|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI
Cytat:
Natomiast, gdy miałam ładną cerę, używałam naprawdę lekkich podkładów. Widać było przez nie moją skórę. |
|
|
|
|
#1532 |
|
Raczkowanie
|
Oglada jutuby i obmysla oryginalne tameaty swoich produkcji. Szusz ma duzo fanek i to takich, co ja ubostwiaja, widac po komentrzach. Ja ja lubilam do czasu, jak sie zorientowalam, ze juz gdzies widzialam takie stylizaje, ta sama kamera, te same teksty. Nawet dzisiaj powiedziala, ze ona kupuje takie podstawowe rzeczy, a stroj uzupelnia dodatkami. Od kiedy?? To samo mowi zawsze Alex i chyba mowila ostatnio, bo ma swoja linie z bizuteria, ktora robi sama i reklamuje z kazdej strony - tzn identyczne zestawy mozna kupic na etsy, u innych, ale wszystkie komentarze odnosnie tego sa kasowane. Alex to dobre show robi i ma z tego rzesze fanek i $, dlatego tez szusz stara sie robic to samo. Raz jedyny wspomniala o Alex, przy vlogu, a drugi jak pokazywala sweter z zary. Zapomniala wspomniec ile rzeczy ma identycznych. Szusz nie dyskutuje, szusz usuwa komentrze. Odnosnie kasy i wyzycia, szusz udzielila wywiadu, ze porzuca prace czy cos takiego, wiec chyba sie da. Ktos kiedys pod filmikiem Kretki podawal linka do strony, ktora podaje szacunkowe wynagrodzenie czy cos takiego. Nie zapominajmy, ze nie mieszka sama, a wtedy wiekszosc wydatkow dzieli sie przez 2. |
|
|
|
#1533 | ||
|
ciepłe kluchy
|
Cytat:
Ciulowaty podkład - nie rozumiem, czy one nie widzą białych prześwitów nad, pod, z lewej, prawej strony brwi, już pominę uszy? Spryskanie szyi podkładem, bo samoopalacza nie starczyło? A jak zmieni bluzkę to co? Logicznym byłoby też spryskanie karku, pleców, żeby wszystko wyrównać. Widzę te zacieki i nie dowierzam
|
|
|
#1534 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nawet kiedyś widziałam tutorial na koreańskim kanale na makijaż w ich "glow" stylu. Może ktoś nie wie - Azjatki lubią się błyszczeć, mocno ale zarazem jakoś tak zdrowo. I modelka w tym filmiku m.in. wymieszała olejek z podkładem Efekt nawet nawet ale nie chciałabym jej widzieć na żywo. Tym bardziej po kilku godzinach.
|
|
|
|
|
#1535 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No i jak to po co się maluje podkładem po szyi? Bo możemy mieć kolor skóry jaki tylko chcemy! Wystarczy pomalować podkładem tu i tam. |
|
|
|
|
#1536 | |
|
Czekoladożerca
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1537 |
|
Konto usunięte
|
Ale nie powiesz, że to wygląda dobrze? Ja gdy miałam trądzik, też używałam kryjących. Plamy może zakryło ale było widać strukturę skóry, która jest cała w kraterach i skórkach. Ado tego te cholerstwa mi się często ważyły od tłustej cery ;C I weź wybierz, szpachla, która spłynie po 15-30 min czy natura. ;c
|
|
|
|
#1538 | |||
|
Konto usunięte
|
Pękające lakiery to jeden z tych trendów, których nigdy nie ogarniałam
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2015-05-10 o 22:18 |
|||
|
|
|
#1539 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Teoretycznie ma on emitować światło dzienne, i nie wiem czy po jest tylko taki efekt "wygładzenia" (ma taką budowę, żeby światło się rozchodziło się równomiernie i obiekt był dobrze oświetlony). Ja myślę, że to chodzi o to, co się nakłada na twarz - dużo korektora pod oczami (wł. odbijające światło), lampa przed nosem i od razu zmarszczek nie ma Odnośnie jeszcze pudru i CS - lampa też nieźle grzeje i od razu człowiek się poci, skóra zaczyna się świecić, dlatego tyle pudru człowiek używa
|
|
|
|
|
#1540 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1541 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przykladem moze byc Kandee Johnson. Bez makijazu i w makijazu to 2 rozne osoby. Najpierw baza czyli bb krem misha, potem podklad, a potem na to mocne kamuflaze, na to konturowanie i na to poder utrwalajacy. Wychodzi tak do ludzi na codzien, wiem z vlogow. I to jej codzienny makijaz nawet na plaze.
|
|
|
|
|
#1542 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I nie czuć, że masz coś takiego na twarzy? Chyba bym się nie odważyła. Szczególnie w ciepłe dni. Ale makijaż już zmywam olejkami i sobie chwalę. |
|
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chętnie sprawdziła sobie tę technikę podkład + olejek. muszę to obadać, bo brzmi very me
|
#1544 |
|
Mrs Mrau
|
Wszyscy chwalą w komentarzach nowe brwi Boogie
Edytowane przez cattt Czas edycji: 2015-05-10 o 22:18 |
|
|
|
#1545 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1546 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1547 |
|
Czekoladożerca
|
Nic nie czuć, bo po aplikacji tej mieszanki bierzesz chusteczkę i gąbeczkę i odciskasz nadmiar. Więc wygląda dobrze.
|
|
|
|
#1548 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1549 | |||||||||
|
Kociara
|
Cytat:
to nie zależy od płci, tylko od wychowania i kultury. Cytat:
A nawet jeśli nie pierwsza, to jej filmy z kawą są najbardziej rozpoznawalne, charakterystyczne. Cytat:
Kryminalni <3 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dokładnie, ja miałam tak samo, tylko w odwrotnej kolejności, teraz używam lżejszych. Cytat:
Wpisałam w google, ale wyskoczył mi jej profil na Etsy, a ceny ma kosmiczne. Spodobała mi się jednak jedna bransoletka. A co do Szusz i jej odburzenia odnośnie torebki Korsa - komentarz mistrz: sajonaraaa dobrze, że nie od Ciebie skopiowali
|
|||||||||
|
|
|
#1550 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem czy bym spróbowała bo mnie i tak powoli wraca cera tłusta i bałabym się połączenia moje sebum + olejek, ale tak jeszcze z ciekawości dopytam. Jakiego olejku użyć? Niektóre się wchłaniają inne są bardzo tłuste. Co polecają specjaliści?
|
|
|
|
#1551 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1552 | ||
|
ciepłe kluchy
|
Cytat:
|
|
|
#1553 |
|
Czekoladożerca
|
Nie wiem jak specjaliści, ale ja obecnie używam na noc olejku Evree i jego dodałam do podkładu.
Edytowane przez koainka_ Czas edycji: 2015-05-10 o 22:30 |
|
|
|
#1554 |
|
Kociara
|
Vlog u Szavki:
Denko u p. Bogusławy: |
|
|
|
#1555 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ze skórkami nie mam wielkiego problemu, bo często peelinguję twarz. Ale już niedługo rozpoczynam kurację dermatologiczną i będę się łuszczyła jak wąż [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51352047]Ja też mam brzydką cerę Ja dostałam trądziku na twarzy, plecach, dekolcie i ramionach w wieku 19 lat. Leczyłam się, było lepiej. I tak od paru lat jest raz lepiej, raz gorzej, przy czym trądzik był tylko na twarzy. A miesiąc temu wszystko wróciło. Trądzik mam tak samo na twarzy, dekolcie, ramionach i plecach Wstydzę się ubierać bluzki z dekoltem A wszystko to w wieku 26 lat. Jestem załamana Na szczęście na dniach idę do dermatologa Oby mi to coś pomogło
|
|
|
|
|
#1556 |
|
Zadomowienie
|
Co do GlamPauli to odsunęła się od środowiska media kraftu z własnej woli. Jest zazdrosna o Asię, która wybiła się na jej kanale i teraz bryluje w śmietance towarzyskiej jutuba.
|
|
|
|
#1557 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo Twoja wypowiedź brzmi jakbyś przybywała w otoczeniu ludzi z MK
Edytowane przez 201607250928 Czas edycji: 2015-05-10 o 22:40 |
|
|
|
|
#1558 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=f7Lll2V9AG4 O losie, dawno nie widziałam takiego OZM ![]() A już fragment z dzieckiem na sedesie to mnie rozwalił...
|
|
|
#1559 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.

Może ja po prostu nie potrafię.

Spryskanie szyi podkładem, bo samoopalacza nie starczyło? A jak zmieni bluzkę to co? Logicznym byłoby też spryskanie karku, pleców, żeby wszystko wyrównać. Widzę te zacieki i nie dowierzam

nawet na plaze.

Wpisałam w google, ale wyskoczył mi jej profil na Etsy, a ceny ma kosmiczne. Spodobała mi się jednak jedna bransoletka. 
Ze skórkami nie mam wielkiego problemu, bo często peelinguję twarz. Ale już niedługo rozpoczynam kurację dermatologiczną i będę się łuszczyła jak wąż
Wstydzę się ubierać bluzki z dekoltem
Bo Twoja wypowiedź brzmi jakbyś przybywała w otoczeniu ludzi z MK