Wybory prezydenckie 2015. Wrażenia ? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-05-12, 12:04   #1
DopplegangerEddarda
BAN stały

Question

Wybory prezydenckie 2015. Wrażenia ?

Co sądzicie o wyborach prezydenckich ? Wasze wrażenia ?
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-12, 12:05   #2
Moniczkaaaa123
Raczkowanie

Dot.: Wybory prezydenckie 2015. Wrażenia ?

Cytat:
Napisane przez DopplegangerEddarda Pokaż wiadomość
Co sądzicie o wyborach prezydenckich ? Wasze wrażenia ?

Idealny temat dla Intymne
Moniczkaaaa123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-12, 12:11   #3
Leseratte93
Zadomowienie

Nic nowego, chociaż przyznam szczerze, że zdziwiło mnie trzecie miejsce Kukiza. Facet w którego nikt nie wierzył wysoko zaszedł w tych wyborach i moim zdaniem to znak (choć nie będę oryginalna), że w końcu Polacy zaczynają się budzić i chcą zmian na scenie politycznej.
Leseratte93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-12, 12:17   #4
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Moniczkaaaa123 Pokaż wiadomość
Idealny temat dla Intymne
Nie widzę podforum "polityka"
Stary 2015-05-12, 12:30   #5
poppy seed
Zakorzenienie

niby tego się spodziewałam, a z drugiej strony jednak rozczarowanie i niesmak jest i wynikami, i frekwencją.

wysokie poparcie Kukiza też mnie zadziwiło, niby rozumiem ten mechanizm - media przedstawiają gościa jako antysystemowca, on sam nie jest specjalnie radykalny, więc zyskuje duże poparcie ludzi niezadowolonych z obecnej sytuacji, bo jest przystępny w odbiorze, jego komunikaty są raczej proste - aaaale on nie ma konkretnego programu wyborczego oprócz tych nieszczęsnych jowów, więc nie wiadomo do końca czego się po nim spodziewać (nie chcę głosić teorii spiskowych, ale mam w głowie raczej czarne scenariusze).

z drugiej strony nie wydaje mi się, żeby Kukiz zabrał głosy Braunowi/JKM/Wilkowi/Kowalskiemu, to chyba nie ten elektorat. tak czy inaczej ciekawe, co się jesienią zadzieje...

poppy seed jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-12, 12:35   #6
Rena
Zakorzenienie

Wybory sa w trakcie, bedzie druga tura. Nie ma co dzielic skory na niedzwiedziu.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-12, 12:38   #7
fragile_27
Zadomowienie

Ja jestem pod wrażeniem tego, jak wciąż wielu ludzi głosuje na Komorowskiego. rozumiem, że to ci, którym się dobrze powodzi/powodziło za jego rządów, ale żeby aż tylu bogatych Polaków było?

Wg mnie nie było żadnego poważnego kandydata, więc pozostało mi zagłosować jedynie przeciwko Komorowskiemu. Z bUlem serca, bo Duda to jedynie mniejsze zło. Ale to już wiadomo.
fragile_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-12, 12:51   #8
poppy seed
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fragile_27 Pokaż wiadomość
Ja jestem pod wrażeniem tego, jak wciąż wielu ludzi głosuje na Komorowskiego. rozumiem, że to ci, którym się dobrze powodzi/powodziło za jego rządów, ale żeby aż tylu bogatych Polaków było?
ja bym raczej stawiała, że to kwestia wieku większości jego zwolenników. ludzie starsi trochę inaczej pewne kwestie postrzegają i łatwiej nimi manipulować przez media (bardzo młodymi zresztą też). patrząc po moich dziadkach i ich znajomych poparcie Komorowskiego było argumentowane głównie tym, że: dobrze wygląda, jest spokojny, nie awanturuje się, PiS to by tylko ludzi obrażał, a innych kandydatów przecież nie ma

Stary 2015-05-12, 12:57   #9
DopplegangerEddarda
BAN stały

Ogólnie nie jestem zaskoczony. Komor i Duda wiadomo, że będą mieli sporo bo część ludzi głosuje tylko na podstawie sondaży. Ci co nie lubię PO na PIS a Ci co nie lubią Pis na PO.

Wynik był mała niespodzianką aczkolwiek już od jakiegoś czasu słyszałem, że elektorat antysystemowy skupi się na tym który będzie miał największe poparcie w sondażach. Do tego zebrał jeszcze trochę głosów lewaków i centrowców wiec zyskał te 20 procent. Zależnie od tego co teraz zrobi zmienią się wyniki na jesieni.
1. opcja. Okaże się gospodarczym lewakiem i zabierze trochę głosów establiszmentowi.
2. Okaże się gospodarczo bardziej na prawo ale wystartuje z osobnych list, zgarnie trochę głosów z każdej z partii anty. Nikt nie wejdzie do sejmu.
3. Spiknie się z KORWIN i przy dobrych wiatrach będą 3 siłą w sejmie a wtedy już z górki by dać ministerstwa świniom w zamian za kilka ustaw gospodarczo wolnorynkowych.
4. POPIS wprowadzi Jowy i mamy system dwupartyjny.

Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Marian Kowalski. Ogólnie nie przepadam za RN bo mają tam lewakowych nacjonalistów ale facet był naprawdę konkretny i według mnie najlepiej wypadł w debacie.

Braun uzyskał niezły wynik zważywszy na to, że sprawiał wrażenie ultrakatolika a ludzi w ogóle go nie znali.

Ogórek ? Dziwnym trafem na Korwina głosowało więcej kobiet niż na nią. Jarubas ? Pfff Ich słaby wynik pogorszy start ich partii w parlamentarnych.

Korwin ? Kampania świetna, spora część elektoratu (moich znajomych) głosowała na Kukiza, zebrał najwięcej pieniędzy, miał najwięcej spotkań, przebył najwięcej km a na jego wiecach było najwięcej ludzi. Gdyby nie to być może osiągnąłby około 7-10 procent. Dało by to trochę lepszy start w parlamentarnych ale nie tak wiele brakowało by to Kukiz był w drugiej turze zamiast Bula. Więc nie uważam tego za katastrofę.

Wniosek. Teraz wszystko zależy od Kukiza. Jeżeli JKM nie da się podpuszczać przez dziennikarzy i będzie ukrócał głupie gadki a skupiał się na gospodarce a poza nim zobaczymy więcej Berkowicza i Wiplera.

W każdym razie nie sądzę by Kukiz otrzymał drugą szansę na prezydenta. Zależnie od tego po jakiej stronie się ujawni straci jednych bądź drugich. Bo teraz jego dobry wynik oparł się na tym, że miał dwa poglądy (niezły na Ukrainę oraz te przeklęte Jowy).

Co do drugiej tury. Jak mam wybierać miedzy złem a złem to wolę nie wybierać wcale.

Edytowane przez DopplegangerEddarda
Czas edycji: 2015-05-12 o 13:02
Stary 2015-05-12, 13:04   #10
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Jest temat na plotkowym.
Moje wrażenia ok - bez problemu dopisałam się do spisu wyborców w gminie, w której mieszkam, zajęło mi to 5 minut. Pani napisała mi na kartce gdzie jest moja komisja. W komisji byli sami młodzi chłopcy, chyba licealiści? ale szybko znaleźli mnie w spisie i wydali kartę Było wygodne miejsce, żeby usiąść, zastanowić się i oddać głos. Urna ładna i dobrze zaklejona
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-12, 13:08   #11
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Co do drugiej tury. Jak mam wybierać miedzy złem a złem to wolę nie wybierać wcale.
Ja jednak - abstrahując od poglądów owych panów - dostrzegam pewne zalety p. Dudy. Co najmniej dwie.

1. Ładnie się wyslawia, jest dobrym graczem politycznym, elokwentnym, eleganckim i mówi tak, jak powinien mówić polityk - choćby obaj z Bulem mieli być takim samym złem dla Polski, to może przynajmniej nie kompromitował by nas tak mocno na światowej scenie politycznej. A przecież prezydent to również figura pełniąca funkcję reprezentacyjną.

2. Wolę opcję prezydent i rząd z opozycji, niż prezydent z partii rządzącej. Wtedy jednak wszelkie durne pomysły mają trochę utrudnione wejście w życie, bo jedni drugich hamują [w sumie dobre pomysły też, ale znając rządzących tych zawsze jest znacznie mniej].

Więc nie głosuję za Bulem, bo dla mnie nie spełnia on nawet podstawowych wymagań odnośnie prezydenta [nie jest reprezentacyjny, wali gafy, nie umie się zachować, a więkość kadencji praktycznie nie istnieje - ukrywali go żeby nic nie odwalił, czy co?]. Unikane debat - strzał w kolano, jak polityk może bać się dyskusji? [zwłaszcza takiej rozpisanej na kartce, gdzie nikt mu pytań znienacka nie zada].
Po ogłoszeniu wyników - obietnice, kłamstwa, nagłe góry złota jakie on nam da w następnej kadencji - żałosne, odebrały mi chyba resztkę poparcia jaką mogłam go obdarzyć.
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-12, 13:12   #12
DopplegangerEddarda
BAN stały

podwójnie wysłało.
Stary 2015-05-12, 13:14   #13
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jesienny_lisc Pokaż wiadomość
Jest temat na plotkowym.
Moje wrażenia ok - bez problemu dopisałam się do spisu wyborców w gminie, w której mieszkam, zajęło mi to 5 minut. Pani napisała mi na kartce gdzie jest moja komisja. W komisji byli sami młodzi chłopcy, chyba licealiści? ale szybko znaleźli mnie w spisie i wydali kartę Było wygodne miejsce, żeby usiąść, zastanowić się i oddać głos. Urna ładna i dobrze zaklejona
A ja powiedziałam nazwisko, pani z komisji nawet nie spojrzała na dowód i podetknęła mi pod nos listę z paluszkiem na nazwisku teściowej więc jakbym jej nie wróciła uwagi, że to nie ja, to mogłabym sobie zagłosować dwa razy, bo szanowna mamusia na wybory nie szła
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-12, 13:17   #14
poppy seed
Zakorzenienie

Cytat:
Wniosek. Teraz wszystko zależy od Kukiza. Jeżeli JKM nie da się podpuszczać przez dziennikarzy i będzie ukrócał głupie gadki a skupiał się na gospodarce a poza nim zobaczymy więcej Berkowicza i Wiplera.
no to jest właśnie największy problem z JKM, świetny program gospodarczy, ale mam wrażenie, że za każdym razem, kiedy powie coś w sposób, który mógłby trafić do większej grupy odbiorców, to zaraz musi sobie dla odreagowania strzelić w stopę głupawą wypowiedzią, którą dodatkowo można widowiskowo wyrwać z kontekstu. KORWiN raczej nie ruszy z miejsca, do momentu kiedy Janusz się trochę nie wycofa. Wiplera bardzo szanuję, ale mam wrażenie, że on też ma nie do końca dobry PR, fajnie by było zobaczyć więcej Berkowicza.

a z kolei po Kukizie spodziewam się, że będzie lawirował gdzieś pomiędzy oczekiwaniami prawicy a lewicy, żeby zadowolić każdego i nikogo jednocześnie

Stary 2015-05-12, 13:22   #15
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
A ja powiedziałam nazwisko, pani z komisji nawet nie spojrzała na dowód i podetknęła mi pod nos listę z paluszkiem na nazwisku teściowej więc jakbym jej nie wróciła uwagi, że to nie ja, to mogłabym sobie zagłosować dwa razy, bo szanowna mamusia na wybory nie szła
I nie skorzystałaś? To jeszcze lepsze niż "zabierz babci dowód na wybory"
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-12, 13:52   #16
Leseratte93
Zadomowienie

Cytat:
Ja jednak - abstrahując od poglądów owych panów - dostrzegam pewne zalety p. Dudy. Co najmniej dwie.

1. Ładnie się wyslawia, jest dobrym graczem politycznym, elokwentnym, eleganckim i mówi tak, jak powinien mówić polityk - choćby obaj z Bulem mieli być takim samym złem dla Polski, to może przynajmniej nie kompromitował by nas tak mocno na światowej scenie politycznej. A przecież prezydent to również figura pełniąca funkcję reprezentacyjną.
Tutaj się zgodzę . Duda lepiej pasuje na prezydenta pod względem pewnego rodzaju klasy i etyki zachowania, czego nie można powiedzieć o Bronku, aczkolwiek PiSu zdzierżyć nie mogę. Ważniejsze będą wybory jesienne.
Stary 2015-05-12, 14:34   #17
ZamyslonaRoztargniona
Zakorzenienie

W moją cichą spokojną dzielnicę kampania nie dotarła. Nie było ani jednego plakatu czy ulotki.
Została za to złamana cisza wyborcza i na trasie kościół-lokal wyborczy pojawił się spory baner (nie sposób go było przeoczyć) jednego z kandydatów i wisiał sobie całą niedzielę.

U mnie też w komisji sami młodzi chłopcy.
Pierwszy raz czujne oko członka komisji śledziło moją kartę do głosowania, to znaczy to, co z nią robię.

Wysoki wynik Kukiza mnie nie zaskoczył.
Ciekawie zapowiada się druga tura, bo trudno stwierdzić jednoznacznie jaki jest elektorat Kukiza i na kogo przekieruje swoje głosy. A może zostanie w domu i wtedy decydujące będą głosy zwolenników innych kandydatów.
ZamyslonaRoztargniona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-12, 14:35   #18
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usunięte

Kampania była nudna. Całość w sumie była do przewidzenia, myślałam jednak, że Korwin będzie miał większe poparcie. Niestety Kukiz zabrał mu głosy.

Szczerze mówiąc zaczyna mnie lekko przerażać "efekt Kukiza". Niby nie chciał być politykiem, a chce wejść do sejmu. Ludzie głosują za nim na hurra, tymczasem koleś nawet programu politycznego nie ma. Wejdzie do sejmu, zakoleguje się z PiSem, wprowadzą JOWy i skończy się możliwość jakiejkolwiek roszady, bo zostaną dwie partie. Moim zdaniem jego wyborcy strzelają sobie w kolano Denerwuje mnie teraźniejsze podlizywanie się wyborcom Kukiza. Bardziej denerwuje mnie w tym przypadku Dudy, który nagle jest za JOWami, chociaż do 10. maja był przeciw

Kilka dni przed wyborami było już dla mnie oczywiste, że w tej turze wygra Duda. Wiele osób, z którymi rozmawiałam, postanowiło na niego zagłosować. W lokalu wyborczym też widziałam, że ludzie stawiali przy nim krzyżyk, a niby jestem z Polski A. Założę się, że teraz wygra.

Komorowski sam sobie zawalił. Chyba wyszedł z założenia, że skoro wcześniej miał tak wysokie poparcie, to nie musi się specjalnie wysilać. Brak udziału w debacie to był duży błąd.

A Braun miał śmieszne plakaty u mnie na mieście. Jak to wczoraj zobaczyłam, to aż sobie zerwałam i wzięłam do domu na pamiątkę
Cytuję:

Cytat:
"Pan Jezus mówi: "Głosujcie na Grzegorza Brauna, gdyż on jest wybrany przez samego Boga Ojca i to on spowoduje uhonorowanie mnie na króla Polski a ocalejecie wy i cały świat.

Pan Jezus powiedział: Albo będę królem Polski i będzie pokój na całym świecie, albo Polska zginie a z nią inne państwa w największej wojnie światowej."

Edytowane przez ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Czas edycji: 2015-05-12 o 14:39
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-12, 19:13   #19
201605090949
Konto usunięte

Jest już taki temat: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=796481
201605090949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-12, 19:47   #20
GrumpyCat
Wredny kotecek

Wygrał pis bo ludziom znudziło się siedzieć w gownie po pas. Wolą po uszy.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-12, 20:07   #21
201605311017
Konto usunięte

Noane, a wprzypadku KOmoro cię nie denerwuje ,że zawsze był za JOW i referendumCo myśli,że wyborcy się nie zorientują..jutro powie,że z niego jest lepszy antysystemowiec jak Kukiz.
201605311017 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-12, 20:20   #22
Santine
Raczkowanie

Wrażenia dosyć zabawne, bo przenieśli nam lokal wyborczy i dostanie się do nowego było zupełnie jak gra w podchody. Od samej ulicy, po piętro ratusza, podążać za strzałkami.

A poważniej, polityka jest dla mnie czymś niewiarygodnie irytującym - to wszystko, co robią media, te głupoty, które mówią politycy. I ci ludzie, którzy wydają się nic sensownego nie robić, a którzy od lat z jakichś tajemniczych powodów zdobywają tak wiele głosów.
Gorszego prezydenta od Komorowskiego chyba nie umiem sobie wyobrazić - więc myślę, że zagłosuję na przeciwnika.
I za parę lat okaże się czy rzeczywiście gorzej być nie może.
Santine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-12, 20:28   #23
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Santine Pokaż wiadomość
Wrażenia dosyć zabawne, bo przenieśli nam lokal wyborczy i dostanie się do nowego było zupełnie jak gra w podchody. Od samej ulicy, po piętro ratusza, podążać za strzałkami.

A poważniej, polityka jest dla mnie czymś niewiarygodnie irytującym - to wszystko, co robią media, te głupoty, które mówią politycy. I ci ludzie, którzy wydają się nic sensownego nie robić, a którzy od lat z jakichś tajemniczych powodów zdobywają tak wiele głosów.
Gorszego prezydenta od Komorowskiego chyba nie umiem sobie wyobrazić - więc myślę, że zagłosuję na przeciwnika.
I za parę lat okaże się czy rzeczywiście gorzej być nie może.
Kaczyński był już głową państwa i nic dobrego z tego nie wynikło. Chyba nikt nie ma wątpliwości kto stoi za duda... Całą kampanię kaczyński z macierewiczem siedzieli cicho ale już niedługo...
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-12, 20:30   #24
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Kaczyński był już głową państwa i nic dobrego z tego nie wynikło. Chyba nikt nie ma wątpliwości kto stoi za duda... Całą kampanię kaczyński z macierewiczem siedzieli cicho ale już niedługo...
Lech nie był tragicznym prezydentem, IMO lepszym niż Bronio, albo porównywalnym
Jaro to inna sprawa

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2015-05-12 o 20:32
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-12, 20:47   #25
Santine
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Ja nie pamiętam dobrze prezydentury Kaczyńskiego, jak nie miałam prawa do głosowania to raczej nie grzeszyłam jakąś szerszą świadomością polityczną. Więc nie mogę wdać się w takie porównania.
Ale myślę, że naprawdę przyda się jakaś zmiana, ktoś inny, tak aby ludzie nie zasiedzieli się na stanowiskach, gdy nie ma żadnego racjonalnego powodu, by je zajmowali. Niech będzie jakikolwiek ruch.
Bo przyglądając się Komorowskiemu widzę, że facet zdecydowanie się zasiedział i wydaje się jakiś taki niewiarygodnie zadufany w sobie. Nie mówiąc o słabej prezencji, braku zdolności do przemówień czy reprezentowania kraju zagranicą.
Santine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-12, 20:48   #26
201607111042
Konto usunięte

Komorowski to kiepski polityk, o Dudzie po raz pierwszy usłyszałam, kiedy PiS podał imię swojego kandydata i podobnie jak wielu innych pomyslałam o innym Dudzie. To polityk z trzeciej ligi, nie zapowiada się by miał być samodzielny i pozytywnie wypada jedynie w porównaniu z Bronkiem, bo jak na prawnika to z elokwencją i charyzmą u niego słabo, na debacie sypał wyuczonymi formułkami o trochę mnie to zraziło. Ale i tak wolę jego niż Bredzisława, zwłaszcza po tych alcjach które teraz odwala.
201607111042 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-12, 21:06   #27
6610e975c85461a73511d7b83bf3e01cd5d91d24_6487a38504e0b
Konto usunięte

Ogólne wrażenia mam takie, że ludzie bez zainteresowania polityką nagle rzucili się do wyrażania owczych poglądów na fejsie, jeszcze nigdy nie widziałam tego na taką skalę (oczywiście wśród moich znajomych).

Cytat:
2. Wolę opcję prezydent i rząd z opozycji, niż prezydent z partii rządzącej. Wtedy jednak wszelkie durne pomysły mają trochę utrudnione wejście w życie, bo jedni drugich hamują [w sumie dobre pomysły też, ale znając rządzących tych zawsze jest znacznie mniej].
Uważam tak samo Nie ma wielkiej różnicy, kto akurat siedzi przy korytku, ale chociaż się tak nie rozhulają jak teraz.
6610e975c85461a73511d7b83bf3e01cd5d91d24_6487a38504e0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-12, 21:31   #28
Niebieskooka arystokratka
Marszałkini II RP

Avatar Niebieskooka arystokratka

Bałam się, że Komorowski wygra już w I turze, ale na szczęście nie. Zaskoczenie na plus jeśli chodzi o wynik Dudy i Kukiza.
A tak w ogóle to Kukiz zaprosił Dudę i Komorowskiego na debatę, którą sam ma poprowadzić. Duda już się zgodził.
Niebieskooka arystokratka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-12, 21:34   #29
Leseratte93
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niebieskooka arystokratka Pokaż wiadomość
Bałam się, że Komorowski wygra już w I turze, ale na szczęście nie. Zaskoczenie na plus jeśli chodzi o wynik Dudy i Kukiza.
A tak w ogóle to Kukiz zaprosił Dudę i Komorowskiego na debatę, którą sam ma poprowadzić. Duda już się zgodził.
A Komorowski czeka na specjalne zaproszenie chyba Dobrze, że chociaż zadeklarował chęć debaty z Dudą po ogłoszeniu wyników.
Stary 2015-05-12, 21:35   #30
Niebieskooka arystokratka
Marszałkini II RP

Avatar Niebieskooka arystokratka

Cytat:
Napisane przez Leseratte93 Pokaż wiadomość
A Komorowski czeka na specjalne zaproszenie chyba Dobrze, że chociaż zadeklarował chęć debaty z Dudą po ogłoszeniu wyników.
Komor jest żałosny z tą swoją hiperaktywnością dopiero teraz i tym, że niby zawsze był za JOWami. Mam nadzieję, że ludzie mają dobrą pamięć i nie zagłosują na niego.
Niebieskooka arystokratka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości