego można zwierzakowi niezłom traumę zafundować. Kupiłam kiedys taką w sklepie zoologicznym Kajtkoi jak był maly...wyjełam toto z opakowania, waliło jakimś olejkiem herbacianym. bardzo mocno. Głupiał nalozylam. Pies zaczął się tarzać i piszczeć. Błyskawicznie ściągnęlam, amalemu przez dobry miesiąc nie dalo się żadnej obroży nalożyć. Nie wiem, co mi strzeliło do łba,że nie wywaliłam tego od razu po wyjęciu i powąchaniu....

Cytat:

Akuszerka zpewne
Cytat:
j
fogle to przepadłam na tym blogu (dla ludzi o mocnych nerwach ) http://margineszycia.blogspot.com/

Poczytalam se....niestety to nie jest żadkość w Polsce
Cytat:

Ja ostatnio bylam uczestnikiem rozmowy, ile dają chrzestni na komunię...no i mamusi komunisty i reszcie wyszło po 2 tysiące, no...1500
Popłakałam się ze śmiechu, oni się poobrażali, a ja do dziś sie zastanawiam gdzie kupię helikopter, jak chrześnica będzie za mąż wychodziła, no bo skoro na komunię 2 tyś....
Cytat:
też sobie poczytałam tyle że w sieciuni i takie są pomysły: rowery, tablety, smartwatche, smartphony... a, i że średnio na przyjęcie komunijne rodzice wydają 3 tysie
co do jeża to brak słów
Kup jakiś drobiazg typu fajne pioro, i ze 400 zl to będzie dużo. Tak myślę. Skoro goście na weselu dają po 300 - 500 zł od pary ....no to bez przesady, to nie wesele, tylko komunia a prezent ma być jednak dość symboliczny.
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 19:38   #2714
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

No bo taka akcja jak wczoraj - chciałabym zrobić parę kilosów w balerinach czy sandałach i potem cierpię. Obuwie sportowe typu sportowe mam niedekoracyjne, bo biegam w nim po lesie w warunkach różnych. Chciałabym coś wyględnego, ale wygodnego.

Do długiego chodzenia są bardzo dobre Sprawdzone w stolicy
Za regularną cenę pewnie bym nie kupiła, bo mam dużo butów. Za 50 % wzięłam
Aha, ja mam takie http://distance.pl/newbalance-wl373pbl

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:

Ja bym dała max 200 zł.

Mój monsz 2 lata temu jako chrzestny wydał max 500 zł. Fajne rolki, złoty wisiorek i pamiątka. Bez szaleństw więc.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 19:39   #2715
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Takie wygodne, jak wiekszosc firmowych adidasów, ale jakoś szczególnie hiper super to chyba nie.Srednio je lubie w sumie.
Za to mega wygodne sa trampki Onitsuka Tiger z Oasis normalnie nic a nic nie uwiera! Kupiłam ponad 2 tygodnie temu w Fashion House za 89 zeta czarno- czerwone i je uwielbiam!

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-05-10 o 19:41
Stary 2015-05-10, 19:39   #2716
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

A propo komunii to yebłam wczoraj z tego

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 19:45   #2717
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ale dlaczego nie? tak to przynajmniej przeznaczy na coś co lubi, co mu się podoba, pozbiera z kopert na coś bardziej wypaśnego. poza tym prawda taka, że nie wiem czym on się interesuje, ostatni raz chyba 6 lat temu go widziałam. a albumy i inne takie.... tia, pamiętam po sobie i bracie - też dostawaliśmy a potem stały lata nieotwierane i tylko kurz zbierały.... a już na pewno w dzisiejszych czasach, po co komu album ze zwierzętami jak jest internet

Tak samo uważam. Zwłaszcza jak się nie jest blisko z dzieciakiem, tudzież nie ma się info od rodziców co młody/młoda by chcieli dostać, to kasa rzecz najlepsza. To są dzieci, mają swoje marzenia i potrzeby, wiem bo byłam dzieckiem , i serio 4 złote pierścionki i pincet łańcuszków z serduszkami to nie było to o czym marzyłam. Inne czasy byli, wiem wiem. Pamiątka ? owszem, ale jako dodatek. To całkiem fajne wyjście - jakiś prezent gadżet od siebie plus koperta. W końcu i tak rodzice nad tym budżetem dzieciaka chyba jakieś panowanie mają co nie?

Czas edycji: 2015-05-10 o 19:48
Stary 2015-05-10, 19:47   #2718
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Mam identyczne podejście!

j.w. .

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

To przykre.
więc tak : najprawdopodobniej ukaże się anons o Duftarcie (ze zdjęciem i nazwiskiem) w czasopiśmie popularnym
a potem - w nast, numerze (to miesięcznik) - dluższy artykuł!
Rozmawiałam też z red. nacz. przed wyjazdem - jutro będę dzwonić - kciuki kochani pls - albo kule, tak, kule

No i wiecie - napisałam do Bodycha, ze okulary mi najprawdopodobniej ukradli - a on się z tego ucieszył, zaprosił mnie i W. jutro d wytwórni, żebym sobie wybrała inne (alb takie same) kotki - jak usłyszał, że konsul był na wystawie, że spotkania, to tamto - chce mnie zaokularować nie mam nic przeciwko temu!

Co do torby - sprawdzałam, ze mieści się w nią aparat fot i reszta - więc się będę targować po powrocie

Stary 2015-05-10, 19:53   #2719
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
więc tak : najprawdopodobniej ukaże się anons o Duftarcie (ze zdjęciem i nazwiskiem) w czasopiśmie popularnym
Rozmawiałam też z red. nacz. przed wyjazdem - jutro będę dzwonić - kciuki kochani pls - albo kule, tak, kule

No i wiecie - napisałam do Bodycha, ze okulary mi najprawdopodobniej ukradli - a on się z tego ucieszył, zaprosił mnie i W. jutro d wytwórni, żebym sobie wybrała inne (alb takie same) kotki - jak usłyszał, że konsul był na wystawie, że spotkania, to tamto - chce mnie zaokularować nie mam nic przeciwko temu!

Co do torby - sprawdzałam, ze mieści się w nią aparat fot i reszta - więc się będę targować po powrocie
1. klask i: Kapitalnie!

2. Nie dziwię mu się, będziesz doskonałą reklamą! Poważnie, wyglądasz w nich obłednie! Sama bym chciała takie

3.

Czas edycji: 2015-05-10 o 19:55
Stary 2015-05-10, 20:02   #2720
gryx82
BAN stały

Cytat:
Co dobrego masz?
U mnie rosołek pyka sobie na gazie
U mnie były schabowe, młode ziemniaki i mizeria/sałata ze śmietaną do wyboru
Cytat:
Jestem "na świeżo" po komunii, więc odpowiadam - od 50 do 1000 zł
Cytat:
Brzmi cudnie!
Cytat:
To blog kuratora, co nie?
Cytat:
Może się gdzie zapodziały?
Cytat:
a co to to ze solą ?
Klik!
Cytat:
U nas, oprócz kasy, były właśnie pogrubione No i stówę od osoby trzeba liczyć, jeśli robisz imprezę w lokalu
Cytat:
A propo komunii to yebłam wczoraj z tego

Dobrze, że teraz są alby Pamiętam moją komunię (dzisiaj rocznica!) i niejaką Darię, córkę "Barbie" - resztę sobie dopowiedzcie
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 20:10   #2721
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Kup jakiś drobiazg typu fajne pioro
Przeczytałam "fajne porno"

Cytat:
(...) i serio 4 złote pierścionki i pincet łańcuszków z serduszkami to nie było to o czym marzyłam.
Ofszę, ja swoich w ogóle nie nosiłam a uzbierało się medalików MB i krzyży Chociaż u mnie w robocie wszyscy to z namaszczeniem noszą.
Co do "cen" też jestem zdegustowana, że np. na ślub się teraz daje od pary minimum 500 zł a na komunię najlepiej tyle samo, no bez jaj.

Tru, na Kukiza bo wybór żaden. Komorowski miał swoje 5 minut, Dudy wolałabym u władzy nie zobaczyć.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 20:18   #2722
gryx82
BAN stały

Cytat:
kciuki kochani pls - albo kule, tak, kule

Cytat:
No i wiecie - napisałam do Bodycha, ze okulary mi najprawdopodobniej ukradli - a on się z tego ucieszył

Brzydkich by nikt nie ukradł, taka prawda
Cytat:
Przeczytałam "fajne porno"
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 20:19   #2723
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

To blog kuratora, co nie?
joł strach się bać

mam problem lisica (szkielet z wyglądu) z pięcioma maleńkimi dzieciorami w ogrodzie w środku miasta jutro tel do LP ciekawe co powiedzą
czy to się nigdy nie skończy???

