|
|
#2731 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Z tymi drogimi prezentami, to pewnie urban legend, tak jak ze zwracaniem sie za wesele z kopert. Albo pobozne życzenia rodzicow z rodzin, ktorym się nie przelewa i liczą na spory zastrzyk gotówki z okazji komuni. Bo wątpię,żeby ktokolwiek kto zarabia srednią, czy najniższą krajową pakował dziecku w kopertę tysiaka albo kłada kupowal. No bo inaczej tego nie widzę.... Cytat:
2. Jaram się ![]() Przebiegłyśmy dziś ponad 8,3 km, i jaram się ta 8 i tym że wogóle, ale to wogóle nic zmęcznia nie czuję. Mogłabym jeszcze. Tylko ciemno było jak wracałyśmy, a Aga to cykor jakich malo. A ja nie mogę się powstrzymać przed straszeniem jej jak biegniemy przez fragment lasu, którego nie lubi. Dziś zrobilam tylko głośne aaaa, a ona zlapala mnie za rękę tak że chyba będę miala siniory. A ja o mało się nie popłakalam ze śmiechu ...no wiem, podła jestem Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-05-10 o 22:42 |
||||
|
|
|
#2732 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak. Po prostu pomyślałam, ze wet może móglby łatwiej pośredniczyć w kontakcie z Zoo czy takimi fundacjami a z historii z Bodychem dla mnie chyba wyniknie coś dobrego - tzn nowe okulary ![]() Cytat:
![]() ![]() czad! Ja chodzę szybko - i w Brc dzień w dzień 10 km, ale biec nie pobiegnę - od razu puls mi skacze i nie daję rady - więc długotrwały, ale stos. lekki wysiłek tylko wchodzi w grę. No i może dzięki tym marszom nie przytyłam ani grama
|
|
#2735 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
No pewnie się orientuje kto w okolicy się tym zajmuje
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2736 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przynajmniej podjadły coś "lisiego" ![]() Nie da się ukryć Statystyki zawyżyli mocno moi rodzice tym tysiakiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2737 | |
|
Nindżopesz
|
Połowa mi się nie cytuje
![]() Flo, biedne liski, trzymam kciuki za uratowanie i podtuczenie. Ewuś, no i zdecydowałam się na czarne mikro-portki ale póki co nie kupuję bo nie wiem w jaki rozmiar będę się mieścić ![]() Parab, zgodnie z sugestią trzasnęłam sobie leśną biżuterię https://www.etsy.com/transaction/102...aid=44d194a880Już widzę miny innych wczasowiczów. Cytat:
2. odniosłam wrażenie, że nie tak ekstremalnie prawicowy ale ideał to to nie jest
|
|
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po komunii siostrzenca i problemy komunistyczne mam z głowy
Red a może aladynki? Wiem że wyglądają nieciekawie. Ale jak wczoraj znalazłam w Auchan całe szare (a nie w ciapki) to się nawet skusilam, bo to przewiewne, przyda się na lato jak będzie gorąco a ja np. nie będę miała czasu nóg dopilnować akurat ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- * depilowac miało być
|
#2739 |
|
Nindżopesz
|
Obawiam się, że do sukmany prawie do kolan też mogą wyglądać jak piżama. No nic, poczekam aż te kiece i sandały do mnie dojdą i pomierzę. Może po prostu opalę trochę nogi... -_-
|
|
|
|
#2740 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
uuu ![]() Cytat:
wg mnie całkiem ok wyglądają ale do obcisłej góry
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2015-05-11 o 09:47 |
||||
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
już wiem, zajmuje się tym straż miejska, tzn. oni dzwonią do koła łowieckiego
i ta niby wystawia klatki łapki bezpośredni sąsiedzi lisków podejmą decyzję czy odławiamy teraz czy jak małe podrosną (ale raczej jak podrosną) ale ja se jeszcze do jakichś animalsów zadzwonię, bo kółko łowieckie niestety b. źle mi się kojarzy macham różo i ide się rychtować, dziś wieeeelki dzień, brwi i botoks , będę piękna co cud albo i nie
|
|
#2742 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle jaki wypasiony szczegółowy opis Cytat:
Cudne!!! Cytat:
Mój TŻ dzwonił kiedyś w sprawie sarenki, taka ichnia procedura. Nie ogarniam. 2.
|
|||
|
|
|
#2743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2745 | |||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Gdzie te czasy, gdy można było Kwacha wybrać, ech Taka tam opowieść z mchu i paproci Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedno już jest w planie - bo na wory (moja bolączka) nie ma NIC lepszego, niż okulary
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
joł, joł baru nad omleta z pieczarkami z oliwa i rukolą
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
|
|
#2749 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty
![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
A książka ma te przewagę nad internetem , że jest dostępna zawsze , nawet jak komputer zajęty , można ją przenosić z miejsca na miejsce , i jest ogólnie zdrowsza . I bardziej rozwija funkcje mózgu . Cytat:
2.o to to , albo jakieś drewniane kółka w naturalnych kolorach na rękę , plus rzemyki , skóry , kamyki , piórka , wiesz takie ekologiczne ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.no fuaśnie ![]() 3. ano ![]() 4. ![]() 5.nie tylko prawicowy ale chyba nie całkiem tego , no znaczy to sa dwie oddzielne rzeczy , prawicowość nie oznacza nietegości , i odwrotnie ![]() jak nic zaraz mi wywali za dużo emotek ![]() edit: wywaliło
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#2750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
Prawie to samo ![]() Gryxu Cieszę się że znalazła się Potrzebny psychiatra ...Parabelko jak pas schodzi znaczy si ę że to puchlina była...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-05-11 o 12:47 |
||
|
|
|
#2751 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
kupiłabym se jakieś sandały ...
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
O, a ja znad resztek na ciepło - czyli duszonej cebuli ze szparagiem, papryką, pomidorem i czosnkiem - wymerdam z makaronem kokardki, bo mi się nagle włączyła chęć na makaron (jadam może kilka razy w roku, choć były takie lata, że nie jadłąm wcale)
O właśnie Kameno!!! pliiiis zdradzisz patent jak nie rozlecieć soczewicowych kotletów? Wg którego przepisu robisz? Jadłonomia? Jakie usprawnienia wdrożyłaś? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-11 o 12:51 |
|
|
|
#2753 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Pojęcia nie miałem, że toto jadalne jest
|
|||
|
|
|
#2754 |
|
Nindżopesz
|
Śmieeerdzi, schooodzi, rooobi łaty... Nie to że mi się opalać chce ale w sumie po coś mam ten odpicowany balkon
Planuję spędzić lato na czytaniu na świeżym powietrzu ^^
|
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie mam siły , jeszcze w sobotę zaliczyłam pogrzeb w Toruniu ... Jakaś czarna seria. Czuję się wypompowana...
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opalam tylko nogi. Choć od latania po mieście inne kończyny też się łapią
|
|
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2758 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.jogurt jest do jedzenia i musi być gęsty ![]() 3.o nieee , kwiatki z ogródka wyżerać ?Cytat:
||
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2760 |
|
BAN stały
|
![]() --- Ogród na balkonie - krótki poradnik (btw - to jeden z moich ulubionych blogów kuchenno-podróżniczo-wnętrzarskich) ![]() Jadłbym! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

i ta niby wystawia klatki łapki 

W ogóle jaki wypasiony szczegółowy opis
Mój TŻ dzwonił kiedyś w sprawie sarenki, taka ichnia procedura. 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)