|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22
Olivka super!!!!!!!
konsultuje się ![]() 20.05.2015 KONSULTACJA DR A.B. 09.10.2015 KONSULTACJA M.SZ 16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł. 23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J. OXY 64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8 ![]() 56,6->56,3->55,9->55,2 https://www.instagram.com/lukrecjaass/ |
|
|
|
#2522 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję kochane moje
Cieszę się, że mam to już za sobą Dla mnie wyglądają dokładnie tak jak chciałam już je kocham Mam allergany natrelle tsx 310
|
|
#2523 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, widzę, że w maju wysyp nowych cycuszków
![]() ![]() Cudownie :P Dużo zdrówka Wam wszystkim życzę i wytrwałości teraz, żeby potem było już tylko lepiej- sama po 2-óch miesiącach coś na ten temat wiem :PDodałam zdjęcie w bluzeczce dzisiaj- żeby nie było, że tylko nago paraduję :P ![]() Buziaczki i miłego wieczorku |
|
|
|
#2524 |
|
Rozeznanie
|
Oliwka!!!Gratuluje,wiem jak bardzo się bałas...!
JA juz tez powoli zaczynam sie denerwować,pewnie znajac mnie to spierdziele i nie pojadę!! Trzymaj się dzielnie i dziękujemy za relację! |
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
E, co za porównanie. Gdybym przebywała przez kilka lat na pustej przestrzeni, to myślałabym o przetrwaniu - to naturalne.
Never underestimate the power of good morning texts, apologies, and random compliments. Edytowane przez Shazney Czas edycji: 2015-05-12 o 20:33 |
|
|
|
|
#2526 |
|
Rozeznanie
|
Mam za tydzień konsultacje u AB, nie mogę się doczekać.
Ale ja nie chcę dużych cycków Uważam, że rozmiarowo, jak są w staniku, są idealne do mojej figury. Chciałabym tylko wypełnić je od góry, zakładać miękkie koronki zamiast usztywnianych, które nadają i kształt i nosić maks miseczkę więcej niż teraz i żeby nikt nic nie zauważył... To możliwe???
|
|
|
|
#2527 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2528 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2529 |
|
Raczkowanie
|
Przybyłam do chałupy!!!!!!!!!
Przywitałam się czule z lodówką, po czym ze łzami w oczach przekonałam się że zdechnę z głodu w ciągu najbliżych dni, jak mi nikt nie pomoże Niemoc do sześcianu. Powiem krótko - chyba mam wyrwane płuca Tak mniej więcej mogę opisać wyjęcie drenów. Normalnie mi w oczach pociemniało z bólu. Cyce od razu potem stanęły w ogniu, zaczęły rwać coraz mocniej i tuż przed wyjściem powiedziałam pielęgniarce, że bez tramadolu nie wyjdę. Dostałam, oczywiście prawie nic nie przeszło, więc zaraz w samochodzie pożarłam 4 metafeny. Oczywiście Metafen nie dał rady, za mały kaliber, cyce buchały ogniem dalej, więc sobie zaaplikowałam Tramal w kroplach, jakie na swoje szczęście kupił mi mąż jeszcze w Czechach.Doktorek dał mi opis zabiegu (po czesku niestety) i kartę implantów z indywidualnym wpisem. Jak mnie odpakował, to cały zaświecił z dumy i mówi do mnie "noooo, wyszło lepiej niż myślałem - zobaczyć chce?" Pokulałam się do lustra i powiem Wam, że nie są wcale ogrome. To opakowanie robiło takie wrażenie zderzaków. (Poza tym są spuchnięte, mam ze dwa siniaki, widzę cały układ żył w cycach i strasznie tkliwe są.) I po 15-tej wreszcie ruszyliśmy do domu. Byłam przerażona dojazdem do skrzyżowania, a gdzie tu prawie 800 km wbić??? Ale wciągałam te krople co godzinę 20 i jakoś dotarłam. Dziękuję Wam Moje Kochane Cycatki za Wasze ciepłe słowa ![]() Narazie ból zagłuszyłam podwójnym tramalem i jakoś piszę. Jak się w nocy pogorszy, to wyjmę czeskiego asa z rękawa i od razu będzie "cipek w dupek" ![]() Mąż normalnie się poskładał ze śmiechu, a ja nie mogę nawet beknąć, bo mi żebra pękną z bólu. Szann miała rację, nie da rady się zaśmiać ![]() Olivka - gratulacje!!!! kla ski:Niech się dzieje co chce - są już cyce i świat jest piękniejszy (oczywiście po tramalu ).Odpoczywaj ile wlezie i nie pij za dużo bo będziesz latać na siura co chwila,a cyce do ziemi ciągną ![]() Ja jutro może zrobię zdjęcia, chociaż narazie to boję się nawet ich dotykać, bo rwą jak konie w stepie szerokim.
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2531 |
|
Raczkowanie
|
hej cycolinki
Ja jak narazie czuję się dobrze Czuje takie jakby przelewanie w lewej piersi, jakby taki prąd mi przechodził albo coś Dziękuję kochane za Wasze wsparcie i dodawanie otuchy
|
|
#2532 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uwielbiam Cie Dziewczyno! Powtórzę sie- chetnie bym przeczytała Twoja "lekką" powieść- moze właśnie o cyckach? Hehe ![]() Podziwiam- taka trasa- ja ledwo przeżyłam 20km, ktore miałam do domu. A jak kontrole u Ciebie bedą w takim razie wyglądać? Czekam na fotki- przyjmij moje zaproszenie prosze
|
|
|
|
|
#2533 |
|
Raczkowanie
|
Olivciu Gratuluję cycuszkow!....Pięknie wyszły
![]() MizerneA to ty już w domku, no właśnie a kiedy następna kontrola ? Bo faktycznie daleko masz ale najważniejsze ,że dzisiejsza noc już we własnym łóżeczku dobrej nocki .
|
|
|
|
#2534 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sama myślałam, że ucieknę, a widzisz śpię z nowymi cycusiami i nic a nic nie żałuję Wierzę w Ciebie!!! Będzie super
|
|
|
#2536 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry stokrotki
Oliwka i MizerneA czyli big cyc Jestem pod wrażeniem,jakie wy zaś dzielne![]() Ja dziś 9 dzień po i juz jest ok.czuje sie bardziej wolna,bynajmniej w pancerniaku..nie ma juz takiego bólu,w ogóle czasami lekki ucisk i to w prawej.. W pn jadę sama na ściągnięcie szwów autokarem pózniej pociągiem(360)km ,mysle ze dam radę to juz bedzie równe 2 tyg.. Powiem wam,ze to jest tak, boli i nagle z dnia nadzien przechodzi,czyli te 4 dni sa w bólu a pózniej z górki :ehem Całuski |
|
|
|
#2537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
konsultuje się ![]() 20.05.2015 KONSULTACJA DR A.B. 09.10.2015 KONSULTACJA M.SZ 16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł. 23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J. OXY 64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8 ![]() 56,6->56,3->55,9->55,2 https://www.instagram.com/lukrecjaass/ |
|||
|
|
|
#2538 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
Ja już w domu Nie boli, tylko tak ciagnie... Mam nadzieję, że szybko to wszystko minie i będę mogła się cieszyć z nowych cycuszków Bo na razie twarde strasznieeeee
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Hejjooł. Witam sie z kawusia
![]() MizerneA, próbuj go nożem! Nozem go! (mam na myśli lodówkę, co by Cie prędzej nie wykończyła) No i pisz jak noc, heheh rwą jak konie w stepie szerokim!!!!! Olivka, jak u Ciebie? - edit: się minęłyśmy ![]() To elegancko, tez czekam az będą mięciutkie jak naturalki ![]() Vloszka, ja tydzien po operacji juz jechalam samochodem, na autostradzie 80/na 4.ce myślałam ze zwariuje, no ale wciśnięcie 5go biegu było siłą wyższą spoko, dasz rade, ja zauważyłam np chodząc po sklepach póki co szybciej sie męczę (o! Nieścięście) no i oczywiście tu zakluje, tu zaszczypie, rano rwie - 23dni po operacji ![]() I te zwariowane sutki, które żyją własnym życiem! !!!! Jeden sterczy, drugi nic. Zas za chwile ten drugi. Teraz patrze obie anteny! Zawsze mi sie to wydawalo sexy.. ale chyba będę sie tego wstydzić haha
Arturito vel A.B Warszawa! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277-> 20.04.2015r. Nagor 460cc EHR 12,2 p.5,8 za mało! -> 24.10.2016r. Silimed Natural 610cc XH 13,7 p.7,1 ![]() Edytowane przez szann Czas edycji: 2015-05-13 o 08:49 |
|
|
|
#2540 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Olivka i MizerneA gratulacje szybkiego powrotu do normalnego życia
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Monia
![]() A ja tam botoxik sie sprawdza? Zablokował juz cos? Poprawiasz?
|
#2542 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale wlasnie dzisiaj jadę na brwi i kreski i poprawie czoło, jeszcze dwa zastrzyki botoxu i bedzie ok
|
|
#2543 |
|
Raczkowanie
|
Witam cieplutko Wszystkie obecne i przyszłe Cycoposiadaczki
Olivka - cieszę się z Tobą - wiem , jak się bałaś ale teraz już tylko do przodu ![]() Szann - moja Ty Nieprzebrana Skarbnico Wiedzy Wszelkocycowej - poradź mi jak tu się umyć bez zdejmowania pancerza, bo już muchy w locie padają w moim pobliżu. Podwozie wczoraj umyłam przy użyciu męża Ale pod pachami pomału robi się strefa radioaktywna![]() Gniazdo na łbie jeszcze dojrzewa - myślę, że zacznę panikować w tym temacie od jutra (muszę sobie dawkować stres ![]() Lodówkę narazie omiatam tylko tęsknym spojrzeniem- jakoś o dziwo nie czuję wcale głodu- wpycham tylko małego kromalka z masełkiem pod antybiotyk. Może schudnę trochę Vloszka - pocieszyłaś mnie, że jednak ten ból nie trwa jakoś strasznie długo i czekam do zakończenia pierwszego tygodnia nowego życia z cycuchami ![]() W sumie to bardziej bolą mnie plecy i żebra niż bimbały - spałam jak dziki byk we własnym łóżeczku, na stercie poduch w pozycji półsiedzącej. Mi to akurat nieszczególnie przeszkadza - często śpię na plecach, jednak bez możłiwości spania na boczku przez parę godzin kręgosłup daje sie we znaki niestety ![]() Kontrolę i zdjęcie szwów mam we wtorek o 09:30 znowu w Ostravie - plan jest taki, że wyjedziemy ok. 3 rano, żeby dojechać na czas i jeszcze tego samego dnia wrócić. Jak dla mnie to bez sensu zostawać na jedną noc i extra płacić stówę za nocleg. Requiem - przyjęłam oczywiście Twoje zaproszenie od razu - jeśli nie widać to zapewne coś spindoliłam. Napisz proszę, jak to ewentualnie poprawić ![]() Niestety, moje zaawansowanie technologiczne jest mniej więcej na poziomie rozwoju pantofelka ![]() Tak więc siedzę sobie i śmierdzę jak zdechła papuga i myślę, gdzie mam kabel USB, żeby autentyczne zdjęcie "cipka" dodać do albumu ![]() Spróbuję również na chwilę zdjąć te kufaje z siebie, żeby szybko "cyknąć" zdjęcie, wrzucić do albumu oraz się również pozachwycać osobiście
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Gniazdo proponuję umyć za wczasu nizoralem, bo jak tak łeb przetluscisz to zaraz łupież bedzie, ale to najlepiej popołudniu jak juz sie rozruszasz, najlepiej w misce nad wanna/prysznicem polewając czerep gąbka i oczywiscie nie sama tylko zatrudniając asystenta
![]() A paszki - woda termalna w sprayu była mi niezastąpiona, mokre chusteczki antybakteryjne np i przecieraj oraz dawkuj umiejętnie rownież antyperspirant zeby sie nie zaczadzic Na plecy maść - voltaren, ketonal 3% i ręce TZ :p Jedz jedz, dobrze Ci to zrobi, ja juz stwierdziłam ze chyba fałdki na brzuchu to nie wina opuchlizny ![]() Mon, taaaaaaak, Ty mnie nakręcaj na super efekty i zara bede u Doktorka jęczeć o bruzdy :P ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- A TZ to mnie chyba wyklnie!!
|
#2545 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z rana
![]() Wyliczanka na dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- MizerneA czy próbowałaś kiedyś suchy szampon w sprayu? Mon szalejesz z tymi zabiegami fajnie
|
#2546 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
wole wydać kasę na zabiegi niz na szmaty
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha! Z nudów to ja nie powiem, bo mam problem i z kupowaniem, i ze szmatami, narazie ograniczam jak moge, jeszcze odcięcie od serwisów aukcyjnych by sie przydało, jakaś kontrola rodzicielska ale drogerie..........No coz, my kobiety......
|
|
#2548 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Niedługo po staniki wyruszysz do sklepu
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę mnie przeraża ten L.P., te rurki w kręgosłupie itd.
Tak samo już myślę o drenach :d
|
#2550 |
|
Raczkowanie
|
hejka kochaniutkie już środeczek tygodnia
![]() MizerneA to we wtorek znowu długa droga przed Tobą , ja nie mam pojęcia jak ja to zrobię ale jak we wtorek po operce mnie czrodziej wypuści pojadę to tej mojej kumpeli i w czwartek najwyżej niech mi jeszcze tam zaglądnie w ten nowy biust ,bo na zdjęcie szwów pewnie będzie jeszcze za szybko i wsiadam w autobus i zawijam na chate, najwyżej tu pójdę zdjąć te szwy u siebie na miejscu. Tylko przeraża mnie podróż autobusem 15 godzin , 1200 km gdzieś mam, czy dam radę w ogóle iść siku i gacie podciągnąć , nie wiem sama . Olivka fajnie ,że już w domku ,a cycusie z czasem na pewno zmiękną i będą takie fajne do macania ![]() Mon chętnie popatrzę na Twoje brewki ,też planuję zrobić i najchętniej bym zrobiła teraz właśnie jak na operke będę jechać u babeczki u której robiła ta moja koleżanka bo też ma fajnie zrobione tylko ,że jak będę z nowymi cycami czy ochota będzie na kolejny ból. ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Shazney mam to samo nastawiam się ,że to będzie gorszy ból jak poród ,bo skurcze przychodzą i odchodzą ,a tu kilka dni ciągle rzeznia , a najbardziej właśnie podobno boli "wyrywanie" drenów ,a potem plery bolą niemiłosiernie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

Uważam, że rozmiarowo, jak są w staniku, są idealne do mojej figury. Chciałabym tylko wypełnić je od góry, zakładać miękkie koronki zamiast usztywnianych, które nadają i kształt i nosić maks miseczkę więcej niż teraz i żeby nikt nic nie zauważył... To możliwe???

kla ski: