Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :) - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-11, 09:14   #4621
Molise
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)

W temacie leginsów lidlowych jeszcze to powiem Wam, że chociaż są krótkie (jak dla kogo ) to jak je przymierzyłam w domu tak ich nie ściągam Jak dla mnie mega wygodne

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 09:22   #4622
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NOK84 Pokaż wiadomość
fajny i nie pracochłonny przepis - też spróbuje tylko na razie cena szparagów mnie odstrasza, w piątek jak pytałam na targu to taka nie duża wiązka 16 zł kosztowała - u Was też takie to drogie?
W lidlu podobno są po 6 czy 7zł za pół kilo, pisałaś, że chyba się wybierasz to sobie zerknij
Stary 2015-05-11, 09:27   #4623
TusiaeM
Zakorzenienie

Cytat:

TusiaeM - temat termometrów widzę, ja mam ten
http://www.ceneo.pl/1811181 - po Zuzia ale nie polecam - często oszukiwał temperaturę i dodatkowo mierzyłam takim zwykłym żeby mieć pewność zwłaszcza w przypadkach wysokiej gorączki

teraz kupiłam ten poniżej z polecenia szwagierki - jak na razie pokazuje dobrze, zobaczymy jak będzie później i ma fajne funkcje mierzenia np. temp wody czy jedzenia
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/bardzo-dobry-...wy-novama-free
Nie działa drugi link, wkleisz jeszcze raz

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
W temacie leginsów lidlowych jeszcze to powiem Wam, że chociaż są krótkie (jak dla kogo ) to jak je przymierzyłam w domu tak ich nie ściągam Jak dla mnie mega wygodne
Ja też jestem z nich zadowolona Miałam w ogóle ich nie brać, ale zauważyłam, że wcale nie są mocno rajstopowe. Stwierdziłam, że najwyżej oddam, ale przymierzyłam w domu i są fajne. Nic mi nie prześwituje i wcale nie uważam, że są jakieś krótkie - mam 170 cm i są dłuższe niż 3/4.

Top wzięłam S i jest przy duży pod pachami, ale zostawiam, bo na lato pewnie będzie dobry Oprócz tego wzięłam body i leginsy.

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 09:28   #4624
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość

Ja też jestem z nich zadowolona Miałam w ogóle ich nie brać, ale zauważyłam, że wcale nie są mocno rajstopowe. Stwierdziłam, że najwyżej oddam, ale przymierzyłam w domu i są fajne. Nic mi nie prześwituje i wcale nie uważam, że są jakieś krótkie - mam 170 cm i są dłuższe niż 3/4.

Top wzięłam S i jest przy duży pod pachami, ale zostawiam, bo na lato pewnie będzie dobry Oprócz tego wzięłam body i leginsy.

Ja topy wzięłam S i M. M są lepsze na brzuchu i biodrach, ale pod pachami strasznie szerokie. Więc zostawię S.

Leon
Stary 2015-05-11, 09:35   #4625
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:

Biustonosze były 3 rodzaje - szary (z fiszbinami), kremowy (z fiszbinami) i jakiś miętowy (bez fiszbin). Ja teraz noszę rozmiar 70F, tam najmniejszy obwód to 80 i jest ok. Natomiast miseczka C była akurat. Tylko, że 80C nie znalazłam Wzięłam 80B, ale za mały i 85C, za szeroki. Nie mam porównania z innymi biustonoszami do karmienia, ale za tę cenę myślę, że były ok. Oglądałam tylko te z fiszbinami.
dzięki za odp ja może przejadę się tam jutro, bo dzisiaj to już nie ma po co na pewno, a od jutra zaczną ludzie pewnie robić zwroty (jak ze wszystkim) to może się na coś załapię a jak nie, to trudno...

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 09:36   #4626
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Ja topy wzięłam S i M. M są lepsze na brzuchu i biodrach, ale pod pachami strasznie szerokie. Więc zostawię S.
To te topy wszystkie takie niewymiarowe są. Albo na facetów z dużym brzuchem szyte na nich lepiej by leżały
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 09:49   #4627
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
dzięki za odp ja może przejadę się tam jutro, bo dzisiaj to już nie ma po co na pewno, a od jutra zaczną ludzie pewnie robić zwroty (jak ze wszystkim) to może się na coś załapię a jak nie, to trudno...
Ja dzisiaj jadę zrobić zwrot
Wzięłam wszystko w dwóch rozmiarach, bo sama nie wiem w co się teraz mieszczę

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Chyba idę na rekord - właśnie miałam trzecią kontrolę z ZUSu, odkąd jestem na L4

Leon

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-11, 09:52   #4628
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Chyba idę na rekord - właśnie miałam trzecią kontrolę z ZUSu, odkąd jestem na L4
Znowu ??? Oszaleli czy co? Trzeba było powiedzieć, że do trzech razy sztuka i swój limit wyczerpali
Stary 2015-05-11, 09:54   #4629
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Znowu ??? Oszaleli czy co? Trzeba było powiedzieć, że do trzech razy sztuka i swój limit wyczerpali
Dzisiaj wolałam nie żartować, Panie nie miały nastroju

Leon
Stary 2015-05-11, 09:56   #4630
vea7
Zakorzenienie

Laseczki, ponawiam pytanie o żelazko
Bartek stwierdził, że coś mocno ze mną nie tak, skoro mąż mi chce kupić żelazko, a ja marudzę, że muszę wybrać, które najbardziej mi się podoba

Jess, gratki za wizytę

mms polecam chusteczki Tibelly z Netto - skład o niebo lepszy, a cena mikro
W gryce Ja mocno stoję na stanowisku, że lepsza pianka albo lateks (najlepszy ale najdroższy), bo jak Ci przesika/uleje, to "naturalne" dużo trudniej wysuszyć.... no i nie wypierzesz Poza tym łapią też wilgoć z powietrza, a przed tym nie zabezpieczysz.
Poza tym gryka-kokoso koszmarnie twardy jest - dziecko powinno mieć sztywniej, ale wygodnie, a jak macałam, to jak decha były... nie chciałabym na takim spać
Żuk śpi na piance z Ikei i jest super - nie odkształca się, nie wyciera, w pełni pieralny. Natomiast mocno się zastanawiam czy następny nie będzie lateksowy albo sprężyny z lateksem - jednak już cięższy i bardziej ruchliwy będzie. Młoda dostanie albo materac Żuka albo też piankę jej kupimy

dzap, kolorowa bawełna organiczna, to po prostu bawełna - materiał jak najbardziej ok Ale co do samego bodziaka to nienieinienie... nic wiązanego u malucha, bo szlak Cię trafi, a jak zacznie się Młode na brzuch przekręcać, to i je trafi Jak chcesz całe odpinane, to szukaj na napy
Organiczną bawełnę ma też parę sieciówek - C&A H&M - cenowo zdecydowanie lepiej - może warto spojrzeć. Natomiast absolutnie genialne - jakościowo i krojowo - ciuszki z eko bawełny ma firma Green Radicals - sprawdzone na Żuku! Warto poszukać w sieci, bo oni oryginalnie z UK, ale bardzo, a nawet bardzo bardzo polecam Poszukałabym na Allegro albo tu np. outletowo
I jak dla mnie nie wart swojej ceny Bez problemu powinnaś znaleźć rozpinane z dobrej bawełny w niższej cenie. No, chyba, że ten akurat Ci się podoba - to bierz

kasperka, najprawdopodobniej Natalka

martulka, mi się na szczęście z Gałczyńskim kojarzy, a nie z Kukulską... za to Bartek powiedział, że jeśli będzie miała biust po mnie, to najbliżej jej będzie do Siwiec Nie powiem, ze w tym momencie lekko zwątpiłam...

roxana
GRATULACJE

majka, gratuluję bryki
I dużo siły życzę... ale przynajmniej już z głowy

natalia, witaj
Też ma termin na 20 Gratuluję chłopaka
I oczywiście Wrocławiankę

moniska, motherhood robi podkład na łóżko 100% bawełna - mam i się świetnie sprawdza - nie przecieka, a "oddycha"

beaciorq kciuki za glu

Poszliśmy na targi po parasolkę, a wyszliśmy z... rowerkiem biegowym
I w sumie dalej mam rozkminę, czy kupić parasolkę i dostawkę czy lepiej nosidło turystyczne i dostawkę

W Smyku teraz promocja na karuzelki i projektory - my kupujemy

Już po napadzie na Lidla Spodnie kupione, koszulki kupione, a staniki ichnie mogę sobie na uszy założyć... kto dla matek karmiący robi miseczkę B??!! I obwód najmniejszy 80...grrr... chyba po to żeby potem cycki na agrafkach nosić
A i kupiłam Młodej spodenki, ale muszę je sobie dokładnie pooglądać w domu, bo w sklepie się nie dało

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 10:02   #4631
NOK84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość

.
proszę
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/bardzo-dobry-...wy-novama-free

noi byłam w lidlu - pustki już były - tak że dla siebie tylko top wzięłam -same S zostały, wiec jak przymierze w domu to zobaczymy czy nie za mały będzie
dla małego wzięłam body i spodenki - wzór marynarski
szparagów nie było :/

Cytat:
Dzisiaj wolałam nie żartować, Panie nie miały nastroju
no jak 3 raz cię zastały w domu to się nie dziwie że nie miały humoru - bo nie mają się do czego doczepić
NOK84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-11, 10:02   #4632
springtime
Rozeznanie

Hej mamusie Ale dawno mnie tu nie było, jakoś czas i chęci nie miałam na nic Źle się czułam w tym tygodniu, kulminacja nastąpiła w sb w nocy, prawie nic nie spałam, brzuch tak bolał, skurcze się pojawiły, ale na szczęście wszystko jest już dobrze. Muszę bardziej na siebie uważać po prostu i za dużo się nie przemęczać

Nadrabiałam was chyba 2 dni, ogólnie napiszę, że gratuluję poznania płci, przejścia pozytywnie badania z glukozą oraz witam nową mamusię Zakupy jak zwykle cudowne Szalejecie Ale bardzo dobrze, bo ja zielona w temacie, więc czytam, porównuję i sama co nieco zamawiam Na gemini w koszyku mam już 300zł, ale nadal nie wiem czy to wszystko czy jeszcze coś

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
Czesc mamki witam sie wieczorowa pora
Dzis poszliśmy ladnie zaglosowac potem do kosciolka a teraz czekam na mojego tż az wroci z meczu.
Jutro robie glukoze i mam pietra jak stad do afryki na czczo na pewno nie będę bo nie dam rady i boje sie ze nie Wytrzymam tych 2 godzin
Powodzenia na glukozie! Od siebie polecam cytrynę, bez niej nie dałabym rady wypić tego syfu

Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
ja robie je we wtorek, a lekarz już mi mówił, żeby dzień przed badaniem zjeść lekki ostatni posiłek o 18-19.
sama mam mega pietra,bo jak nie jem w określonych odstępach czasowych to mi nie dobrze. Ale dziewczyny dały rade więc my też musimy
Spokojnie, też się bałam, ale do przeżycia jest. Ja miałam 75g i 3 wkłucia. Polecam zamiast siedzenia w poczekalni, siedzenie w samochodzie. Rozłożyłam sobie siedzenie na półleżąco, wzięłam książkę do czytania i jakoś szybko minęło. Na początku siadłam na ławeczce obok labu, to miałam kryzys i myślałam, że zwrócę wszystko. W samochodzie na półleżąco było ok

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
Dobra, jestem w domku mieszkam od razu przy przychodni wiec prawie bieglam. Zjadłam pól kanapki , zrobilam gorzka herbatę i pójdę chyba spać . Masakra. Nigdy więcej 😁
Biedna

Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak pisalyscie o tym lidlu i naskrobalam z drobnych i obczyscilam resztki konta i uzbieralam 80zl haha i pojechalam :-D kupilam sobie dwa topy bialy i szary i spodnie ciazowe te dresowe ale beda do przerobki bo nie lubie szerokich nogawek. Ale sa jeszcze z zapasem i topy i spodnie wiec mysle ze do konca starcza ;-) i nawet zostalo mi troszke reszty to kupilam malenstwu spodenki te w 2paku ;-) mialam wziac leginsy ale one byly takie przeswitujace no i jak pisalyscie krotkie... Ja mysle ze jakies jeszcze zamowie z allegro... Wiec jak ktoras ma niedaleko do pyskowic do lidla to o tej porze jeszcze cos jest :-P widzialam tylko dwie kobiety w ciazy a chyba babcie wnukom kupowali ciuszki dzieciece :-P
Teraz zabieram sie za gotowanie obiadku, dzis karkowka z sosem do tego kasza

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Super ze jestes juz po ja slodkiego po badaniu nie ruszylam kilka dni, za to teraz znow nadrabiam :-P odpoczywaj... I pij wode to bedzie Ci lepiej ja lezalam i pilam duzo wody i poszlam w koncu spac a pozniej to juz sie czulam nawet ok.
Tak tak, ja tez mogłam pić wode niegazowaną i polecam

Widziałaś może tez bodziaki? Bo nie mam jak się wybrać dzisiaj, ale może mąż z pracy się wyrwie, ale on to się nie zna niestety Myślałam, żeby kupić własnie spodenki i bodziaki. Najwyżej oddam jak będą kiepskiej jakości.

Dziewczyny co do glukozy mam wyniki, ale w innej jednostce niż wy. W necie nie mogę znaleźć za wiele, może wy wiecie czy jest ok?
Na czczo - 3,37 mmol/l
po 1h - 7.60 mmol/l
po 2h - 2,99 mmol/l

Szczególnie po 1h mnie interesuje.
Stary 2015-05-11, 10:03   #4633
NOK84
Raczkowanie

kurcze coś się link nie wrzuca więc daje namier na inna stronkę z tym samym termometrem
http://www.smyk.com/novama-free-term...t-niemowlaka-p
Stary 2015-05-11, 10:09   #4634
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
no jak 3 raz cię zastały w domu to się nie dziwie że nie miały humoru - bo nie mają się do czego doczepić
No widzisz, nie wpadłam na to Raz mnie nie zastały, ale to było w lutym i sprawa już wyjaśniona, pieniądze wypłacone. Teraz 2 raz z rzędu byłam w domu

Leon

Edytowane przez Molise
Czas edycji: 2015-05-11 o 10:11
Stary 2015-05-11, 10:11   #4635
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość
Hej mamusie Ale dawno mnie tu nie było, jakoś czas i chęci nie miałam na nic Źle się czułam w tym tygodniu, kulminacja nastąpiła w sb w nocy, prawie nic nie spałam, brzuch tak bolał, skurcze się pojawiły, ale na szczęście wszystko jest już dobrze. Muszę bardziej na siebie uważać po prostu i za dużo się nie przemęczać

Nadrabiałam was chyba 2 dni, ogólnie napiszę, że gratuluję poznania płci, przejścia pozytywnie badania z glukozą oraz witam nową mamusię Zakupy jak zwykle cudowne Szalejecie Ale bardzo dobrze, bo ja zielona w temacie, więc czytam, porównuję i sama co nieco zamawiam Na gemini w koszyku mam już 300zł, ale nadal nie wiem czy to wszystko czy jeszcze coś

Powodzenia na glukozie! Od siebie polecam cytrynę, bez niej nie dałabym rady wypić tego syfu

Spokojnie, też się bałam, ale do przeżycia jest. Ja miałam 75g i 3 wkłucia. Polecam zamiast siedzenia w poczekalni, siedzenie w samochodzie. Rozłożyłam sobie siedzenie na półleżąco, wzięłam książkę do czytania i jakoś szybko minęło. Na początku siadłam na ławeczce obok labu, to miałam kryzys i myślałam, że zwrócę wszystko. W samochodzie na półleżąco było ok

Biedna

Widziałaś może tez bodziaki? Bo nie mam jak się wybrać dzisiaj, ale może mąż z pracy się wyrwie, ale on to się nie zna niestety Myślałam, żeby kupić własnie spodenki i bodziaki. Najwyżej oddam jak będą kiepskiej jakości.

Dziewczyny co do glukozy mam wyniki, ale w innej jednostce niż wy. W necie nie mogę znaleźć za wiele, może wy wiecie czy jest ok?
Na czczo - 3,37 mmol/l
po 1h - 7.60 mmol/l
po 2h - 2,99 mmol/l

Wpisz w Google polskie towarzystwo ginekologiczne cukrzyca ciążowa i sprawdź w zleceniach. Tam to jest i zwróć uwagę żeby były z 2014 bo się trochę zmieniły. Ja bym Ci to sprawdziła ale nie mam kolo siebie komputera

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-11, 10:12   #4636
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
Dobra, jestem w domku mieszkam od razu przy przychodni wiec prawie bieglam. Zjadłam pól kanapki , zrobilam gorzka herbatę i pójdę chyba spać . Masakra. Nigdy więcej 😁
No i ja tez juz po. .... koszmar ( bylam 2h po naprawdę lekkim śniadaniu bo juz mnie ciągnęło z glodu na wymioty.... dodalam cytryne wypilam i poszlam spac... mialam ten komfort ze mama do mnie przyjechala i mi pobrala krew. Moze wieczorem bede miec wyniki... badalysmy jednocześnie na glukometrze ale jakies glupoty wychodziły wiec czekam na oficjalny wynik. Na pewno nie zrobie tego badania drugi raz nie ma bata...... caly czas mi niedobrze i dzis chyba bede caly dzien w lozku
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 10:14   #4637
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj jadę zrobić zwrot
Wzięłam wszystko w dwóch rozmiarach, bo sama nie wiem w co się teraz mieszczę

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Poważnie ? Chyba troszkę przesadzają, ja nie miałam ani jednej, a jestem od początku ciąży na L4

Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość

Biedna

Na czczo - 3,37 mmol/l
po 1h - 7.60 mmol/l
po 2h - 2,99 mmol/l

Znalazłam informację o normach po dwóch godzinach i według tego nie masz cukrzycy

https://portal.abczdrowie.pl/test-obciazenia-glukoza
3 punkt artykułu

oo tutaj masz lepsze, w Twojej jednostce podane.
http://cukrzyca.mp.pl/lista/show.html?id=104976

kurde, ale w tym linku jakieś zawyżone te wartości podają :/
najlepiej poczekać na wizytę

Edytowane przez Jess922
Czas edycji: 2015-05-11 o 10:18
Jess922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 10:18   #4638
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Poważnie ? Chyba troszkę przesadzają, ja nie miałam ani jednej, a jestem od początku ciąży na L4
Pisałam tutaj po ostatniej kontroli, że oprócz etatu mam swoja działalność i to właśnie z działalności mnie tak kontrolują

Leon
Stary 2015-05-11, 10:22   #4639
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
No i ja tez juz po. .... koszmar ( bylam 2h po naprawdę lekkim śniadaniu bo juz mnie ciągnęło z glodu na wymioty.... dodalam cytryne wypilam i poszlam spac... mialam ten komfort ze mama do mnie przyjechala i mi pobrala krew. Moze wieczorem bede miec wyniki... badalysmy jednocześnie na glukometrze ale jakies glupoty wychodziły wiec czekam na oficjalny wynik. Na pewno nie zrobie tego badania drugi raz nie ma bata...... caly czas mi niedobrze i dzis chyba bede caly dzien w lozku
Wiesz że po śniadaniu mogą wyjść zawyżone wyniki? Chyba że lekarz pozwolił tak zrobić.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-11, 10:26   #4640
NOK84
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz że po śniadaniu mogą wyjść zawyżone wyniki? Chyba że lekarz pozwolił tak zrobić.
dziwne że jedne mogą zjeść śniadanie a inne nie - mi kazał bezwzględnie na czczo być i mam zrobić ten 75g z 3 wkłuciami pomimo że w 1 ciąży nie miałam żadnych problemów z cukrem
Stary 2015-05-11, 10:33   #4641
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
dziwne że jedne mogą zjeść śniadanie a inne nie - mi kazał bezwzględnie na czczo być i mam zrobić ten 75g z 3 wkłuciami pomimo że w 1 ciąży nie miałam żadnych problemów z cukrem
W Polsce na czczo musi się być a u nas są dziewczyny z Niemiec czy Wysp i tam już jest inaczej dlatego jest różnie. I u nas wszystkie kobiety w ciąży muszą robić 75 choć niektórzy lekarze zalecają 50 g

Nie myślcie, że mądrze się w tym temacie , ale od ponad miesiąca siedzę w książkach i zleceniach dotyczących cukrzycy ciążowej I piszę pracę.
Stary 2015-05-11, 10:33   #4642
fiona27
Zakorzenienie

Hej

To ja córka marnotrawna
Miałam gorszy czas, ale ma nadzieję, ze jeszcze uda mi się tu jakoś wbić do Was

W skrócie gratuluję już dużych dzieciaczków

Witam nowe koleżanki

Wyprawki już większości macie zrobione, a ja nadal czekam, bo tyle mam czasu przecież ...

Z grubsza Was podczytywałam, ale mogły mi pewne sprawy umknąć, więc z góry przepraszam

Sama nie wiem co tu więcej napisać, bo i tak tyllle mnie nie było ....
Stary 2015-05-11, 10:33   #4643
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:
Wiem i zdaje sobie z tego sprawę ale inaczej nie dalabym rady bo ja nie przespie nocy bez jedzenia niestety ale mdlosci sa mnie cała ciaze jak na razie, takie mam szczęście.

Cytat:
Bylam u dwoch lekarzy jeden pozwolil zjesc sniadanie a drugi nie pozwolil.... zobaczymy jakie wyniki mi wyjdą
Stary 2015-05-11, 10:36   #4644
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałam tutaj po ostatniej kontroli, że oprócz etatu mam swoja działalność i to właśnie z działalności mnie tak kontrolują
pamiętam, pamiętam, ale mimo wszystko lekka przesada
Stary 2015-05-11, 10:38   #4645
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:
W Polsce na czczo musi się być a u nas są dziewczyny z Niemiec czy Wysp i tam już jest inaczej dlatego jest różnie. I u nas wszystkie kobiety w ciąży muszą robić 75 choć niektórzy lekarze zalecają 50 g

Nie myślcie, że mądrze się w tym temacie , ale od ponad miesiąca siedzę w książkach i zleceniach dotyczących cukrzycy ciążowej I piszę pracę.
Robilam jednocześnie badania na glukometrze i mialam tak
1. 105
2. 123
3. 149
Wiec cos sie skielbasilo w pomiarach bo nie ma bata zeby 3 pomiar byl wyzszy niz drugi takze glukometrowi nie ufam czekam na wyniki z lab. Wydaje ni sie ze jak będę miała lekko ponad norme wyniki to zostanie wziete pod uwagę to ze zjadlam sniadanie.

Niestety w nocy wstaje co godzine lub dwie, budza mnie nudności i musze zjesc jezeli nie chce wisiec nad muszlą.
Stary 2015-05-11, 10:39   #4646
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Hej

To ja córka marnotrawna

Witam nowe koleżanki

Wyprawki już większości macie zrobione, a ja nadal czekam, bo tyle mam czasu przecież ...

Z grubsza Was podczytywałam, ale mogły mi pewne sprawy umknąć, więc z góry przepraszam

Wróciłaś
ja nie mam całej wyprawki
Stary 2015-05-11, 10:40   #4647
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Fajnie, że jesteś

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
pamiętam, pamiętam, ale mimo wszystko lekka przesada
Co miesiąc jak przychodzi przelew to im wybaczam

Leon
Stary 2015-05-11, 10:41   #4648
beaciorq
Zadomowienie

Fiona witamy ponownie, napisz co u ciebie
Stary 2015-05-11, 10:42   #4649
TusiaeM
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze coś się link nie wrzuca więc daje namier na inna stronkę z tym samym termometrem
http://www.smyk.com/novama-free-term...t-niemowlaka-p
Dzięki

Ja kupiłam body i spodenki i jak dla mnie są ok

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 10:42   #4650
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

To ja córka marnotrawna

Witam nowe koleżanki

Noooo gdzieś Ty była jak Cię nie było?
Ważne, że wróciłaś

Mi z wyprawki został materacyk dla małej, komplet prześcieradeł i rożek ew. śpiworek A dla mnie ewentualnie jakaś piżama, ale jeszcze się nie zdecydowałam czy w ogóle
Ciuszki dostanę od dziewczyn dopiero w czerwcu, więc wtedy będę wiedziała czy i co dokupić, także ten teges... patrzę i podziwiam Wasze

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości