![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana znam ten bol z aparatem... Męczyłam sie tak bardzo, tyle czasu przepłakałam... Ja mam strasznie wąska buzie, dwa lata cierpienia bo mi sie wszystko odzierało o dziąsła, krew, rany, zrosty do dzisiaj mam... Nie mówiąc wlasnie o tym bólu przy podkręcaniu co miesiąc... ![]() Ciesze sie ze weekend udany, zakupy jakies porobilas ? ![]() Ja tez juz uciekam spac, jutro o 9:30 wizyta, trzeba sie ogarnac i dojechać blech ![]() Aaaaa i tez mnie dzis mega głowa boli ![]() Dobranoc !! ![]()
![]() |
#93 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a i mam 8,2kg na plusie... ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
a ja miałam iść spać, ale zauważyłam u siebie coś dziwnego na bieliźnie... poczytałam trochę na necie i wszystko wskazuje na to, że to ten czop śluzowy... jest go niewiele i jest przeźroczysty więc według internetu nie ma podstaw do obaw, ale powiem Wam, że trochę się cykam...
teraz nie będę siała paniki, ale jutro rano zadzwonię do gin albo położnej...
#95 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#96 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
Zakupy byly, zgadza sie, ale bardziej rzeczy dla nas i do domu ![]() Małego jeszcze nie obkupiliśmy, ale u nas jest olbrzymi sklep dziecięcy i tam najpierw chcemy zobaczyć wszystko, porównać, dotknąć itd... Będziemy jechali teraz wózek zamowić, więc akurat okazja będzie ![]() A jak nam będzie mało to albo online zakupy zrobię albo w Berlinie, bo w czerwcu znowu jedziemy ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
Zakupy zrobione, ale dla Małego jeszcze nie ![]() Sklepy, które mnie interesowały każdy w innym zakątku Berlina takze jak w czerwcu bedziemy tam znowu to juz tylko skoncentrujemy sie nad rzeczami dla Maxa ![]() Tez zmykam, dobranoc ![]() Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-05-12 o 21:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- na szczęście zupełnie przeźroczysty, dlatego jeszcze nie panikuję... ale pewnie w nicy już nie zasnę, tylko będę się oglądać non stop.... ale któraś tu pisała, że miała podobnie, chyba MsLillaby.... jeśli to Ty, to daj znać czy nadal tak masz, czy Ci przeszło? dziwi mnie to, bo tydzien temu na wizycie byłam badana i gin mówiła, ze szyjka idealnie zamknięta... a odejście czopu sygnalizuje jej powolne otwieranie...
![]() ![]() Edytowane przez mms_22 Czas edycji: 2015-05-12 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc może faktycznie skonsultuj z lekarką... ja nie znam się na tym wcale ale jeśli krwi nie było to może nie ma się czego obawiać... ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- nie martw się bo to nic ci nie da a dzidzia czuje stres. Jak cię nic nie boli to połóż się już może i odpoczywaj co? A jutro sobie zadzwonisz i się upewnisz...
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2015-05-12 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Jak już jesteśmy przy temacie to właśnie... wylewa się ze mnie ostatnio, aż mnie to wkurza ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Słodkich snów dziewczyny. I do jutra ![]()
![]() |
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale macie rację - idę się położyć ![]() Oj chyba nie wyszły nam na dobre te wczorajsze amory ![]() mi gin mówiła, ze wydzieliny z pochwy może być więcej ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry mamusie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wyszukjecie takie piekne cudenka moze ktoras z Was zna jakas strone polska na, ktorej moglabym kupic takie naklejki zwierzatka jak na zdj???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Ja zaspałam ![]() ![]()
#107 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Daj znac jak po wizycie
![]() Mms mysle ze nie musisz sie denerwowac, ja mam dosc duzo sluzu, tez panikowalam ale lekarz powiedzial ze wszystko jest prawidlowo i mam panikowac jak zobacze krew ![]() Ja juz jade do pracy, te podroze autobusem od jakiegos czasu sa mega meczace, zwlaszcza powroty bo wtedy to jade 30-40 minut :/
#109 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jednak dla spokoju swojego wewnętrznego, który jest bardzo ważny zadzwoń ![]() Cytat:
![]() Ja lecę zaraz na autobus i jadę do Ośrodka Interwencji Kryzysowej na zajęcia w terenie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
![]() witam się z rana ![]() Witaj z powrotem ![]() ![]() Kciuki zaciśnięte za wizytę ![]() ![]() Ale miałaś dostawę wczoraj ![]() Jeszcze chyba Asienka ma dzisiaj wizytę ?? coś mi się kojarzy że pisała wczoraj.. Więc tez zaciskam ![]() Ja już po lekkim śniadanku, inka wypita ![]() ![]() Od jutra dzioszki będzie mnie mniej aż do 25maja, bo mój szanowny małżonek przyjeżdża do domu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja wstałam i nie dość, że znów zauważyłam taką wydzielinę na bieliźnie, to wstałam z bólem w podbrzuszu... nawet nie tyle z bólem, co z lekkim skurczem... wzięłam no spe i czekam... ale tel i tak wykonam do gin dla świętego spokoju... Mam nadzieję, że szyjka mi się nie otwiera, bo to oznaczałoby pewnie leżenie do końca... a my jeszcze prawie nic dla Dzidzia nie mamy... trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty ![]()
![]() ![]() Edytowane przez mms_22 Czas edycji: 2015-05-13 o 06:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Hej jestem i ja
![]() Dzisiaj w nocy myslalam ze zwariuje bo chyba z 6 razy byłam siku ![]() ![]() Tak tak ja dzisiaj tez mam wizytę ale dopiero o 16:20 ![]() ![]() ![]() Ja jeszcze troche poleze w łóżku później wstane to troche ogarne domek ![]() ![]() ![]() Od razu po wizycie jak sie dowiem kto tam siedzi lecę do cocodrillo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Powodzenia dzisiaj na wizytach i miłego podglądania Waszych miłości ![]() asienka mam nadzieję,że dziś uda się podejrzeć kto tam sobie mieszka ![]() Kasperka takich to ja chyba akurat nie widziałam, ale na pewno jakieś inne zwierzęta wpadły mi w oko ![]() ![]()
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam mamusie ![]() Stałam dziś w mięsnym po wędlinę i wzięło mnie ![]() ![]() I teraz nadal chce mi się czereśni ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
Zobacz na FB Cocodrillo bo jest rabat -20% do pobrania...
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() ![]()
![]() |
#117 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zmieniam po 4 razy w ciągu dnia wkładkę i to jeszcze takie grubsze kupuje już. A co jest najgłupsze to to, że jak tż chcę zmolestować to jest susza i otarcia ![]() Cytat:
![]() Młody wstał lewą nogą, będzie przerąbane dzisiaj... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka...a-nr900038.htm podobne lecz nie to samo...
![]() |
#119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
kasperka mi się to spodobalo:
http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka...e-nr780341.htm zupełnie już coś innego ale fajnie wg mnie wygląda ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.