28.05.2010
Stary 2015-05-10, 20:28   #2724
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
1. klask i: Kapitalnie!

2. Nie dziwię mu się, będziesz doskonałą reklamą! Poważnie, wyglądasz w nich obłednie! Sama bym chciała takie

3.
Więc - dziękuję, co do torebki - są podobne w Pakamerze, w da Wandzie dno, swoją drogą. A te w Pakamerze brzydsze i droższe.
A na wiz. u Bodycha to się strasznie cieszę!

Cytat:

Może się gdzie zapodziały?
Już wszędzie sprawdzałam - ew wypadły przy wysiadaniu z samochodu (mogłam je położyć na kolanach np) ale raczej niestety ktoś zwinął - na wernisażu tyle się działo

Cytat:

Brzydkich by nikt nie ukradł, taka prawda

otóż to

Cytat:
joł strach się bać

mam problem lisica (szkielet z wyglądu) z pięcioma maleńkimi dzieciorami w ogrodzie w środku miasta jutro tel do LP ciekawe co powiedzą
czy to się nigdy nie skończy???
A dziś nic nie jest czynne? Lepiej byłoby od razu zadzwonić, ona je może przenieść w inne miejsce albo jeszcze im się co złego stanie... ja bym zadzwoniła do zoo, jakiegoś gab. wet. ?

Stary 2015-05-10, 20:34   #2725
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Suuuper I koteły zupełnie jak u nas

Cytat:

więcej
a rudy koth b. podobny do mojego Tycjana

więcej będzie jak znów nabiorę weny
Cytat:
a wypucowana była?

Cytat:
----

aaaa, a skoro w temacie bieliźnianym to się pochwalę - po długim okresie posuchy, płaczu i zgrzytania zębami przypadkiem zakupiłam dziś dwa pasujące na mnie staniki w triumphie który zaskoczył mnie rozmiarówką, ale co tam, literki i cyferki nieważne jak stanik okej w dodatku było to w outlecie więc cenowo też w miarę. dawno się tak nie ucieszyłam z zakupów ciuchowych

i za ginkę też
Cytat:
---
macie tak w ogóle pomysł na jutrzejsze wybory???
w latarniku wyborczym wyszedł mi Korwin....
mi wyszedł Palikot albo Ogórek
Cytat:
I jeszcze mała anegdotka, żeby było pogodniej
Przedszkolaki we wtorek jadą na balet, więc pytam B czy wie co to jest balet.
A on z szerokim uśmiechem "Tak, walec!"

Cytat:
2. Rozumiem. Ja też nie z każdym, ale w rodzinie praktycznie z każdym oprócz Mamy How sad is that? Niemniej najlepsze zrozumienie mam u przyjaciółek. Bez słów wręcz. Na małżu się ostatnio zawiodłam i nie umiem tego przeżyć

Eeeeech marność, jakby rzekła Red.

Cytat:

takie coś mogło się przydarzyć tylko Tobie
Cytat:

Moi drodzy, ponieważ nadchodzą wakacje znowu nie wiem co na siebie włożyć i liczę, że mi pomożecie Nawet przygotowałam się i mam łobrazki! Otóż jedziemy na wypaśną agroturystykę gdzie kozy, lasy i jeziora są przemieszane z salami konferencyjnymi, restauracjami i siłowniami. Nie wypada wyglądać jakby się szło na wf.
Mam kilka tuniko-worów (jak wszystko pójdzie dobrze będę w 6tym m-cu więc odpadają obcisłe ciuchy) i wygodne buty, jak będzie chłodniej to do tego długie legginsy ale co na zadek jak będzie upał? Najchętniej schowałabym nogi aż po kolana ale: legginsy za kolana są zbyt kolarskie (?), bojówki skejtowskie, dresy ze ściągaczem dadzą efekt piżamy, dżinsowe rybaczki niewygodne i mogą uciskać w pasie, żadnych pastelowych/kolorowych nie włożę bo nie
Więc może zwyczajnie króciutkie legginsy, których nie będzie widać spod długiego wora?
A może coś się teraz NOSI o czym nie wiem?
I jeszcze - wypada w takie okoliczności przyrody zapodać do opinaczy, długich legginsów i poniższych worów jakąś "industrialną" biżuterię? Żeby no wiecie, nie wyglądać tak bidnie... Jakąś metalową kolię, dziwny wisior lub metalowe bransolety, czy to wszystko zbyt miastowe i nie wypada do lasu...?
fajne te wory
ja bym w ciepłe dni nosiła do krótkich spodni czarnych, które niekoniecznie będą spod nich wystawać
Cytat:

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 20:43   #2726
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
miałam napisać ze 100, ale skoro jesteś chrzestną to może tak ze 300-400....
dla mnie to kosmos, bo moim zdaniem to tyle się na ślub daje, no ale podobno teraz takie "realia"
Cytat:

Cytat:

Cytat:
No to
Cytat:

Ale jestem głodna, idę jeść

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 20:51   #2727
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

A dziś nic nie jest czynne? Lepiej byłoby od razu zadzwonić, ona je może przenieść w inne miejsce albo jeszcze im się co złego stanie... ja bym zadzwoniła do zoo, jakiegoś gab. wet. ?

dzwoniłam w kilka miejsc, no ale niedziela wieczór więc nikt nie odbiera, chciałam do weta dyżurującego w Gdyni dzwonić, ale że mam złe wspomnienia to się boję, np. że je odstrzelą, dlatego byle gdzie dzwonić nie będę
liski na razie dostały korpusy z kurczaka i jaja kurze

28.05.2010
Stary 2015-05-10, 21:05   #2728
kamena
ʞɐɯǝuɐ

info dla Rejcz - udało mi się zrobić kotlety z soczewicy nierozpadnięte tylko za bardzo je wysuszyłam w piecu, ale w smaku fajne nastepną razą będą lepsze, bo teraz działałam improwizując

Cytat:
Ja ostatnio bylam uczestnikiem rozmowy, ile dają chrzestni na komunię...no i mamusi komunisty i reszcie wyszło po 2 tysiące, no...1500
Popłakałam się ze śmiechu, oni się poobrażali, a ja do dziś sie zastanawiam gdzie kupię helikopter, jak chrześnica będzie za mąż wychodziła, no bo skoro na komunię 2 tyś....
o rany
moja rodzina, ta część konkretnie, na szczęście jest bardziej "normalna"

Cytat:
Kup jakiś drobiazg typu fajne pioro, i ze 400 zl to będzie dużo. Tak myślę. Skoro goście na weselu dają po 300 - 500 zł od pary ....no to bez przesady, to nie wesele, tylko komunia a prezent ma być jednak dość symboliczny.
Cytat:
Ja bym dała max 200 zł.

Mój monsz 2 lata temu jako chrzestny wydał max 500 zł. Fajne rolki, złoty wisiorek i pamiątka. Bez szaleństw więc.
Cytat:

Tak samo uważam. Zwłaszcza jak się nie jest blisko z dzieciakiem, tudzież nie ma się info od rodziców co młody/młoda by chcieli dostać, to kasa rzecz najlepsza. To są dzieci, mają swoje marzenia i potrzeby, wiem bo byłam dzieckiem , i serio 4 złote pierścionki i pincet łańcuszków z serduszkami to nie było to o czym marzyłam. Inne czasy byli, wiem wiem. Pamiątka ? owszem, ale jako dodatek. To całkiem fajne wyjście - jakiś prezent gadżet od siebie plus koperta. W końcu i tak rodzice nad tym budżetem dzieciaka chyba jakieś panowanie mają co nie?
dziękuję za podpowiedzi - drobiazg / pamiątka + kaska wydaje się dobrym rozwiązaniem, tak zrobię

Cytat:
No i wiecie - napisałam do Bodycha, ze okulary mi najprawdopodobniej ukradli - a on się z tego ucieszył,

Cytat:
U mnie były schabowe, młode ziemniaki i mizeria/sałata ze śmietaną do wyboru

Cytat:
Jestem "na świeżo" po komunii, więc odpowiadam - od 50 do 1000 zł

U nas, oprócz kasy, były właśnie pogrubione No i stówę od osoby trzeba liczyć, jeśli robisz imprezę w lokalu
1. no to niezły rozjazd

2. u nich przyjęcia w lokalu odpadają, nawet po ślubie był zwykły obiad w domu na chrzciny tak samo zrobili, teraz też tak będzie

Cytat:
Co do "cen" też jestem zdegustowana, że np. na ślub się teraz daje od pary minimum 500 zł a na komunię najlepiej tyle samo, no bez jaj.
.
o, właśnie właśnie, za niedługo czekać mnie będzie ostra rozkmina co zaprzyjaźnionej parce sprezentować na ślub

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
mi wyszedł Palikot albo Ogórek
i co, głosowałaś wg internetowej wyroczni?

Cytat:
miałam napisać ze 100, ale skoro jesteś chrzestną to może tak ze 300-400....
dla mnie to kosmos, bo moim zdaniem to tyle się na ślub daje, no ale podobno teraz takie "realia"
dla mnie też trochę kosmos... ja się zastanawiem skąd takie kwoty, te "realia", skoro podobno jest bieda i ludzie pieniędzy na podstawowe rzeczy nie mają

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2015-05-10, 21:13   #2729
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

takie coś mogło się przydarzyć tylko Tobie

Cytat:

No to
!!!

Cytat:

dzwoniłam w kilka miejsc, no ale niedziela wieczór więc nikt nie odbiera, chciałam do weta dyżurującego w Gdyni dzwonić, ale że mam złe wspomnienia to się boję, np. że je odstrzelą, dlatego byle gdzie dzwonić nie będę
liski na razie dostały korpusy z kurczaka i jaja kurze
o rany...

Stary 2015-05-10, 21:44   #2730
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
1.o kurcze , cienizna , prawie jak kolczyk , to chyba pod mikroskopem się robi
Nie, przecież widać gołym okiem. Cięcie boczne na udzie, najpierw w odłam dalszy, potem w bliższy, dwie pętelki cerklażu i porobione
Co innego nici do zabiegów okulistycznych, tych to faktycznie bez mikroskopu nie widać
Cytat:
2.ale jak sie wody nie puszcza to sie nie ma z czego ten kamień zrobić
To ja nie wiem

Cytat:
No nie kupimy niestety, bo psisko już od dawna wypoczywa w Krainie Wiecznych Łowów
Oj Przykro mi Tak się zaangażowałaś w dyskusję, jakbyś szukała dla swojego zwierza na teraz

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
racoon dogs?
Jeszcze nie, ale to pewnie tylko kwestia czasu. W tamtym tygodniu malpa była np.

Cytat:
Dla mnie albumy ze zwierzakami to właśnie były najwypaśniejsze prezenty z komunii No ale to dla mnie. Z perspektywy czasu, ale dopiero po latach, za cudowny prezent uważam zabytkowy złoty łańcuszek, ma już ponad sto lat Oczywiście dorobiona była do niego jakaś zawieszka z Maryjką, nie mam pojęcia gdzie jest teraz złote kolczyki zgubiłam, zegarek się zepsuł, rower był fajny, kasę nawet jeśli jakąś dostałam to jej nie widziałam na oczy nie mówiąc już o decyzji co do wydawania
Cytat:
co do jeża to brak słów
Wyciągnij średnią, wychodzi 350

Cytat:
Ciekawe czy u mnie mają... i szkoda ze dla kotów nie ma.
Nawet jak nie mają w tej chwili to nie powinno być problemów ze sprowadzeniem. Jedyne, z czym jest problem to takie jedne fajne tabletki do odrobaczania kotów, co jakiś czas znikają i nigdzie nie ma
Cytat:
Jak dobrze być antychrystem Żadnych chrześniaków

Pamiętam jak mój kuzynek się komunizował, jego tatuś przyszedł nas zaprosić i przy okazji opowiedzieć, jaki sprzęt grający mamy kupić. chyba biblię dostał

Cytat:

Jakie to pismo? Możesz smsem

Może coś dobrego wyniknie z tych zaginionych okularów, np. Bodych się zrobi modny w Hiszpanii Dobrze, że dostaniesz nowe

Cytat:
Dobrze, że teraz są alby Pamiętam moją komunię (dzisiaj rocznica!) i niejaką Darię, córkę "Barbie" - resztę sobie dopowiedzcie
U mnie wszystkie dziewczynki miały kiece a la ślubne. Ja oczywiście też

Cytat:
Tru, na Kukiza bo wybór żaden. Komorowski miał swoje 5 minut, Dudy wolałabym u władzy nie zobaczyć.
no tak. A Kukiz też nie jest mocno prawicowy aby?

Cytat:
A płaciłabyś za pobyt w szpitalu i leczenie? Sa fundacje, które się zajmują dzikusami, z nimi się trzeba kontaktować

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości