Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-10, 22:05   #1531
201607111047
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI

Cytat:
Napisane przez mamdwaoka Pokaż wiadomość
Dokładnie! Ja nie wiem jak można używać mocno kryjących podkładów na co dzień Może ja po prostu nie potrafię.
Można. Jeśli ktoś ma trądzik i blizny potrądzikowe. Dlatego ja niestety nakładam taką szpachlę na twarz, gdy moja cera ma zły okres. Ale konturowanie robię akurat delikatne. Poza tym mam tłustą cerę i po jakichś 6h już się świecę i prześwitują niedoskonałości.
Natomiast, gdy miałam ładną cerę, używałam naprawdę lekkich podkładów. Widać było przez nie moją skórę.
201607111047 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 22:06   #1532
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
siedzi całe dnie w domu i traci kontakt z rzeczywistością

Oglada jutuby i obmysla oryginalne tameaty swoich produkcji.
Szusz ma duzo fanek i to takich, co ja ubostwiaja, widac po komentrzach. Ja ja lubilam do czasu, jak sie zorientowalam, ze juz gdzies widzialam takie stylizaje, ta sama kamera, te same teksty. Nawet dzisiaj powiedziala, ze ona kupuje takie podstawowe rzeczy, a stroj uzupelnia dodatkami. Od kiedy?? To samo mowi zawsze Alex i chyba mowila ostatnio, bo ma swoja linie z bizuteria, ktora robi sama i reklamuje z kazdej strony - tzn identyczne zestawy mozna kupic na etsy, u innych, ale wszystkie komentarze odnosnie tego sa kasowane. Alex to dobre show robi i ma z tego rzesze fanek i $, dlatego tez szusz stara sie robic to samo. Raz jedyny wspomniala o Alex, przy vlogu, a drugi jak pokazywala sweter z zary. Zapomniala wspomniec ile rzeczy ma identycznych. Szusz nie dyskutuje, szusz usuwa komentrze.
Odnosnie kasy i wyzycia, szusz udzielila wywiadu, ze porzuca prace czy cos takiego, wiec chyba sie da. Ktos kiedys pod filmikiem Kretki podawal linka do strony, ktora podaje szacunkowe wynagrodzenie czy cos takiego. Nie zapominajmy, ze nie mieszka sama, a wtedy wiekszosc wydatkow dzieli sie przez 2.
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 22:06   #1533
SouthEater
ciepłe kluchy

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Też już się spotkałam z tą opinią nie raz. Podobno te "ringi" robią najlepszy efekt.

W sumie, jak już tu kiedyś pisałam, widziałam aktorkę w scenicznym mejkapie, takim do serialu. Czyli w tv efekt naturalny a na żywo widać, że każda plamka zaszpachlowana. Ogółem wyglądało to dobrze jak na tapetę ale nienaturalnie idealnie.
Odniosę się do Twojej wypowiedzi zarzucając linkiem do innej bjuti góru, która jest dla mnie uosobieniem osoby "po co się myć, jak można się umalować". Nicole Guerriero https://www.youtube.com/watch?v=wjWfJj-Zuys
Ciulowaty podkład - nie rozumiem, czy one nie widzą białych prześwitów nad, pod, z lewej, prawej strony brwi, już pominę uszy? Spryskanie szyi podkładem, bo samoopalacza nie starczyło? A jak zmieni bluzkę to co? Logicznym byłoby też spryskanie karku, pleców, żeby wszystko wyrównać. Widzę te zacieki i nie dowierzam
SouthEater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 22:09   #1534
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SouthEater Pokaż wiadomość
Jestem pewna, że to nie wygląda dobrze na żywo Zresztą szok przeżyłam, gdy kilka wątków w tył, któraś z Was pokazała zdjęcie z insta, gdzie były Katosu, Maxi i jakaś Anita, czy ktoś tam... W filmikach wszystkie takie och i mrrr, a na żywo, z filtrem z insta, puder jak u pudernicy, matowa szpachla... Jedni lubią glow (ja ), inni dorabiane czegoś, co zakryli...
Lubię kontrolowany glow. Ale są takie fajne makijaże gdzie na zdjęciach tafla i nawet super to wygląda. Ale na żywo to chyba efekt choinki lub smalcu?

Nawet kiedyś widziałam tutorial na koreańskim kanale na makijaż w ich "glow" stylu. Może ktoś nie wie - Azjatki lubią się błyszczeć, mocno ale zarazem jakoś tak zdrowo. I modelka w tym filmiku m.in. wymieszała olejek z podkładem Efekt nawet nawet ale nie chciałabym jej widzieć na żywo. Tym bardziej po kilku godzinach.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 22:12   #1535
201607111017
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SouthEater Pokaż wiadomość
Odniosę się do Twojej wypowiedzi zarzucając linkiem do innej bjuti góru, która jest dla mnie uosobieniem osoby "po co się myć, jak można się umalować". Nicole Guerriero https://www.youtube.com/watch?v=wjWfJj-Zuys
Ciulowaty podkład - nie rozumiem, czy one nie widzą białych prześwitów nad, pod, z lewej, prawej strony brwi, już pominę uszy? Spryskanie szyi podkładem, bo samoopalacza nie starczyło? A jak zmieni bluzkę to co? Logicznym byłoby też spryskanie karku, pleców, żeby wszystko wyrównać. Widzę te zacieki i nie dowierzam
A ona nie wypuściła swoich produktów do pielęgnacji? Ale chyba żelu do mycia tam nie było...

No i jak to po co się maluje podkładem po szyi? Bo możemy mieć kolor skóry jaki tylko chcemy! Wystarczy pomalować podkładem tu i tam.
201607111017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 22:12   #1536
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Lubię kontrolowany glow. Ale są takie fajne makijaże gdzie na zdjęciach tafla i nawet super to wygląda. Ale na żywo to chyba efekt choinki lub smalcu?

Nawet kiedyś widziałam tutorial na koreańskim kanale na makijaż w ich "glow" stylu. Może ktoś nie wie - Azjatki lubią się błyszczeć, mocno ale zarazem jakoś tak zdrowo. I modelka w tym filmiku m.in. wymieszała olejek z podkładem Efekt nawet nawet ale nie chciałabym jej widzieć na żywo. Tym bardziej po kilku godzinach.
Olejek + podkład, a na koniec ściągnięcie chusteczką nadmiaru daje super efekt, sprawdz sobie filmiki Gossa! Nie było świecenia po kilku h, a makijaż bez problemu wytrzymał cały dzień. ;p
koainka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 22:13   #1537
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agnes89 Pokaż wiadomość
Można. Jeśli ktoś ma trądzik i blizny potrądzikowe.
Ale nie powiesz, że to wygląda dobrze? Ja gdy miałam trądzik, też używałam kryjących. Plamy może zakryło ale było widać strukturę skóry, która jest cała w kraterach i skórkach. Ado tego te cholerstwa mi się często ważyły od tłustej cery ;C I weź wybierz, szpachla, która spłynie po 15-30 min czy natura. ;c
Stary 2015-05-10, 22:13   #1538
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
włączyłam sobie stary filmik oleśki
Pękające lakiery to jeden z tych trendów, których nigdy nie ogarniałam

Cytat:
Też już się spotkałam z tą opinią nie raz. Podobno te "ringi" robią najlepszy efekt.
Ja jestem święcie przekonana, że te ringi robią większość roboty w przypadku cieni pod oczami. No nie wierzę, że te laski uzyskują tak idealne krycie przy tak sporych cieniach, które mają co niektóre. Wiem, bo też mam cienie i nawet jeśli użyję tego samego korektora, to nigdy nie będzie tego samego efektu.

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
Jakie pytania u Zuzi:
Natalia aa
Zamawiałaś kiedyś na cocolita.pl ? orientujesz się czy zamawiając 3 rzeczy, za przesyłkę zapłacę tyko raz ?

Cytat:
Można. Jeśli ktoś ma trądzik i blizny potrądzikowe. Dlatego ja niestety nakładam taką szpachlę na twarz, gdy moja cera ma zły okres. Ale konturowanie robię akurat delikatne. Poza tym mam tłustą cerę i po jakichś 6h już się świecę i prześwitują niedoskonałości.
Natomiast, gdy miałam ładną cerę, używałam naprawdę lekkich podkładów. Widać było przez nie moją skórę.
Ja też mam brzydką cerę Dostałam okropnego trądziku 3 lata temu i od tamtej pory kryjące podkłady to mój największy przyjaciel. Tęsknię za czasami, kiedy używałam maleńkiej ilości lekkiego podkładu, ot tak dla wyrównania kolorytu. Teraz już nie mam wysypów, ale okropne przebarwienia, których wcale nie jest tak łatwo się pozbyć. Łatwo mówić, że ktoś nakłada tapetę, albo maskę na twarz. Czasem nie ma innego wyboru.

Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Czas edycji: 2015-05-10 o 22:18
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 22:14   #1539
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Też sobie to wmawiam
Wydaje mi się, że one są idealne tylko wtedy gdy wiesz, że będzie fotograf i to najlepiej z dobrym oświetleniem. Czyli jeśli nie jesteś modelką to chyba tylko na ślubie. No nie wiem. Może koleżanki jutuberki nas oświecą jak to naprawdę jest z tymi full mejkapami?
Ja mam ringa Teoretycznie ma on emitować światło dzienne, i nie wiem czy po jest tylko taki efekt "wygładzenia" (ma taką budowę, żeby światło się rozchodziło się równomiernie i obiekt był dobrze oświetlony). Ja myślę, że to chodzi o to, co się nakłada na twarz - dużo korektora pod oczami (wł. odbijające światło), lampa przed nosem i od razu zmarszczek nie ma
Odnośnie jeszcze pudru i CS - lampa też nieźle grzeje i od razu człowiek się poci, skóra zaczyna się świecić, dlatego tyle pudru człowiek używa
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 22:14   #1540
201607111017
Konto usunięte

Cytat:

Ten "trik" pokazywał też Goss... Myślę, że przy takich gęstych podkładach to mogłoby się nawet sprawdzić (na suchej skórze). W końcu niektóre podkłady są na olejach.
Stary 2015-05-10, 22:15   #1541
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Zdaję sobie z tego sprawę. Ale gdy kręcą "codzienny makijaż" to chyba wychodzą w nim na ulice.

I nie rozumiem po co się przed kamerą tak mocno malować? Potem oglądają to kobiety i nakładają revlona cs, pol opakowania korektora pod oczy i malują pasy wojenne bronzerem...

Przykladem moze byc Kandee Johnson. Bez makijazu i w makijazu to 2 rozne osoby. Najpierw baza czyli bb krem misha, potem podklad, a potem na to mocne kamuflaze, na to konturowanie i na to poder utrwalajacy. Wychodzi tak do ludzi na codzien, wiem z vlogow. I to jej codzienny makijaz nawet na plaze.
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 22:16   #1542
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Olejek + podkład, a na koniec ściągnięcie chusteczką nadmiaru daje super efekt, sprawdz sobie filmiki Gossa! Nie było świecenia po kilku h, a makijaż bez problemu wytrzymał cały dzień. ;p
No co to ty mówisz? I nie czuć, że masz coś takiego na twarzy? Chyba bym się nie odważyła. Szczególnie w ciepłe dni. Ale makijaż już zmywam olejkami i sobie chwalę.
Stary 2015-05-10, 22:17   #1543
olenkasz
Zakorzenienie

ja bym chętnie sprawdziła sobie tę technikę podkład + olejek. muszę to obadać, bo brzmi very me
Stary 2015-05-10, 22:17   #1544
cattt
Mrs Mrau

Wszyscy chwalą w komentarzach nowe brwi Boogie

Edytowane przez cattt
Czas edycji: 2015-05-10 o 22:18
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 22:18   #1545
201607111017
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lilianna_vivianna Pokaż wiadomość
Przykladem moze byc Kandee Johnson. Bez makijazu i w makijazu to 2 rozne osoby. Najpierw baza czyli bb krem misha, potem podklad, a potem na to mocne kamuflaze, na to konturowanie i na to poder utrwalajacy. Wychodzi tak do ludzi na codzien, wiem z vlogow. I to jej codzienny makijaz nawet na plaze.
Ona ZAWSZE ma za żółty podkład.. I w kontraście czerwone uszy (zawsze naiwnie czekam aż je też maźnie podkładem) Ma ładną cerę, po co jej te kamuflaże?
Stary 2015-05-10, 22:19   #1546
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Wszyscy chwalą w komentarzach nowe brwi Boogie

Minionek<3
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 22:20   #1547
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
No co to ty mówisz? I nie czuć, że masz coś takiego na twarzy? Chyba bym się nie odważyła. Szczególnie w ciepłe dni. Ale makijaż już zmywam olejkami i sobie chwalę.
Nic nie czuć, bo po aplikacji tej mieszanki bierzesz chusteczkę i gąbeczkę i odciskasz nadmiar. Więc wygląda dobrze.
Stary 2015-05-10, 22:21   #1548
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Szczęka opada. Według opisu ona ma makijaż jak do tv czy sesji. Nie wierzę, że są takie kobiety. Ja rozumiem make up codziennie. Ktoś chce to nosi. Ale nie rozumiem tyle warstw, maski, nowej twarzy, nowych brwi, ust, i koloru skóry.
Stary 2015-05-10, 22:21   #1549
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Ta, przytrzasnal mu palce, a Gav nawet nie zwrocil mu uwagi. Skad potem ma maly wiedziec ze powinien uwazac zamykajac klape?
Chlopcy w tym wieku sa chyba bardziej rozbrykani od dziewczynek.

to nie zależy od płci, tylko od wychowania i kultury.

Cytat:
Napisane przez Pilar1899 Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedzi dot. Biuru

Moje ulubione zdjęcie Kim w wersji naturalnej:

A szusz filmy do kawy sama chyba skopiowała od Dani, która ma kanał coffee break with me
No przecież! Jak ja dawno nie oglądałam Dani - jestem skłonna uwierzyć, że ona pierwsza nagrywała filmiki do kawy, przecie to hasło właśnie wyróżnia jej kanał A nawet jeśli nie pierwsza, to jej filmy z kawą są najbardziej rozpoznawalne, charakterystyczne.

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
ja ostatnio w archiwum internetu wyszukałam bloga, którego pisałam w wieku 10-13 lat i to jest jakaś tragedia
mam też swój pisany pamiętnik gdzieś w szafie, 50% wpisów dotyczy tego dlaczego moja kuzynka jest głupia a 50% mojej fascynacji serialami "Kryminalni" i "Na dobre i na złe"
No i jest oczywiście walka z systemem pt. "nie oddałam w roku szkolnym ani jednej pracy na plastyke ciekawe co mi zrobią, nie dam tłamsić swojej kreatywności".
Byłam takim głupim dzieckiem, że az mi wstyd jak to czytam ;-;

Kryminalni <3

Cytat:
Napisane przez little_p Pokaż wiadomość
Szavka ślicznie tu wygląda

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Tylko jeśli przekroczą pewien próg i płacą określony procent od współprac.
A top nie zależy od konkretnej współpracy? Tak słyszałam, ale w sumie ta osoba nie jest w mediakrafcie (jeszcze, przymierza się).
Cytat:
jak to w domu?! przecież ona jest biznesowman- kobieta sukcesu!
A tak w ogóle, myślicie, że da się wyżyć tylko za hajs z jutuba?
da się.
Cytat:

W sumie, jak już tu kiedyś pisałam, widziałam aktorkę w scenicznym mejkapie, takim do serialu. Czyli w tv efekt naturalny a na żywo widać, że każda plamka zaszpachlowana. Ogółem wyglądało to dobrze jak na tapetę ale nienaturalnie idealnie.
Ojej, no pewnie, tak samo jak aktorki w teatrze, też na żywo ten makijaż wygląda okropnie, ale w mocnym świetle na scenie jest ok

Cytat:

dokładnie, ja miałam tak samo, tylko w odwrotnej kolejności, teraz używam lżejszych.

Cytat:
Szusz ma duzo fanek i to takich, co ja ubostwiaja, widac po komentrzach. Ja ja lubilam do czasu, jak sie zorientowalam, ze juz gdzies widzialam takie stylizaje, ta sama kamera, te same teksty. Nawet dzisiaj powiedziala, ze ona kupuje takie podstawowe rzeczy, a stroj uzupelnia dodatkami. Od kiedy?? To samo mowi zawsze Alex i chyba mowila ostatnio, bo ma swoja linie z bizuteria, ktora robi sama i reklamuje z kazdej strony - tzn identyczne zestawy mozna kupic na etsy, u innych, ale wszystkie komentarze odnosnie tego sa kasowane. Alex to dobre show robi i ma z tego rzesze fanek i $, dlatego tez szusz stara sie robic to samo. Raz jedyny wspomniala o Alex, przy vlogu, a drugi jak pokazywala sweter z zary. Zapomniala wspomniec ile rzeczy ma identycznych. Szusz nie dyskutuje, szusz usuwa komentrze.
Odnosnie kasy i wyzycia, szusz udzielila wywiadu, ze porzuca prace czy cos takiego, wiec chyba sie da. Ktos kiedys pod filmikiem Kretki podawal linka do strony, ktora podaje szacunkowe wynagrodzenie czy cos takiego. Nie zapominajmy, ze nie mieszka sama, a wtedy wiekszosc wydatkow dzieli sie przez 2.
Jesteś w stanie podać gdzie na Etsy? Wpisałam w google, ale wyskoczył mi jej profil na Etsy, a ceny ma kosmiczne. Spodobała mi się jednak jedna bransoletka.

A co do Szusz i jej odburzenia odnośnie torebki Korsa - komentarz mistrz:

sajonaraaa
dobrze, że nie od Ciebie skopiowali
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 22:23   #1550
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Nic nie czuć, bo po aplikacji tej mieszanki bierzesz chusteczkę i gąbeczkę i odciskasz nadmiar. Więc wygląda dobrze.
Nie wiem czy bym spróbowała bo mnie i tak powoli wraca cera tłusta i bałabym się połączenia moje sebum + olejek, ale tak jeszcze z ciekawości dopytam. Jakiego olejku użyć? Niektóre się wchłaniają inne są bardzo tłuste. Co polecają specjaliści?
Stary 2015-05-10, 22:23   #1551
201607111017
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

A co do Szusz i jej odburzenia odnośnie torebki Korsa - komentarz mistrz:

sajonaraaa
dobrze, że nie od Ciebie skopiowali
Stary 2015-05-10, 22:24   #1552
SouthEater
ciepłe kluchy

Cytat:
Szokiem (pozytywnym) jest dla mnie Tati https://www.youtube.com/user/GlamLifeGuru, która też potrafi się nieźle przyszpachlować, ale przy pierwszych wrażeniach często przynudza też jakimś vlogiem i jednocześnie pokazuje twarz w różnych światłach i sytuacjach, i wygląda dobrze
SouthEater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 22:25   #1553
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Nie wiem czy bym spróbowała bo mnie i tak powoli wraca cera tłusta i bałabym się połączenia moje sebum + olejek, ale tak jeszcze z ciekawości dopytam. Jakiego olejku użyć? Niektóre się wchłaniają inne są bardzo tłuste. Co polecają specjaliści?
Nie wiem jak specjaliści, ale ja obecnie używam na noc olejku Evree i jego dodałam do podkładu.

Edytowane przez koainka_
Czas edycji: 2015-05-10 o 22:30
Stary 2015-05-10, 22:25   #1554
Ciemna163
Kociara

Vlog u Szavki:

Denko u p. Bogusławy:
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 22:35   #1555
201607111047
Konto usunięte

Cytat:
Ale nie powiesz, że to wygląda dobrze? Ja gdy miałam trądzik, też używałam kryjących. Plamy może zakryło ale było widać strukturę skóry, która jest cała w kraterach i skórkach. Ado tego te cholerstwa mi się często ważyły od tłustej cery ;C I weź wybierz, szpachla, która spłynie po 15-30 min czy natura. ;c
No nie wygląda dobrze, szczególnie jak ten podkład się zważy Ze skórkami nie mam wielkiego problemu, bo często peelinguję twarz. Ale już niedługo rozpoczynam kurację dermatologiczną i będę się łuszczyła jak wąż

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51352047]Ja też mam brzydką cerę Dostałam okropnego trądziku 3 lata temu i od tamtej pory kryjące podkłady to mój największy przyjaciel. Tęsknię za czasami, kiedy używałam maleńkiej ilości lekkiego podkładu, ot tak dla wyrównania kolorytu. Teraz już nie mam wysypów, ale okropne przebarwienia, których wcale nie jest tak łatwo się pozbyć. Łatwo mówić, że ktoś nakłada tapetę, albo maskę na twarz. Czasem nie ma innego wyboru.[/QUOTE]

Ja dostałam trądziku na twarzy, plecach, dekolcie i ramionach w wieku 19 lat. Leczyłam się, było lepiej. I tak od paru lat jest raz lepiej, raz gorzej, przy czym trądzik był tylko na twarzy. A miesiąc temu wszystko wróciło. Trądzik mam tak samo na twarzy, dekolcie, ramionach i plecach Wstydzę się ubierać bluzki z dekoltem A wszystko to w wieku 26 lat. Jestem załamana
Na szczęście na dniach idę do dermatologa Oby mi to coś pomogło
201607111047 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 22:36   #1556
pepppermint
Zadomowienie

Co do GlamPauli to odsunęła się od środowiska media kraftu z własnej woli. Jest zazdrosna o Asię, która wybiła się na jej kanale i teraz bryluje w śmietance towarzyskiej jutuba.
pepppermint jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 22:38   #1557
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pepppermint Pokaż wiadomość
Co do GlamPauli to odsunęła się od środowiska media kraftu z własnej woli. Jest zazdrosna o Asię, która wybiła się na jej kanale i teraz bryluje w śmietance towarzyskiej jutuba.
Sama Ci to powiedziała? Bo Twoja wypowiedź brzmi jakbyś przybywała w otoczeniu ludzi z MK

Edytowane przez 201607250928
Czas edycji: 2015-05-10 o 22:40
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 22:43   #1558
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Oglądałam kilka jej filmów, o wiele lepsze od SiostryAni, ale nie przez wszystkie przebrnęłam. O wiele bardziej lubię MammyDoriskę
Odpaliłam przypadkowy filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=f7Lll2V9AG4
O losie, dawno nie widziałam takiego OZM
A już fragment z dzieckiem na sedesie to mnie rozwalił...
Stary 2015-05-10, 22:45   #1559
pepppermint
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Sama Ci to powiedziała? Bo Twoja wypowiedź brzmi jakbyś przybywała w otoczeniu ludzi z MK
Mam wspólnych znajomych z Asią
pepppermint jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 22:48   #1560
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Szkoda, że Szusz nie kupiła łańcuszka od swojej idolki :P
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości