![]() |
#4861 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Cytat:
odnośnie strzelania to ostatnio wypatrzyliśmy w sklepie te posypki strzelające. Musieliśmy kupić;d Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi też jeszcze TZ mama kupuje w Niemczech rzeczy... Całego Hippa ma kupić, ciuszki jeszcze jakiej z tej ECO bawełny i kocyki... A co jeszcze to nie wiem ![]()
![]() |
#4863 |
Zakorzenienie
|
a tak w ogóle, to u mnie Iguś od 2 dni jest jakiś taki hm... spokojny... coś tam się rusza, ale nie tak jak jeszcze kilka dni temu... jem dużo słodkiego, więc powinien być żywszy... chyba się jakoś tak ułożył, że czuję delikatniejsze ruchy
![]() ![]() a tak w ogóle, to mojego męża nabrało wczoraj na amory ![]() ![]() ![]() ![]()
#4864 | |||||
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny, znalazłam info o normach w mmol
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawe jak moje dziewczynki, w czw mam wizytę i sądząc po moich 101cm w pępku to na pewno urosły od ostatniej wizyty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Teraz czekam na ciepełko, bo mam pełno pięknych sukienek dla kobiet w ciąży i chciałabym je zdążyć chociaż raz ubrać ![]() Dziewczyny kupujecie ochraniacz na materac? Tak się zastanawiam, ale z drugiej strony to wydaje mi sie, że dziewczynki będą się na tym pocić ![]() ![]() ![]() ![]() Powiedzcie mi jeszcze jak z rozmiarówka w Smyku? Jest -30% i zastanawiam sie nad bodziakami i spodenkami na wyjście ze szpitala, tylko wiem, że dziewczynki na pewno duże nie będą. Nie wiem czy brać 44 czy 50 ![]()
![]() |
#4865 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak na serio ja wolę, jak ktos powie prawdę, a nie owija w bawełnę i mydli oczy . Jak pytam kogoś czyt. mama, mąż czy widac po mnie te dodatkowe kg, to chcę usłyszeć, jak jest faktycznie, a zazwyczaj mi mówią, że poszło w brzuch i cycki... Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy mi się wydaje, czy zamówiłaś już Pampersy rozm 2? ciekawe co będzie na tych warsztatach ![]() ![]() i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]()
![]() |
#4867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() springtime ja bym brała na 50, bo 44 to dzieciaczki musiałyby być bardzo malutkie . Co do rozmiarówki, to jakiś czas temu kupiłam bodziaki w 3 paku roz 62 i są duże, bo jak przyłożyłam do innych w roz 68 to były takie same.
![]() |
#4869 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też czekam za przesyłką z gemini ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też mam 174 i aktualnie ok 7kg na plusie - tyle że ja mam w brzuchu jednego bąbla a ty dwa ![]() A w smyku chyba rozmiarówka normalna, ale szczerze powiem że na 100% pewna nie jestem ![]() Lecę pranie powiesić na balkonie bo się wyprało, a że słonko ładnie świeci i wiaterek wieje to szybko uschnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Wtajemniczenie
|
Isabelle Dominika piękne imię
![]() ![]() mms może Igorek jest już większy, a co za tym idzie nie może już tak machnąc nogą i ruchy mniej odczuwalne ![]() Kasjerka dzisiaj w lidlu do mnie tekst: w ogole nie widać,żeby była Pani w ciązy ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- a propos obwodu brzucha.. to mam 103 cm ![]() ![]() ![]() ![]() a to dokładnie 25 tydz i 3 dzien... ![]()
#4871 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 21 kg i TROSZKĘ rzeczy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 |
Wtajemniczenie
|
springtime ej ej
![]()
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4874 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W smyku rozmiarówka wypada tak jak piszą więc 44 na pewno bym nie brała, bo to rozmiar dla wcześniaka... 56 smykowe jest jak 50 h&m więc na Twoim miejscu brałabym 56, może kilka sztuk 50, bo jednak bliźniaki to drobniejsze będą. Ja też mam zamiar się trochę obkupić i wezmę na 56 jakiś zestaw do szpitala, może coś jeszcze, ale większość to 62 kupię ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4875 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spokojnie, dasz radę ![]() Popytaj znajome, gdzie rodziły, poczytaj sobie fora, zdecydowanie polecam pojechać do szpitala i pozwiedzać - praktycznie w każdym są robione "spacery" po porodówce - albo są wyznaczone terminy albo można się z położną umówić i wszystko opowie i pokaże ![]() Poza tym zawsze jak już będziesz jechała - a małe jest prawdopodobieństwo, ze w pół godziny pierwsze dziecko urodzisz ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale fakt, lepiej wziąć kilka i jak Ci podpasują dokupić, niż wziąć więcej i się męczyć, gdyby nie pasowały ![]() Cytat:
![]() Ja mam po Janku i jest bardzo ok, ale mam 100% bawełny - Żuk się nie poci ![]() Z rozmiarówką różnie bywa, ale generalnie jest w miarę dobra, może minimalnie większa niż wzrost i zdecydowanie mniejsza niż H&M. 44 bym nie brała - to na prawdę na mikrodzieci, myślę, że jak mają być mniejsze to 50, a nie wiem czy i nie 56 (ale wtedy nie z H&M). Cytat:
![]() Kurcze, jak ja Wam zazdroszczę zakupów - przy Jaśku też był szał i czekanie na kolejne paki, a teraz? Większość rzeczy po Młodym jest, część będą mieli wspólną, więc "wyprawka" dla Małej zmieściła mi się na jednej, żółtej karteczce ![]() Pociesza mnie fakt, że powetuję sobie przy urządzaniu mieszkania ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja też czekam na jednego synusia, a wczoraj jak mierzyłam miałam równe 100 cm ![]()
![]() |
#4878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie pech chciał, że ten ból dostałam dzień po wizycie... a następna 10.06, bo dosłownie dopiero co byłam u gina ![]() ![]()
![]() |
#4879 |
Zadomowienie
|
Jestem już po, moje sprawozdanie zjadł wizaz
![]() Byłam u innego lekarza. Podczas badania spał aż mi wstyd było ![]() Mam jakąś infekcję i mam brać "gałki" On mówi, że około tygodnia na ulotce jest 20 dni. Za miesiąc na kontrolę i niby wszystko dobrze. Położne mówią że na pewno jest chłopczyk a ja zaczynam modlić się aby nic tam nie urosło ![]() Jestem 9 na plusie do sierpnia mam jeden kilogram ![]() Kupiłam rabarbar i teraz ciasto musze zrobić. Tylko nie wiem jakie, żeby nie wyszedł zakalec. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
a ja gdzieś czytałam, że oliwki powinno się stosować jak najmniej, bo ona nie nawilża skóry, tylko natłuszcza i że wcale nie jest dobra. Lepiej kupić balsam do ciała dla niemowląt ![]() ![]() ale doświadczenia nie mam, więc nie wiem ile w tym prawdy... Cytat:
![]()
![]() |
#4881 |
Zadomowienie
|
majka super paka,tez mam te kosmetyki z Hippa, wybralam jednak szafe Helsvik ,zamowie jakos pod koneic maja , przewijak zamowie tez z tej serii albo ten z ta poleczka co springtime,bo wizualnie podobne http://allegro.pl/biala-komoda-vinta...npage-observed
i tak juz nic bym nie zamawiala z mebli.. mms22 oliwka sluży do natluszczania dla niemowlaka jak ma b.sucha skore ,do nawilzania lepsze jest mleczko bo nie zatyka porów skornych.tyle mi wiadomo i tak zrobilam ![]() springtime przyszedl Ci juz ten przewijak?zadowolona jestes?
watek scrapkowy:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=765045 wątek decoupage:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714593&page=7 mój raczkujący blog:http://niebieskainspiracja.blogspot.com Edytowane przez beatrix28 Czas edycji: 2015-05-12 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4883 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie dostałam na maila bon rabatowy na 50zł do sklepu, w którym będziemy kupować min łóżeczko i materac
![]() ![]()
#4884 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4885 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobiłam maślankowe z jabłkami i rabarbarem i oczywiście jedno i drugie puściło sok, więc jest zakalec... ale i tak pyszne ![]() Cytat:
![]() I właśnie o to mi chodziło ![]() ![]() Jak się nauczyłam sprawnie "normalne" zakładać, to rozpinane zaczęły mnie wkurzać, bo strasznie dużo tych napów ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś na obiad fasolka po bretońsku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A ochraniacz to taki wystarczy? Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4889 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie powiem, bo cycki mi urosły, ale nie jakoś szałowo ![]() ![]() Mojemu mężowi też mój cellulit nie przeszkadza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.