|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI
Cytat:
Zobacz na insta Lorriane Rosario, ma link do strony, podobno ma taniej. Bo u Alex chyba 45$ +7 wysylka. Musisz lepiej poszukac, a jaka nazwa? Kazda pewnie nadaje sobie swoja
|
|
|
|
|
#1562 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1563 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mowila, ze ma przebarwienia i piegi zdaje sie. I tego nie lubi. Jak nie widzialas to popatrz sobie na vlogi mcastro, jej chlopaka. Tam wystepuje z bliska w dziennym swietle. Ma tego pelno, a w makijazu nic nie widac. Lubie ja, ale wiele razy widze w tych vlogach resztki niedomytego/niezmytego wcale makijazu. Zwlaszcza oczy. |
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51352629]Ja dostałam od odstawienia tabletek antykoncepcyjnych, przed ich braniem miałam 100x lepszą cerę, nawet jak coś mi czasem wyskoczylo. Nie miałam przebarwień itp., a teraz masakra
[/QUOTE]a kiedy odstawiałaś? badałaś hormony? |
|
|
|
#1565 |
|
Konto usunięte
|
3 lata temu, wyszlo mi podwyzszone tsh (4,62), potem mi spadlo do 2, a ostatnim razem mialam 3. Teraz wyskakuje mi cos w okolicach okresu, zazwyczaj jest to kilka wypryskow, zalezy, sa lepsze i gorsze miesiace, ale te przebarwienia spedzaja mi sen z powiek.
|
|
|
|
#1566 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lisa mówi tu, że aktorki miały minimum makijażu, żeby wyglądało realistycznie i naturalnie, a efekt w serialu świetny. Zresztą w tym filmiku też. Majstersztyk. ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
). Nie chcę, żeby się "gotowała" w letnich temperaturach pod mejkapem. Natomiast to czego nie zrozumiem nigdy to te jutubowe cebule makijażowe, czyli warstwy... Krem, potem bazy, podkład na całą twarz, TONA korektora, puder, brązer, róż, rozświetlacz i jeszcze na to fixer. Sfiksowałabym teraz z czymś takim na twarzy.
|
|
#1567 |
|
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51352763] 3 lata temu, wyszlo mi podwyzszone tsh (4,62), potem mi spadlo do 2, a ostatnim razem mialam 3. Teraz wyskakuje mi cos w okolicach okresu, zazwyczaj jest to kilka wypryskow, zalezy, sa lepsze i gorsze miesiace, ale te przebarwienia spedzaja mi sen z powiek.[/QUOTE]
A próbowałaś kwasów? W ogóle leczyłaś się u dermatologa? Ja podejrzewam, że znowu kwasy i retinoidy dostanę. Tylko wtedy, 7 lat temu nie wiedziałam nic o filtrach. Teraz na pewno będę je stosować. |
|
|
|
#1568 |
|
Kociara
|
też mi się to wydaje najbardziej prawdopodobne - Glam już sie nie z nimi nie pokazuje za to Asię widziałam kilka razy a to u Karoliny, a to u DG, z Kokosową Tęczą...
|
|
|
|
#1569 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zgadzam się na krojeniu tortu z okazji 100tys subów (?) też była Asia, Glam nie Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-05-10 o 23:28 |
|
|
|
|
#1570 |
|
Zadomowienie
|
Sprawdzi się na tłustej skórze? Jaki konkretnie olejek?
|
#1571 |
|
Konto usunięte
|
Fajnie widzieć ją szczęśliwą
|
|
|
|
#1572 |
|
Raczkowanie
|
Wedlug wiedzy, jaka ja posiadam, bizuteria Alex to chinskie elementy zlozone w calosc Moze sie nie oplaca. Ma za to taki sam szal LV, kamere, kurtke, spodnie, swetry, puder, zapozycza teksty, stylowki i aranzacje przedmiotow na insta. Pila na urlopie drina, ktory Alex okreslala jako ulubiony swego czas, podawala na yt jak go zrobic i inne
|
|
|
|
#1573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1574 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1575 |
|
Zadomowienie
|
Oto, co dziś znalazłam przypadkiem w czeluściach internetu, szukając info o eyelinerze
![]()
But my dear, this is not Wonderland and you are not Alice... Edytowane przez diorentynka Czas edycji: 2015-05-11 o 00:47 |
|
|
|
#1576 |
|
Użyszkodniczka
|
Dla widzów o mocnych nerwach, kolejny marshmallow'y filmik u operatora. Oni nie mają litości
|
|
#1577 |
|
Zadomowienie
|
Co do GlamPauli, nie pomyślałam, ze ona taka pazerna. A suby jej rosną... Asia juz dawno temu pojawiała się w biuru zanim nastąpił taki bum na nią na kanale Pauli. Widać kolejna zazdrośnica nam wychodzi. Ja jako tako jej vlogi lubię, bo ogólnie lubię vlogi ale jej jako osoby już nie. Zresztą od zawsze miałam o niej niezbyt dobre zdanie i można było się spodziewać takiego obrotu spraw po tym jak ciągle gdzies mowila, ze nigdy nie miała za bardzo znajomych, ze w szkole bylo kiepsko. Ona chyba na youtuba nakłada maskę zaje.bistości. Pamiętam całkiem niedawno jak robiła raban, ze Aliss ją kopiuje. A jej kanał GramPaula nie oszukujmy się ale na pewno powstał dla hajsu. Wrzucanie dennych symulatorów czy rozmów z cleverbotem plus reflinki u vlogerki urodowej to trochę coś nie halo.
L830 via tapatalk. |
|
|
|
#1578 |
|
Rozeznanie
|
Serio Kornela skończyła prawo ? Z tego co mi wiadomo to studiowała administrację czy coś w tym stylu na jakiejś wyższej szkole z wydziałem zamiejscowym w uk ? A prawo to chyba studia jednolite magisterskie 5 letnie ?
|
|
|
|
#1579 | ||
|
Zakorzenienie
|
to już pomine, bo jak wspomniałam tutaj o tym jakiś czas temu to mnie niemal zlinczowano Cytat:
Cytat:
bez przesady, robi mocny make up ale nie jest to typ chitosa, bardziej już coś tkaiego powiedziałabym o szusz, bo dla mnie często wygląda jej cera szaro niezdrowo itd jakby była niedomyta.
|
|
#1580 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do sprawy z Asią, może Glam zaczęła być zazdrosna. Widzowie ciągle dopytywali się, domagali się obecności Asi, która ogólnie jest bardziej sympatyczna, więc przy okazji nawiązała sporo nowych znajomości przy Pauli. A Glam nie jest raczej zbyt towarzyską osobą i mogła się poczuć, jakby ktoś zajmował jej miejsce Ogólnie powód na obrażanie się i zrywanie znajomości dość z dupy. Kojarzy mi się bardziej z czasami podstawówki niż z relacjami dorosłych ludzi
|
|
|
|
|
#1581 |
|
Czekoladożerca
|
https://www.youtube.com/watch?v=BiiHWmdICvM podkład+olejek
https://www.youtube.com/watch?v=5dqo5ljsals pudrowanie https://www.youtube.com/watch?v=mhRWkZX81OA - a tu jeszcze konturowanie na mieszance p+o Mam tłustą strefę T i się sprawdza, nie wiem jak to będzie na całej twarzy. Olejek jakikolwiek masz, poza lawendowym. Tu jeszcze kobitka sprawdza czy Wayne miał rację: https://www.youtube.com/watch?v=j-pLJ49JwYU trochę długi filmik... ;/ Edytowane przez koainka_ Czas edycji: 2015-05-11 o 07:02 |
|
|
|
#1582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Asia faktycznie wybiła się dopiero po tym, jak zaczęła pokazywać się w filmach Pauli. Zresztą ona sama nie nagrywa, więc jej obecność wśród youtuberów jest IMO dziwna. To już moja luźna myśl, bo jako jedyny powód do odejścia, to faktycznie słaby. Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2015-05-11 o 07:33 |
|
|
|
|
#1583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, skonczyła prawo, niedawno pisałysmy o tym tutaj ![]() Po lic z administracji mogła zrobić prawo w krótszym czasie
|
|
|
|
|
#1584 |
|
Rozeznanie
|
Grażyna i jej idealne spodenki. https://instagram.com/asd525makeup/
na moje oko troche za małe?
|
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz sie wżynają, a co bedzie jak usiądzie?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wybiła się to dla mnie złe słowo tutaj. To, ze dostała lajki na insta i ludzie dodali ją na snapchacie, bo ją polubili to takie nie do końca wybicie. Jak dla mnie jeśli ona serio odrzuciła Asie, bo dostała lajki i ludzie o nią pytali to chyba jest cos nie halo. |
|
|
|
|
#1588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciałko się samo nie zrobi!
|
|
#1589 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

Wpisałam w google, ale wyskoczył mi jej profil na Etsy, a ceny ma kosmiczne. Spodobała mi się jednak jedna bransoletka. 

Wstydzę się ubierać bluzki z dekoltem
Oby mi to coś pomogło

). Nie chcę, żeby się "gotowała" w letnich temperaturach pod mejkapem. Natomiast to czego nie zrozumiem nigdy to te jutubowe cebule makijażowe, czyli warstwy... Krem, potem bazy, podkład na całą twarz, TONA korektora, puder, brązer, róż, rozświetlacz i jeszcze na to fixer. Sfiksowałabym teraz z czymś takim na twarzy.

Spryskanie szyi podkładem, bo samoopalacza nie starczyło? A jak zmieni bluzkę to co? Logicznym byłoby też spryskanie karku, pleców, żeby wszystko wyrównać. Widzę te zacieki i nie dowierzam 
juz sie wżynają, a co bedzie jak usiądzie?
ciałko się samo nie zrobi!